Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz Juditta_56 #9993 üzenetére
Nekem meg 4 percel többet mér mire hazaérek. 1 percel hazaérés előtt még 4 perc van majd 4-ről egyszer csak megérkeztem haza. Ez minden nap
-
Szili17
tag
válasz Juditta_56 #9951 üzenetére
Szia Judit!
Köszi az infót, átállítottam!
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz Juditta_56 #9840 üzenetére
Én voltam. És a nagyobb hülyeséget, azt a 10m 50-et az autópálya vége és a 80-as tábla előtt kihagytam.
Látszik a szándék meg el is ismerték hogy ez így szar, de attól még ott egy jó hosszú szakaszon 50, ráadásul kapott egy kis publicitást is, így ne legyen már a Waze-ben rosszul."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
asdf_
veterán
válasz Juditta_56 #9838 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Szili17
tag
válasz Juditta_56 #9732 üzenetére
Szia Judit, igen, nekem sem megy ez a verzió. Marad a messenger az egyéb alól, vagy saját költséges SMS szintén az egyéb alól. Vagy anyunak is regisztrálni a Waze-t és in-app. (Talán utóbbi a legjobb ott még nézni is tudja.)
Amíg ez meg nem oldódik."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz Juditta_56 #9715 üzenetére
Szia, rég láttunk erre.
Engem az érdekelne, hogy mi is történik ha SMS-t akarsz küldeni?
Amennyire sikerült kipróbálni nekem ment az ÉVI küldés. Ugye 3 típusú megosztás van.
Az alap amikor rányomsz a megosztásra és a Waze-en belül az ismerősödnek elküldöd, aki szintén Waze-t használ. A másik amikor az "Egyéb" opcióval választasz valamit, Messenger, SMS, más chat kliens, e-mail stb. Nekem ezek is mentek. És akkor van egy harmadik (szerintem), amikor az alap menüből a kontaktok közül választasz ki valakit. Aki ha használ Waze-t, akkor in-app kapja meg az értesítést, ha meg nem (na ez az ami nem ment), akkor SMS-t kap tudomásom szerint. Na ezt nem néztem meg még, de korábban (fél éve) használtam még és akkor ment."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #9717 üzenetére
Bocs, koran van meg. Az additional settingsben nekem is mind 0/0 vagy 0/1. Szoval nem amiatt nem megy.
-
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #9715 üzenetére
Ja, tenyleg.
A Settings - Permissions - Contacts helyen nekem egy rahedli van, neked meg 0/0, az erdekes. -
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #9713 üzenetére
Ha jol latom Huaweied van. Nekem angolul igy van:
Settings
Apps
Waze
Permissions
Ott a Contacts legyen beaktivalva, hogy hozzaferjen a nevjegyekhez. -
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #9693 üzenetére
A jogosultsag kezeloben nezd meg, vannak-e jog mas appokhoz hozzafernie.
-
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #9691 üzenetére
Most is lehet, de tobb tapintassal. Van az utvonalmegosztasnal egy egyebek gomb, ott kivalasztod az sms szolgaltatast es akkor lehet kuldeni smst.
-
SZATA
senior tag
válasz Juditta_56 #9686 üzenetére
Szia!
Ha az appon belül választasz - szintén wazer - személyt az ÉVI küldésre, az nem SMS-en keresztül fog menni, hanem popup üzeneten/értesítésben. Tehát az app fog (kellene) jelezzen a címzettnél, hogy ilyen érkezett.
Így gondoltad, így szeretted volna?
Ki fogom próbálni, hogy most megy-e, de 4 hete még rendesen működött.
-
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #8157 üzenetére
A BKK Uttesten levo targykent jelzi az utszukuleteket. A BKK tud ugy jelenteni, hogy megadja a veszely vegenek idopontjat is, valoszinu elobb vegeztek a meloval.
Ha mar nincs ott egy barki altal jelentett veszely, de mar nincs ott semmi, es meg el a jelentes, az azert is lehet, mert sokan megkoszonik es akkor az elettartamhoz adodik ido.
-
lautnermark
aktív tag
válasz Juditta_56 #7961 üzenetére
Hetente egyszer elég törölni, sok hülyeséget meg lehet vele előzni. Nincs a mobilod esetleg vastagabb tokban?
-
viktorhu
veterán
válasz Juditta_56 #7957 üzenetére
Ez úgy tűnik, mintha a telefonod gps-e vesztette volna el a jelet, nem a waze (nincs gps, másik útra dobás). A nagyobb adathasználat is attól van, hogy ha újra és újra elugrik a gps, akkor a waze újra megtervezi az útvonalat.
-
lautnermark
aktív tag
válasz Juditta_56 #7957 üzenetére
Szoktad a mobilban a "cache"-t néha törölgetni?
-
Szili17
tag
válasz Juditta_56 #7471 üzenetére
Ezt már én is tapasztaltam párszor, de még nem jöttem rá mitől van. Eddig azt hittem az utána van baja, hogy leszakadt a hálózatról és nem csatlakozott jól vissza (esetleg). Android.
Fura, hogy csak akkor, mikor "sokat megyek", értve ez alatt, hogy kevéssé lefedett részeken (mobilnet) át az országban és utána Bp-re beérve nem követem amit mond, akkor Ajjaj van."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
no01ricsi
tag
válasz Juditta_56 #7369 üzenetére
Nekem most 1 napot ír utolsó frissítésre, de mégsem kapom a vezetésekért a pontot. (már kb. 2 hónapja, napi rendszerességgel vezetek)
A jelentésekért a pontokat kb két hete viszont megkapom...PSN ID: PRicsi83
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #6059 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
LámaZ
addikt
válasz Juditta_56 #6044 üzenetére
Te ugye a tipikus szőke nő vagy?
Ha igen, ha nem, álljon itt túltengő konstruktivizmusom újabb megnyilvánulása.A műholdas navigáció úgy működik, hogy a készüléknek rá kell látnia a műholdakra, minimum 3 (három) db. műholdra. A rálátást még a fák is akadályozzák – sűrű erdőben barangolva ezért nem igazán működik a GPS –, de a fém (az autók tetejének többsége ilyenből van) aztán pláne. Természetesen az ablakokon bekukucskálhat azért pár műhold, és ha jó a készülék vételi képessége (erős az antennája), akkor még szerencsénk is lehet.
Akkor fogalmazzuk is meg mindjárt az első ökölszabályt, illetve a kiegészítését: A GPS-navigátort ajánlott az elülső szélvédő mögé szerelni, mert ott van a legjobb rálátás az égre. (Erre még visszatérek, amúgy.)
Na, és mi ennek a kiegészítése?
Az – kérlek szépen! –, hogy lenne ennél jobb megoldás is – különös tekintettel arra, hogy egyes autógyártók olyan szélvédőket rendszeresítettek, amelyek anyagában árnyékoló anyag, magyarán fém van, emiatt maga a szélvédő üveg árnyékolja le valamennyire a GPS-jeleket. Akkor pedig logikusan következik, hogy olyan megoldás kell, ami ilyen dolgoktól nem függ, vagyis, mi? Hát a GPS-jelismétlő („repeater”). Ugyanúgy, mint a tetőre szerelt rádióantenna, ugye. Az autógyártóknak ma már kutyakötelessége lenne, hogy az autó tetejére felszereljék a rádióantenna mellé a GPS-műholdjel fogó és ismétlő antennát is (esetleg egyéb antennák, pl. GSM-antenna) mellé. Kint lenne az antenna, és bent, a mennyezeten befelé sugárzódna a megismételt, jó erős GPS-jel.
Tehát a lobbista feladat adott: piszkálni kell ez ügyben az autógyártókat, odáig elmenve, hogy autóvásárláskor lenézően elutasítjuk azokat az autókat, amelyeket a gyártó nem szerelt fel ilyen kütyükkel (nem extra, alapfelszerelés!), hanem - eléggé el nem ítélhető módon – ezt a feladatot, mint utólagos barkácsolást, rálőcsöli a gépjárművezetőkre.
Elég részletes voltam?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
merqree
őstag
válasz Juditta_56 #6059 üzenetére
Egy jobb tapadokorongos 5-8ezer. Ezzel az a baj, hogy rosszabb uton razkodik, homerseklet valtozas esten, foleg telen kepes a veletlenszeru leesesre, a fizika miatt.
Plusz kitakar eoeg nagy reszt a szelvedobol az 5,5" os telefon.
Osztottam szoroztam, szivtam a fogam, aztan megvettem.Tehat azt akartam ezzel mondani, hogy mire kiprobalsz 2-3rogzitot, addigra kifizetted a brodit tartot
-
Digger
senior tag
válasz Juditta_56 #6044 üzenetére
Sokan azért használnak egy 25 ezres egyszerű célnavit, mert nem akarják a 80+ os telójjukat szétsüttetni a szélvédő alatt. Nekem most van úton egy note3pro és már azon filózok, hogy hol lesz a helye. Úgy gondoltam, hogy a szellőző kiömlőre keresek egy olyan tartót, ami egyben a klímával hűti is. Tudtok ajánlani valami ilyesmit? Létezik olyan, ami nem takarja ki teljesen a teló hátlapját?
-
LámaZ
addikt
válasz Juditta_56 #6022 üzenetére
„elvesztette a jelet...a hátul ülő lányom kezében volt a teló - a szélvédő alatt melege van”
Jó hogy nem dugtad el a csomagtartóban.Legyen minden jó!
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #5907 üzenetére
Biztosan van valami összefüggés.
Másnál bejöhet.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #5905 üzenetére
Én nem használok tűzfalat. Mégis néha hisztizik.
-
jambiyya
őstag
válasz Juditta_56 #5877 üzenetére
Értem én, hogy jót akar, de minden "elszalasztott" lehajtás után csökken 2-3 percet a menetidőm a waze szerint...
-
jambiyya
őstag
válasz Juditta_56 #5875 üzenetére
Teréz krt -> Andrássy -> Kós Károly -> M3 kivezető -> M0
-
Kbali
nagyúr
válasz Juditta_56 #5866 üzenetére
Így van, Kőris.
-
Kbali
nagyúr
válasz Juditta_56 #5861 üzenetére
Nem szokott végigvinni az Orczyn, de ezt a "rövidítést" ötböl kétszer megadja. Ha tényleg erre járnának a wazerek, akkor senkit nem küsldene erre. Lehet, hogy elnéztem a sarkot, de az egy kétirányú utca.
-
bernel
tag
válasz Juditta_56 #5861 üzenetére
Mintha egy kicsit sokat várnánk a Waze-től, nem?
Sok helyen szóvá tették már ezt, szóval ez elég sokaknak okoz gondot:
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
válasz Juditta_56 #5530 üzenetére
gondolom csak egyelőre ájfonon van ilyen funkció...
http://totesz.myminicity.com/
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #5528 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
emre33
addikt
válasz Juditta_56 #5321 üzenetére
Nem mindig közel akarom látni az útvonalat!
Közel nem látni a környező tájat!3.9.x verzióban tökéletes működik az auto nagyítás. Ezt szeretnénk, nem a funkció kikapcsolását.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
sztanozs
veterán
válasz Juditta_56 #5251 üzenetére
Érdekes, nekem valamiért "Mind"-re volt állítva, lehet, hogy az volt a baja?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Taybore
aktív tag
válasz Juditta_56 #5235 üzenetére
Ebben a hónapban nekem 75 MB kb 800 km alatt. Nem nevezném soknak.
-
fant0mi
őstag
Ma 70 km ismeretlen vidéki terepen 1.4 MB.
-
Syd69
aktív tag
-
stickermajom
addikt
Most megnéztem, március 9. óta nekem is megevett 50 MB-t. Első nap látszik az ugrás, akkor lehúzott mindent, azóta napi 1-2 MB.
-
SZATA
senior tag
válasz Juditta_56 #5223 üzenetére
Frissítés után az első indításnál hangokat is letölt. Ez megdobhatja. Ezenkívül talán többször nézted a ponttáblát, vagy a helyek képeit, stb..
-
nagyúr
Nekem 2015. augusztus eleje óta evett 250 MB-ot (napi 100 km használat mellett). Csak összesített adatom van, nem szoktam nullázni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Szili17
tag
Valószínűleg eddig dolgozott a cache-elt térkép, most viszont több mint valószínű, hogy clean installt toltál te is és újra le kellett húzni a térképcsempéket. Ugye ezt ki lehet kerülni ha wifivel otthon végignézed ilyenkor amerre jársz (1× elég egy ilyen után). De akkor ha van kedved nézd meg a következő pár napban.
Ez egy valószínű ok.Search history-ra mondom, hogy értettem szerintem a kérdést, kéne a keresési kifejezésekből lokális history-t csinálni az appnak. Ez ugye nincs, ami kb helyettesíti az amit leírtam.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
junkpod
veterán
válasz Juditta_56 #5208 üzenetére
Na igen, 3koppintas? Akkor mire odaersz akkor 3x eltevedhetsz, én 15 percig keresgéltem menet közben...
Tok jó lenne ha az alulról felhuzhato menüben lenne egy kutak-az-utvonalon gomb.Box's don't touch!
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #5209 üzenetére
Ezek szerint az M0-on frissen felszerelt cumók még nem mérnek? Az jó hír lenne, mert múlt héten ott volt egy 150 körüli áthaladásom.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Juditta_56 #5054 üzenetére
jó, dobjuk a hivatalos blablát, beszélgess a kollégáiddal..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
szőröscica
addikt
válasz Juditta_56 #5054 üzenetére
Itt az áll, hogy a mérőműszerekkel szembeni elvárás 3km/h, vagy 100 felett 3%.
Ennek megfelelően állítják a traffikat is, az alábbi törvény I. mellékletében meghatározott küszöbértékek felé 3km/h-val vagy 3%-kal. [link]
De ez nagyon off, nem tartozik már ide.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #5027 üzenetére
Igen! nyomatékositani/alátámasztani akartam.
-
junkpod
veterán
válasz Juditta_56 #5041 üzenetére
Ez még ott is legalább 200 dodo. Nekem is csak chinaphone van közelemben, de ez még ott sem közép kategória.
Box's don't touch!
-
HofiZoli
senior tag
válasz Juditta_56 #5040 üzenetére
Nem ment át.. a trafi hibahatárára gondoltam. Mert ugye tudjuk, hogy 3 km/h tévedés "engedve" van neki.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
junkpod
veterán
-
HofiZoli
senior tag
válasz Juditta_56 #5032 üzenetére
a műszer hibahatárát (3 km/h) melyik irányba vetted figyelembe?
-
nagyúr
Rendőrnő vagy?
-
fant0mi
őstag
Hat aki megteheti...
Egyebkent ja, a trafi legalabb OMH hitelesitett, ami mas eszkozrol nem mondhato el.
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #5030 üzenetére
Már hogy így gyorsan mész egy adott szakaszon, ahol trafi van, felírod a műszer szerinti sebességet és a GPS szerinti sebességet, és aztán várod, hogy két hét múlva jöjjön Szombathelyről a büntetés, amiben leírják, mennyivel mentél? Vagy az utcai napelemes kis figyelmeztető táblákra gondolsz? Azok pontosságáról nem igazán lehet jókat mondani.
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #5027 üzenetére
A valóságot mivel méred?
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #5023 üzenetére
Az autó km portálja csal.
Szerk.
Jééé, szegény autód mindkét oldalon a sóderon megy? Jó széles autód van
Persze jó ez a navi, nekem is bejön az új vonal. Csak talán korai volt kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz Juditta_56 #4970 üzenetére
Fekvő mód 4 -es összes bétájában hibás volt. Nemis értem, miért adták ki.
Elriasztja a felhasználókat. Hova sietnek.És fekvő mód javítására azt írták: alacsony piorítás....
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
lautnermark
aktív tag
válasz Juditta_56 #4928 üzenetére
Fordulásnál 90 fokban idomul a nyíl, ez itt csak íránytartást jelent.
A Rottenbiller utca nem azt jelenti, hogy oda fordulj be, hanem, hogy ennél az helynél kell a manővert végrehajtanod! Ezért van a képen a Baross téri felüljáró kiírva, mert arra mész de 60 méter múlva a Rottenbiller utcánál hajtod végre a jelzett manővert.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Juditta_56 #4928 üzenetére
Mi is a valós probléma? Az, hogy a felső sorban az van, hogy Rottenbiller utca? Eddig nem ezt írta ki pont itt?
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Syd69
aktív tag
-
törölt tag
válasz Juditta_56 #4821 üzenetére
Ahogy Kbali is írja, a Rottenbiller főútvonalként fordul a Damjanich -ra. Ez a kresz szerint sem minősül fordulásnak. Tehát, a következő fordulási manővered a Damjanich -ról lesz a Dózsa Györgyre.
-
Kbali
nagyúr
válasz Juditta_56 #4821 üzenetére
Ha ott továbbmész, mint fő útvonalon, akkor betorkollik a Dózsa Györgybe nem? Hány méterre mutatja a fordulót? Onnan legalább 1 km még.
-
dionaea
őstag
válasz Juditta_56 #4769 üzenetére
ok de ha pl a Waze "csak 200m"-re jelez, de a trafi mondjuk 1000m-re már látja a sebesség túl lépést, viszont mondjuk a rendszám 100 m ről kivehető, és én lassítok 200 m nél akkor nem kapok büntit.Nem?
De egyébként aki figyeli a navit az már látja jóval messzebbről mint 200 m.
-
apaszka
veterán
válasz Juditta_56 #4769 üzenetére
Ezt is jó lenne ha javítanák.
Más:
Én tesztelem az új verziót, de sok hibát találtam már benne. Küldöm is rendszerének az adatokat.
300 km et Ma is bele raktam.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Taybore
aktív tag
válasz Juditta_56 #4450 üzenetére
A Facebook webes felületén az engedélyeknél vond vissza a Waze hozzáférését, és próbálj újra bejelentkezni a Waze-ban a FB fiókoddal.
-
fant0mi
őstag
válasz Juditta_56 #4450 üzenetére
Ugy van, uzemanyagarat csak es kizarolag a helyszinen tudsz rogziteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Xbox One, Kinect, 2 kontroller, fejhallgató. Újszerű állapotban.
- Lenovo Thinkpad T14 G2 I7-1185G7/16GB/256GB NVMe SSD/FHD
- Kingston A400 480GB SATA3 2,5" SSD SA400S37/480G
- Monitor állvány asztalra szerelhető dual 17"-27
- Motorola EDGE 50 Fusion 8GB/256GB Marshmallow Blue 2 év garancia, új karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest