Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Szerencsére ez a desktop csapat nyűgje, részemről csak kíváncsiskodtam
Amilyen kreatívak tudnak lenni a felhasználók mindent IS el tudok képzelni.
hcl: ó, az már volt... ráadásul jellemzően szigorúan elforgatva kell fotózni, esetleg bemozdulva a monitor képét.
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Lenry
félisten
nehogy betévedjen a néni a csokijával
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Meg ha veszed a működési módját... az mRNS-sel nem legyengített vírust kapsz, csak a tüskefehérje darabjait. Ezen mondjuk sok hibalehetőség nincs, kipróbált technológia. A legyengített vírusos is mondjuk, de azért ott mégiscsak beadod a konkrét kórokozót.
A kínaiakkal, oroszokkal inkább az egyébkénti hozzáállásuk a baj. Teljesen megszokott, hogy amikor az oroszok bejelentenek egy haditechnikai fejlesztést, annak a fele kamu, kínaiak dettó, stb. Járvány elején is letagadták a kínaiak, hogy bármi gáz lenne...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Nekem sincs ingerenciám ilyenekre. Ott van a rakat érdekes műsor, de a napomba meló, meg az otthoni fusi (ami sokkal érdekesebb) mellé nem fér bene, hogy órákat üljek videók előtt. Nem követek senkit, stb.
Viszont a saját videóimat sem tolom mindenkinek, pláne nem kapok értük semmitMutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
-
-
b0bcat
addikt
Köszönöm, hogy ezt így összefoglaltad!
Mint írtam korábban, nekem is a kötőjeles lenne szimpatikus és logikus, de a vita most arról szól, hogy jelenleg melyik a helyes írásmód.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
IT user
tag
Az asztal sem mindegy. A munkahelyi irodai asztalon egyáltalán nem melegszik a Dell gépem, itthon, a kényszerből használt kinyitható konyhai asztal fényes, műanyag bevonatán 15 perc után tornádó üzemmódba kapcsol, amíg meg nem emelem a hátulját valamivel. Gondolom simán visszaveri a hőt a gépbe.
-
Top cat
addikt
-
-
nagyúr
Ez zseniális.
#13981freemanone: igazad van, egyébként tragédia, ennek illusztrálása, na az a zseniális, erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Nem mondom meg melyik cegnel, meg kirol lesz szo, szoval csak igy nevtelenul, de
Ez annyira igaz, hogy volt egy partnerceg, aki panaszkodott, hogy mekkora szar a cucc, amit szallitunk (gyak egy olyan valami, amivel egy fajta beagyazott rendszerre ugy tudsz sajat appot csinalni, hogy irsz egy website-ot, ami hasznal par sajat js api-t), merthogy beraktak egy sima hatterkepet, es maris csak 10-15fps-t tud az egesz, mar amikor nem crashel el a gecibe, es hogy lehet megis valami ekkora fos, hogy egy keptol megdoglik.
Hat, ugy, hogy egy 4k felbontasu kepet raktak be, de valahogy megoldottak, hogy tobb, mint 4GByte memoriat egyen es egyszeruen kifutottak a memorialimitbol. Plusz a sok szar annyira megolte a gepet, hogy mar itt szenvedett az egesz."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
fatpingvin
addikt
ami a frontendből lett az valami katasztrófa. rá kéne kényszeríteni a webfejlesztőket hogy 1GB RAM Pentium 4-es gépeken teszteljenek, hátha használható weboldalak születnének.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Top cat
addikt
Nem, a Fujitsu japán cég. Bár már nem gyártanak német honban.
-
BiP
nagyúr
+7? >=3 gyerek van, vagy idén született az első (2+5nap) ? Mondjuk többesszámként írtad, úgyhogy gondolom első opció.
Nekem 28+4, meg tavalyról áthoztam 12 napot. Úgyhogy még van 20napom. Az év első felében komoly project volt, gyakorlatilag nem mehettünk szabira se 1-2 napnál hosszabban.
-
KROK640
nagyúr
Engem leginkább az lepett meg, hogy egy teljes héten keresztül nem tudott jönni a szerelő, mert emberhiány van, ugyanakkor a szűrőcserét ami miatt nem volt netem, azt nem én kértem, mégis sikerült végrehajtani vasárnap késő este. (ebből tudtam azt is, hogy vasárnap késő este is dolgoznak)
A legdurvább az volt, hogy az 1 hét múlva érkező szerelőhöz is csak egyetlen (déli) időpont volt elérhető, ami ha nem megfelelő akkor 3-4 nappal később tudtam volna délelőtti / délutáni időpontot kérni, szóval ha az ember dolgozik, akkor vegyen ki szabadnapot is.
Ez egyébként két dolgot előrevetített nekem, az egyik az, hogy nagyon több szerelőt kellene felvenni, a másik, hogy elég nagy bajok lehetnek a rendszerrel, ha 1-1,5 hétre előre minden szerelő le van kötve.
Azért régen ha baj volt, legkésőbb másnap jöttek, de baj sem nagyon volt.
Ráadásul mindez kb 2 hónappal azután volt, hogy a 3500ft-os netszámlát felemelték 5800ft-ra, úgy, hogy közben a sebesség meg minden ugyanaz maradt, csak a hűség idő indult újra. (nem mellesleg a telefonos ügyfélszolgálatos csaj nagyon rám akart melegíteni TV-t és telefont, meg ha már lúd legyen kövér, váltsak már eggyel feljebb is, havi 11000ft lett volna a vége a korábban 3500ft-ot tételnek ... hát nem. Inkább menjen ő is szerelni ).Az ilyen régi hálózatok meg gyakran feledésbe is merülnek mint ami nálatok van, szerintem kész csoda, hogy a 120-at eltudod érni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Elég sandás, azután h a lámpánál bőgették a motort, meg mutogattak, majd zöldnél nyomták neki... persze az is lehet h csak egyikükre rájött a cifra, fosás és taktikai kilövés volt részükről.
Bár több ilyen volt, szóval valami hasmenéses járvány lehetett akkor(iban)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Lenry
félisten
.com-ot lespórolja
sokan nem tudják, de egyébként a legtöbb (összes?) böngető tudja azt vagy 15 éve, hogy csak annyit írsz, hogy domain, ütsz egy Ctrl-Entert és elérakja a http://www.-t a végére meg hogy .com
Persze ehhez fel is kellene nézni néha a billentyűzetről, mert sok esetben ez is elmarad, inkább pötyög két ujjal
tizensokévvel ezelőtt végignéztem, ahogy egy haverom faterja ismerkedett az akkor frissen bekötött szélessávval.
a www bepötyögése úgy nézett ki, hogy mindhárom alkalommal megkereste a W-t a billentyűzeten[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
KROK640 nyert
@KROK640 : 42 sok, 23 kevés
"így végül kihoztuk, hogy senki senkivel nem jött össze "
Eh. Sajnos mi nem voltunk ilyen szerencsések, mondjuk nálunk a szakközépben elvétve volt csaj, gimnazisták a város másik felén, ott csajok voltak többen" és hogy a francba nem vettem észre??? "
Fú, ezt utólag mennyire mondom"Arra próbálok reflektálni, hogy a bemutatkozás is kihívás volt az osztálynak, nem hogy ilyen beszélgetések."
Akkor meg mit problémáztak rajta, hogy nincs oktatás, annak már mindegy voltMutogatni való hater díszpinty
-
Mondjuk nekem ilyenre az offline korszakban volt pendrive, amin mindenhez is volt települő, meg volt USB hálókari (van is).
Meg ezért nem megyek már régóta gépet rendberakni házhoz. Otthon van minden.Amúgy valami ott nagyon nem volt jó, mert a legtöbb cucchoz volt az idők kezdete óta offline telepítő. Sosem szívtam ilyet, hogy csak nettel ment volna a LAN driver.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
Minden ilyen "ingyen" eszköznél van szerződés, vagy használati feltétel. A két szép szemedért nem szoktak ilyet adni cégeknél sem. Az a minimum, hogy rendeltetésszerűen használod.
Asszony tanári laptopot kap (nem kérte, kötelező. no comment). Szóval nekik van egy többtíz oldalas dokumentum, ami részletezi a feltételeket.
Ennek része egy 60 órás számítógépkezelői tanfolyam. (no comment2). Mondjuk jó, van, akinek ajánlott, de akinek nem kell, azt minek kínozzák?
Ezen felül jogi nyelven le van még írva, hogy vigyázz rá, mint a szemed fényére. Csak az xy zsíros alvállalkozó végezheti a karbantartást, a fenntartó tulajdona a gép, stb. -
-
fatpingvin
addikt
amiket írtál azok mind a felhasználó gondatlanságából eredő rongálódás, ezt tbh én is a júzerrel fizettetném, legalább részben.
az a baj hogy ha nagyon engedékeny vagy akkor úgy fognak hozzáállni hogy ingyé' vót, minek vigyázni rá.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest