Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-vnMoD9Iezg
No ez egy igazi reklám...de ne így töltsétek (18+) vulgáris kisséSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
turho
addikt
3 db FA T. Camtel7 ml hiánytalan, bontott (csak megszagoltam, rendben vannak-e, nekem túl , fűszeres ) - 700 HUF/db
Egyben 1500 HUF Extra akció. (értéke 3000+ HUF).
Vagy cserélem más aromára, levesre, vagy Helix-re.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Xero
nagyúr
Na egy kis update. Lett a HC-on raktáron fekete eGo-C test is, így azt is hozzácsapták a rendeléshez kőkemény 8.92$-ért és jön a többivel.
Szóval ez a végleges:
- 1x Joye eGo-C 650mAh stainless
- 5x Joye eGo-C kazán betét LR
- 5x Joye eGo-C kazán betét Normál
- 1x Joye eGo-C kazán test stainless
- 1x Joye eGo-C kazán test fekete
- 5x Kanger Horizontal Coil LR stainless
- 5x Joye eGo-T patron
- 10x Joye eGo-T patron záró szilikon
- 1x Joye 510 töltő
- 1x 510 drip tip műanyag, színtelen (csak azért, hogy meglegyen a 80$) -
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #3591 üzenetére
Kösz!
Én 18 mg-al kezdtem( nem rég), piros multi/ bordó Davidoff után. Most már csak az RY4-et rendeltem 18 mg-al, a másik kettőt már 12 mg-al. Remélem a későbbiekben még lejjebb viszem a nikotint.
Más:
Most néztem meg Blacki T2 vs. T3 videótesztjét, miközben én is tesztelgettem a két kazánt. Ma jött meg a T2, a T3 már korábban is meg volt. Azt kell mondanom, hogy egyetértek vele , hogy a T3 jobb,csak egyben nem. Én a T3-s kazánon a négy levegő nyílásból kettőt eldugaszoltam, mert túl könnyen szelelt, de nem vagyunk egyformák. Viszont az eddig kipróbált kazánok, patronok közül a T3 jön be a legjobban, de az tény, hogy kicsi a kapacitása.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Wendelke #3590 üzenetére
Szia!
Töredelmesen be kell vallanom, hogy abba is 12-est teszek De igazad van, elég lenne bele a 9-es is, esetleg 6-os.
Olcsóbban nem nagyon lehet beszerezni. Apróban volt néha egy-két eladó darab olyanoktól, akik "beleugrottak", aztán nem jött be nekik. De nem jellemző. Általában az NGP tulajok ragaszkodnak a készülékhez -
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #3587 üzenetére
Hali Norbi!
Az NGP-be mekkora nikotintartalmú lötyit használsz? Jól sejtem, hogy oda elég a kevesebb is?
Ha nagy leszek akkor megfontolom én is egy 510/ego csatlakozású NGP Genesis kazán beszerzését. Gondolom ilyen jellegű kazánt nem lehet ennél olcsóbban beszerezni, mint amennyiért az NGP-nél megkapható."Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
nagynorbi
aktív tag
Most járt nálam egy úriember. Azt mondta, hogy kevés neki az 510-es cucc TH-ban is, meg az aksiidőt tekintve is.
Na mondom, akkor próbáld ki az 510-T2 LR-t. Csepegtettem neki egy kicsi Dark Vapourt, és csak látom, hogy kerekedik a szeme. Ez jó... mondta
Ha már eddig eljutottunk, akkor mondom csak megpróbáltatom vele az NGP Genesis 4.1-et
Majdnem hanyatt esett szegény Amikor már abbahagyta a köhögést, azt mondta, hogy elkezd gyűjtögetni egy ilyenre -
bigapu
tag
up
mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész
-
Tangerine
senior tag
Olyan mintha egy MIG (aka CO) hegesztő gázterelőjéből lenne moddolva.
Hmm, nem is rossz ötlet.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Kígyó
senior tag
Ti honnan rendelitek a lotyi alapanyagokat? Kotyvasztani tamadt kedvem!
Xero: Neked a az ego-t kazanok szelelnek rendesen? Epp azon gondolkodtam, hogy megfurom az ego-t B Lr szoknyajat, de aztan rajottem, hogy az akkor sem szelel, ha nincs rajta az akksin. Igy most nem merek mar szinte semmi ego cuccot venni, minddel befurodtem eddig. Mar az akksikat kiveve.
A bikaeros lottyoket egyebkent visszakuldtem, elvileg holnap jon a csereadag. Allitolag a viztartalom valtozott, es ezert erzodott erosebbnek.
-
-
turho
addikt
OK majd szólsz merre hány méter.
A my-t kazán talán még eladó az ecigiforum-on. Leárazta kicsit a tulaj. Stuka csak ezüstben, talán szebb is, a tankja dupla. Jó cucc. Nekem nem fért bele...
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Wendelke
senior tag
Miután megvilágosodtam egy kicsit, elmondom, amit tudok. Felújítható kazán B tankkal, ami 1.8 ml lötyit fogad be, kisipari munka. Hasonló mint a Sanca féle TUTI kazán, alias STUKA. Na az én tudásom csak ennyire terjed.
-
Xero
nagyúr
Én eGo-T és Kanger párti vagyok ahogy már leírtam párszor. Mivel az eGo-C-t is próbáltam és bevált így elég logikus előrelépés eGo-T-ről. A Kanger pedig kiváló backupnak és 510 automatára.
Persze minden ízlés dolga.szerk: Ha már eGo-C. A starter kiteket nagyon kellemesen leakciózták a HC-nál. Konkrétan a 650-es 64$ míg az 1000-es 68.8$. Egy 1000-es kit plusz egy 5-ös csomag eGo-C betét az akcióban plusz a discount15-ös kuponnal kijön szállítással 82$-ból. Ez több mint kellemes!
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
Én is ma adtam le egy rendelést :
- 1x Joye eGo-C 650mAh stainless
- 5x Joye eGo-C kazán betét LR
- 5x Joye eGo-C kazán betét Normál
- 1x Joye eGo-C kazán test stainless
- 5x Kanger Horizontal Coil LR stainless
- 5x Joye eGo-T patron
- 10x Joye eGo-T patron záró szilikon
- 1x Joye 510 töltő
- 1x 510 drip tip műanyag, színtelen (csak azért, hogy meglegyen a 80$)Most a HealthCabin-on elég sok termék le van akciózva, ráadásul ha meghaladja a rendelés a 80$-t, rájön a 15% kedvezmény is. Nekem is ez a kis csomag 15500-ból kijött szállítással együtt. Egyedül a fekete eGo-C kazán testet nem tudtam rendelni, mert már nem volt készleten, így azt itthon fogom megvenni 3-400Ft-al drágábban. Ez már nem nagy érvágás. Azt hiszem ez a készlet sokáig ki fog tartani.
szerk: Az akció 03.22-ig él!
[ Szerkesztve ]
-
anbonn
csendes tag
Vision Stone 3-at ma rendeltem be, 2db-ot, meg 2db felújító "belet", pár hét és itt is van
Turho - a 100mg-os lötyit Yamaica-ig követi az usps. szerintem pár nap...
Különben valaki magyarázza már el melyik a MY-t kazán?RYZEN 1700...
-
nyogo83
senior tag
Nekem is kinyilik a bicska a zsebemben, amikor ilyen hatalmas szakértéssel irnak valamiről. Afelől meg semmi kétségem, hogy amint valamilyen formában sikerül valamiféle állami kontroll alá venni az ecigiket(adó, csak gyógyászati segédeszközként történő értékesités, stb..), akkor már nem is lesz olyan káros és ördögtől való hirtelenjében
-
turho
addikt
válasz nyogo83 #3563 üzenetére
Konkrétan mindhárom cikk szubjektív, sőt, a harmadik kifejezetten "ökölbeszorítóan" szubjektív hazug fikázós...
Az Index sem kisebb szarházi, mint mások, kb. ezt is vártam....
Viszont ezek után legyen pofája bárkinek Monopol módon "szárnyai" alá venni a terméket, legyen az az Állam vagy egy dohánycégünk - az orra alá lehet dörgölni: ezt a xart áruljátok ennyiért, amit lefikáztatok?
Újságírót, azt meg nem alkalmaz egyik sem. Csak olyat aki netenkattintgatós bérenc.[ Szerkesztve ]
-
tag
No, a zsindex is elkezdte a lejárató kampányt, lehet olvasgatni a sokat probált, a dolognak alaposan utánajárt (nem csak beesett egy greensmook boltba és megvette a legelső cigit, amit megláttott a pultnál.. áhh dehogy) "újságírók" remekműveit
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nyogo83
senior tag
-
uniqm1
tag
válasz nagynorbi #3559 üzenetére
Köszi a választ. Bár most egy kicsit utánaolvastam az ecigiforumon, és elbizonytalanodtam. Úgy tűnik, elég sok az elektronikahiba, és nem adják le a legmagasabb feszen sem a max. akksiteljesítményt. Lehet, hogy mégis egy standard 1100-as akksival járnék jobban? Az árkülönbség mindenképp a javára szól, gondolom a mostani 510-esnél az is jobban hajtaná meg a Helixet meg a T2-t. (Egyébként sincs készleten most VV sem az EO-n, sem az e-c.hu-n.)
-
turho
addikt
3 db FA T. Camtel7 ml hiánytalan, bontott (csak megszagoltam, rendben vannak-e, nekem túl , fűszeres ) - 900 HUF/db
Egyben 2000 HUFCserélem is más aromákra. PÜ.
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Eljutottam arra a pontra, hogy beszerezzek egy eGo akksit.Eleinte ragaszkodtam a cigiformához, így egy 510-es készlettel indítottam az e-cigis pályafutásomat, de belefáradtam az állandó akksitöltésbe.
T2 kazánokat használok, meg egy Helixet (az EO-ról vettem őket, így a T2-esek LR verziósak, a Helix meg 2.6 - 3 Ohmos, ha ez számít valamit). Mást nem nagyon tervezek, hardverre egyelőre nem akarok többet költeni.
Milyen akksit ajánlanátok ezekhez? Csicsa, led stb. nem szempont, de a Helix miatt gondolkodom a varivoltos akksin. Vagy inkább egy egyszerű standard 1100-as lenne ajánlott?
Köszi előre is a segítséget. -
nagynorbi
aktív tag
válasz wwenigma #3551 üzenetére
"Egy stabilizált 3,3V-os akku legalább a teljes használat alatt fix minőségű/mennyiségű füstöt produkál ":
Ezzel egyet értek, én csak azt mondom, hogy ezen a 3,3V feszültségen a 2 ohm alatti kazánokat érdemes hajtani, mert itt tud domborítani igazán. Magasabb (kb. 3 ohm-ig) ellenálláshoz inkább a 3,7-4,2V aksik passzolnak."Mind1 amugy, minden sz@rt el lehet (kell) adni, legjobb példa hogy megjelent az egyik shopban a Helix v2, a továbbfejlesztett halmizer. Sajnos ez nem igaz, mivel 2 párhuzamos modell van":
Tévedés. Van újabb verzió, ahol a levegőcső végén ülő kis fémgyűrűt kvázi megfordították, meg egy picit átalakították úgy, hogy a csőrszerű része felfelé álljon. Így nem tud befolyni a liquid amikor betöltöd. Ezt a műveletet egyébként bárki el tudja végezni méghozzá megbontás nélkül. Egyéb különbség nincs köztük. A V3-ra kíváncsi leszek, még nem akarták elárulni, hogy pontosan hogyan is fog kinézni az a cserélhető belső.
Szerintem egy G4 szerű valami lesz, kerámia nélkül."Csak ennyi igaz a különböző verziós dologból.....":
Ezek a leírások elég sokat változtak már az idők folyamán. Nem kell mindent készpénznek venni, amit egy gyártó oldalán olvasol.Üdv.:
Norbi -
Wendelke
senior tag
válasz wwenigma #3551 üzenetére
Később írtam, hogy a szabályozatlan akksikra gondoltam, és nem a szabályozottra. Nekem eGo standard akksim van, és a másik fórumon azt boncolgatták, hogy egy ego szabályozatlan akksi feszültsége mekkorát tud esni nagyobb terhelés hatására. Ehhez képest egy 18650 -s akkumlátor ami nagyobb kapacitású, feltehetően jobban fog szerepelni.
Még tovább menve a kis 180-280 mAh-s 510-s akksikra meg már nem nagyon javasolják az LR kazánokat, mert nem igazán hajtják meg. Nekem az eddig itt felszedettekből ez jött le. De ha nem így van természetesen javíts ki.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Wendelke #3538 üzenetére
Igen, elméleti síkon a tiéd is jó, mert a feszültségesés nem feltétlen következik be. Láttam a videót, meg tanultam is a témáról pár évig.
Ezt az eGo akku feszültségesést nem értem, szintén miért lenne törvényszerű, hogy sz@r?
nagynorbi: természetesen, nagyobb fesz - nagyobb teljesítmény. Egyébként amennyi utángyártott akku annyi féle feszérték/változás. Egy stabilizált 3,3V-os akku legalább a teljes használat alatt fix minőségű/mennyiségű füstöt produkál és mivel a márkanév már befutott, szerintem minőségre is nagyobb figyelmet fordítanak.
Mind1 amugy, minden sz@rt el lehet
(kell)adni, legjobb példa hogy megjelent az egyik shopban a Helix v2, a továbbfejlesztett halmizer. Sajnos ez nem igaz, mivel 2 párhuzamos modell van meg egy rakat utángyártott... a skálázott helix az a Vision Ego Clearomizer 1034-es modell, a skálázatlan pedig a 1021-es...Csak ennyi igaz a különböző verziós dologból:
V1 .
1, Regular : 2.5ohm-2.9ohm , LR : 2.1-2.5ohm , Flat tip and Round Tip available .V2 .
2,colored Tubes available . MOQ : 500/pcs each color . 7/different colors available .
Blue, Black , White, Green , Pink, Purple, .V3.
3,Bottom Coils .
4, Replaceable inner parts coming soon .Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
BandiHUN
veterán
Jaja,de én úgy érzem,főleg aki nem jár utána,és úgy kezdi,könnyen csapdába is eshet...talán ezért lenne jó szélesebb körű tájékoztatás.
Igaz egyébként,hogy egyre többen használnak ilyet,így mostmár annyira nem nehéz tanácshoz jutni földi halandónak sem.
Ennek ellenére tényleg sok buktatója van elkezdeni...
Én az ellenjavallat ellenére sem tartom pl.rossz ötletnek az e-healthot sem.főleg az 1500-as 2 doboz cigis áron.Én is azzal kezdtem,és még mindig előveszem,persze üres patronba normális anyagot töltv
Talán akkor lesz jobb a helyzet,ha itthon is terjedni kezd a nyugaton minden trafikban kapható eldobható elektromos cigi.Ami jobb,mint az e-health,nem drágább,és mondjuk vesz az ember egy ilyen 5x tölthető+5 feltöltött patronos kütyüt,próbának.Cigiméretű doboz,rendes 510-es,később is jó kazán és patronok...vettem én is az angoloktól,kíváncsiságból5 font volt akciósan.Kazánja pöpec,magában az is kerül ennyibe,akksi tényleg jó,bár az 5x-i tölthetőségi garancia jelzi is,mire van,de hozza egy 510es kicsi akksi szintjét 3 töltésig...utána kibeleztem,és remk szétszedő eszköz lett belőle,nem az eGót kell kínozni.És van kismillió variációban ez is,akár 1db cigi és semmi más kivitelben is,csak nem itthon.1db cigi,de az normális,megveszed,bír egy doboznyit,ha jó,akkor akár el is lehet egy ilyesmin élni egy ideig,persze az ára az ottani 1000+ft-os cigihez igazítottan 1 doboznyi.Elem fémcsőben,1db vatelines patron...elég is.
Itthon sajna e-health max a próba,azt is netről érdemes venni.Itt még a piacon is 400 egy csomag patron,meg 3000+ egy e-health,annyi viszont már sok.Ráadásul a hozzáadott patron mentes,és emiatt csalódhat,aki próbálja,de az is,aki meg aztán erőset vesz,mert nincs más.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #3546 üzenetére
Végül is igazad van függőségcsere de számomra jó csere volt.
Hát igen de ezek mind az emberi hülyeség káros mellékhatásai.
Az analógot is túlzásba lehet vinni.Egy kocsmatúra után szó szerint füstmérgezés tüneteit produkáltam másnap,annyi cigit elpörgettünk.
Eszetlenül az abált szalonna is káros.
"jól belőve" én nem éltem meg ennyire komolyan,pöfékeltem amikor úgy gondoltam és nem volt szívrohamgyanúm 18-12mg-os likviddel kezdtem most 6-12mg-osakat rendeltem.
A másodlagos célom amúgy is a nikotin elhagyása.
Ha nem éjszakázok 1-1.5ml megy el egy nap ha este is pöfékelek egyértelmű hogy többet.Egyáltalán nem érzem hogy vissza kellene fognom magam hogy ezt a mennyiséget tartsam akár milyen ízt is pöfékelek.Igaz ezt megint csak embere válogatja.
"nem volt figyelmes,könnyen akár meg is utálhatja az e-bagót,rosszabb esetben még több nikotinhoz is szoktatja magát" Teljesen igazad van de ez megint csak nem az e-bagó hibája hanem a felhasználó tudatlansága.Bazinga!
-
BandiHUN
veterán
Persze,jó ez is.Csak tudatában kell lenni,hogy az ember függőséget CSERÉL,nem magától leszokik.Főlegha nem csökkenti a nic-et,és akár még többet is bevisz,mint analóggal,mert tetszenek a jó ízek,a füstölgés,mutogatja,mekkora nagy király...
Önuralom ugyanúgy kell,mint pl.a nikotin csökkentése fokozatosan.Emiatt is vgayok úgy vele,hogy 1milinél többet nem pumpálok el..tényleg lehet a cuccon csüngeni az íz miatt is.Ha beáll a mennyiség,amit az ember kényelmesen elfogyaszt,érdemes a nikotint is igazgatni hozzá,érdekes azt mondják ugye,nagy nikotinos lötyivel érdemes kezdeni,szerintem meg pont nem igazán.Én is vettem a 18,24-es lötyiket,és el is csodálkoztam,hogy finom meg minden,aztán meg jött pár slukk után a szívdobogás,stb...
Főleg annak gáz,aki nem is így kezd,mint én,hogy fél mili-egy mili,hanem pont bekezd valami jó ízzel,és konnyen rosszullét a vége.
Persze jól belőve tényleg nincs mellékhatás.Egyébként erős dohányosnak könnyebb is emiatt kezdeni,ha valaki extra light után 24-es lötyivel indul neki,mert nem volt figyelmes,könnyen akár meg is utálhatja az ebagót,rosszabb esetben még több nikotinhoz is szoktatja magát.
Felelősségteljesnek kell lenni,nem élvezeti cikként kell rá tekinteni,vagyis nem jobban,mint az igazi bagó.Az igazán finom ízeket is érdemes ritkán használni...hogy aztán ne AZ okozzon függőséget.Sok mindentől lehet függeni,kóla,csipsz,sütemény,stb...is.
A legjobb egy átlagos,nem csömör,de nem is kifejezetten finom íz szerintem.Amit lehet kívánni ugyan,de letenni is,egy semleges valami,dohányízből valami semmire sem hasonlító például,vagy semlegesebb íz,pl.mogyoró is jó.Persze ez csak saját vélemény.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #3531 üzenetére
Én a hátrányát személy szerint nem érzek az e.cigizésnek.
Talán az hogy ha elmegyek itthonról kinézik a számból a "hardvet"
Na meg a "hallottam hogy káros meg felrobban meg törvénytelen meg hülye vagy mert baromság".
De ezekkel együtt is jó e-cigizni.Amúgy is elég kocka vagyok ahhoz hogy amit a pc-hez lehet csatlakoztatni nekem bejön.
(#3540) greenface
Integrált helyett inkább a 510 T2 Tank porlasztó amire érdemes költeni.
Nálam is van a polcon de nem használom őket.Bár jövőhéten érkezik integrált Kanger Horizontal amit sokan dicsérnek de nem sok esélyt látok hogy a T2,Bud,Helix mellett labdába fog rúgni.Bazinga!
-
greenface
aktív tag
"510-esre nekem a Bud jött be leginkább egy próbát mindenképpen megér ha meg tudsz barátkozni a lapos szipkával".
Kipróbálom, meg az integráltat is.
Meg talán a T kazánt is.De remélem tartósabbak, mint a 'sima', mert az egy hetet bírt ugye...
Egyébként kifőztem, kimostam citromsavas vízzel, füstje visszajött, de ereje nincs.''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Wendelke
senior tag
válasz wwenigma #3536 üzenetére
A teljesítmény adataid jók, de csak elméleti síkon. Mert ugye, minél alacsonyabb ellenállású fűtőszálad van, annál nagyobb a feszültség esés is. Ha megnézed Blackiex mester videóját az akksikról, akkor elég látványos, hogy mekkorát esik az akksik feszültsége terhelés alatt.
Egy Ego akksi meg gondolom még durvább feszültség esést produkál.
Kíváncsiságból kipróbáltam a Mester videója alapján az eVaporos IMR 18650-s 1500 mAh-s akksit. Ilyent vettem a leendő Induhoz. Egy 2.2-2.3 ohmos ellenállású eszközt használtam, és ekkor 4.14 voltos terheletlen feszültségnél, ha jól mértem 4.12 voltra ugrott le a feszültség.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a gyakorlatban majd mit fog mutatni a jelenlegi kazánkáimmal.
-
turho
addikt
Senki sincs itt aki szereti a T. Camtel aromát?
3 db van, 2 full teli...cserélem szinte bármilyen aromá(k)ra.(bármilyen vanília, gyümölcs stb)...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Az ohm számít.. <wikipedia - villamos teljesítmény alapok> az átfolyó áram melegíti fel a fűtőszálat. 3,3V-os stabilizált akkunál:
fűtőszál - amper - teljesítmény
1,5ohm - 2,2amper - 7,26watt
3,5ohm - 0,94amper - 3,1watt
6ohm - 0,55amper - 1,82watttermészetesen ahogy nő az ellenállás ugy csökken a teljesítmény, azaz az elpárologtatott folyadék mennyisége/hőmérséklete. Szabályozatlan akkuknál 4,2V-tól indul a fesz, azaz 1,5 ohmos fűtőszálnál teljes töltés esetén 11,7W-rol indul a móka és csökken merülésig 7W környékére. Szoval mivel azt mondod 1,5ohm-mal sem mukodott, igy valami más gebasz volt. Rendes általam linkelt Joyetech akku volt vagy utangyartott valami?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fer
őstag
válasz wwenigma #3534 üzenetére
A gyárival nekem sem volt bajom, nem is ezt írtam, de ahhoz karcsúnak bizonyult az eGo-T akku! Az ohm nem számít, lehet 1.5-től kezdve 3.5-is, sőt még egy 6ohmos darabbal is kipróbáltam, és azzal sem működött!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári Helixet nagyon szépen viszi, meg minden mast amit eddig kapott, beleértve az LR integrált patron, BUD-ot, etc. Hány ohmosra tekerted?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fer
őstag
válasz wwenigma #3532 üzenetére
Ezzel az akkuval csak egy baj van (legalább is nekem volt), a 0.2-es huzallal tekert helixet nem volt hajlandó működtetni! Nem árt szem előtt tartani, hátha másnál is jelentkezik a probléma!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cashback #3525 üzenetére
Én inkabb javasolnék szabályozott akkut, Joyetech eGo-T PT 1000mAh [link] (USB-s) változat, fix feszültség fix gőzmennyiség és íz 2 töltés között... ízből vanilia+mentol - az egyik biztos hogy szivhatóvá teszi a lötyit. Most RY4+vanilia megy a kávé mellé, mintha cappuccino-t innék olyan.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Jaja,ez igaz...csak hátránya is egyúttal,mert sok pénz lehet a megfelelő napi használatra is jó íz megtalálása,a "hardverről" nem is beszélve
De ezt az ember jobbára egyszer áldozza rá,hardverrel azért mostmár nem lehet igazán mellényúlni,a lötyit meg lehet csereberélni,főleg az ecigifórumon,ha nem jönne be.
Egyébként tényleg művészet a dolog,még csak olyan apróságok is befolyásolják,hogy az ember mikor nyomja a gombot,szívja-e tovább,vagy mennyire szívja erőteljesen,talán ezek miatt is remek kiváltani a dohányzást,mert a cigi az van,és kész,kell,mert megszoktuk,kell,mert nikotin,az elektromossal viszont megbonthatja az ember a megszokásokat(akármikor lehet akár egyetlen slukkot is nyomni,vagy akár 3-4 ciginek megfelelő slukkszám a kedvenc ízzel...),a dohányzás élményét nem befolyásolja szinte egyáltalán a nikotin mennyisége sem,emiatt is lehet olyan jól csökkenteni,kiirtani a testi függőséget is.
Hátránya talán csak annyi van,hogy végülis az ember csak szenvedélyt cserél..szóval a kötődés megmarad valami máshoz.Viszont ez,főleg x idő után,nikotinmentesen már szinte semmi káros dologgal nem jár,olcsóbb,és az emberben is beindul ugyanúgy a cigi elhagyásának pozitívuma,a jobb ízlés-szaglás,jobb látszólagos erőnlét a tisztuló tüdő miatt,elmarad a köhögés,nincs rossz lehellet és szájíz,mert az aroma csak addig hat,amíg az ember szívja,de a környezet minimálisan,közelről és rövid ideig érzi,mégha valami extraerős aromát is szív.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #3528 üzenetére
Nekem is volt egy pár úgymond emészthetetlen íz.Mondjuk én a Tobacco Camelo kivételével (tényleg nagyon markáns)elszívtam mindet.Fele arányban mentollal keverve máris élvezhetőbb lett mindegyik sőt ... Többek között ezért is tetszik az e-cigi hogy ízlés és hangulat szerint változtathatóak az ízek és annak az erőssége még a füst mennyisége is.
Bazinga!
-
BandiHUN
veterán
A kóstolópakk nem biztos,hogy jó ötlet..legalábbis úgy,ha ínyenc leszel,mert rossz esetben lesz 10 ízed,ami épp nem jó semmire,a maradék 2,amit tetszik,az 2ml,2 töltés se.
Próbálj szerintem már most valamiből megtippelve rendelni egy 10 miliset is legalább,ami tutira jó lesz valamire.Egyébként tény,a lötyi nagy harc,főleg ínyencebbeknek...sajna dohányízűből innen pl.én képtelen vagyok akármelyiket szívni,annyira rossz az íze...más meg ódákat zeng .)
Készülj fel,hogy a lötyi nem olyan,mint a bagó,hogy ha nincs szofi lájt pl,akkor veszel egy Viceroyt-vagy akármi kéket és jóvan',elfogy,itt igen nagy külömbségek lehetnek íz és íz között.
Viszont tény,hogy a kóstolót ne hagyd ki.Én nem tettem,rendeltem 5milis lötyiket elsőre,és gazdagabb is lettem jópár flaska számomra emészthetetlen cuccal.Esetleg már most vehetsz is hozzá egy nullás alap folyadékot is,az később is jól jön keveréshez,viszont az elején könnyen lehet,hogy valaminek tetszik az íze,viszont túl erős,vagy a nikotint számolod el,és megdobogtatja a szíved,ilyesmi,és akkor az íztelen alappal hígíthatsz a lötyin.Csak ne nikotinost vegyél,hanem üreset,elég olcsó az is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
Ok!Csak azért írtam mert egy két vebshop elég elszállt árakkal dolgozik ....
A különböző likvid gyártók/keverők azonos nevű termékei is különböznek egy kicsit ízben de csak azért hogy neked ne legyen könnyű dolgod
Ráadásul a friss keverésűeket nem árt egy kicsit pihentetni (változik az íz úgymond összeérik). Én ezeket használom (EO) kedv szerint:dohány íz RY4,Desert Ship ,D'off és Deluxe Menthol.
Sok sikert az ízkereséshez.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
e.vid
senior tag
Ízeket kóstolni jobb egy LR kazán + drip tip, mint a Helix. Meg egyébként is jó dolog az otthoni csepegtetés.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
cashback
őstag
Összesen számoltam a 16ezret... illetve tippeltem egy postai árat.
Helix dupla szett ~12ezer +posta 800 (3-4webshop kínálatából)
Folyadék és felújítási cumo eliquid.hu-tól
690Ft /5ml (ebből 4ízt számoltam) 2760FtViszont megtaláltam közben a 12ízes dolgot ami 2990Ft.
Ellenálláshuzal 460Ft/10m + üvegszál 600Ft/1m
Össz.: 4050Ft +posta, legyen itt is 800Teljes össz.: 17650
Szóval még keveset is számoltam.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
bluyoo
nagyúr
válasz cashback #3523 üzenetére
Nem fogod megbánni.Állítólag a Helix az alkoholtól,és a főzéstől repedhet szóval a tisztításnál ezeket nem árt kerülni.Nálam az 1100mah akku 1,5-2 napot is kibír.
Hát igen a posta az a negatív velejárója az e-cigizésnek.
A megfelelő likvid megtalálása az biztos emberpróbáló lesz.A kóstoló pack jó döntés.
Ha nem ízlik egy likvid alaposan mosd el a patront.Mivel egy két íz nagyon ragaszkodik az üvegszálhoz és átérzik a következő próbánál is.
De honnan rendelsz 16e-ért?Az azért elég drága ...
Ráadásul a posta sem szokott olyan drága lenni még a szettet is 800ft-ért hozták a súlya miatt.A likvidet meg 400ft-ért.Bazinga!
-
cashback
őstag
válasz BandiHUN #3518 üzenetére
bluyoo - Lorenzo9
Köszönöm.
Olvasok... és érdeklődöm tovább is még.
Szerintem egy Helix/Halmizer-re fogok befizetni. (aksi kapacitás még nem eldöntött)
Lehetőség és pénztárcától függően vásárolok hozzá kiegészítőket.
Alapból egy dupla készletre gondoltam - ezzel kiküszöbölve ha lemerül, ha tönkre megy dolog (majd ha találok valahol és lehet is rendelni).
2db akkumulátor
2db Helix / Halmizer porlasztó
1db mini USB töltő
1db hálózati adapterAzért esett erre a választás, mert ahogy olvastam, láttam ez egyszerűen felújítható, tisztítható (ellenállás huzal + üvegszál= 1060Ft)
Negatívuma hogy a tank repedhet...Folyadék... hát ez kemény dió... van nem kevés fajta... sztem kezdésnek 2 valami normál dohány és szintén 2 extrém ízesítés (csakhogy élvezkedjek )
Most találtam egy ilyet is: 12 ízű kóstoló csomag (12) dohányos
Sztem ez lesz az igazi kezdésnek.Szóval a "kezdő pack" ára úgy 16ezer lenne. (az lenne a legjobb ha mindezt egy helyen meg lehetne venni, mert így a posta kb 2*1000Ft )
[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Köszönöm nektek
USB töltő folyamatban, de sajnos nem olcsó. Kb egy ezres környékén lesz, talán picit kevesebb.Üdv.:
Norbi -
BandiHUN
veterán
válasz cashback #3516 üzenetére
http://ecigiforum.com/index.php
Itt minden kérdésre lesz válasz,az alapok gomb alatt felül rengeteg infót,videót is találsz,és persze segítség is akad bőven.
Egyébként jó kérdés,hogy akarsz komolyabban beleugrani,mert ugye láthatóan észrevetted,hogy a füstképző rész fogyóeszköz,az akksit pedig tölteni kell,1-1db-al elég nehéz komolyabban belevágni,lemerülsz,és nem lesz cigi 3 óráig,a patron meg megintcsak tönkremehet váratlanul is,rendes kezeléssel 1 hónap kábé az élettartam,igz jópár darabot használok én is 2 hónapja,ha nem törik el vagy ilyesmi,ritkán megy valakinek tönkre.de azért kell a 2 db,ha nem csak kísérletezni akarsz,hanem a cigit kiváltani.
És arról nem is beszélve,hogy ezt egyelőre csak rendelni lehet...
Egyébként az élmény klasszisokkal jobb,mint az e-health-é,valóban képes pótolni a bagót.
Viszont utántöltő folyadékról sem árt gondoskodnod...ott gond lehet a megfelelő íz megtalálása.És szintén a rendelős kategória.Ideig-óráig ellehetsz az e-health maradék patronokból fecskendővel kiszívott folyadékkal is,ha maradt patronod,azt is bele lehet ezekbe tölteni,viszont eléggé gyenge minőségű,meghatározhatatlan ízű lötyi van ezekben...
Remek folyadékforrás a eliquid.hu oldal például.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
válasz cashback #3516 üzenetére
3 hozzászólással előtted ....
[link] +egy töltőt kell még venned és likvidet (nekem elég napi 1-2ml) vagy 2db,töltővel. Nagyobb mint a cigi de cserébe egész nap nem kell pepecselned csak szívni.Mióta megjött nagynorbitól ezt a szettet használom.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
cashback
őstag
Sziasztok.
(lusta vagyok vissza olvasni )
Szeretnék beszerezni egy elektromos cigit.
Teszt képen már egy olcsó izét már vettem... csak hogy tudjam is miről van szó... 3-4ezer volt összesen (e-healt - alapkészlet+patronok+porlasztók). Bírta 2hétig. (így nem igazán gazdaságos - töltöm a cigimet így 5-6ezerből vagyok meg egy hónapban)
Viszont tetszett... nem volt olyan nagyon rossz.Melyik csomagot ajánljanátok úgy 8-10ezer értékben. Ami legalább 1hónapig biztosítaná a napi 1- 1,5 doboz cigi szükségletemet?
Szóval az 1hónap alatt még kiélvezem, kitapasztalom, hozzászokok addig ne nagyon kelljen hozzányúlni az után töltésen kívül.
Illetve ha már megvan az alapkészlet... akkor mennyi a havi ráfordítása és mi az amit vennem kellhet hónapról hónapra?
Utántöltő folyadék mennyire kell kalkulálni havonta, ha napi 1doboz normál cigit pusztítok?Illetve hol lehet beszerezni jó áron, kedvezményekkel, ajándékokkal... stb.
Előre is köszönök mindenkinek, mindent...
-
nagynorbi
aktív tag
Helix + 1100mAh szabályozatlan aksi együtt 4.990.-
-
bluyoo
nagyúr
Kíváncsiságból ránéztem HELL-X 6ML V2 2800ft,van ára az már biztos.
Hát nekem ez a ló túloldala,egy ekkora tartállyal elmehetnék nyaralni[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
turho
addikt
Még néhány leves és aroma:
[link]Használ már itt valaki MOD Helix-et? keresek olyat ami masszív, szétszedhető, 2.5 ml legalább, és nem törik/reped. Hell-X van már valakinek?
-
greenface
aktív tag
Köszi, akkor megpróbálom majd citromsavval átmosni.
Meg rendelek másfajta kazánt is.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
bluyoo
nagyúr
válasz greenface #3505 üzenetére
Szerintem simán lehet alkalmazni ezt a videót.Legalábbis egy próbát megér.
Én a T2-őt takarítottam elsőnek citrompótlós vízzel (mondjuk én nem főztem csak a forró vizet használtam) fecskendővel pumpálva.Azóta az alkohol ki sem került a hűtőből sokkal tisztább lett a citromsavtól és egyszerűbb beszerezni,ráadásul sokkal olcsóbb.Bazinga!
-
fer
őstag
válasz greenface #3505 üzenetére
Hát a sima víz nem éppen jó ötlet volt, a vízkő rárakódhat a fűtőszálra (kellemetlen ízt is tud adni néha) ioncserélt, vagy desztillált vizet szokás használni! Szerintem próbáld meg alkoholba, áztatni pár órára, vagy főzd ki citrompótlós vízben (nem csapvízben) majd égesd ki!
[ Szerkesztve ]
-
greenface
aktív tag
Kettő is van, de majdnem egyszerre romlottak el, kb. egy hetet bírtak.
Az egyik füstöl, de nincs ereje, a másik nem is nagyon füstöl.Sima vízzel átmostam, majd száírtottam, égettem őket, erre ez egyik megjavult, de csak pár alkalomra, most megint rossz.
Izzás van, tehát az érintkezés az akksival rendben.[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
atiss78
csendes tag
Hali!
Lacánál 22.-én 30%kedvezmény mindenre,kuponkód...."vapernap"
Rohamozzátok !!!!!! -
fer
őstag
válasz HellAbove #3501 üzenetére
Azzal többnyire külföldön szoktak fizetni, de az EO-n is elfogadják! www.ecigionline.com
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz pirosvilamos #3500 üzenetére
Ment válasz ott. Várom a privátot (oda)
-
HellAbove
tag
Ti honnan szoktatok lötyit venni (ahol paypallal is lehet fizetni)?
"The quieter you become, the more you can hear."
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest