Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
-
Picco
addikt
válasz kisbéci #7023 üzenetére
dbrand +1 keress ra a nevre itt a topicban, nekem titanium szinu van, linkeltem kepet.
extreme guard foliam van ami egy a kevesek kozul ami tenyleg 100%ban takarja a kijelzo, de poppet narancsboros es meg most sem csuszkal rajta ugy az ujjam mint az uvegen, gondolkozom rajta h leveszem
mod: fauxrol visszavaltok stocra, furcsa kernel wakelock-ok jelentek meg frissites ota, nameg a kijelzo szinenek varialasa ennyit nekem nem er, foleg h uzemidoben ugyanott vagy meg ott sem vagyok mint stock rommal.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
premete
veterán
válasz kisbéci #8121 üzenetére
Az, hogy 2 év gyártói garanciával van 120 ezerért, és akkor linkelsz feleannyi garanciával, 23000 forinttal drágábban? Persze, ha a tied a sufnigsm, akkor megértem.
Ennél még a Speedshop is olcsóbb, ott 139900.
Erről nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kisbéci #8137 üzenetére
Nem mondta hogy magyar, csak azt hogy két év.
...de srácok: ez egy NEXUS! Nehogy már a garin járjon mindenkinek az esze, mikor a legszigorúbb minőségi előírások után kerül el idáig...
Amúgy meg: Húsvét van! Egyetek sonkát, meg tojást, meg vedeljetek egy kis mézes ágyast, miként én is teszem, ne egymást b.szoggassátok! Szóval: Nyulat!
@sheratan:
Meg tudjátok nézni milyen WiFi chip van a telóban? Momentán nincs elég sávszélességem leszedni a kernel forrást...
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz kisbéci #8137 üzenetére
Jobban jártál volna, ha csendben maradsz, nem derült volna ki az abszolút hozzá nem értésed.
1, Nincs magyar gyártói garancia, mivel nem magyar termék a nexus 4.
2, Az osztrák LG által kiadott garanciát. a magyar szervizek is elfogadják.
3, Egyelőre Magyarország még tagja az EU-nak, így a garanciánál is az uniós jogszabályok vonatkoznak rá.
+1: Ha elolvastad volna az LG Support idevágó levelét, amit bemásoltam, nem maradtál volna ilyen tudatlan.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest