Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vgabor92
tag
A másik meg a vezetési kúltúránk..beül a középső meg a belső sávba, index nélkül vált sávot stb.
-
törölt tag
Eddig is tudtam ezekről az ösztönzőkről, de úgy voltam velük, hogy ha nem zavar a használatban, akkor felőlem dobálhat jutalom csontokat a ....-knek. De, ha már a normális használatot zavarják, akkor előbb-utóbb muszáj lesz lépni vmit, különben csak a .....-k maradnak, ami a Waze -nek sem jó. Ebből az is következik, hogy minél tovább húzza a változtatást, annál többet veszít.
-
nagyúr
válasz #79335424 #4192 üzenetére
Lehet, hogy meg kellene szüntetni a pontokat a jelentések után és csak a megtett km-ért járjon.
Aki értelmesen gondolkodik, az ezek után is fogja jelenteni a forgalmi eseményeket (amik fontosak), az ilyen kilométerenként ködöt jelentők meg szépen leszoknak a hülyeségről.
-
törölt tag
válasz merqree #4191 üzenetére
Azért jelentgetnek, hogy pontokat kapjanak. Mint az oviban. El sem hiszem, hogy járművet vezető, felnőtt emberek ilyen gyerekesen viselkedjenek. A dolog nem lovagokról, meg pontokról szól, hanem arról, hogy segítsük egymást. Infót adok és kapok. Nem értem, hogy felnőtt embereket miért kell titulusokkal, pontokkal, meg sütikkel motiválni. Egyszerűen nevetséges és bárgyú. Ezzel nem a Waze -t minősítem, hanem azokat a felhasználóit, akik miatt ilyen ösztönző módszereket használ.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Vgabor92 #4188 üzenetére
Ugyanezt megtettem 16-17 óra között balatontól pestig.. kb 35-40 jelentés. Rakná bele aki benyomkodta..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz merqree #4185 üzenetére
Karácsony első napján M3 detto. Útvonal összesítésnél nem lehetett látni semmit. Pedig érdekesebb lett volna a baleseteket látni a sárga felkiáltójelek helyett.
Jim74: én sem regisztráltam be, aztán jön majd azzal, hogy szinkronizáljak a telefonkönyvemmel. Na még mit ne.
Lassan lovag leszek (egyszer újra tettem Waze-t akkor is jó sok pontom bánta).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
merqree
őstag
Tegnap megint szorgos kezek jártak Budapest-Tatabánya viszonylatban
4-5 km-ként ködös időjárást jelentettek...
Nem töröltem ki őket, mert akkor nem tudnak újabb szorgos kezek felteszi a 3 pontért...
Mentségemre legyen mondva egyet sem köszöntem meg -
marcedli
tag
válasz pixelmester. #4175 üzenetére
Nem tudjuk, mikor lesz, de ha megjelenik bétában, szólni fogunk itt is, meg a facebookon is.
#csakawaze
-
marcedli
tag
válasz zoo8800 #4182 üzenetére
Nem, az egyszerűen csak az "új" regisztrációs rendszer egy eleme, nem igazán számít, hogy Google vagy ki a tulajdonos, a Google nem látja a Waze ezirányú adatait.
A regisztráció leginkább ahhoz kell, hogy a kedvencek és a naptár szinkronizálódjanak, na meg az egyik legjobb funkció, az útvonal megosztása. Ha rászoktok, nem lehet abbahagyni, nálunk mindennapos kérdés, hogy mikor érek haza, így ez már kérdés nélkül megy percre pontosan.
A v4-ben megjelent a naptár emlékeztető funkció, ez is nagyon jó, szól neked 2-3 órával korábban, hogy mikor kell elindulnod a találkozóra (minden naptárbejegyzés, amihez időpont és hely van társítva), majd szól megint, mikor már indulnod kell, mindezt a valós forgalom figyelembevételével. A legújabb bétában már szelektálni is lehet a naptárak között, hogy melyik bejegyzéseit vegye figyelembe.
Szóval mindenképp érdemes regisztrálva használni a programot.
#csakawaze
-
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen előny, vagy hátrány származik abból, hogyha beregisztrálom a telefonszámomat és nem csak noname-ként Waze-erkedek? Kicsit idegenkedem az ilyen regisztrációtól.
-
Taybore
aktív tag
válasz pixelmester. #4175 üzenetére
Még béta sincs a 4-esből droidra
-
pixelmester.
aktív tag
Mi ertelme ennek a frissitesnek? Mikor lesz mar 4.0???
-
apaszka
veterán
Jött egy frissítés, de még nem az új dizájn!
Jaaa androidra!Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
pixelmester.
aktív tag
Mar eleg regota wazer vagyok, es korabban is megfordult mar a fejemben az alabbi jelenseg, de most olyan szep peldaja akadt, h ugy gondolom, hangot adok neki. :-)
Klasszikus dugoelkerules, ez esetben a rakoczirol vitt at a wesselenyire. (Egy-ket auto velem egyutt sorolt ki a dugobol a buszsavba, majd jobbra le a kisutcaba, nyilvan ok is wazerek)
Ezzel a kis kerulo el a waze szerinte 5 percet lehet nyerni. Igen am, csak arra sosem gondol az app, h egy beallt foutra eleg nehez visszacsatlakozni. Foleg, h a jardan is megy a tomeg, es ha szabalyosan akarok kifordulni, akkor a buszsavban szaguldo taxik ele nem fogok bepofatlankodni. (Raadasul nem en vagyok az egyetlen, aki itt ki akar kanarodni.) Szoval vegul a kazinczy utcabol visszafordulni a rakoczira pont ugyanzgy 5 perc volt, mint amennyit megsporoltunk a kis kerulovel.
Es ez csak egy pelda, nyilvan minden hasonlo esetre igaz, ahol egy foutrol lemesz, h majd visszamenj ra... De egy beallt dugoba eleg nehez besorolni...
Ja, es nem vezetesi tapasztalathianyrol van szo...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Közép hosszú távú tervem nekem is egy app rádió, így nem a telót "gyilkolom" vele.
-
Debilon
addikt
válasz Balage85 #4159 üzenetére
Én egy 7" tableten használom, telórol adva netet. Remekül működik a dolog, igaz nekem az autóban van egy felnyitható rekesz a műszerfal tetején, oda szoktam betenni mert a fedél kinyitva kis árnyékot is ad a kijelzőnek
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Kbali
nagyúr
válasz Luser2000 #4165 üzenetére
Asszem tavaly volt az M3-on egy baleset, ahol a jóképességű kamionos éppen csak megúszta élve, hogy hátulról telibeverte az autópályakezelő Kerax-át, amit majdnem rátolt az előtte dolgozó munkásokra - a kedves sofőr éppen megterített magának reggelihez, mikor észrevette, hogy terelés van... (talán 3-4 órás pályazár volt csak).
-
Kbali
nagyúr
Ez egy kamiont ki tud takarni - ilyet senki ne akarjon (pl. szlovákoknál szerintem útszéli fejbelövés jár érte.
Ha mégis kell, akkor ilyesmit keressetek (nem olcsó, de fúrás-faragás nélkül lehet felszerelni). Ha ilyennel rakod fel, akkor legalább a kilátásba nem takar bele, igaz ehhez meg lefelé kell nézni. -
apaszka
veterán
Én már sok vackot kipróbáltam, de végül ennél ragadtam le. Ebay-es szemét leesett a telefonnal együtt.
Somogyira esküdtek az üzletben, de ugyan olyan gagyi.Aztán megvettem végül ezt, és nagyon rendben van. Egy kezes használat.....
Üvegre is szoktam rakni, de a műanyagon is megál, főleg ha nem nagyon rücskös/prégelt.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Balage85
tag
válasz pixelmester. #4157 üzenetére
Hagyd nyitva a kesztyűtartót. Sokan az autórádió előlapját is oda teszik, számíthatnak is rá a tolvajok, de így megmutathatod, hogy a kesztyűtartó tartalmáért nem érdemes feltörni az autót. Keresni meg csak nem áll neki...
Amúgy pont ezért is szeretnék a mostani helyett egy 7"-os tabletet, az mobilisabb, akár zsebre is vágható.
-
e=mc²
őstag
válasz apaszka #4156 üzenetére
En ezektol mindig azert odzkodom, mert nem vagyok benne biztos, hogy a ragyas muszerfalon rendesen megtapad. Es amugy meg nem szeretem, ha valami gatolja a kilatast, igy en a ventillatorra szerelhetot preferalom, de abban meg aztan vegkepp nem talalok tablet meretu tartot.
Ambulimax Provider
-
pixelmester.
aktív tag
válasz apaszka #4156 üzenetére
Nekem is ez van, nagyon jó cucc, igaz, anno még egy tizesért vettem, de megérte.
Viszont a tablettartóval a következő bajom van. Megpróbálok tolvaj fejjel gondolni:
Ha egy telefontartót meglátok egy kocsiban, arra gondolok, h a tulaj magával vitte a telefonját. De egy tablettartó esetében felmerülhet, h hátha ott van a kesztyűtartóban a táblagép... és akkor érdemes feltörni a kocsit.
Bár azt hallottam, h van egy ilyen detektor, ami az akksik alapján megmondja, h van e elektromos kütyü a kocsiban.
Szóval még hezitálok, h lehet elég, ha csak 5colon látom a waze-t, mert akkor legalább nem törik fel a kocsit.
Ez ügyben kinek mi a véleménye, tapasztalata? -
apaszka
veterán
válasz pixelmester. #4155 üzenetére
Én is azt használom![link] jó cucc!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
válasz pixelmester. #4153 üzenetére
már nincs meg a masinéria, de asszem ebay-es cucc volt:
-
Balage85
tag
Persze, ezeknél a kis utcáknál nem is nagyon tud. Köszi!
Más:
WP-s vagyok, így szívok. Van egy tabletem, de az túl nagy (10,1"), egyszerűen nem tudom normálisan elhelyezni, meg még nem találtam megfelelő tartót, ami stabilan is tartja.Gondoltam beruházok egy kisebb tabletbe (kb 7"), mert a telefon funkció úgyse kell (netet osztok neki a mostaniról). Viszont ahogy nézem olcsóbb árkategóriában 800x600, 1024x600-asok vannak.
A Waze-t ezeken a kisebb felbontásokon is lehet fekve használni? Csak mert visszaolvasva láttam, hogy pár embernek a telefonon fektetve használatnál túlságosan belelógnak a térképbe dolgok.+ nem tudtok olyat amiben jó minőségű a GPS vevő?
-
georgbem
csendes tag
válasz radi8tor #4141 üzenetére
Igen, tényleg. A mérgelődés közepette benéztem, mert nem a sajátok, hanem a keresésnél van kétszer.
A probléma mégsem oldódott meg, még mindig jönnek a reklámok, pedig még a play sajátok közül is töröltem az ai.-t. De ez már másik topicba való téma.
Mindenkinek kösz a segítséget. -
georgbem
csendes tag
Thank. Megoldódni látszik. Az ai billentyűzet dobálja a hirdetéseket. A próbaideje járt le pont tegnap, ezért az egybeesés.
Azt azért nem értem, hogy a play-ben a sajátok közt miért van nekem két waze. Az egyik a normál, a másik ua, csak van egy sárga hirdetés jelzése, és a törlésre csak a nem hirdetésest törli.
A telefon csak egy wazet lát, de a play-en kettő van. -
veterán
válasz Balage85 #4133 üzenetére
Persze, lehet, ugyan úgy házszámozható, így meg fogja találni a keresésnél is
Ja, és ha előbb nem fogalmaztam volna jól, lehet több szegmens is parkoló, csak utána ne mennyen át másik út típusba. Persze két utca között is lehet az, ha azt az utcát csak az ott lakók használják parkolásra, át menő forgalom pedig nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz georgbem #4129 üzenetére
Ez inkább a nyomi Xiaomi fícsöre lesz, semmi ilyesmit nem tapasztaltam se droidon se iOS-en.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
georgbem
csendes tag
Sziasztok!
Most mi történt? Miért nyom fel kéretlen reklámokat?
Az asszonynak tettem fel a xiaomi m4-re, és nem csak a progin belül, hanem a képernyő zár feloldásakor is minden alkalommal.
Évek óta használom, de ilyet nem tapasztaltam.
Mintha a menüben is lenne enyhe különbség.😞 -
Balage85
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, a wiki-ben erre nem találtam választ.
Itt a Kassák és a Deák F. utca a valóságban teljesen ugyanolyan, mégis az egyik utca a másik parkolónak lett felvéve. Tudom, hogy útvonaltervezés szempontjából nincs jelentősége, de ilyen kis zsákutcáknál, útszélen tele parkolóval, mi az irányelv?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pixelmester. #4119 üzenetére
Ha lenne rá pénzem simán vennék.
Budapesten ingyen lehet "tankolni", közben még a parkolásért sem kell fizetni.⭐ Stella
-
fant0mi
őstag
Es egy hosszabbitot.
-
szőröscica
addikt
Ja, konnektor mindenhol van.
-
fant0mi
őstag
Nekem elfelejti a preferált üzemanyagtípust a Waze. Dízelt állítok be, aztán csak azt veszem észre, amikor keresek egy kutat, hogy hogy megdrágult tegnap óta, aztán csak visszaállt 95-ösre. Legfrissebb androidos verzió.
-
ezmivolt
tag
Be akart vinni a József attila utcából a József nádor térre, holott, oda csak engedéllyel lehet behajtani, a tábla szerint!
-
marcedli
tag
Szavazhattok a Waze-re, ha bírjátok.
#csakawaze
-
Kbali
nagyúr
válasz szőröscica #4107 üzenetére
Hardveresen semmi baja nem volt - Lumia820-at használtam (droidon már legalább 2 giga ram kell, hogy egyáltalán működjön valahogy, meg 4 mag).
apaszka: OTG sosem volt (ezt vásárlás előtt érdemes lett volna megnézni, ha olyan fontos opció), de talán lesz majd. Banki támogatást nem értem, még nem killing application (igaz nálam), de a nagyobb bankoknak van WP támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz marcedli #4105 üzenetére
(#4106) Kbali
Munkatársam az OTG-t hiányolja,és a Banki támogatást....
De használja,igaz a waze nélkül ! 930 a van ,faterjának 730 a.(#4107) joamilestoné
Tudom nagy dilemma ,de lehetne egy olcsóbb készülék a kocsiban erre,vagy egy tablett ?
Ha már amúgy jó a windows mobil.
Nem is rossz ötlet?[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Nekem bejön az új dizájn, csak már kapnánk meg androidra.
Kíváncsi leszek,a felbontását javítják e az új verzióiban, és a bazi nagy felső értesítési sávot kisebbre rakják ?Ezek jók lennének.
A sávasszisztens az ugrik tudom.
-
marcedli
tag
A magyar wikit már olvastad? Igaz, nem klasszikus használati utasítás az apphoz.
A Waze magyar oldalát olvastad? Ott is vannak okosságok a cikkek között.[ Szerkesztve ]
#csakawaze
-
Watt25
veterán
Használom azért így is waze-t, mert a célnak megfelel.
Fura, mert legutóbb, amikor láttam WP-n, akkor is rögtön kilépett útvonaltervezéskor. Jól sejtem, hogy nem Bp. környékén használod? Mert ez a tipp, hogy akkor használhatatlan a WP verzió, ha igazán kellene... ahol sok esemény, Wazer, utca van.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest