- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-A-B
tag
válasz
forintuser #6814 üzenetére
Lassan 310 az Euro.
-
B-A-B
tag
válasz
balazs8907 #6697 üzenetére
Hahó ! Custom Romok alapból tudják. Ott ki tudod kapcsolni. Gyárinál nem tudom.
-
B-A-B
tag
válasz
#16820480 #6387 üzenetére
Töltöm fel neked . 2 perc.Parancsolj
-
B-A-B
tag
-
B-A-B
tag
Opera Webkit alappal. Lehet csak elrontották a jót ?
-
B-A-B
tag
V5 re támázva a frissített mihome launcher. Még a Lockscreent is átírja Miuisra. Témákkal. A tegnapi témával kész Miui a telefonom
[link]
-
B-A-B
tag
válasz
#07400704 #6264 üzenetére
Túlfusztrált műszínek. Azok vannak S3 on. És egy fényben láthatatlan kijelző. De csúcs ! Meg ugye ne beszéljünk a szappantartóságáról se
Úgy állítod ennél a telefonnál a színeket ahogy akarod ( olvass picit javaslom ) Na meg ugye a gyorsaság. Tárcsázó laggolása S3 nál megőrített. 1 hét és felejtős volt. Egy HTC Desire sokkal tovább bírta. Na. Nexus 4 szakmai topikban vagyunk.
-
B-A-B
tag
válasz
#16820480 #6219 üzenetére
ROM Toolbox Pro : Font telepítő sötétség. Ezek mind-mind apró Secondary stb textek csak. Az a baj, ha átírja a színértéket pl FFFFFF - re ( fehér ) , akkor a főmenűben jelentkezhet vmi gond fehér Popupnál sajna. Ott viszont sok a .9 png, ami ugyen nem csak egy sima png fájl / kép.
-
B-A-B
tag
válasz
pityaa23 #6209 üzenetére
Így gondolod ? Ez AOKP - n van, de sztem CM is tartalmazza a beállítási lehetőséget.
-
B-A-B
tag
Mindent jobban tudsz nálam ? Grat
No comment. Off
-
B-A-B
tag
-
B-A-B
tag
-
B-A-B
tag
válasz
Keeperv85 #6075 üzenetére
Miért írják több custom romnál is, hogy telepítés cwm nem ajánlott, és felkiáltójellel, hogy a vitátok tárgya ( TWRP ) nagyon ajánlott a telepítéséhez ? Bár gondolom nem megfelelő személyt kérdek, mert mint olvasom Nexus 4 - ed sincsen. Én spec hiszek sonique kollégának, mert régóta olvasom a topikot, és mindig segítőkész, és ért hozzá.
-
B-A-B
tag
válasz
oceanrush #6035 üzenetére
Ne haragudj, de akkor valamit másképp látsz. Érdekes módon 2 napig volt HTC One X - em . Aksija tönkretett, és a kamerája. Ennek 100 szor jobb. Na mindegy. Remélem nem lesz túl nagy szenvedés ez az egy hónapod.
Más : Ki tudna segíteni ? [link] GooManager 3 as pontban nem megy a Flash. Letölteni le tudtam GooManagerrel, bent is van a mappájában, de hogy tudom az .img - t Flashelni vele ?
-
B-A-B
tag
Elég lett volna csak a Romot felraknod, mert abban benne van már az új cumó. Akkor nem kell a Zip is. ( félreértettelek sorry )
(#5971) FearTomi nekem tegnap elfelejtette egyszer a Routerem a wifi. Kíváncsi vagyok ez a "probléma" is orvosolva van-e,mert olvastam régebb volt még valakiknek.
-
B-A-B
tag
" Teljes resettel jár ! " Teljes Reset backupot is töröl. Én egy Backupot mindig PC - n tartok.
-
B-A-B
tag
Én úgy frissítettem, hogy CWM - ből kikerestem az Sdcard / GooManager mappából a letöltött Romot, majd CWM ből Data Reset nélkül install, majd Wipe Cache, Dalvik és Restart. Gappsot külön nem raktam hisz fent volt, és nem nyomtam Factoryt. Így megmaradt minden beállításom.
Kérlek teszteld a kamerát ! Ugye nem csak képzelődöm hogy most sokkal jobb? Nekem úgy befókuszál mint a kisangyal !
-
B-A-B
tag
válasz
Keeperv85 #5958 üzenetére
Szerintem több 100 / 1000 ember felrakta már. Ha téglásít, azt azonnal teszi véleményem szerint. AOSPA romot több száz , ezer ember tölti le. Fórumban sincs egy tégla sem. Akkor én is egy tesztalany vagyok, mert felraktam az értesítést , majd felraktam a Romot. Utánna olvastam a Changelogot
És gondolom rengeteg még csak nem is olvassa.
-
-
B-A-B
tag
Gyárira is jó ahogy olvasom. Bootloader nyitás, Fastbootban felrakás ( flash-all.sh parancs ) majd Bootloader visszazárás.Ahogy olvasom az összes szenzor törlésre kerül új baseband / bootloader kerül fel. ( Teljes Resettel jár ) Természetes , hogy legyen mindig mentése az embernek !
-
B-A-B
tag
válasz
Keeperv85 #5940 üzenetére
Amúgy a GoogleDevelopers oldalról is letölthető ( picit hihetőbb forrás ) , úgyhogy szerintem ez fog jönni gyáriba is.
Amúgy XDA - s Developerek 80 % - a csak Modder. A meglévőt átírja ( Build.prop stb-stb ) és magáénak mondja.
-
B-A-B
tag
Szerintem sokkal valósághűbb színeket ad a mi kijelzőnk. De ez persze egyéni dolog. Sokan panaszkodnak, hogy nappali fénynél null látszik S3 kijelzőből. Egy nap után nem tudok nyilatkozni, de hogy Nexus 4 kijelzője olyan csodás, mint egy festmény, az tuti. Szeretem nagyon.
-
B-A-B
tag
válasz
oceanrush #5878 üzenetére
Én ha fényképezni szeretnék, akkor arra az egyszerű Digit 6 MP Olympusomat használom. S3 nem tud annyit tuti.
Arra hogy telefonnal bármi érdemeset megörökítsek arra bőven elég.Amúgy olvastam hogy jönnek ki javítások is. Viszont a prémium, sőt alapszínvonal alatti gusztustalan anyaghasználat és formavilága miatt akkor sem használnék S3 at ha 50 MP kamera lenne benne, és 50 ezerért kapnám. 2 szer volt a kezembe, és hatalmas csalódás volt nekem.
-
B-A-B
tag
Sziasztok ! Tulajdonosa lettem ennek a készüléknek, amit eddig csak imádni tudok ! Érdeklődnék, hogy olvasom nagyon rossz a kamera. Én nem tapasztaltam. Szerintem nem lő rossz képeket. Viszont a fókusszal nagy bajban vagyok. Ez természetes jelenség, vagy nálam a gond ? Érdeklődnék továbbá hogy hol érdemes, és milyen Bumpert érdemes rendelni ? Illetve elő és hátlapi fólia érdekelne még. Köszönet !
Fólia ilyesmi jó lehet vajon ? http://www.amazon.com/GOOGLE-NEXUS-XtremeGUARD%C2%A9-Screen-Protector/dp/B00AZP476I/ref=pd_sim_cps_3