- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
én is emiatt használok helix V3-at. a viv nova-t tartaléksorba állítottam, mert az mindenre alkalmas, csak ízvisszanyerésre nem (szerintem)... Melóban meg ujjabban kéjenckedem. fent egy sima 510 kazán és egy drip trip. élvezem az ízeket utcán meg V3... Qzi kazán egyre jobban bizsergeti a fantáziámat. csak nincs kedvem hackelgetni mindig. tekergetni meg ilyenek.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kisgyerek85
senior tag
Hat igen sokat vacilaltam a ketto kozott. Majd idovel kiderul, hogy mennyire birom az allando toltogetessel.
Csopogtettem egy keveset a rendelt davidoffbol. Nem vagyok tole elajulva. De hat ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jo. Kek multirol valtottam es ez a 18 mg nekem eleg eros ha nagyot beleszivok. -
bluyoo
nagyúr
válasz vilmaboy #4997 üzenetére
De amúgy igazad van előbb utóbb eGo-nál fog kikötni +valami normális gőzképző én is meguntam az állandó töltögetést.eGo-val simán lepörög töltés nélkül egy 12órás műszak ...
Bár a kedvenc ízeimnek (amiket nem rendszeresen gőzölök) még mindig 510-est használok legalábbis patront.Bazinga!
-
vilmaboy
őstag
válasz kisgyerek85 #4993 üzenetére
hát ha vatelines a cuccer, akkor mint írták rá kell csepegtetni igen. dolgod valóban csak anyi, hogy a középen lévő csőbe ne menjel liquid. ha belemegy, akkor még mielőtt összerakod az akkuval, fogod és kifújod belőle. ha elkezdene szörcsögni magától használat közben, akkor ugyanezt tedd. Ha kezsd égetni... égett íze lenni, akkor töltsd mindenkép. a vatelines tankot könnyű kinyírni, ha szárazon égeted. ha kinyírnád, akkor lehet kapni jobb dolgokat is annál a tanknál... pl helix v3
-
bluyoo
nagyúr
-
kisgyerek85
senior tag
válasz vilmaboy #4991 üzenetére
Igen, eddig észre sem vettem, hogy ott van
Na de akkor ezek nekem megvannak töltve.? Simán rátolom és egyből mehet a füstölés vagy azért várjak vele valamennyi időt? Amikor kifogy belőle a liquid lötyi akkor erre a zselés anyagra kell csepegtetnem?
bluyoo: Elvileg ezek töltötten jöttek.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #4989 üzenetére
Maga amibe beletekered az már 200mA-es ....
Fehér dugó kipattint és mehet a lötyi.Arra figyelj a töltésnél hogy a középső kis csőbe ne menyen a likvidből.Ha túltöltöd (elsőre szinte biztos) a felesleget ki tudod fújni.Ahol szívnád ott most fújd amíg alul jön a likvid,ha már nem folyik töröld meg és mehet a gőzölés.
(#4990) vilmaboy
Azért kérdeztem tőle.És válaszolt is[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
vilmaboy
őstag
válasz kisgyerek85 #4989 üzenetére
ott a használati utasítás a linkedben vérem ott mutassa a töltést is : a töltő jó lesz hozzá amit adtak. nem nyirja ki.
-
kisgyerek85
senior tag
Uhh, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan reagál valaki
ilyet rendeltem.
Ha minden igaz ez a vatelines integrált patron.Ja és még egy dolog. Olvastam, hogy nem szabad nagyobb mA töltést adni neki mint ami az aksinak van. Hát nekem 500mA adaptert küldtek, de ahogy látom a weblapjukon nincs is ettől kisebb. De így meg kinyírom az aksimat vele nem? [link]
Használati útmutatót köszi, most azt elolvasom, hogy tiszta legyen minden
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz kisgyerek85 #4984 üzenetére
egy sima porlasztó (kazán) van hozzá, vagy olyan ami tartályos, mint pl a helix-ek?
amúgy ezen a fórumon mindenki segítőkész veled és profik járnak. (ide is) de az szakirányú... javaslom a segítség kezdő vagyok rovatot
-
bluyoo
nagyúr
Milyen patronról van szó?
De ha YouTube-on rákeresel a nevére szinte biztos találsz videót a töltéséről és a karbantartásáról.Bazinga!
-
mord025
csendes tag
Igen először lassan indul be, de utána a képességéhez mérten majd adja a gőzt.
Ezt azért olvassd át
http://www.ecigionline.com/Documents/joye510_hasznalati_utmutato.pdf -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam készhez egy joye 510-es készletet. Alapfelszerelésén kívül csak lötyit rendeltem hozzá.
Akura rátekertem a porlasztót és azután jönne a töltött patron amibe ilyen zselés anyag van. Na itt akadok el, hogy ezt egyszerűen csak bele kell nyomni a porlasztóba? És mehet a füstölgés? Azt hittem egy rövid leírást fogok kapni mellé, de nem tartalmazott ilyet a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
http://www.ecigionline.com/products/21-joye-510-integralt-patron-xl.aspx
Méretben passzoló horizontal(Helix-szerű,középen kereszt fűtőszál 3x 1mm-es szálon) patron DCT tank használóknak,DE ez normál ellenállású,és ígyis hozza,amit kell(tapasztalat),olcsóbb,ráadásul hiába nem peremes,aki menettakaróval használja a tankot,annak ígyse-úgyse csúszik le-> felesleges.
Ráadásul a lyukas palástot az ember lekapja a használt gyári patronról és átteszi,a bele jobb vatelines,mint a gyári,simán bírja a házcserét,plusz az elve miatt ha beég,szétkap,vatelin leteker,majd kiégetheő,mint bármi más,vatelin kimos,kiszárít,visszateker,kész is.
És ráadásul hozza a gőzszintet,nem eszi az akksit,mint a DUAL LR,a single pedig az elve miatt gáz,mert ugyanúgy álló tekercs,ha egyszer is megég,kakukk.
Én ezt használom a Davidommal...teljesen hozza azt,amit a gyári patron,csak kíméletesebben(akksi) és olcsóbban(kevés kézügyességgel 3-4x mosható,és mint az új).
Hátránya,a mókolás,mert nem lyukas ház.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Wendelke
senior tag
-
Wendelke
senior tag
válasz vilmaboy #4975 üzenetére
Na akkor általánosságban:
Gyakorlatilag egy integrált patron, amiben a lötyit a vatelin tárolja, egy vagy két fűtőszállal található benne, illetve jelenleg népszerű a tankos kivitele, lásd SCT , DCT patronok. 2-4 hét üzemidő. "Nagy füst, jó TH, és ízvisszaadás jellemzi őket" ahogy máshol írják.
Nem drága, egyszerűen üzemeltethető patronok, nézz körül a vape42 oldalán, ha jól tudom, ott van a legnagyobb kínálatban.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
vilmaboy
őstag
válasz Wendelke #4974 üzenetére
"mondana valaki valamit erről a vatelines izéről? azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák őket..."
Én komolyan úgy gondoltam, hogy ebből egyértelmű, hogy a vatelines doglokról kérdezek... hogy ez mi is pontosan... nem gondolnám, hogy a kérdés félreérthető. Az egy másik dolog, hogy Bigapu épp a második részével foglalkozott a kommentnek, ami relatíve nem is kérdés... mindegy. hagyuk.
-
Kafa.
csendes tag
Hali:van valakinek a MAGNUM 44-ről tapasztalata??
-
vilmaboy
őstag
lava mini-be belemegy a 18350 1200-as védett akksi, ha leszedem a külsejit nekije?
Baromi jó dolog ez a lava... Nekem nagyon bejön, h minden helyzetben transzformálja adott feszültségre az akksi áramerősségét, amég le nem hervad... Így mindig ugyanazt a füstöt, ízt, th-t kapom, mait szeretnék...
-
vilmaboy
őstag
most jöttek meg a Laca féle löttyök. füstbajnokban nagyon franya sűrü /mézszerű/ mindegyik. V3ban valami isteni a real cafe dupla íz, füstbajnokkal. Este megnézem Qzival...
-
Wendelke
senior tag
-
vilmaboy
őstag
vazzz Wendelke köszi a táblákat.
A Laca féle lötyiket használom leginkább egyensúlyban vagy füstbajnokban. Nem tudom ez menyire számít híg vagy sűrü löttynek. A mystic löttyök ahogy megfigyeltem hígabbak. a vaportime-os Laca sűrüségű kb...
Szóval a Laca lötyi az elvileg sűrübb féle nem?
-
Wendelke
senior tag
válasz vilmaboy #4955 üzenetére
- Valahol találtam egy leírást, hogy pl a 2,4es kazánnak milyen működtetési voltttartomány javasolt. de az istenért nem találom. talán ecigiforumról kevertem oda. de nem tutkó.... nem tudja valaki hol lehet?
Nekem van QZI Genezis és NGP Genesis is. A QZI féle, kompaktabb méret, jobban passzol az eGo akksikhoz. Gyárilag 1.8 ohmos tekeréssel érkezik 4/5-s. 2 ml-s tank( NGP nagyobb)
Probléma mentes üzemeltetés, nem folyik, nem szörcsög, de ami visszajelzést hallottam róla, inkább a "hígabb" lötyiket szereti, míg az NGP Genesis a sűrűbb lötyiket komálja. ( Az NGP-vel kapcsolatban ezt meg is tudom erősíteni)
Íz gőz és TH tekintetében, a kialakításuk miatt elvileg hasonlóak, de én az NGP-t 1.5-1.6 ohmon használom, míg a QZI félét az 1.8-s tekeréssel. Így az NGP kicsit ütősebb.
Ezek az én tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Hát ez a vivi nova 2 ez egy rémálom nekem. Nem volt helix fejem idehaza és nem volt kedvem tekerni, ezért használtam a vivi-t. Azt hittem csak az Ego-t akksi nem hajtja ki. gondolván magasabb voltszám kell neki... próbáltam 1.8-2,8ig minden fejjel. Megjött a lava minim... gondoltam ez mejd jól ,eghajtja. hát nem. ezzel is kapa ízt ad vissza. gyümölcs csak nyomokban fellelhető... A V3-at amikor ismét üzembe állítottam, azonnal érezhetően robbant az arcban a gyümölcsíz... azt hiszem a vivi megy tartaléknak. Ami kazán még nagyon tetszett az az npg genesis. egy haver alap egoval hajtja. maxi füst, maxi íz... aszem egy olyat be kell szerezzek majd... csak ne vóna olyan marha drága...
- Qzi féle genesissel van tapasztalatotok?
- Valahol találtam egy leírást, hogy pl a 2,4es kazánnak milyen működtetési voltttartomány javasolt. de az istenért nem találom. talán ecigiforumról kevertem oda. de nem tutkó.... nem tudja valaki hol lehet?
-
mord025
csendes tag
Én elsősorban arra gondoltam, hogy a jelenlegi eszközök azért igényelnek egy kis (na, jó nem kis) kézügyességet, mókolási hajlamot.
Ha valaki nem akar állandóan az új cuccok, új trükkjeit kitanulni, annak elég egy eszközt választani és azt használni.
A postásunk VGO „bornyú” vatelinest használ, de azt már másfél éve. -
Kígyó
senior tag
válasz mord025 #4951 üzenetére
En szeretem valtogatni mind az izeket, mind az eszkozoket. Egyszerre altalaban 5 izt rendelek, es legalabb 3 eszkoz be is van mindig elesitve. Az 5 izbol legalabb 2 olyan, amit meg nem kostoltam. Plusz neha egy uj hardvert is beszerzek.
Annyi iz, annyi jobbnal jobb hardver van a piacon, ki tudja mirol maradnek le. Plusz a valtozatossag ugye gyonyorkodtet.
Holnap pl erkezik Lacatol mix mandula, royal es 555. Remelem tetszenek majd.Szerk: 9-eseket rendeltem vegul, remelem eleg lesz. Ha nem akkor max kovetkezo rendeles 12-es lesz, ugyis rendelek megint, ha lesz jeges maci!
[ Szerkesztve ]
-
mord025
csendes tag
Véleményem.
Ha valaki megtalálta a magának tökéletes eszközt, legyen az bármi, nem feltétlen kell újat keresni.
Több évig szívtunk különböző analógokat, évekig egy fajtát.
Ha akkor jó volt, most is jó lehet az az egy valami, amihez értek, ismerem, tudom használni.
Ha nem vagy egy gourmand elég lehet 3-4 féle íz.
Egy otthonra, egy utcára...
A lényeg hogy neked legyen jó, az államnak meg a jövedéki adó helyet coki -
Kígyó
senior tag
mord025: Lehet, hogy van jol mukodo(2 tanknal tovabb) helix, vagy helix-klon, de en ezt mar nem tudom meg, besokalltam veluk. Eddig csak ipari hulladekokkal talalkoztam. Nem adok meg egyszer penzt ilyenert..
[ Szerkesztve ]
-
mord025
csendes tag
Sajnos, mint a Vivi-ből, mint a V3-ból rengeteg a silány utánzat.
Megszívásig hasonlít az eredetire, de csak kibontás után derül ki hogy használhatatlan.
Sem a csomagolásban sem az árában nem látszik sajnos, hogy sufni koppintás.
A csőbe a shopok is beleszaladnak néha és mi ezt vesszük meg tőlük.
Így fordulhat elő, hogy olvasom,az egyiknek a vivi szörcsög, a másiknak a V3 reped stb.
Kb. 4 hete nyomom mindkettőt és nekem hibátlanok.
Persze lehet, hogy ami késik, majd eljő.
Csak a HC-ról vásárolók, az egyik legdrágább kínai shop, de kivétel nélkül csak hibátlan cuccokat vettem.
Eddig ! -
Kígyó
senior tag
válasz vilmaboy #4946 üzenetére
Hali!
En a vivi novarol nem tudok nyilatkozni, csak arrol az utanzatrol, amit par hete linkeltem. Nem mondom, hogy ugyanaz, de eleg hasonlo. A lenyeg, hogy mar a gyari tekeressel is szorcsogott fustbajnok lotyivel. Probaltam mindenfele tekerest, 1.5 ohmtol 4-ig. Trukkoztem ossze-vissza az uvegszallal, 3db 1centissel is meg szorcsogott, aztan 4 db-bal meg a folyadekellatas volt gyenge, plusz meg el is kezdett szorcsogni egy ido utan az is. Mostanra feladtam, igy is tobb ido ment el ra, mint amit erdemel. 2 regi helixet is kivontam a hasznalatbol tobb oka miatt is, legfokepp azert, mert xarok. Azt hiszem itt be is fejeztem a helix-klonokkal valo szorakozast. Hiaba nagyon jok amikor epp mukodnek, tul sok problemam van veluk. A legrosszabb tankkazannal nincs ennyi gond. Ha mokolni akarok valamivel, akkor mokolok a genesisekkel, azok legalabb meghalaljak.
udv,
Kígyó -
vilmaboy
őstag
vivi novával milyen tapasztalataitok vannak? Eddig ego T akksival hajtom, de nem igazán tetszik. 1,8-al éget. 2,8-al gyenge kicsit. A Helix V3 jelentősen jobb füstöt és ízt adott vissza szerintem 2,4-es fejjel. szerintem
Rendeltem minap egy lava mini-t. reméllem azzal jobb lesz. van velekinek tapasztalata láván lévő vivi novával?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vazzz
őstag
Kezdek belejönni a lötyikevergetésbe. Tiszta vg-s cucchoz nagyon kell a víz, 5ml leveshez minimum 2 csepp dukál. Kipróbáltam 10ml-nél, víz helyett 1 csepp konyakkal, sokkal jobb lett, 2 nap állás után csokis beütése lett a levesnek. Fog ez menni
-
Bordoi
őstag
Pontosan azt mondtam, hogy aki eladja a Lavat nem feltétlenül azért adja el mert mert eGo-ra akar vissza térni.
Azért már láttam Provari-t is hirdetni, illetve az Evapor éppen a hétvégén hoz új cuccot, ami valószínűleg kapós lesz.
A neten meg már bármit elérhetünk, ha van rá elég pénz. én személy szerint az orosz csodára neveznék be. Csak annyiért már Suzukit is adnak, bár nem drágább a Provarinal, viszont nekem jobban tetszik az eszméletlen variálhatósága miatt és ráadásul nagy szépen kivitelezett cucc.Kígyó
Nem tudok a Lava-ról nyilatkozni, mert nekem nincs még, viszont ez remélem szerdán megváltozik.
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Kígyó
senior tag
Egy hete csereltem le a fekete lavamat egy chrome-ra. Megmondom oszinten, a fekete se volt rossz(csak ronda ), de ennel azt sem ertem aki lefele valt, es azt sem aki felfele.. Hibatlan.
Szerk: Sokan porognek ezen az amperkorlaton, de erdekes modon nalam meg sosem volt a 2.5A a szuk keresztmetszet..[ Szerkesztve ]
-
nguru
tag
Az NGP az egy teljesen más tészta, nagy dolog, hogy itthon csinálják, viszont igazán jól a saját kazánjai, patronjai valók hozzá. Nem hiszem, hogy vki azért vesz NGP-t, hogy lr halmizerrel tolja...
A provari, nem lehet rossz, magasabb amperkorlát stb, de itthon még nem láttam. Ami viszont a láva mellett szól, hogy betonstabil alapot ad minden kazánnak, patronnak. Pl sokan panaszkodtak, hogy a nova-nál a nagyobb ellenállású belsőkkel az ego nem boldogul, simán letilt. Persze: 2.4 ohm felett...
Lávánál ilyen gond nincs. Nem igazán van ma felette....még.
Lorenzo9: Persze lehet kísérletezgetni, én akkor hagytam fel vele, mikor megnéztem hogy jön szét a halmizer Blackie videóján. Na nekem nem jött szét, rgo rendeltem másikat. Az meg hogy egy bud-nál mondjuk üvegszálat cserélek az ok...2 perc, De pl a snova forrasztott, tehát elég macerás lenne megtekerni.....
[ Szerkesztve ]
-
-
BandiHUN
veterán
Ok,TE nem mókolsz,csak viszont helyénvalónak tartottam leírni,hogy aki felújítgat,és olvassa ugye hogy így Lava,úgy Lava,lehet nem feltétlen jár olyan jól.Mint ahogy látom is,mennyien adják el a hiperszuper új króm Lavát is az ecigifórumon,lassan fele hirdi az.
Ok,pl.DCT-vel nincs trükközés,vagy SCT vagy DCT patron(single/dual),és kész...DE a sima vatelinesekből azért van pár fajta ellenállású.
A legtöbb patron pedig szintén vagy van több változatban(BUD-ból is van normál/LR),vagy felújítható,és fillérekből végülis azzal is összejön a "kísérletezgetés".Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nguru
tag
válasz BandiHUN #4927 üzenetére
Egyrészt a nikotin oxidációjától, másrészt a kanthalon lerakódott anyag is szerepet játszik ebben, ami visszaoldódik. egyébként ez nem csak a helixnél, hanem a legtöbb ilyen rendszerű (üvegszálas) patronnál mindennapos.
