- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topik a mai nappal elköltözött! A témát kiemeltük a blogbejegyzések alól, és saját, különálló helye van már, melyet itt találtok! További kérdésekre-válaszokra mától a linkelt helyen van lehetőség!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12426 üzenetére
Nah most már teljesen összekavarodtam, hogy melyik legyen. Igazán nagy rálátásom sincs ezekre a dolgokra, mert eddig csak iclear16ot használtam az bejött, meg most ezt a "fost" amit egy ego készlethez adtak anno bátyámnak, de ez vmi förtelem. semmi ízvisszaadás, nagyon sok levegőt szív mellé az ember, legalábbis nekem sok, éget is, meg vmi nagyon műízt is érzek, mosás után is.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Xero
nagyúr
Liquid tipp: Inawera powersmoke alap, 4:1 arányú szőlő és vanília aroma. Piszok jó ízt hozott össze.
-
BandiHUN
veterán
Ez mindig esetleges.Én néha úgy érzem,hogy a BCC a jobb,néha hogy a Dual Coil,még együtt használva is...igaz jellemzően 2 cigit viszek,külömböző lötyivel.
A jófajta BCC-k,mint pl.a BCC Mini nagy gőzt tudnak jó ízzel,alapvetően ezzel nincs baj...
Viszont nekem sokszor egyszerűen sok a dual coil,másképpen is megy,azzal kevésbé szeretek láncbagózni.
Kicsit "analógosan" nekem olyan a dual Vs. Bcc,hogy mint amikor egy piros bagót kívánsz meg lightosként...néha kell rögtön a brutalitás,de végig se szívod,mert felétől sok.A light bagó meg lágyan indul,de bekeményít a végére...
Az eredeti kérdésre:énszerintem a BCC Mini,ha kell a durvább élmény,jobb választás a Glassomizernél.Jobb folyadékellátás(közvetlenebb),és sokat számít,hogy a kazán csak két pici oldalsó füllel kapcsolódik a házhoz,és a lötyi sem éri,mert gumigyűrű van a talpban a tetejéig,felül pedig sapka,így gond nélkül JÓL fel tud melegedni,ami kellemes analógos-dualos gőzhőfokot ad,teltebb ízt,GYORS indulást,kevés áramigénnyel.
A Glassomizerbe fém menettel tekerős a kazán,felül éri a lötyi is,nem melegszik be úgy,szerintem érzésre nem tud annyit,mint a Mini,hűvösebb a gőz,kevesebb,de ízre hasonló.
Viszont a kidolgozása,tartóssága mindenképpen jobb!Még mindig nyugdíjazza a Tubby-féléket,EvoD-ot..és mondom úgy,hogy van mindegyikből,melyiknek mi a nyűgje...EvoD kondenzel fenemód,a Tubby BC-k meg szörcsögnek,a sima Tubby meg egyszerűen nem bírja a vékony kazán miatt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Kicsit visszatérve a Davide Mini Glassomizer -re , bár már biztos unjátok...
Szóval egy ilyen alsó fűtőszálas cuccli tud annyi gőzt csinálni mint egy dual coil?
Mert józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy dupla annyi üvegszál több liquidet tud felszívni, a dupla annyi tekerés többet porlaszt el egyszerre ergo több a gőz. Nem lesz ez visszalépés füstmennyiségben mondjuk egy iclear16 hoz képest ? Nekem a füstmennyiség és az ízvisszaadás elölrébb van a szempontoknál mint mondjuk a TH.CSAKAKISPEST!!!!
-
monosz
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz urbi73 #12406 üzenetére
Alairasomba van hely ahova ki lehet tenni, piacternek híjják...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sdi
addikt
válasz baderoli #12419 üzenetére
Sanyo-k, Nitecore, nézd meg ezt.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
baderoli
tag
FT-ről melyik 14500 as aksit javasoljátok?
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12416 üzenetére
Sajnos nem mindegy hogyan esik le, a másfél mili falvastagságú pyrex négy darabra repedt egy méteres eséstől
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12416 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Alszok még rá 1et, de valószínüleg ő lesz a következő választottam.CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12414 üzenetére
Valószínüleg ilyen lesz akkor, mert tényleg szimpi. milyen vastag üveg van ezekben? Ha egy iszogatásnál esetleg kicsit erősebben rakom le véletlenül az asztalra nem fog eltörni egyből ? vagy ha vminek nekikoppan? Mert egy üveg gondolom nem olyan strapabíró mint egy plexi, és ez esetben ez is egy lényeges pont.
CSAKAKISPEST!!!!
-
BandiHUN
veterán
Semmiféle mellékíze nincs,erre háklis vagyok...egyedül annyi,hogy a franctudjamiért először a lötyi nem akar a tartályból kifelé jönni...mintha valami bevonat lenne vagy mittudomén,de ez a legtöbb patronnál így van.Én is árnyékra vetődtem,megtöltöttem,szívnám,SEMMI gőz,érzés,na mondom hibás a gyári kazán.Átrak gombos akksira,nyomom,semmi.Feltűnt,hogy melegszik...hát a száraz kazánt szívogattam izzva
És itt a jó pont,olyan tiszta,hogy a kazánnak lötyi nélkül sem volt semmi íze,füstje,stb izzítva!!!
Annyi,hogy a kazánt is be kell locsolni lötyivel+a tartály töltőnyílásainál is kívülről körbe,aztán nedvesíti a lötyi,1 hét alatt nekem nem jött se égetés,se folyadékkezelési gond azóta...vagyis később nedvesíti a lötyi a belsejét.Teljesen jól szuperál,most is azt szívogatom láncban,nem melegszik,takarékos,a 2.6-os kazánnak is elég a 4.3V,de az bírja már feljebb is,viszont óriási gőz...5volt felett kezd az íz tompulni,de ott sem éget,5.2 felé nem mentem,minek
4.5-ön volt bejáratva fél tankig,aztán már sok volt annyi is,ízes,tömény sűrű gőz,annyira nem szeretem a szmogot.
Én megszerettem,bár persze a vapeonly-k is derekas holmik...sokban nem más,de szép,üveg+króm,a vapeonly Minijeim azért már viseletesek lettek fél év alatt,főleg az ezüst,mert a fekete eloxált...valami pici újítást akartam,eGo-méretben,eddig nem bánom Nomeg jó pont,hogy ez szellőzik,alapból szívós akksi barát és eGo-menetes.3 pont a BCC Mini rovására.Nomeg a Minik középérintkezője is olyan,hogy bizonyos akksikon nem is érintkezik...nekem óncsepp kellett mindháromra.Ezen alakítani nem kellett semmit.
Akinek meg nem tetszik a jó szellőzés,kell a cigiszerű élmény,az cellux,akármi,töm be lyukat,de semmi nagy mókolás.Nekem pont így a jó.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
TazLeacher
nagyúr
Biztos, hogy nem a kazán volt (próbáltam másik kazánnal, újrahúztam őket saját üvegszállal), és biztos, hogy nem mindegyik. Ezek egyedi esetek, a többségnek nem jön elő. Szerintem a legigényesebb integrált patron a piacon. Ha most vennék, ilyet vennék. De van egy Vivi/Mini párosom, nem kell több integrált. De példás a kidolgozottsága.
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12411 üzenetére
Nah de gondolom, akkor minden új kazánnál el kell ezt játszani? mert szinte csak annak lehetne mellékíze, vagy esetleg a tömítőgyűrüknek is ? Ez nem jó hír
CSAKAKISPEST!!!!
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem a nagy változat volt. A műanyag mellékíz nálam is játszott. 1 hétig áztattam vízbe, naponta kétszer átlögyböltem, vizet cseréltem alatta, (nem mintha addig kellett volna, csak épp nem volt rá szükségem) aztán a végén eladtam. Az új tulaj nem panaszkodott az íze miatt, úgyhogy szerintem kiment belőle.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A Vape42-őn a VO Mega BCC azért 2400.-ft ,mert csak egy kazán jár hozzá??tudja valaki??206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12385 üzenetére
Nah most ezzel a davide mini glassomizer -el elbizonytalanítottál, eddig BCC minit akartam, de első blikkre szimpi ez a davide is. Amiket youtubeon láttam vidiket, ott dicsérték, már amennyire értettem... viszont ecigiforumon vki mőanyag mellékízről, vki más sokslukknál égett ízről ír, és mivel eléggé új dolog lehet sok véleményt nem nagyon találni, szal nemtudom mennyire általánosak ezek.
Az árral nincs bajom, sztem nem drága 2 pótkazánnal. eliquidonlineshop -ból szoktam liquidet rendelni ami éppen aktuális, mert azt is most akartam, ott 3499 Ft [link] , csak ne olvastam volna ezt az égett, meg műanyag ízt, mert ez az ár nekem rendben van.
CSAKAKISPEST!!!!
-
urbi73
senior tag
Valaki már felvetette itt hogy inkább egy, a feleslegessé vált dolgoknak kellene egy oldalt nyitni . Ennek több értelme lenne . Szerintem ezzel egymást is segítenénk .Jelenleg erre nincsen itt lehetőség . Szerintem mindenkinek van feleslegesen felhalmozott dolgai , ami még másnak lehet hogy kel .
-
-
Hangm4n
tag
Köszönöm a válaszokat!
Olvasva az összefoglalót, egy eGo Spinner aksit fogok venni, egy Helix V3-as porlasztóval. e-Vapor-on mindkettőt kapni és egy boltjuk is a közelben van. Ja és 8-9 ezer forintból megvan.
Liquidek között még nézelődök.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Remus389 #12399 üzenetére
Nagyon szépen megkérlek, hogy ezt sürgősen fejezd be! Mennyit is dolgoztál ennek az összeírásával? SEMMIT! Akkor milyen alapon partizánkodsz? Személy szerint én kérem ki magamnak a saját és csakb fórumtárs nevében. Hozzátenni nem tettél hozzá semmit, de az intézkedés az megy. Ne menjen! Legfőképp nem utasító stílusban.
Az meg a másik, hogy a topicot nem lehet átnevezni.
-
BandiHUN
veterán
válasz Remus389 #12401 üzenetére
Az ajánlott kezdőszettből jön a harc mindig...
Inkább kéne valami link,ahová tesz mindenki 1-1 szettet,pár szóval csak arra koncentrálva,NEKI miért jó,nem törődve a többiekkel...és akkor nincs vita.
Túl sok minden lehet elvárás embertől függően,ki komolyan azonnal átállna,ki csak épp olcsón,de normális cuccal "belekóstolna",ki tud külföldről rendelni,ki nem...
Ez mindig vitát fog szülni.
2 kategória kellene,az egyik a MEGBÍZHATÓ szimpla "próbaszettek" olcsón,mint amit én is írtam lejjebb,amiknek később is marad létjogosultsága és egy másik,ami a komolyan kezdők rögtön tartalékot,több napi üzemet,állítást biztosító megérős szettje,pl.a fasttech-esek is ugye.Nem vitaalap,de a frissen kezdő nem ipari cigiseknek még mindig úgy vagyok vele,hogy jobb egy szimpla cucc,ami bolondbiztos,olcsón...
Ráadásul tényleg nem földönkívüli dolog,2 nap alatt bármit lehet pótolni ezekben is,akinek megtetszik,úgyis vesz mást is tartalékba/komolyabbat,a kezdőt meg nem viszi bele az ember a számára érthetetlen varivoltok,stb dolgaiba rögtön.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
válasz Hangm4n #12387 üzenetére
Alapvetően sokféle cucc jó...
Ott nem érdemes nagyon a kezdőszetteket nézni,nem túl korszerűek...
Igazából ha mindenképp itthonról kell,akkor jobb talán összeválogatni,de kínából a fasttech.com oldalról SOKKAL olcsóbban meglehet a dolog.
Ha gyorsan kell valami,akkor én hirtelen ezt javaslom:
http://vaporo.hu/e-cigi/ismoka-ikit.html
Nem drága,a patron nálam egyik kedvenc,pótkazán is van hozzá itt,kicsi,nem gombos,hanem szívásra működik,később is hasznát veszed,ha megtetszik a dolog,evidensen vannak komolyabb holmik,de ha bejön az e-bagó,akkoris mindig ottlesz,hogy kell egy kicsi,egyszerűbb,de mégis jó cigi,"kimenősnek",ami nem foglal sok helyet,nem kell tökölni,és egész napra is elég lehet,ezt ez a cucc teljesíti.
Folyadék persze mehet nikotinos az ecigionline.com-ról,innen ízben a Desert Ship-et és az USA Mix-et javaslom,mint "dohányos" ízt,és a VG verziót válaszd!
Cigitől függő nikotint...light cigihez 12-18mg,piroshoz/tömős 24mg,alkalmi bagó helyett 6-12mg választandó.
Később belemerülhetsz a házi keverésbe majd...sokféle alapfolyadék,aroma van,nem nagy kutyulászás,de először mindenképp kezdd gyári folyadékkal!
http://www.eliquidonlineshop.hu/Másik shop,ahol sokféle folyadék kapható nikotinosban!
Az ecigionline folyadékai később lehetnek gondok a kis kiszerelés miatt(drága),éshogy Angliából van a legközelebb aroma,ha házilag kevernéd...ennyiből nem jó választás,sajnos Én is itteni lötyivel kezdtem,és itt nincs nagyobb kiszerelés...szóval jó,de nem gazdaságos ezeket az ízeket szeretni...
Ez is olyan,mint a cigi,meghatározó,milyen ízvonulattal kezdesz...A patron 1.8ml lötyit tárol,ez adott esetben,ha 1 dobozzal szívtál,több,mint 1 napra elég,általános 1 dobozos használat pótlása olyan 1.5ml folyadék napi használatot jelent egy ilyen holmival,használati számban és nikotinban is ennyivel lesz hasonló az "élményed".
Persze később javasolt több komolyabb eszköz,viszont ez egy jó "igásló" cucc,kevés karbantartás,később felújítani sem lesz nehéz,jó alap.És persze ha nem jön be és eladod,akkor sem fogsz 2-3 doboz cigi áránál többet bukni+amennyi lötyi fogyott,nagy kockázat igazából nincs,a használtpiac is él,ha nem is itt,hanem az ecigiforum.com MAGYAR fórumon,az az igazi "aranybánya" infó,oktatóvideó,apróhirdetések,stb.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csakb
őstag
válasz DiamondBack #12394 üzenetére
A kazán előbb-utóbb mindegyik típusban elhasználódik, ezek ilyenek.
Én az 1,8 ohmost éreztem a legjobbnak szabályozatlan akkukon, az még alacsonyabb feszültségen is jó volt. Mondjuk kb. egy cserekazánt használtam csak fel, utána már magam csináltam a felújítást, legtöbbször ilyennel: [link]. -
Sdi
addikt
válasz Remus389 #12392 üzenetére
Az elméletileg nem ide készül, egy új topik nyilna és annak lenne az első hsz-e. Ez pedig linkelve lenne oda.
Boombasticc
Általában mindegyik hasonló patronnál elhasználódik a fűtőbetét/kazán . Egyszerű ego aksihoz a 2,4-el nem fogsz mellé nyúlni, de a régit ne dobd el, mert felújítható.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
DiamondBack
senior tag
-
Hangm4n
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ecigit, mert túl sok pénzt költök cigire és köhögök is tőle. A rövidtávú cél az átszokás lenne, nagyon hosszú távon meg a leszokás.
Tudnátok ajánlani egy jó kezdő szettet?
Ecigi Online-on néztem liquideket, mert máshol nem találtam nikotinost. Ezek közül melyikeket ajánlanátok?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Sdi
addikt
-
BandiHUN
veterán
A sufnitunning nem "kötelező",a vapeonly nekem például nehezen szívható volt,mókoltam is,de ez pont jó.
A levegőzés befolyásolja a gőzölést és az egyéni igényt,mennyire vársz cigiszerű érzést,viszont maguk a cigik sem egyformák,vagy ott a szivarka,ami szinte alig szelel,stb.
A levegőzés inkább kényelmi dolog tud lenni itt.az iclear problémás...dualból vegyél ilyet:
http://vape42.hu/termek/he_vision_dual_coil_18_ohm.html
Ez szintén dual coil,mint az iclear 16,én is az utóbbiról váltottam erre,mert ez kompatibilis palástilag(én is vettem ugyanitt zöld házat,Oszit,a shopost persze kivallattam,tudva az iclear inkompatibilitásáról ),ez is márkás(Vision),és a hagyományos nem dual porlasztófej is ugyanúgy jó hozzá,a lapos,stb.szipkák szintén!
Viszont itt még nincs hozzá dual pótfej,DE a gyárit könnyebb SOKKAL felújítani mint az iclearét!Viszont nincs az,hogy csak dualos egyedi pótfej...
Majd mondom Oszinak,újítson tartalékfejet is.1hónapja vettem,remekül bírta a nyaralást is.
Egyébként igen,a Glassomizer Mini gőzöl most nekem fő patronként,tehát jó,napi használatban.
Kőre nem ejtettem még,nem tudom,mennyire könnyű törni,de a fémrész krómozott sárgaréz,ami elég erős szokott lenni simahasználatra,az üveget meg nem hatja meg a kopás,ugye.
A fémrészek peremesek,vagyis az üveget fogják,a középső cső mindkét vége menetes,az fogja össze a tankot,tehát masszív,jó.A drip-tip stabil,szép,jó használni,dupla vékonyabb O-gyűrűs,nem csúszik,billen,pont f@sza.A kazán alja nem hajlamos melegedni,maga a patron sem,gondolom az üveg amúgyis jótékony hatás,hisz vezeti a hőt,ez előnyös,mert aki egyszerre sokat gőzöl,nehezebben melegíti fel a cuccost,nem barnul a lötyi!
Cserébe drága...majd szétnézek,van-e a fasttechen isSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cha-b
senior tag
ez tény, gondoltam majd lassacskán összegyűlnek a különbözők, és majd csak porlasztót kell hozzájuk venni, vagy kipróbálni a tekerést. Nem akartam egyszerre 3-4 fajtát venni, elöször ennyit költeni, mert ez az első lötyis cigim itaste vv v3 , és nem tudtam mennyire fog bevállni.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz BandiHUN #12381 üzenetére
Szia
Néztem ezt is, de ez "Ha túl szellősnek találja az egyik lukat fedje le ragasztószalaggal vagy törjön bele egy fa fogvájót." kicsit elbizonytalanított, ha már sufnitunningolni kell első használat elött, akkor ott vmi nem jó. Mivel csak ez az 1 iclearem volt, ami eltörött, ezért maradni fog az itthoni vásárlás mert nem fogok 3 hetet ezzel a fent említett patronnal élni az biztos. Ezt (iclear16) majd még azért megpróbálom megragasztani, vagy testet venni hozzá, hogy megmaradjon tartaléknek.Te ilyet használsz? Amúgy egy ilyen üveg cucc, nem sérülékenyebb-törékenyebb mint egy plexi ? Gondolom ez "újdonság" lehet , mert nem nagyon hallottam még róla.
CSAKAKISPEST!!!!
-
BandiHUN
veterán
http://vape42.hu/termek/davide_mini_glassomizer.html
Ilyet vegyél...cserélhető drip-tip,jobb,mint a vapeonly BCC Mini,+2 fej,ami Protank-típus,vagyis nevezhetnénk Protank Mininek is,ízléses design és hozzá adott drip-tip.És az Anyvape is nevezhető "jó" márkának,aki erre izgul...mint a vapeonly ami szintén jól mutat a patronon
Cserébe nem olcsó,bár nézve,hogy mennyi a nagy Protank,hogy ez is márkás,hogy ez szétszedhető takarítani,hogy egy vapeonly BCC Mini szett is 3200,ami pedig alu és törős műanyag,az alurész NAGYON karcolódós,sérülős az ezüstnél,hogy a kazánrész jobb,és nem csak a fűtést,hanem az egész érintkezőrészt cseréled új kazánnal,vagyis a patron TÉNYLEG örökélet...nomeg az üvegbe nem eszik bele magukat a makacs ízek,a menthol,sőt igazából mondhatni felesleges is emiatt mosogatni,"lepereg" a lötyi az üvegfelületről...Egyébként az ilyen "neves" patronok és a dripkazánok ott vannak ám a fasttech-en...pl.a Protankból is van itthoni ár feléért origi,de kicsit olcsóbb,ha felirat nem kell,a többi ugyanaz,mégolcsóbb,ha beéred plexi tankkal...
Dripkazánok is vannak fillérekért,a legolcsóbb,TELESZKÓPOS mecha mod 12$...lassan felesleges itthonról bármit venni.Nagyon jön felfelé a fasttech,és már szinte mindenki rendelt onnan,én is 2x,akksit is...
Garanciagondra nem emlékszem,de a fele/harmadár bőven fedezi,hogy itthon kap az ember 3-6 hó garit egy drága akksira,modra is...és PERSZE ez nem él arra,hogy épp a cella pl.egy Vari-Go-ban gyengébb,és mondjuk 3/4 év múlva elhal full.
Szétszedve a cuccokat,jófajta akksik vannak benne,stb,nekem remek az innen vett szívós eGo akksi is fél év után,az eGo D akksimban meg Samsung IMR cella van,650-es papíron,de 900-as szintet hozza LR-el...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csakb
őstag
válasz borbas666 #12371 üzenetére
Gratula, használd egészséggel!
A levesek elsőre kissé furák lesznek, mert nincs ott az égett papír és égett dohány füstje is, meg aztán az is lehet, hogy az a Symphony nem a te világod. Ki kell próbálni mindenfélét, mert gyakorlatilag nincs olyan leves, aroma, ami mindenkinek egyformán ízlik, vagy nem ízlik.
Kérdezted priviben, de itt válaszolok. A köhögés szerintem normális. Én is gyakran köhögtem a párától az első héten, de aztán szépen elmúlt, a rendszeres reggeli fuldokló köhögésrohamokkal együtt (azt hiszem, ezt sokan ismerik itt).
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12376 üzenetére
Rendben akkor nekiugrok, de elég szar az iclearhez képest.
Jöv héten veszek új patront, BCC mini a jobb vagy a mini nova ?
kanger protank mini még nem nagyon kapható itthon? vagy csak én nem találtam ?Iclear16 testet lehet külön venni ami eltörött? [link] ez gondolom még véletlenül sem kompatibilis az iclear16 részeivel? Ránézésre ugyan olyannak tűnik.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz TazLeacher #12373 üzenetére
első blikkre az lehet amit vazzz linkelt alattad.
csináltam egy képet nemtudom mennyi látszik belőle, mert telós kép.Szerk.: de hogy mosom át, ha nem lehet szétszedni ? csak engedem bele a vizet aztán annyi ? Meg úgy égetem ki, hogy az a műanyag sapka rajtavan az üvegszálon és a tekerésen ?
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Az iclear 16om sajna leesett és eltörött. Bátyám adott egy kazánt amit anno az ego készletéhez kapott, de ő sem használja mert más patront használ. Nah most ennek nem tudom mi lehet a neve, vmi gagyi, ha jól látom nem is szétszedhető, olyan fura íze van. Hamar éget ahol sztem még nem kéne, és mintha az üvegszálnak is szar íze lenne. Lehet ezzel kezdeni vmit amíg nem veszek új kazánt? Vagy ez ilyen és ilyen is marad ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
borbas666
aktív tag
Ma megjött az ego szettem. Elsőre elég fura cigi után, első slukk után kohogtem is tőle. Symphony leves kicsit fura ízű.
Vettem még kókusz ízt meg pinacolada - t. -
olta
aktív tag
válasz TazLeacher #12367 üzenetére
Csomagologep gyarto, mindent helyben keszitenek, igy barmilyen gep fellelheto barmit legyartanak, cegen belul, csak szepen kell kerni
[ Szerkesztve ]
-
mogyesz
aktív tag
válasz monosz #12350 üzenetére
Nem, nem az utolsót, kb. az elején/közepén lehettem a készletnek, szerdán rendeltem, csütörtökön jött.
Így ~ 2 nap után:
találtam 2 db észrevételt:
1. a leves állító/drip ide-oda tekergetéssel a tömítő gyűrűjét szépen bekeni lötyivel, így a szilikon az eredeti tartó funkcióját kevésbé látja el: a levest bent tartja, de az állítás a kenésnek köszönhetően könnyűvé válik. Megoldás (ha zavar): a leszorító kupak leteker, cső+kupak megtöröl, visszarak. Igazából nem nagy meló...
Elvileg a szilikon lehetne passzosabb is, de akkor mondjuk töltéskor a levegőt nem tudná kiengedni, csak a kazán felé, ami nem lenne szerencsés. Valamint lehet túl nagy lenne a vákuum. Úgyhogy végső soron ez nem hiba, csak észrevétel...2. az 510 csatinál az akku felől a kondenz lecsapódik. Ezt kb. 1-2x/nap érdemes kitakarítani. Egyébként nézegetni nem kell, észre lehet venni, gyengül a kontakt, csökken a TH :-) Ez mecha esetén akku merültség is lehet, de behelyezett töltött akkuval is gyengébb, mint kellene - kondenz töröl, örül :-)
Viszont legközelebb már csak 6-os levest veszek, a 12 ebben továbbra is kikészít. 3,8-3,9-re merült akkunál már ok :-) A K v2-ben LR tekeréssel lehet hasonló TH-t elérni... Szerintem a kerámia betét lehet a "ludas".
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
válasz kisgyerek85 #12365 üzenetére
Ha izzítás nélkül megszívom akkor jönnek a bubik és akkor 1-2 slukkig jó is. De izzítás közbe nem nagyon akar.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz Brumi˘ #12356 üzenetére
Látom ezen csak ilyen betekintőablak van, de ahol a patron gyári kivágása van azt fordítsd az ablak felé és nézd meg, hogy szívás után jön e bubi fel. Gondolom nem és ezért kezd el pár slukk után égetni. Amikor égetni kezd akkor izzítás nélkül erősen szívjál rá és lesd a bubikat. Ha nem jönnek akkor nem kap a tankból levest. Szedd ki a patron és a gyári lukat baztasd meg egy tűvel. Ha ezután sem jön helyre akkor én megcéloznám a kukát
[ Szerkesztve ]
-
olta
aktív tag
válasz TazLeacher #12362 üzenetére
Ertem. Enyem uton van, es en is cserere szanom azokat. Mondjuk nekem ingyen lesz, mivel amelyik cegnel dolgozom, ott fusiban el tudjak majd kesziteni, csak a meretek kellenek.
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12361 üzenetére
Én egy négyes nitét szereztem be, az sem rossz cucc , bár itt jóformán csak az xtart tartják töltőnek
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12354 üzenetére
Az Xtart mire váltottad ? Mi az a nagyobb ?
[ Szerkesztve ]
-
olta
aktív tag
válasz TazLeacher #12354 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy miert valsz meg az SVD-tol? Olvasom a topikot, es ha jol emlekszem, alig vartad, hogy megjojjon..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Brumi˘ #12356 üzenetére
Nem tudom. Én havernak most adtam el az innen rendelt X8-as tankot, de mondtam neki, hogy én nem próbálkoznék a gyári patronnal, vegyen bele valami normálisat. Nem, próbáljuk ki. Egy kalap sz@r. Kb. ennyi. Most lehet, hogy hibás példányt fogtunk ki, vagy nem tudom, de 1300-as Spinneren 4,8v-n kb. annyi gőze van, mint egy 3 ohmos cuccnak 3,8 v-n. Működik, de kb. ennyi. Mondjuk olyan TH-ja van, hogy leszakad az arcom.
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Ma megjött a Pyrex DCT Tankom fasttechről, gyorsba be is üzemeltem. Lötyi a vatelinbe amíg itta aztán 3/4-ig töltöttem a tankot. Frankó íze is volt kb 10-12 slukkig, aztán kiürült a vatelin szerintem és elkezdett égetni. Megtöltöttem felülről ismét a vatelint és megint 8-10 slukkig jó volt. A patron oldalán gyárilag egy ovális kivágás van, szal elméletileg jut bele lötyi. Mi lehet a baj? Vamo V3-ról hajtottam 3-3,2V-on.
szerk.: Gyári patron ami benne volt. Meg rendeltem hozzá még 2 ugyanolyat. Hiba volt?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Érdekes megoldás. Mondjuk az ára is. Ezzel a csavaros Vivi nova sílusú plexivel én egy kicsit sokallom az árát. Kb. olyan, mint az oldalon lévő oddy klón (minőségre), csak az 16 dodó. Egyelőre ilyenekkel csak óvatosan. Jövő héten elvileg itt a Bullim legkésőbb, a következő nagyobb breuházás egy Russian vagy egy Magoo lesz. Eldöntöttem, hogy inkább veszek 3 havonta egy komolyabb cuccot, de akkor az olyan legyen. Bár mondjuk most "kicsit" kiürült a kassza, úgyhogy a "következőnek" se mostanában lesz.
Genesis nálam még mindig pihizik, főleg, hogy most a legkomolyabb és egyetlen cuccom egy 1100-es (kölcsön) eGo.
Szerk.: már vagy 3 órája kiraktam az SVD-t és az Xtar WP2-t eladásra, és még nem vitték el. Nem vagyok ehhez hozzászokva...
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12352 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz mogyesz #12349 üzenetére
Ott néztem én is,de a kosár helyett már csak üres mező van.
Szóval elvitted az utólsót,nem szégyenled magad?
Tapasztald ki,és várjuk a beszámolót.Én még csak második este használom a kalyfunt,és bővitett tankból,már kettő elgőzölgött.Nagyon jó!
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
mogyesz
aktív tag
válasz monosz #12346 üzenetére
kb. 2 hete nyúzom, valóban kiváló: íz, TH, gőz...
Ám tegnap megjött a Magoo Ithaka klón...
Pár gondolat:
Gyári tekeréssel (2.3 ohm), alkoholos fürdő+alapos mosás / égetés után kiváló! 12mg levessel nálam "szaggat" már 5W-on!
Aszem gyenge vagyok...
Mechan van jelenleg, kiváló! Kidolgozása kitűnő, menetek passzosak. És esztétikailag is ott van...Ugyanazzal a lötyivel, ugyanazokon a készülékeken, ám itt 2,3ohm-on megy, ellentétben a v2-vel, ami aszem 1,7 ohm. Brutál. Az állítható lé adagolás nem rossz ötlet.
Mindkét kazán megérte az árát az utolsó fillérig :-) Nem tudom, mit tudhat az eredeti verzió ezekből, talán +ba tudnak főzni és takarítani is?
Eddig a v2-t hordtam, jelenleg a Magoon a sor. Így több tapasztalat gyűlik :-)
+1: a Magoo gyári állapotában kissé meg kell igazgatni az üvegszálat, ugyanis nem fekszik a horonyba rendesen. + alkoholos és vizes fürdő/égetés kötelező, gyári állapotban fura szaga van a tekerésnek, gondolom valami vegyi anyag+ kosz kombináció. Tisztítás után ez a fura szag eltűnik, és az íze is kitűnő lesz. Fürdetni nem csak a tekerést, hanem a komplett cuccot - természetesen szétszedve darabokra - érdemes.
-
monosz
őstag
válasz Remus389 #12345 üzenetére
Közben,beüzemeltem a fém toldalékot is,mert kiélveztem a lötyit belőle,(sacc/kb.1,6 ml) toldóval,kb.2,8-3 ml.
Az tény és való,hogy nehéz mint a dög teljes egészében,a vamot is elhúzza,de otthoni használatra kötelező darab.(A vigyort nem lehet az arcomról levenni) Egyszerüen,elképesztő!
Nagyon sokféle porlasztót próbáltam,(helix,tubby,Kanger,vivi-mini-nova,Genesis-t,Vatelines patront) de nekem,most ez viszi a prímet.Az Egon teljesen ugyan az az érzés,mint a mod-on,és mivel 2-2,2Ohm a tekerés,így hálás az ego használati idejére.
Az 1,5Ohm-os DCT,elég hamar kiveszi a zsírját az ego-nak,de a vamo is hamarabb merül le.
Szerintem az ideális tekerés,az 2-2,5 Ohm,és így ebben a formában hosszuéletű az aksi használati ideje,legyen az bármilyen.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz monosz #12344 üzenetére
örülök a beszamolonak
akkor ezek szerint jó lesz ez a vision spinnereimre is, kábé ez lehet a max amit ego-ra lehet tenni, hisz a dual coilt csak rövid ideig bírják (bár nem tudom lehet kisebb avagy nagyobb ellenallason azt is bírnak )
jó hír ez!
ma megtekintettem a Vape42 boltba, hát ego-n hülyén áll, viztorony, még az 1300-ason csak-csak, de a 900-zason vicces
jó nehéz is
ronda de finom!
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
Időközben megérkezett a kayfun klón V2-es.Nagyon brutál cucc,egyenlőre a hosszabbító nélkül üzemeltem be,és a gyári tekerést dobtam is ki.2db 2mm-es üvegszálra,0,16-os huzallal,4 menet:2,2 Ohm,és nem a nútba tettem a szálakat,hanem felcsavartam a levegőző cső belső falára.
Nagyon pazar így elsőre,íz-Th nagyon ott van.Folytattam egy kis lánc dohányzást,(15-20 slukk) és nem éget az íz teljesen rendben van.
Először Vamo-n próbáltam,hát mitmondjak,életveszélyes!
Kipróbáltam egy szabályozatlan 1300-as ego aksin is,és igazából,semmivel sem különb az élmény.Teljesen rendben van Ego-n is.
Nem utólsó sorban,még jól is néz ki:
"örülünk Vincent?-örülünk"A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Cabrio #12337 üzenetére
Van olyan, aki foglalkozik ilyennel. Általában 1-3.000 Ft körül megvannak a javítások. Azt mondjuk pont nem tudom, hogy SVD-t vállal-e, de általában a gomb nem szokott nagy durranás lenni, főleg ebben a készülékben, ahol ki lehet szedni a panelt, nem úgy, mint a Vamo V2-ben, ahol ha jól tudom be van ragasztva.
-
interstate76
addikt
Lesz egy Fasttech-es rendelésem, próbaképpen betennék a kosárba egy alsó fűtőszálas patront - melyiket javasolnátok?
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
-
Cabrio
aktív tag
válasz TazLeacher #12336 üzenetére
Annak azért nem állnék csak úgy neki
-
Cabrio
aktív tag
válasz TazLeacher #12333 üzenetére
Nekem az SVD tűzgombja már nem is kattan, hanem erősebben kell nyomni...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Cabrio #12332 üzenetére
Én is vettem egyet (visszavásároltam újra), főleg úgy, hogy az SVD pihizik...
megj.: kupak gyártás alatt, valószínűleg jövő héten meg lesz. Kiderül, hogy milyen lett a prototípus, és, hogy mennyibe fájna. A kijelző kerettel egyelőre zsákutcában vagyok. Felhajtottam minden kapcsolatom, de mindenhonnan NEM-el jön vissza, hogy nem lehet megcsinálni.
-
mogyesz
aktív tag
-
baderoli
tag
iw desert ship aromát ismeri, szereti vki?
-
ati2
őstag
válasz Cabrio #12327 üzenetére
Az a régi V2, inkább a Vamo V3 ss-ben gondolkozz, szinte egy áron van és praktikusabb a leszedhető menet takaróval.
Át szokott csúszni a vámon, ha kicsi a csomag. Ha mást is rendelsz inkább több rendelés/csomag legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Ez szerintetek jó vétel lehet innen? Illetve ezt már vámolni fogják?
-
mogyesz
aktív tag
válasz borbas666 #12325 üzenetére
Én Symphony-t szoktam rendelni 100ml kiszerelésben. De korábban volt menta és egyéb is. Minőségre nem találtam kifogást. Érdekes, Nekem személy szerint a sokaknak kedvenc "nagy" keverők lötyijei nem jöttek be, mindnek volt valami számomra fura mellékíze...
Ja, Török dohányt ne vegyél, iszonyat íze és szaga van :-)
+1:
legalább 2 félét vegyél, hogy ne und meg az ízeket. Egyforma íz egy idő után ízetlenné/íztelenné válik, hozzászoksz... Kis váltás, és minden ok :-)[ Szerkesztve ]
-
borbas666
aktív tag
Nosmoke.sk által forgalmazott liquidekrol van valakinek tapasztalata? Innen rendelném az ego szettet és akkor már egyben liquidet is.
-
Remus389
veterán
erről mi a vélemény? van ellenvetés? jobb?
-
Melanor
tag
-
bombibmw
veterán
Hát sajnos kezdek nagyon rákapni az ízére a dolognak.
Nemrég fejeztem be a töltést.
Cirka 1 órát volt fönt a töltőn,ami azt jelenti,hogy dél óta alig fogyott az akksi töltöttsége,ami jó hír,mert egy töltéssel ezek szerint bírni fogja egész nap.
Mikor tudom,hogy cserélni kell a kazánt,amikor már égett ízt érzek?
Illetve éjszaka fogy-e az akksi valamennyire,érdemes-e reggel rádugni kicsit a töltőre?[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz Melanor #12313 üzenetére
Pazar ez a GT,csak mivel alsó kazános,lehet hogy ezzel is el lehet babrálni,hogy ne follyon,és levegőzzön rendesen.De tényleg szép!
(#12314) Remusz911: Ha minden igaz,holnap érkezik a csajfun.Rápakolom egy Ego-ra,és tudok róla véleményt mondani.
Elsősorban Etnán használnám,de kiderül mit domborít az ego-n,vagy fordítva.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Melanor
tag
válasz Remus389 #12314 üzenetére
Könnyebb? A Chaifunnal? Nem hinném, az egy nagyon nehéz kazán. És mivel a tekerés neked kell elkészítened bele, így olyanra tekered ami neked bejön. Kb akármin. Viszont az akku lehet hamarabb merül majd, hamarabb megy tönkre majd. Kinézetre is fura lenne. Amúgy sokan mondjék, hogy a chaifun igényli és bírja is az alacsony ellenállást. Én csak megerősíteném, hogy 1-1.2 ohmmal volt a legjobb. Azt viszont az akkud nem bírná sokáig.
Bocs, most néztem meg az eltekintve részt.
Azért itt az elv más mint egy BC-n. Bonyolultabb megoldás, de tényleg kifizetődik, ha megtanulod használni.
[ Szerkesztve ]
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Remus389
veterán
hosszas töprengés után, videókat is megnézve, figyelembe véve természetesen az árat is, elolvasva alul a hsz-eket is
[link] a csájfun éri meg a legjobban (messze)
kérdésem (eltekintve attól hogy fejnehéz és hülyén néz ki), hogyan teljesítene egy vision spinneren vajon?
hisz a kialakítása lehet spéci, de ugyanúgy egy tekercs van alul, mint akár egy tubby BC-n
az se zavarna ha kicsit hosszabban kell nyomni, kárpótol a könnyebb súly amit ad az ego
[ Szerkesztve ]
-
Melanor
tag
válasz monosz #12311 üzenetére
Ne is mondd. Most taifun Gt--t akarok. Mindenesetre még előbb átmegyek Lolokéhez megsasolom az övét. A Bulli amúgy füst tekintetében durva csak, de valahogy fura íze van. Ilyet az integrált vatelineseknél éreztem, ami meg amiatt nem jön be. Remélem megoldható hogy ne legyen, mert adhatom el ezt is.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
baderoli
tag
Vmod vagy vmod xl - t használt már valaki? Tényleg jó? Bejön a fomája.
-
monosz
őstag
válasz Melanor #12286 üzenetére
Valszeg annyit nem kell vele mókolni mint egy Genesis-el.Az első nap azt hittem hogy kidobom,mert mint kiderült,rossz anyagból volt a fémszövet,amit mellékeltek hozzá.Rendeltem máshonnan,és azzal minden rendben volt.
Szeretek bíbelődni ilyen cuccokkal,nagyon jó ízeket és Th-t ki lehet hozni belőlük egy Vamo-val.
Nekem kell egy ilyen.Ez még belefér.A Bulli is nagyon tetszene,de az húzós egy picit.Talán majd a későbbiekben.
(#12309) bombibmw: Sok sikert és kitartást,a kátránymentes pípeléshez.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Délután megvettem az eGo V3-as szettet,1300-as állítható feszes akksival.
Egyenlőre azóta nem gyújtottam rá és nem is nagyon hiányzik.
Kaptam hozzá 3X10ml lötyit,amit én választhattam ki,persze kóstolás után.
Végül az Usa mix,Davidoff és valami King-et választottam,amiknek az ízével elsőre megbarátkoztam.
Kiegészítésként szereztem azért egy kis nikotint is,hogy ne csak az üres gőzt slukkolgassam.
Végül vettem még egy 2,4Ohmos kazánt is pluszba hozzá.
Egyenlőre nagyon elégedett vagyok.
3,8V-on használom és már így is megfelelő íz,füst és torokhatás van,ráadásul eléggé minőségiek az alkatrészek is.
A boltot,amit linkeltem is,nagyon ajánlom.
Nagyon korrekten elmondott mindent az eladó,mire kell figyelni,mit hogyan kell csinálni.
Ráadásul minden van kéznél,ami kellhet.(#12310) Sdi: Köszi szépen
Most is itt pöfékelem,miközben írok,de lassan fel kell tölteni,mert már csak 0,4ml van benne.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz borbas666 #12302 üzenetére
Ér max 8at és akkor nagyon bőven szamoltam.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
vazzz
őstag
válasz DiamondBack #12298 üzenetére
"de most még teljesen kínai"... akkor mindent értesz, mert tényleg az
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest