- Ingyen kellene, de tegnapra
- New Game Blitz - 2025
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows telepítése hálózatról
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem nincs baja nyárral...azzal viszont inkább,hogy a fene tudja,miért,de a Helixem szereti "barnítani" az anyagot...hidegebben ez mintha nem jött volna így elő,de az amúgy remekül működő patronban minden második nap kábé ki kell öntenem 1ml lötyit,mert ugye az ember rátölt napközben,ha teheti,mégiscsak jobb a döntögetésmentes szipákolás,viszont a mindig kábé megmaradó fél tanknyi sötétedik nagyon...úgy,hogy a második napon már nem is jó ízű igazán.
De furamód kiöntöm,friss lötyi bele,utána két nap megint jó.Szálat se kell égetni csak hetente.
Lehet ezt hozza,hogy amúgyis meleg van,és a szál még rá is melegít a lötyire?Friss anyag,1 hetes(annyit váratom a keveréseket,Desert Ship),de előtte/gyári DS-el is ez van.Minimizerben meg semmi gond,igaz azt kiszívni is ki lehet,de tölteni is kell naponta kétszer.Lava tényleg más...DE én azt osztom(van Tox Cannonom),hogy a Lava annak kell,aki vagy az útját keresi még a tekerések között,stb,vagy aki tényleg ínyenc,és állandóan álligatja,akár anyagonként,mert többet szeret,vagy esetleg fontos neki,hogy hol épp íz,hol épp TH kell több.
Viszont azért ott van,hogy ha a barkácsoló kedvű ember vesz V3 felújítható Helixet,és Minimizert,ami olcsó és hamarabb felújítható,mint ameddig kiégetni tartana,akkor lényegében megkerülheti ezt,mert az akkumulátorához TUD olyan patrontekerést kikísérletezni,amivel elvan egész nap.Mellé ha több íz kell,pár Minimizer,de eltérő tekerésekhez ugyanazzal az anyaggal is jó,és lényegében olcsóbban meg lehet oldani.Arról nem is beszélve,hogy a több ízeseknek ígyis-úgyis több patron kell,mert a drippelés is működik ideig-óráig,de saját tapasztalat,hogy elmúlik a tökölhetnék nap mint nap,és az ember a többi ízt is,ami tetszik,magával akarja vinni/nem vacakolni az ízcserével.
Én is drippeltem,most 6 különféle ízzel töltött Minit hordok...ennyi íz "ment át a rostán".
Viszont ezek mostmár bármikor bevethetők így félnapnyi adagban,és egy nagy eGo táskában KÉNYELMESEN elfér 3x10mili lötyi,a 6db Mini,1db MOD kicsi DCT tankba tett Mini,egy kicsi DCT patron szipkával,és 2db 1100-as cigi,egyiken a V3,a másikon egy Mini.
Vagyis lényegében sem ízben,se akksiban,se semmiben nem szenvedek hiányt akár x napig se,a 2 akksi olyan 3-3 nap 2ml/napal számolva,szóval egy munkahétre még töltő nélkül is elmehetek ezzel[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest