Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
A mai nappal én is Nexus 4 tulaj lettem. Időnként majd előfordulok errefelé és teszek fel egy-két kérdést.....De ezt ne vegyétek fenyegetésnek!
Először mindjárt egy egyszerűvel kezdem.
4.4.2-re frissített a telefon. A root ugyanúgy megy 4.4.2-n is mint JB-n?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz NTonee #39699 üzenetére
Szia!
Ez nekem egy picit gyors, mint a szűzlánynak a dugás az első randin!Egy rövid, tömör leírást szívesen olvasnék róla, mert egyelőre bele vagyok bonyolódva egy kicsit. Lehet, hogy Win 8.1-el van a baj, de már a driverek sem akarnak felmenni.
Szóval melyik a legegyszerűbb megoldás 4.4.2 root elvégzésére?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz NTonee #39701 üzenetére
Ezzel próbáltam először. Az a baj, hogy MTP módban nem is látja a Notebook a telefont, csak Kamera módban. És mindjárt az elején elakadtam. Lehet, hogy vissza kell tennem a Win7-et a laptopra?
A bootloadert mindenképp nyitni kell a roothoz?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Köszi a tanácsokat! Majd holnap megpróbálom a Fiam gépén. Azon Win7 van. Mára úgyis mást terveztem. Jelentkezem az eredménnyel.
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #39784 üzenetére
Ezt a parancssoros megoldást röviden leírná valaki? Mármint a parancssoros rootolás menetét.
Köszi!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Akinek tetszik az LG Optimus G buborékos képernyőzára, de eddig nem tudta használni annak egy jó hír!
-
gipsztigris
addikt
válasz Diamond500 #39827 üzenetére
Nem! Megy root nélküli telefonon is.
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #39829 üzenetére
Nem teljesen értem.....A gyári képernyőt eleve le kell tiltani hozzá.
(#39831) Sanya
Akkor nekem jó telefonom van, mert nálam ugyanúgy megy, mint eredetiben.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz AsusBoy #40095 üzenetére
Vegyen INNEN!
December 27-én vettem tőlük full gyári dobozos készüléket (előttem bontották ki) 78 ezerért. Az oldalon meghirdetett árral ellentétben 80-at mondtak, de sikerült lealkudni 78-ra.
-
gipsztigris
addikt
válasz Styleair #40112 üzenetére
Azért, mert állítólag árfolyamváltozás volt és nem akarja önköltségi áron adni. Legalábbis nekem erre hivatkozott. Azért lett 78, mert így szerinte csupán egy ezrest keres a telefonon.
Mondtam neki, hogy január elején ráérek, majd akkor fogom egy kicsit sajnálni őket![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Styleair #40131 üzenetére
Tegnap végre megcsináltam a root+recoweryt. Banális hiba miatt szívtam vele. Azt hittem Windows 8.1 miatt nem látja a telefont a laptop MTP módban. Megpróbáltam másik PC-n Win7 alatt, de ott sem volt jó. Aztán elővettem kínomban a gyári adatkábelt és azzal első rúgásra ment minden mint az ágybasz@rás!
Samsung adatkábeleim vannak mindenütt eddig minden készülékkel jól működtek, ezzel valahogy nem akarta a jót.
Örömet még nem okozott, hiába mondtam neki, hogy "Térdelj le és szeress!"Egy kérdés. Elvileg fent van a TWRP és a CWM recowery is, de nem tudom előhozni csak a TWRP-t. Hogy kell előszedni a CWM recoveryt?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz fatal` #40134 üzenetére
Akkor következik a másik kérdés. Hogy tudom lecserélni CWM-re? A playről letölthető Rom Manager-el már Sony-ra telepítettem CWM-et. Itt használható?
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #40208 üzenetére
Aki ilyen helyről vásárol, (én is) az tisztában van azzal,hogy nem fog gyári garanciát kapni. Viszont a piaci ár cca. kétharmadáért jutott egy gyári új telefonhoz. Ha gond lesz vele,nem hiszem,hogy többet fogok szívni mint egy Kínai mobillal.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz HZoli87 #40291 üzenetére
Nem sokat használtad négy nap alatt.
Egyébként a kijelző fogyasztja a legtöbbet. Nekem napi 2-3 óra kijelző idővel, 15-20 perc telefonálással reggeltől estig 30%-ra csökken. És teljesen rendben van![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Diamond500 #40373 üzenetére
Ha van fent fájlkezelő, pl. ES File explorer akkor ha rámész a hangokra, fel fogja ajánlani, hogy a Médiatárolóból vagy a Fájlkezelővel akarsz kiválasztani zeneszámot. Ha a fájlkezelővel akkor bárhol lehet az MP3, megkeresed és kiválasztod.
-
gipsztigris
addikt
válasz Diamond500 #40376 üzenetére
/media/audio/ringtones mappából látnia kell!
Ha egyedi értesítési hangokat is akarsz, akkor azokat ide tedd: /media/audio/notifications
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Diamond500 #40378 üzenetére
Kizárt!
Ebben a pillanatban próbáltam ES File explorerrel létrehoztam a könyvárakat, és azonnal látta a berakott csengőhangot. És még restart sem kellett neki.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Diamond500 #40384 üzenetére
Ugye azokat nem a ringtones mappába tetted?
-
gipsztigris
addikt
válasz janosibaja #40395 üzenetére
Ha rootolt akkor a GravityBox [KK]-val is átlátszóvá tudod tenni az értesítési és navigációs sávot is. Ha nem rootolt akkor passz!
Amúgy meg mit jelent az, hogy nyolcszor többet tud? Próbáltad mindkettőt? Egy launchernek nem kell sokat tudnia,.....viszont gyorsnak és kevés fogyasztásúnak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Akinek tetszik a CM romokban található óra+időjárás widget az innen letöltheti
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz HUNgaroczel #40662 üzenetére
SwiftKey pro. Szerintem ez nagyon jó! Önállóan tanul, átveszi a stílusodat akár a facebook, akár a google+-ról.
-
gipsztigris
addikt
válasz HUNgaroczel #40664 üzenetére
Ebben van az is! Próbáld ki a free-t először!
-
gipsztigris
addikt
válasz adammkaa #40724 üzenetére
Még mindig a PartNero GSM-et tudom ajánlani, ha elegendő a bolti garancia. Előtted fogják felbontani a készüléket.
Vagy mondjuk bemész a Media-Markt-ba és megveszed 125 ezerért 2 év gyári garanciával."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Medellin23 #40846 üzenetére
Használtam sok telefonon, de csak akkor jó, ha flipes tokot használsz, vagy állandóan asztalon van a telefonod.......szerintem.
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #40850 üzenetére
Azt tudnám, hogy az LG G2-nél hogyan oldják meg a koppintásra ébredést? A koppintásra altatás az megy, de az ébresztés is frankó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Medellin23 #40854 üzenetére
"Az Lg-s koppintásos altatás az megy root nélkül is?"
Igen! Olyan launcher kell hozzá, ahol a van olyan gesztus beállítás, hogy dupla koppintás. Pl. Apex, Nova.
(#40855) NTonee
Köszi! Megkeresem.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
A Kínai dual Sim-es telefonoknál nagy hagyományai vannak a nyelvi fájlok ritkításának. Van amelyikben csak Kínai és Angol van, osztjónapot.
(#40919) NTonee
Nem mindig sajnos.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Szerintem pont azért, amivel indokoltad a fordítás nehézségeit. Ezeken a telefonokon szinte mindegyiken egyedi ROM van, és a kiskínai nem akar foglalkozni a fordítással. Elég ha a Kínai nyelv benne van, a programot meg angolul írták. Csak a nagyobb gyártók, ZTE, Zopo, Lenovo, stb. csinálják meg a szinte 100%-os fordítást.
-
gipsztigris
addikt
válasz asderka22 #40969 üzenetére
Bármit.
Tárhelyen csinálsz egy Media/Audio/Ringtones mappát és oda teszed az MP3-at. Akkor a csengőhangok között megtalálod, vagy fájlkezelőből direktben is ki tudod választani bármilyen könyvtárból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- DIGI kábel TV
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813