Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:27:28

LOGOUT.hu

[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8445) ada19 válasza fermacht1994 (#8444) üzenetére


ada19
senior tag

Semmiképp ne szedd szét, 99,9% hogy nem fog megoldódni a csavarhúzástól. A sajátommal is így kezdődött, kb. 4szer vettem le a hátlapot, annyit értem el hogy picit látszik hogy feszgetve lett, és mivel sokszor levettem, már nem illeszkedik perfektül, és emiatt pluszba pattog. :S

A pattogásokat a következő 2 dolog okozza belül:
1: Indokolatlanul sok ragasztószalag és ilyesmi használata belül, olyan helyeken (pl. kábel és mini panel körül), ahova nem fog odaragdni sose, viszont ahogy megnyomod a házat, és mivel nem merev fémvázas a cucc, könnyebben hajlik az egész, és odanyomódik a ragacs, viszont rögtön el is engedi, ennek van olyan hangja. Több olyan ragasztó is van benne ami ráadásul merevebb is jóval mint kéne, olyasmi mint egy vastag A4-es lap műanyagból, ez is pattog közbe.

2: Bivalyerős az egész Nexus, de valahol fogni kell a költségeken, és a gyártásnál is meglátszik sajnos. Műanyag ház / váz, nem illeszkednek tökéletesen a dolgok, stb. Ezt úgy általában minden műanyag cuccon lehet tapasztalni, laptoptól kezdve, monitoron át a távirányítóig.

Az én tanácsom az hogy semmiképp ne szedd szét, csak rontani fog a helyzeten, ebben biztos lehetsz, mert a hátlap már nem lesz olyan masszívan ott, mint előtte.

Szerk.: körülöttem 3 N7 van, mindhárom csinálja többé kevésbé, ebből 2 szinte zsír új (1-2 hetesek, a másik 1 hónapos sincs még), 1xCA és 2xCB sorozatszámokkal, tehát eléggé újak.

Szerk. 2.: én már beletörődtem, hogy ennyiért ilyet lehet kapni. Nem a Google hibája, hogy a 200$-os tablet itthon ilyen drága, ettől függetlenül én nagyon szeretem, és messze jobb mint bármelyik alternatíva hasonló árakon (sőt, még a jóval drágábbakat is alázza jórészt).

[ Szerkesztve ]

Mégsenem

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.