Láva: Nem mókolok, csak gyári patronok vannak, viszont egy lötyinek más az íze egy szabályozatlan Ego-n, max 3.8-on, vagy egy lávatyúkon mondjuk 4.4-en. Teljesen más. Egy alapon íztelen (no nem Laca féle...) levesből olyan dolgokat hoz ki, hogy el se hiszed. A dct-nél felmentem 4.8-ra, a Füstiben a 424-es simán elbújhat....
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #4927 üzenetére
Szerk.lejárt,de még annyi,hogy szép és jó a Lava,DE aki kihasználja,a ráköltést szintén nem kerüli meg,mert több íz,több patron,VISZONT kis kézügyességgel,minimális igényalábbadással(hogy ugye cserélni kell a kissebb-nagyobb ellenállású patront,ízcseréhez ugye Lavával is) simán ki lehet ezt a cuccot váltani,az emberek 95%-a simán beáll 1 hónap alatt,aztán vagy Lavázik,mert megszokta,vagy eladja...DE rövid ideig van csak a hűdetekergetemafeszt időszak,éppúgy,mint az elején,amikor az ember a kedvenc "ízét" keresi,és arra költ egy csomót.
De aztán ezek elmúlnak,és igazából a Lava tizenezres ára felesleges.Arról nem is beszélve,hogy aki vapel komolyan,az ígyis vagy sokat költ patronra,mert nem tekeri,vagy amúgyis vesz felújító cuccokat,és megtanulja,mit-hogy.Főleghogy a felújító anyag elég olcsó...én fél év óta még mindig az első körben vett 2-2M 1-es és 2-es szálat nyúzom,a 2-2m 0.15 és 0.2-es huzal fele szintén megvan,pedig már annyit tekergettem..és ez összesen kijön 2500-ból,ha nem "jó helyen" veszi az ember akkor is.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Nekem nincs baja nyárral...azzal viszont inkább,hogy a fene tudja,miért,de a Helixem szereti "barnítani" az anyagot...hidegebben ez mintha nem jött volna így elő,de az amúgy remekül működő patronban minden második nap kábé ki kell öntenem 1ml lötyit,mert ugye az ember rátölt napközben,ha teheti,mégiscsak jobb a döntögetésmentes szipákolás,viszont a mindig kábé megmaradó fél tanknyi sötétedik nagyon...úgy,hogy a második napon már nem is jó ízű igazán.
De furamód kiöntöm,friss lötyi bele,utána két nap megint jó.Szálat se kell égetni csak hetente.
Lehet ezt hozza,hogy amúgyis meleg van,és a szál még rá is melegít a lötyire?Friss anyag,1 hetes(annyit váratom a keveréseket,Desert Ship),de előtte/gyári DS-el is ez van.Minimizerben meg semmi gond,igaz azt kiszívni is ki lehet,de tölteni is kell naponta kétszer.Lava tényleg más...DE én azt osztom(van Tox Cannonom),hogy a Lava annak kell,aki vagy az útját keresi még a tekerések között,stb,vagy aki tényleg ínyenc,és állandóan álligatja,akár anyagonként,mert többet szeret,vagy esetleg fontos neki,hogy hol épp íz,hol épp TH kell több.
Viszont azért ott van,hogy ha a barkácsoló kedvű ember vesz V3 felújítható Helixet,és Minimizert,ami olcsó és hamarabb felújítható,mint ameddig kiégetni tartana,akkor lényegében megkerülheti ezt,mert az akkumulátorához TUD olyan patrontekerést kikísérletezni,amivel elvan egész nap.Mellé ha több íz kell,pár Minimizer,de eltérő tekerésekhez ugyanazzal az anyaggal is jó,és lényegében olcsóbban meg lehet oldani.Arról nem is beszélve,hogy a több ízeseknek ígyis-úgyis több patron kell,mert a drippelés is működik ideig-óráig,de saját tapasztalat,hogy elmúlik a tökölhetnék nap mint nap,és az ember a többi ízt is,ami tetszik,magával akarja vinni/nem vacakolni az ízcserével.
Én is drippeltem,most 6 különféle ízzel töltött Minit hordok...ennyi íz "ment át a rostán".
Viszont ezek mostmár bármikor bevethetők így félnapnyi adagban,és egy nagy eGo táskában KÉNYELMESEN elfér 3x10mili lötyi,a 6db Mini,1db MOD kicsi DCT tankba tett Mini,egy kicsi DCT patron szipkával,és 2db 1100-as cigi,egyiken a V3,a másikon egy Mini.
Vagyis lényegében sem ízben,se akksiban,se semmiben nem szenvedek hiányt akár x napig se,a 2 akksi olyan 3-3 nap 2ml/napal számolva,szóval egy munkahétre még töltő nélkül is elmehetek ezzel[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Mokush
tag
Sajnos csak úgy tudnám kipróba, ha megveszem. Az meg felejtős. Egyébként csak minimizert meg tankba dugott vatelinest használok. Próbáltam már raven, helix, bud (a mini előtt kedvenc volt), vivi nova, ego t3, de nem jöttek be... na jó, a vivi határeset, de ahhoz meg lava kell, tehát nem viszem utcára
-
logarithm
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nguru
tag
-
nguru
tag
Próbáljátok ki a Supernova-t...Van kettő, csak töltöm,szívom...már 2 hónapja! (Na jó..egyszer voltak kitakarítva!). Szerintem a legjobb (már amit próbáltam) patron. Nem szörcsög, nem folyik, 6 ml, csak gőz...de az brutálon, 4.4-en (V)
-
vazzz
őstag
válasz Wendelke #4910 üzenetére
Én is szívtam a v3 hallal, és ahogy mondod, az üvegszál és a szilikonsapi a kulcs. Sajna rövid volt a gyári sapi, a szipka nem nyomta le a kazán pereméig. Kicseréltem a régi Revolution sapkájára, raktam bele még egy plusz üvegszálat, azóta mesébe illően működik. Tiszta vg lötyiket használok, de ehhez is kellett a plusz üvegszál. Amúgy már újratekertem párszor, most már 3 üvegszálra tekerem a huzalt, így már nem kell a plusz szál és jó a gyári sapi is. A másik probléma lehet az is, hogy a külső műanyag házon lévő alsó-és felső menetes fémgyűrűt szereti elengedni a ragasztó, így a szipka betekerésekor széttolja az egész házat, nem pedig rászorítja a szipka a szilikonsapit a kazánra... ettől is folyhat. Remélem érthető, amit írtam...
-
Wendelke
senior tag
válasz ithomas #4909 üzenetére
Gondolom itt az üvegszál vastagságában/ minőségében lehet némi különbség ami miatt nem tökéletes az üzemeltetés. Esetleg a szilikonsapit nem tudod jobban lenyomni, hogy csökkentse a rést, illetve az nem lehet, hogy a szipka és a szilikon között szivárog? Bár akkor elfektetett állapotban mindig folyna.
Esetleg Blacki V3-s videóját nézd meg( ha nem nézted még) abban mintha lenne némi segítség e tekintetben.
-
ithomas
őstag
válasz Wendelke #4908 üzenetére
Nekem is V logós van, vendégszálas, hosszú bajszos, de mint írtam, ezeket kiszedtem/lerövidítettem.
Lehet hogy nem kellett volna...de ez azt még mindig nem magyarázza meg, hogy töltés után miért csapat ki az alján 1 perc alatt 0.2-0.4 ml folyadékot..nem hiszem el, hogy ez normális...
Amúgy az íz/füst stb teljesen jó, azzal a részével nem is lenne gond, szörcsögni se szörcsög, ha már félig van a tartály.Real eyes realize real lies!
-
Wendelke
senior tag
válasz ithomas #4906 üzenetére
Melyik V3-s patront vetted, a hosszú bajuszút?
Ha ilyen probléma van, azaz túl sokat szállít az üvegszál akkor nem érdemes ennyire teletenni a patront lötyivel. Nekem a rövid bajszos, vendégszál nélküli "V" logóval ellátott van, ami először nekem is megfolyt a használatbavételt követően, de azóta jól működik.
Egyensúly-füstbajnok lötyit szívok vele.[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Pénteken én is megvettem a legohalat..aka V3.
Hát eddig baromira nem vett le a lábamról...én is szívok vele.
Az mi a franctol lehet, hogy kb megtöltöm a szilikonkupak feléig, és elkezd alulról ömleni a liquid, egészen addig, amig kb a tartály 3/4-ig nem lesz.
Utána eláll, és használható.
Próbáltam már több fél lötyivel is, 2 féle fejjel is de mindig ez van.Egyszerűen vicc.
Ja és időnként a számba köp egy nagy adag levest grátiszként.
4 féle V2-esem volt idáig, de azok mókolás nélkül mentek a leghígabb full PG-től a Mystic féle sűrű levesig.
Vendégszál eltávolítva, az üvegszál meg lerövidítve az ajánlás szerint.
Kifogtam egy selejtet, vagy én vagyok béna?[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
nguru
tag
válasz Wendelke #4876 üzenetére
Nincs igazad..Ugyanis a lávánál nagyon sok múlik azon, mekkora feszen járatod. Egyértelmű, hogy a magas voltok hamarabb lezabálják az akksit. Nálam a láva 4.4-4.6 közt ketyeg 3000 samu akkuval, átlag másfél napot. A sima EGO 1100-es is kibírt majdnem egy egész napot, a VV Ego akku (900) persze hamarabb megadja magát. Persze lehet érezni a merülést, gyengül a th, meg a gőzmennyiség. Láván viszont még egy 10%-os akksin is ugyanazt kapod, mint egy fullra töltötten, ugyanis kompenzál. Ez a tudása tesz drágává..(többek közt). Hasonló elektronika (dc-dc konverter) van az új Ego twist-ben is, de az akkukapacitása, csak töredéke egy láváénak. Na meg egy láva...az láva
-
BandiHUN
veterán
válasz greenface #4901 üzenetére
BUD-ba remek úgy a szál,hogy vágsz egy 2 centis 1mm-es darabot,a tüskén átfűzöl egy cérnát,majd vissza,a hurokba beleteszed a szálat középen,és áthúzod...DE utána nem vágod le a tüske felé kialakult szálhurkot,hanem úgyhagyod.
Befeszül a tüskébe így,nem mozgolódik,lehet akár 3 centis szálat is így áthúzni,elfér a tartályban,belövöd a kilógó rész hosszát szépen,de összerakáskor nem tolja annyira fel a szálat,mert jobban tart,stabilabb lesz a használat,menetközben sem fog felcsúszni,plusz extra előny,a hosszú hurok miatt,ha megégne a szál,csak lehúzod a kazánt,tüske kipattint,szál vége levág,mehet is vissza,lesz pár visszavágásnyi tartalék,nem kell minden égetéskor új szállal tökölni.És a mosást is jól állja.Nekem ez vált be,maximálisan,ráadásul a hurok miatt kevés lötyivel vízszintesen is boldogul,mert felszívja,szárazra szívható a tartály gond nélkül,nem úgy,mint alapból,hogy fele alatt már állandóan fordigatni kell 2 slukkolás közt,ha nem figyel az ember,simán csak a csontszáraz tartálynál beszi észre,hogy üres
1-es szállal nekem egyensúlyra és 70Vg-re is remek ez a verzió.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest