Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Nálam ezen hibák egyikét sem produkálta több mint fél év alatt a Joytech C rendszere. A linken szereplő termékről viszont nem tudok nyilatkozni, lévén szemmel láthatóan nem Joye a cucc.
A legutóbbi rendelésnél boge helyett én is rendeltem egy Vision (helix, stb stb) V3-at tartalék belsőkkel. Nem próbálgattam még sohat, hiszen tényleg csak vésztartaléknak van, de azért az eGo-C simán jobb szinte minden tekintetben. Egyedül az ízeket adja jobban vissza egy kicsit. -
zho-lee
addikt
Tankon azt a menetes hengeres/kúpos valamit értem, amibe az utántöltőt (lötyit) kell önteni, vagy patronnal belehelyezni.
Nekem beleöntős Riva-T van hengeres, de a rokonomnak kúpos Ego-T, amibe fehér patron megy a lötyivel, és egyben az a szopóka.szerk: köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
wwenigma
Jómunkásember
A fele is sok. Nekem nem jon be... ÉS?!?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
kisgyerek85
senior tag
Nem estem. A mostani szettemmel elleszek egy ideig. Csak nem volt olyan egyszerű az analógról váltani. Ugye mindenki a rendes cigi méretet keresi és én is inkább beáldoztam azt, hogy sokat kell töltenem. De mint látszik gyorsan ráuntam. Viszont keveset is fórumoztam előtte, mert ilyen volt szabályozós cuccba bele sem botlottam. joye-kat minimizerrel hajtom, meg van két vatelines patronom is.
V3 helyett én Mini nova-t rendeltem inkább hozzá, mert írták, hogy ezzel aztán tényleg nincs gond. Csak tölteni kell meg szívni. V3 meg sokaknak megrepedt. Bár lehet azóta dobtak piacra egy tökéleteset.? A sok pozitív tapasztalat után én nem olvastam át a V3-nak a topicját.Eddig nagyon rendben van a cucc, nagyon tetszik
más:
Erre mondjatok nekem okosságot. Adott egy minimizer patron amit egy fullra töltött joye 510 aksi nem hajt meg. Ez az aksi meghajtja a Turbo 510 patronomat és a T3 kazánomat. Viszont a minimizer patront az új Ego Spin meghajta még alacsony volton is + a másik joye aksim amit 5 perc után levettem a töltőről a teszt erejéig azzal is működik. ?
Kicsit húzassam le a fullra feltöltött aksimat, hogy beindítsa a minimizert? Vagy mit csináljak vele? Szárazra van törülve, fújva a csatlakozó feje, szóval nem azzal lesz a gond.[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
nem kekeckedésből, de egy láva 7000 használtan bármilyen típusban. 13 szettben újjonan. A kazán elküldséről scak anyit, hogy ha betartod a fesz értékeket max + 3-4tized volt, akkor nem száll el semmi. Én is kéket szívtam. 0,6mgost. ha a 30as váltószámot használom, akkor nekem 0,6*30=18-as liquid kellene. gyakorlatilag 6ost pöfékelek, mert a 12is már kaparja a torkom. Szerintem felesleges 2db Ego akksi. inkább akkor már a lava. Én bánom, hogy egot vettem. szép - jó... tartaléknak... A kóstoló pack jó dolog valóban, de szerintem drága. Én kiválasztottam 5-6ízt ami érdekelt és azokból szelektáltam. pl havannát és görögdinnyét nem szívnék... Most már van 2 fő ízem. Mindig abból rendelek + 1et amit kipróbálok 10milivel... Ha csak a pöfékelés a cél, akkor igazat adok, hogy az ego egy ideális választás. de ha finomat és variálhatót akarsz, akkor kell a lava. minden liquid más feszen jó. a 2,4es fejet 3,8-4,4ig használom mindenféle fesszel...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Brenyo
tag
(#5032) nguru:
"Ellenállást se mérek az utcán, vagy egy sörözés közben. Ha megtekersz egy kazánt, azt nem a láván, vagy a vmaxon fogod kimérni úgyse, mert félted annyira, hogy előtte műszerrel ellenőrzöd."Ha az esetleges zárlat miatt írtad ezt akkor nem kell félni, Vmaxon vannak hibakódok amik írják miért is nem üzemel a cucc, azaz zárlatos a kazán stbstb.
Vmaxon egyszerűbb ellenállást mérni mint multiméterrel egyébként, mi is azt használjuk már arra(#5013) bluyoo:
Dobozzal együtt annyi, 110g körül van.(#5015) vilmaboy:
Nem az ellenállásmérés a lényege (!!), az csak egy extra funkció, teljesen másképp adja ki a feszültséget mint egy lava, majd valaki hamarosan úgyis bemutatja és elmagyarázza egy oszcilloszkópon
+ kisebb, tovább bírja és nem kopik (valószínűleg!)Egyébként ez már a V2, ugyanis mindenhol egyetlen hibát róttak fel neki, mégpedig hogy kopik a fekete és a szürke verzió. SS-nél ez javítva van, szebben is néz ki, nem is kopik, ellenben nehezebb és drágább lett az anyag miatt.
Sajnos árcsökkenésre nem látok sok esélyt 0,5-1 éven belül, nem nagyon lesz vetélytársa provarin kívül, az pedig 45e + pk[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Ööö Nem is itthonról rendelném az biztos .... amit linkeltem (healthcabin) 20K+posta annyit még talán.De még az az ár is elég húzós ....
A végén veszek egy Passtrough VV Mini-t és csókolom.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Én a Smoktech VMax-al szemezgetek itthonra.Ha már nehéz legyen tényleg az 194g
Bazinga!
-
ithomas
őstag
Na ez tudásra már tényleg fasza..
Én azért szerintem maradok a TWIST-nél ... számomra jóval kompaktabb, bárhol elő merem venni.
Nekem ez amúgy életem első akksija, barátnőmnek szabályozatlant vettünk, de összehasonlítva a kettőt, én soha nem akarok már lemondani a VV-ről.
Imádom azt, ha pl elmegyek iszogatni, vagy egy buliba, akkor félig lemerült akksival is azt az ízt, és TH-t kapom, amit szeretnék, és nem vagyok kiszolgáltatva annak, hogy a félig lemerült EGO csak 3.6-3.7V-al tolja meg a partont közel 0 TH-val.Real eyes realize real lies!
-
bluyoo
nagyúr
De gonoosz!
Végül is meghajtja az 510-es már próbáltam Csak sza.ul néz ki.
(#5004) vilmaboy
+1
De nekem még az eGo is nagy néha húzza a zsebem vagy épp nem fér el rendesen.Nem egyszer ragasztanom kellett mert a patron nem bírta a feszítést amikor leültem miközben a zsebembe volt ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Kígyó
senior tag
mord025: Lehet, hogy van jol mukodo(2 tanknal tovabb) helix, vagy helix-klon, de en ezt mar nem tudom meg, besokalltam veluk. Eddig csak ipari hulladekokkal talalkoztam. Nem adok meg egyszer penzt ilyenert..
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
Pontosan azt mondtam, hogy aki eladja a Lavat nem feltétlenül azért adja el mert mert eGo-ra akar vissza térni.
Azért már láttam Provari-t is hirdetni, illetve az Evapor éppen a hétvégén hoz új cuccot, ami valószínűleg kapós lesz.
A neten meg már bármit elérhetünk, ha van rá elég pénz. én személy szerint az orosz csodára neveznék be. Csak annyiért már Suzukit is adnak, bár nem drágább a Provarinal, viszont nekem jobban tetszik az eszméletlen variálhatósága miatt és ráadásul nagy szépen kivitelezett cucc.Kígyó
Nem tudok a Lava-ról nyilatkozni, mert nekem nincs még, viszont ez remélem szerdán megváltozik.
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
BandiHUN
veterán
Ok,TE nem mókolsz,csak viszont helyénvalónak tartottam leírni,hogy aki felújítgat,és olvassa ugye hogy így Lava,úgy Lava,lehet nem feltétlen jár olyan jól.Mint ahogy látom is,mennyien adják el a hiperszuper új króm Lavát is az ecigifórumon,lassan fele hirdi az.
Ok,pl.DCT-vel nincs trükközés,vagy SCT vagy DCT patron(single/dual),és kész...DE a sima vatelinesekből azért van pár fajta ellenállású.
A legtöbb patron pedig szintén vagy van több változatban(BUD-ból is van normál/LR),vagy felújítható,és fillérekből végülis azzal is összejön a "kísérletezgetés".Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Nekem nincs baja nyárral...azzal viszont inkább,hogy a fene tudja,miért,de a Helixem szereti "barnítani" az anyagot...hidegebben ez mintha nem jött volna így elő,de az amúgy remekül működő patronban minden második nap kábé ki kell öntenem 1ml lötyit,mert ugye az ember rátölt napközben,ha teheti,mégiscsak jobb a döntögetésmentes szipákolás,viszont a mindig kábé megmaradó fél tanknyi sötétedik nagyon...úgy,hogy a második napon már nem is jó ízű igazán.
De furamód kiöntöm,friss lötyi bele,utána két nap megint jó.Szálat se kell égetni csak hetente.
Lehet ezt hozza,hogy amúgyis meleg van,és a szál még rá is melegít a lötyire?Friss anyag,1 hetes(annyit váratom a keveréseket,Desert Ship),de előtte/gyári DS-el is ez van.Minimizerben meg semmi gond,igaz azt kiszívni is ki lehet,de tölteni is kell naponta kétszer.Lava tényleg más...DE én azt osztom(van Tox Cannonom),hogy a Lava annak kell,aki vagy az útját keresi még a tekerések között,stb,vagy aki tényleg ínyenc,és állandóan álligatja,akár anyagonként,mert többet szeret,vagy esetleg fontos neki,hogy hol épp íz,hol épp TH kell több.
Viszont azért ott van,hogy ha a barkácsoló kedvű ember vesz V3 felújítható Helixet,és Minimizert,ami olcsó és hamarabb felújítható,mint ameddig kiégetni tartana,akkor lényegében megkerülheti ezt,mert az akkumulátorához TUD olyan patrontekerést kikísérletezni,amivel elvan egész nap.Mellé ha több íz kell,pár Minimizer,de eltérő tekerésekhez ugyanazzal az anyaggal is jó,és lényegében olcsóbban meg lehet oldani.Arról nem is beszélve,hogy a több ízeseknek ígyis-úgyis több patron kell,mert a drippelés is működik ideig-óráig,de saját tapasztalat,hogy elmúlik a tökölhetnék nap mint nap,és az ember a többi ízt is,ami tetszik,magával akarja vinni/nem vacakolni az ízcserével.
Én is drippeltem,most 6 különféle ízzel töltött Minit hordok...ennyi íz "ment át a rostán".
Viszont ezek mostmár bármikor bevethetők így félnapnyi adagban,és egy nagy eGo táskában KÉNYELMESEN elfér 3x10mili lötyi,a 6db Mini,1db MOD kicsi DCT tankba tett Mini,egy kicsi DCT patron szipkával,és 2db 1100-as cigi,egyiken a V3,a másikon egy Mini.
Vagyis lényegében sem ízben,se akksiban,se semmiben nem szenvedek hiányt akár x napig se,a 2 akksi olyan 3-3 nap 2ml/napal számolva,szóval egy munkahétre még töltő nélkül is elmehetek ezzel[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Mokush
tag
Sajnos csak úgy tudnám kipróba, ha megveszem. Az meg felejtős. Egyébként csak minimizert meg tankba dugott vatelinest használok. Próbáltam már raven, helix, bud (a mini előtt kedvenc volt), vivi nova, ego t3, de nem jöttek be... na jó, a vivi határeset, de ahhoz meg lava kell, tehát nem viszem utcára
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest