Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz mirci18 #18598 üzenetére
Sokadik éve csak a waze-t használom, mindenhol működik, ahol eddig jártam vele. Egy éve voltam kint a szlovákoknál, akkor töbször is, nagy hiányát nem éreztem a rendőri jelzésnek, mivel betartom a szabályokat, ezt tudom neked is javasolni, és akkor nem számít, jeleznek-e vagy sem. Visoznt olyan nem nagyon volt, hogy ott lltak, de jelzés nem volt. Egy ilyen eset történt csak, késő este, valamikor hajnal fél 2 körül hazafelé jövet volt egy szakasz Kassán, ahol velem szemben állt a sötétben a rendőrautó, és semmiféle jelzés nem volt a waze-n, de mivel a fentiek szerint közlekedtem, sok jelentősége nem volt. Mint minden esetben, itt is valakinek elsőnek kell lennie, és be kell jelentenie a frissen kiállt rendőröket, ő még nem fog jelzést látni. Ha te leszel az az a első, akkor csak a szabályos közlekedés ment meg attól, hogy sok pénzért jelenthesd őket.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mirci18 #18598 üzenetére
Sokat jártam arra (2 évvel ezelőttig) heti rendszerességgel.
Mivel kevesebben használják, ezért kevesebb felhasználó tud jelenteni, de azért szinte mindig jött jelzés nekem.
Vidéken viszont már alig.
Tapasztalat, hogy külföldön érdemes(ebb) betartani a szabályokat, nem mindenhol szeretnek minket...#?*@&!
-
fant0mi
őstag
válasz mirci18 #16853 üzenetére
A fizetőkapus elkerülés itthon irreleváns. Nincs kapus szakasz. Ez, ha itthon közlekedsz, mindegy milyen állásban van.
A másik sem a fizetősségről szól, hanem hogy kerülje el a jogszabályban autóútnak, autópályának minősített szakaszokat. Lehet olyan jármű, amely ezekről ki van tiltva. Ez az opció legyen nálad passziválva.
Ezen kívül a matricáknál legyen hozzáadva a pest megyei matrica, valamint a budapest szmogriadó engedély.
-
viktorhu
veterán
válasz mirci18 #16027 üzenetére
A waze-ről és az android auto-ról le kell szedni az energiatakarékosságot első körben. Amikor a telefon képernyője záródik, akkor a gyártók által belehackelt energiatakarékossági megoldások aludni küldik az alkalmazásokat, így a waze nem fog aktuális gps jelet kapni.
Ha ez sem elég, akkor kábelcsere, illetve megpróbálhatod az alkalmazásoknak az automatikus indítás engedélyezését is. Ha van az autódban gps, akkor átmeneti megoldásként a google térképet tudod használni, ha a waze-zel nem boldogulsz, mert az olyankor az autó gps-ét használja, nem a telefonét (pl. gps nélküli androidos készülékkel is lehet így navigálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest