- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
válasz
eastsider #51521 üzenetére
a múlt héten voltam én is gombcserén itt
ott helyben megcsinálták, kb. 10 perc volt
én gyári rommal vittem be, factory reset után, bootloader visszazárva (azért, hogy ha beveszik és később csinálják csak meg)
rendes volt a szervizes, eldumálgattunk
az elején megemlítettem, hogy próbáltam factory resetet és másik rommal is, de ott is szar a gomb, szóval valszeg hardveres
a romcserénél kicsit szívta a fogát, mert hogy ezt nem szeretik ittde azt mondtam utána, hogy akkor inkább nem mondtam semmit, nem volt belőle gond
-
peternac
tag
válasz
Medellin23 #27079 üzenetére
van, és engem is idegesít egy kicsit
egy másik nagy bug (nálam legalább is): egyszeri ébresztésre beállítottam egyszer egy cimkét
azóta ha beállítok bármilyen cimkét egy egyszeri ébresztéshez, a legelőször beállított cimkét írja ki -
peternac
tag
Google kiszállítás
Ár itt igaz nincs, de XDA-s fórumokon írtak róla.
Nekem annó Bestbuy-os rendelés négy nap alatt odaért New York-ba az USA közepéről, térképen lehetett követni, UPS volt talán a futár/szállító. Ráadásul ez a hálaadás előtt/alatt volt, ami kint a nagy ajándékvásárlásos időszak. Szóval pár napon belül ott lesz valszeg. -
peternac
tag
Igen, akkor szerencsém volt, pont kint voltak ismerősök 2 hétig.
3 tabletet, mobilokat meg még ki tudja, hogy miket hoztak haza akkor
A Nexus 4 megjelenésekor voltak kint pont, de akkor hiánycikk volt, eredetileg azt akartam hozatni velük.
Szóval most sajnos nem tudok hozatni, pedig az új Nexus 7 KELL!(#22188) Sanya
Hát igen...
Ha arányaiban nézzük a Telenor-os árat: (250/350)*120000=86ezer
De sajnos abban biztosak lehetünk, hogy soha nem lesz itthon ennyi. -
peternac
tag
Ha 57ezerért nem is, de 65ezerből kijön.
Annó a Nexus 7-emet USA-ban vettem itthonról a Bestbuy webshopban, majd hazahozták ismerősök.
200USD+~10% kereskedelmi adó (kb. kinti áfa)+szállítás ingyenes volt. Így nekem (Paypal-lal fizettem) 48ezret vont le. Ha ugyanezt eljátszod 250USD-vel+még rászámolsz szállítást, akkor is megvan 65ből.
Dehát USA-ban van kint, ha van kint ismerős mostanában akkor mázli.
Egyébként egy kicsit zavar/idegesít ez a csökkentés...kb. 3-4 hónapja megvan a Nexus 4, de ha a hetekben vettem volna, akkor nagyon ideges lennék(habár nem tudni, hogy mikor és milyen hatása lesz a magyar árakra)
-
peternac
tag
Még arra tudok gondolni, hogy van benne valami NFC-s cucc is, amit a Nokia modellei támogatnak (ez megmagyarázná, hogy párszor elindított egy-két dolgot, mikor ráraktam).
Egyébként nekem be sem kapcsol a képernyő, mikor rárakom. Tesóm Nexus 4-ét is majd rárakom, ha itthon lesz. Ha neki is így viselkedik, akkor a töltő csinálja, ha nem, akkor a telefon.
Nektek miket művel, ha rárakjátok egy Qi töltőre a telót? Képernyő bekapcs van? Az elején a háromszori szakadás? Ha az akksit nem vágja szét, akkor tőlem az elején annyit szórakozhat a telefon, amennyit akar.Igen, akárhányszor leveszem és visszarakom, van ez a hármas szakadás.
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19367 üzenetére
Hát jah, azért csaptam le rá gyorsan.
Igazából egy TYLT VU-t szerettem volna. Még a 49USD-t is kiadtam volna érte, de +40USD volt rá a szállítás Mo-ra, amíg: idézet az oldalról: Free Shipping in the US.
Sajnos mindenhol ez van, pl. Amazonon a legtöbb dolog másnapra odaér ingyér' az USA-ba meg a UK-be. Mi magyarok meg kapjuk be. -
peternac
tag
(#19354) w333 válasza peternac (#19352) üzenetére:
...És mennyi volt az ára?Vaterán vettem használtan (kb. egyszer volt használva, karc és mindenmentes), gari nélkül 8ezer+szállítás volt.
Hardveraprón 10-12ezer körül láttam a napokban, árgépen 20+ezer(ennyit nem ér)
(#19356) Zárzorró válasza peternac (#19352) üzenetére
...A táp szintén eredeti Nokiás, gondolom. Mégis serceg?Igen, eredeti az is (egyébként szétszedhető az egész, kihúzható a vezeték a tápból és a töltőlapból is) és sajnos serceg, de mint írtam nem hallani, csak ha fülel az ember -> egy kicsit odébb rakom majd a fejemtől és akkor már biztosan nem fogom hallani.
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19281 üzenetére
Nokia Fatboy=Nokia wireless charging plate+Fatboy babzsák
előnyök:
- szép színes
- anyaghasználat, dizájn okés
- minőséginek néz ki, és az is (pl. nem olyan, mint ránézésre egy-két kínai Qi töltő)
- diszkrét LED visszajelzés, nem csipog
- keresztbe, hosszába, nem pontosan rárakva is tölti a telefont (nem kell centizgetni)
hátrányok:
- nekem a táp serceg/sípol magas frekin, ha be van dugva a 220-ba (az tök mindegy, hogy tölti-e a telefont, vagy sem)
nem zavaró, nem hangos, este el tudtam tőle aludni (kb. 1 méterre van a fejemtől az éjjeli szekrényen), de reggel a csendben hallottam...(a Telenor-os Nexus 4-hez kapott gyári töltőm egyáltalán nem serceg, az USA-ból behozott Nexus 7 töltője nagyon hangosan csiripelt, ha feltöltött tablet volt rádugva)
- lassabban tölt, mint a gyári töltője (legalább is én így vettem észre eddig)
- jobban melegszik talán, mint vezetékes töltés közbenSzóval vegyes érzelmek, de nem vártam sokkal többet tőle (a sercegéstől tartottam egyedül).
Pár észrevétel még, ezek nem tudom, hogy by design, vagy csak az enyém rosszalkodik:
- a töltőre ráhelyezésekor a Nexus 4-en háromszor "megszakad" az elején a töltés, majd utána beáll (mindig háromszor, szóval valszeg direkt van így)
- sokat játszogattam vele: levettem a töltőről, vissza stb., és pár ilyen alkalommal a visszarakáskor hol a Facebook-ot indította el és valami menübe is belemászott ott, hol a Battle.net autentikátort stb. (ezek mind kint vannak a kezdőképernyőn..., azóta ezt nem csinálta, nem tudom ezt mire vélni, de nem én nyomtam be véletlenül, ebben biztos vagyok)És a végére egy kérdés: ha már feltöltött a telefon, akkor is rajta lehet hagyni a töltőn? Vagy érdemes levenni? Elvileg kikapcsolja ilyenkor a töltést, én úgy láttam a LED alapján. Ja, és még egy infó: nekem kb. 98%-ig töltötte fel max. az akksit.
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19128 üzenetére
Én ezt a Nokia Fatboy-t szereztem most be Vaterán, este megyek érte. Holnap írok majd pár sort róla.
Én is úgy voltam vele, hogy inkább költök rá egy kicsit többet, de legyen "márkás" kínai -
peternac
tag
válasz
petipetya #19025 üzenetére
Az ébresztés rendben van nálam is, a widget kijelzése rossz.
De mint írtam, a CM-es clock widget-et használom azóta, ez mindig jót jelenít meg és még kis időjárás is van benne. -
peternac
tag
Nekem is ilyen (és szerintem mindenkinek).
Nincs megtámasztva belülről/van kb. <1mm amin be tud nyomódni a műanyag, néha rányúlok én is.
Eddig ez az egyik bajom a masinával, a másik pedig a gyári digitális óra widget ébresztés kijelző probléma 4.2 és 4.3 alatt is (erre megoldás: a CM-ben használt cLocK-ot használom). -
peternac
tag
Sziasztok!
Más is tapasztalta már, hogy a gyári digitális óra modul (magyarul widget) rosszul jelzi az ébresztési időket?
Itt egy kép, hogy érthető legyen.
Nincs beállítva ébresztés (értesítési sávon sincs kis óra ikon), de a modulon azt írja, hogy van.
Fordítva is szokott lenni, tehát hogy be van állítva ébresztés, de a modulon nem jelzi ki...és persze jó is szokott néha lenni, azt mutatja, amit kell neki. Ha letörlöm a modult, és újra kirakom, akkor sem minden esetben oldja meg, mintha nem frissülne a dolog (de pl. az óra mindig jót mutat, ébresztés is OK).
Nexus 7-em volt előtte sokáig (gyári rendszer), azon ezzel nem volt probléma soha.
Ötlet valaki? Factory reset nélkül meg szeretném úszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!