- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Na, rendszergizdai tanulmányait idén kezdő magzatom nagy napra ébredt tegnap: megkapta a kezdőcsomagot.
Öcsém levedlett gépe (valami G645), egy monitor/tv, két 120GB SSD, egy 24 portos tplink, és egy régi G6 proliant szerver. Plusz egy 30 méteres utp (jó fej voltam, szerelve kapta ).Feladat: a hétvégén netezésre képes rendszer összeaplikálása, a szerver és a switch beszerelése a pincében lévő rackbe, a szerver állandó jelleggel maxon pörgő ventillátorainak elkussoltatása.
Könnyítés: ha megakad szólhat. Egyébként Google. Ha valamit le kell tölteni, használhatja a családi PC-t.
Nehezítés : jelenleg működő rendszer csak a szerveren van, pendrive pedig nincs itthon, és nem is vehet.
Pislogott is a gyerek rendesen (persze a kütyüknek örült), most éppen a családi gépbe szereli az egyik SSD-t, hogy arra letölti a winfost, majd telepíti a saját gépében... Szerintem nem nézett utána, hogy működni fog-e? Bár tegnap súgtam neki, hogy PXE, de mivel nem hallgat rám, végignézem ahogy fordítva kezdi megoldani a problémát :DNe vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Router gondok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...