Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
http://www.ecigwizard.com/shop/en/mixing/102-the-perfumers-apprentice.html
Mixing/DIY szekció,TPA flavours(ez az aroma angolul)Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Hege1234
addikt
-
fer
őstag
válasz BandiHUN #2994 üzenetére
Egyébként a 2.2 ohm nem éppen LR, nekem ilyen van, az EO-n ilyet adnak, 3 ohmosat nem is láttam itthoni shopokban! Oda is van írva 2.2-2.4 ohm! Az enyém speciel 2.3 ohmos, mind a négy darab! [link], [link]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
BandiHUN
veterán
http://www.ecigwizard.com -10%-os kód : FACEBOOK
Jó hely,0.98font(~300ft) a posta,hétvégén rendelve péntekre ittvolt,nekik még van párféle aromájuk is,pár jó cucc,és ami még jó,hogy van BUD Sapphire PG-VG változatban(ez igaz szálcserével is megoldható),de itthoninál egy picit olcsóbban,itt van töltőfej hozzá,aminek járnia kellene,és ami miatt rendeltem is,hogy itt választható LR változat is!Ilyet rendeltem is,néha kellene kis plusz kakaó a BUD-nak.Egyébként a Wizard's Mix standard lötyiből jött tegnap pár flakonnal és pár ízben,mind remek anyag,profi munka,szagtalan kivitel,nem bűzlik a palack,mint itthon szokás,meg megfolyt címke,stb,minőségi palack...igaz a lötyi nem olyan olcsó,de legalább vannak erősek,jó keverés,nincs extra íz ugyan,de PG alap,így nagyon finom,a legkisebb nyoma sincs mellékíznek,ami sajnos az itthoni keverőkről nem mondható el,eddig úgy vagyok,hogy olcsó húsnak-effektus kicsit a honi keverés,nem véletlen 6-700ft.
Nomeg nem megoldás,hogy itthon egyesek tesznek 1-2 csepp plusz aromát...hogy fedje a gyenge alapanyagot,és ócska flakonban,megfolyva jön a cucc.Kinek mi...énnekem pozitív csalódás az itteni lötyi nagyon.Most próbaképp egy flakon Vermillion River Premium E-Juice : Kentucky Premium Blend -et dobtam kosárba,kipróbálni,mit is kevernek a "tenger túloldalán" meg persze pár aroma,édesítő.Édesítő nincs is itthon,a kedvenc mixelők nem is használják,biztos spórolnak,hála ennek eléggé fanyar,száraz mindenki gyümölcsízű cucca,sajna,még az sem édes,aminek kellene.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
beksbeer
csendes tag
EGO-C..... még remekel és tuttimutti.....csak ez a 12-es tartalom kevés...... durva?
#...AC/DC...# eGO-C vv
-
daru
tag
válasz nagynorbi #2866 üzenetére
Bocs a kései válaszért.
Végülis megjött a kicsike, mit mondjak, mellebe vágó volt a külömbség a régihez képest.
Füst mennyiségben,ill. TH-ban is.
a kezdő alap cuchoz képest pfff.eszméletlen a külömbség!!
,,Mihez használnád?"napi 4-5 pöfékelésre) Pár hónapja döntöttem el, hogy váltok hagyományosról e-cigire.
Nem csalódtam!! Ez jobb mint a hagyományos!![ Szerkesztve ]
06 30/366-57 90
-
nagynorbi
aktív tag
......18650 (4000 mAh) "Standard" csomag..... Értem én hogy éjjel-nappali, na de mikor nyit?
-
fer
őstag
1 2, Vagy ha számít a cigis kinézet akkor Joye 510-et válassz, minél nagyobb akkuval, és min 2db-ot! De ajánlott lenne valamiféle tank rendszerű kazán+patron, vétele is, mert itt a készletekben csak integrált van, ami nem túl élménydús füstölgést valósít meg! Biztos meg van az okod, hogy ehhez az oldalhoz ragaszkodsz, de ennél vannak sokkal jobb, és készletben gazdagabb oldalak is!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
ramrit
tag
Hello. Segitsetek már légyszi,hogy a jokersmoker.hu-ról milyen jó cuccokat érdemes rendelni, illetve ár/érték arányban náluk mik azok a cuccok,amik megérik. Csak ez az oldal jön számitásba.
Ezer köszi.felecsd'el
-
atiss78
csendes tag
Ok köszi!
Legközelebb hosszabbra hagyom a tartály felöli végén is az üvegszálat!
A kiégetés megy -
turai_
tag
Egyébként... Valaki errefelé tud valamit arról, hogy 5 ml-es EGO tankomba (a cumi alakú) hogyan tudok belefabrikálni egy CE2-est?
[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
-
fer
őstag
válasz atiss78 #2977 üzenetére
A tartályba nem baj ha minél hosszabban belóg az üvegszál, legalább többször utána tudsz vágni, ha megpörkölődne a vége a fűtőszál felől!
-
turai_
tag
válasz atiss78 #2977 üzenetére
Folyadék felőli oldalra én többet szoktam hagyni, viszont ha a fűtőszálnál sokat hagysz, visszanyomja. Én 2 db .5 cm átmérőjű szálat szoktam beletenni, hagyok rá jó .4-5 cm-t és a kazán részét kicsit forgatva teszem rá, így szétszedi az üvegszál sodrását és az izzószál nagyobb része kap folyadékot, ami meg nem kell neki, visszatolja a tartályba remélem érted miről beszélek, nem tudom értelmesen megfogalmazni.
Szerk.: és mindig égesd ki a fűtőszálat, mert a koksz miatt nem porlasztja el a folyadékot és a pici szádba belemegy az a finom lötyi (fuuuuj ). Ha nem tudod hogyan kell, segítek szívesen.
[ Szerkesztve ]
[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
-
e.vid
senior tag
Ennél sajnos a középérintkező hajlamos a beszakadásra.
turho: lesz az eVaporon Indilgence v3. nemsokára. Én is erre várok
[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
BandiHUN
veterán
No.
Megérkezett a http://www.ecigwizard.com -ról a rendelt,0.98fontos szállítási költséges csomagom!Ennyiért az ember itthonról sem kap csomagot...
Múlt hétvégén adtam le,hétvégén nem dolgoznak,de hétfőn reggel rendben jött a rendelésről a postázási értesítés,PayPallal fizettem.
Szép csomagolás,teljesen guszta,normális flakonos lötyik,semmi szivárgás,bubis boríték,felbontva SEMMIFÉLE lötyiszag nem volt,vagyis már a töltéskor odafigyelnek,stb,minőségi műanyag,gyerekzáras flakonok.
Kóstolni a DesertShipet kóstoltam(szerencsére rendeltem patront is,így volt mibe tölteni),teljesen remek anyag,finom,minden rendben,a lötyin semmiféle gyanús jel,szín,szag nem volt,dual coil LR patront rendeltem,így áradt is a remek gőzfelhő És az aromázás is egy kicsit erősebb,itthon most van 3 forrásból Desert Ship lötyim,de ez a legerősebb(mind normál egyébként),első körben nem merem mondani,hogy a legjobb,mert jó tapasztalat,hogy az ember ha Desert Ship-et kér,ugyanazt az általam remeknek vélt ízt kapja,szerencsére Angliában is úgy gondolták,hogy EZ a Desert ShipTehát javaslom mindenkinek a vásárlást,aki nem viszolyog külföldről rendelni,1 hét alatt ez is ittvan,teljesen minőségi kiszolgálás,eddig jó anyag(rendeltem még más ízt is,próba később),elég sok minden és egész jó áron van a boltban,egy kis most rendelt érdekesség:
Ez egy eGo MEGA Dual Coil cartomizer innen,mindössze 2.98 fontért:
[link]
[link]
BASSZUS...a képen a cuccal egy 900mAh akkumulátor látható,azt hiszem,erre már azt mondják,hogy BRUTÁLIS holmi
Viszont szépen megcsinált valami,tetszik a minta rajta,de ez azért a képen nem nézett ki ekkorának,mint élőben
Ezután már csak az jön,hogy az ember valami kis merülőforralót direktben keresztüldöf egy 10 milis flakonon,az se sokkal nagyobb már Vagy akkora átmérőjű tartály,amibe netolja az ember a kupaknélküli 10milis lötyit,és csak pöfékel,amíg ki nem ürül
A szipka egyébként gumiból van,igen brutkó darab az is,no ha ezen nem jön füst,akkor semin,viszont akkora a beltere,hogy elég látványosan gőzölög majd szerintem,egy LED kellett volna még az aljára,hogy sejtelmes fénnyel megvilágítsa a belül gomolygó füstpamacsot 8)
Viszont egyébként az alapja belülről egy teljesen hagyományosnak tűnő dual coil LR belső,mint akármelyik kisebb testvérénél.
Viszont akkora holmi,hogy ebbe már lehet akár valamilyen modot is kitalálni,ha eredeti funkcióját megunja az ember,mert ebben el fog férni
Igaz hogy írjak rossz pontot,az aljánál nincsen sem recézés,sem gumigyűrű,igaz vatelines cucc,DE a kistesókban,amikre ráadásul még gumival rá is ragasztják a fémcsőre a kazánt,bezzeg még jutott hely egy O-gyűrűnek,ház ez itt nincs.
Másik rosszpont,hogy bár könnyű,de mint láthatólag más patronoknál,ennél is átálltak az alu alapanyagra,ez későbbi moddolásnál,nomeg kinézetnél elég hátrány,igaz a nagysága ellenére ez egy teljesen könnyű valami.DE forrasztással tuti nem lehet modot csinálni belőle.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
fer
őstag
Én szerintem próbáld ki a Bud-ot, én is csak kipróbálásképp rendeltem, most meg "éjjel" nappal csak azt szívom! Már rendeltem belőle utánpótlást is!
-
-
Wendelke
senior tag
Csak nem esztergáltatni akarsz egy kis testet?
Most néztem az egyik fórumot, azon belül is a mod-os topicot, az egyik "elvetemült" egy kisméretű fémtestű ledes elemlámpa fejébe szerelt bele egy kazán menetes csatlakozót, és ha jól láttam talán valamilyen kerámia patron volt rászerelve.
Nem semmi!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #2965 üzenetére
Most hogy olvasgatok ezen a fórumon, - meg a többi e-cigarettás fórumon is,- ami új és érdekes dolgot olvasok, próbálok egyből utána nézni a neten. Az előbbi hsz-ból kimaradt az általad említett védett akksi, amit közben megválaszoltál.
Nem tartom én sem olyan vészesnek ezt az akksi robbanásos dolgot, csak hirtelen ez jutott eszembe az elektronika nélküli akkuról. Valahol ennek a veszélyeit boncolgatták.
Köszi az infókat!
-
turho
addikt
válasz nagynorbi #2965 üzenetére
De ha nem védett akkor is igen ritkán robbantható fel. Merthogy a net amennyien moddolnak, már tele lenne balesettel, hiénaként vetné rá magát a dohánylobby
Amelyikben védelem van, sem mindegy, hogy milyen. (Hány Ampernél korlátoz).
Ha lát valamelyikőtök Indultube V3 testet valahol olcsón, szóljon már rám pls....Ha lenne felszerelésem meg tapasztalatom megcsinálnám magamnak.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Wendelke #2964 üzenetére
Semmi sem veszélytelen (főleg a dohányzás nem, meg a mobiltelefon ), de ez inkább előny szerintem, mint hátrány. A MOD dolgok általában nem kezdőknek valók, hanem olyanoknak, akiknek már van némi tapasztalata az e-cigi terén.
Mit értesz az alatt, hogy fel szoktak robbanni? Ha arra az esetre gondolsz, amit a Tisztelt Házban is megemlített egy mélyen tisztelt képviselő, akkor azt nem sorolnám a szokás kategóriába. Részleteket különben sem hoztak napvilágra, vagy csak nem leltem meg. Kíváncsi lennék rá, hogy hogyan sikerült ez a mutatvány a szerencsétlenül járt embernek.
Volt már olyan, hogy egy mobiltelefon aksija megfőtt? Volt. Mégis telefonálunk velük. Csak az USA-ban 2,5 millió ember e-bagózik, a németeknél több mint 1 millió. Miről beszélünk akkor.
Bocsánat a kirohanásomért, nem neked szól, csak nehezen viselem ami a médiában folyik most a téma körül.
Az Indu már 13-14k körül megkapható, és van hozzá töltő, meg aksi is (amiket én személy szerint azonnal lecserélnék, de lehet ez csak az én hülyeségem)
Ami aksit vennék, az mondjuk egy AW 18650-es 2600mAh protected, vagy egy Xtar 18700-as protected aksi, és egy Pila, vagy Xtar töltőt hozzájuk.
Még csak annyit az aksi témához, hogy ha védettet veszel, akkor az gyakorlatilag mentes az olyan afféroktól, amiről említést tettél.Üdv.:
-
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #2954 üzenetére
Még néhány kérdés.
Az hogy nincs bennük elektronika, nem veszélyes? Nem az ilyenek szoktak felrobbanni?
Mennyibe kerül mondjuk ez az Indultube v3, ha megveszed a töltőt 2 akksival, meg a testet?
Konkrétan melyik az az akksi, ami jobb minőségű és nagyobb a feszültsége?Most ugyan nem akarok még ilyenbe beruházni, de gyűjtöm az információt.
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
válasz atiss78 #2957 üzenetére
Neked szedik le a fejed, nekem már több mint 90K-ba van! Pedig csak alig több mint 2 hónapja szoktam rá!
-
fer
őstag
válasz Hege1234 #2917 üzenetére
Nyugodtan megveheted mellé azt az aksit, ne hallgass mindenféle baromságra, nem fog tőle tönkremenni! De azt a patront nem nagyon dicsérik!
-
atiss78
csendes tag
Ok ,köszi akkor kb 18k (attól függően milyen aksit választok)
Írtam neki már régebben emailt de nem válaszolt.A másik fórumon pont most van róla szó h milyen nehéz elérni.
Asszem ezzel várok még,most ruháztam be kb 15k-t az e-cigizésbe....itthon már leszedik a fejem -
nagynorbi
aktív tag
válasz atiss78 #2955 üzenetére
Veszed a 4.1 Genesis árát (ez ugye a markolni való készülék), hozzáadod az akkutöltő árát, tetszés szerinti aksi árát (2db-ra vonatkozik), veszel még hozzá hőkezelő készüléket, meg szipkát (egy kis fémszövetet, meg ellenálláshuzalt azt kapsz hozzá), és ennyi.
De az a legbiztosabb, ha felveszed a kapcsolatot az oldalon megadott módon a készítővel, és ő el fog mondani mindent.[ Szerkesztve ]
-
atiss78
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi,nagyon tettszik az NGP 4.0 GENESIS,de én nem nagyon tudok eligazodni az árakon.
Mennyibe kerül a teljes szett aksival tőltővel,mindennel,
https://sites.google.com/site/ngpecigaretta/home -
nagynorbi
aktív tag
válasz Wendelke #2947 üzenetére
Igen, jól látod a kérdést, plusz még nagy előnye, hogy nincs bennük elektronika, tehát nem fog tönkre menni
Ha jó minőségű aksit veszel bele, ami egy picit drágább csak az átlag aksiknál, akkor a terhelés alatt nem 3,7-3,8V környékére esik vissza a feszültség, hanem mondjuk 4,0-4,1V környékére. Nagy különbség, és szerintem mindenképpen megéri, hiszen nem 1-2 hónapra veszi az ember ezeket a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Én meg nagydarab gyerek vagyok náthás allergiás orral (emiatt kevés th-t és ízt érzek akármit vapelek akármilyen durva izzószállal...). Az én kezembe jól mutatna egy Indultube V3
És, képzelj rá egy T2 tank patrontNagynorbi: 2 ipari 18A-es Samsung cella már megvan
Terhelés alatt 3 volt alá is leesik a stabilizálatlan EGO akku is. LR kazánnal tuti.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Xero
nagyúr
Az eredeti eGo-T folyamatosan 3.3V-ot pumpál elvileg magából. Ez pl engem sok esetben meg is viccelt, mert a villogás előtti pillanatokig nem tűnik föl, hogy merül. Talán ezért is gondolkozom magamnak is egy 650-es eGo-C készleten. Kicsit kopik is már az 1000-es és a visszajelzés sem lenne hátrány. Meg ugyebár két backup aksi nem elég, kell a négy.
Egyébként az ilyen helyzetekre a legjobb a passtrough aksi. Én gép előtt ülök, vagy az autóban napi 14 órát. Szinte soha nem merül le az 1000-es eGo-T ps.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Hege1234 #2949 üzenetére
Ha nagy tételben vásárolsz kedvezménnyel akkor elég kellemes különbségek vannak.
Most rendeltem egy barátomnak és kollégájának eGo-C 1000mAh-s készletet. Szállítással együtt megvolt 17e Ft-ból darabja úgy, hogy külön rendeltem a kettőt így még lehetett volna nyerni a szállításon egy ezrest kb. Ezzel szemben itthon a 650mAh-s készlet kerül 20e Ft-ba. Ez azért szerintem jelentős különbség.Ha pedig sikerül valamilyen akciót kifogni, amikor 10-30%-os leárazások vannak és erre még rájön az 5%-os ecf kupon, akkor végképp jól lehet járni. Én a Kangert kb 140Ft-os darabáron vettem pl.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz Wendelke #2947 üzenetére
Igen, azért tetszenek a nagy akku-s megoldások mert sokkal kisebbet esik a feszültség, és tovább is bírják. Én a 900-as EGO-t "leszopom" 16 óra alatt simán. és az üzemidő utolsó harmadában már nem olyan bika.
-
Xero
nagyúr
válasz Hege1234 #2946 üzenetére
2.2ohm-nak nem kellene megzabálnia az aksit. Még az LR-el is elmegy az 510 220mAh-s aksim 1-1.5 órát.
Miért lenne? Egy szóval nem mondtam, hogy az 510-T 5-ös csomagban lenne. Viszont a Joyetech-nél sem látom, hogy azon az áron Te 5db-ot kapnál. Az irreálisan alacsony ár lenne. Ki is számoltam az árakat. Abból azért lehet következtetni.
-
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #2945 üzenetére
Nos ezekkel a MOD-okkal még nem igazán vagyok tisztában. Az akku kapacitását nézve egyértelmű az előrelépés. Bár ha 3.7 V az akksi akkor elvileg ugyanazt a feszültséget tudja mint egy szabályozatlan Ego akksi.
Ami miatt jobb lehet, hogy esetleg tovább tartja a magasabb feszültséget, és a kisebb belső ellenállás miatt terhelés alatt is nagyobb feszültséget szolgáltat, így jobb íz, TH, füst.
Ezt jól gondolom, vagy mi miatt érdemes a MOD akksik irányába elmenni?
Köszi!
-
Hege1234
addikt
gondolom mivel ez 2.2 ohm os logikusan ez még jobban zabálná csak az aksikat és akk kilőve
+ itt sehol sincs odaírva hogy 5 db lenne egy dobozba
mer engem az fogott meg hogy a joyetech oldalán kb 7 eur és 5 dbot kapsz
nagynorbi:
azért mert az enyémet itt a fórumon levőkkel válogattuk össze
[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
Gondolom már utánanéztél a dolgoknak. Az tiszta, hogy jóval nagyobb az üzemideje, mint az Ego akksiknak.
A méretére utaló adatot nem találtam, de ránézésre kisebb mint egy Lava. A feszültsége mekkora, vagy ez csak szimplán akku függő dolog? Milyen feszültséget céloztál meg?
Gondolom az élvezeti értékek növelése lenne a cél.
-
Wendelke
senior tag
Szia!
Visszakerestem a kazán tesztedet, tehát azóta nem változott semmi.
Akkumlátor ügyben mire jutottál. Ez a VV Ego akksi nekem is megtetszett, de mivel standard Ego akksim van, úgy tűnik, hogy mégsem érdemes rá beruházni.
A Lava Tube szimpatikus dolog, de kicsit már nagyobb mint kéne , meg elég drágácska. Jó lenne, ha valami Ego méretű akksiban tudnának valami kicsit hasonlót csinálni.
-
turho
addikt
válasz Wendelke #2940 üzenetére
Nem vész, de azért megszenvedem, csak topogok. Ide nem teszek be fotót ecigiforum avatarom elárulja
Már írtam korábban "patontesztet" itt. STUKA-t meg T2-t szívogatok csak, az nekem most elég. Úgysem érzek se ízt se th-t, legtöbbör mert a torkom speciálisan xar.
Bleki indig megmondja a frankót, kedvelem. NG és BUD nálam alapban hátrányos, mert sok szopást olvastam velük kapcsolatban. NG-m sosem volt, 2 bontatlan BUD most is vanEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Wendelke
senior tag
Szevasz Turho!
Remélem nem viselt meg nagyon a kórház.
Láttam az EO fórumon érdeklődtél a VV akksiról, sikerült valami variálható feszültségű akksit szerezni?
A kazán tapasztalataidat összegezhetnéd, én majd a T2-t akarom kipróbálni. A Sanca félét egyenlőre hanyagolom. Még azon gondolkodom, hogy a NG LR-t kéne kipróbálni, mert azt Blackiex is jónak hozta ki kazán tesztekben, illetve itt is megerősítette egy hozzászóló a dolgot.Én az NG-vel kezdtem, mert ugye ezt ajánlották, de amióta van Bud és Helix, gyakorlatilag nem használom az NG-t.
-
turho
addikt
Hát én nem tudom, de ez a T2 egy olyan kellemes kis valami.....majd készítek hozzá MOD tartályt a 0.8-as gyáriak helyett. Talán ez az egy hátránya van, kicsike a kapacitás. Főleg ilyen "szívós" embernek
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Hege1234 #2932 üzenetére
Ha fémszövet-híd van benne tüske helyett, akkor az vatelines patronos készlet. Az is jó kezdésnek, ott a vatelint kell ugye átitatgatni lötyivel ha tölteni akarja a patront. A kazánt pedig ki tudja lötybölni ha tisztítani szeretné. Ő akkor valószínűleg sima joye-510 készletet vett, te pedig joye-510-T készletet vettél. Itt a "T" jelölés a "tank", azaz tartályos típusra utal, ahol a szipkában nincs vatelin.
-
Xero
nagyúr
válasz Hege1234 #2936 üzenetére
Erről másolták a T2-ket azért hasonlít.
Ez a "régebbi" sima 510-T feliratos kiárusítás alatt 6$
Ez pedig az új már Joyetech 510-T feliratos 7.5$Erre jön még a szállítás, ami minimum 2.8$. Viszont ebbe a 2.8$-ban akár 10 darab is belefér (súly alapján számolnak), úgy pedig akár 6.28$-ért is lehet szerezni Joyetech 510-T kazánt. Ez mai árfolyamot nézve olyan 1350Ft körül alakulna darabonként.
szerk: Vagy itt van a Kanger. 10db rendelése esetén darabja 280Ft. Egy pedig kitart 1-2 hétig.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hege1234
addikt
válasz BandiHUN #2923 üzenetére
ego ból 650 es aksim van ezek (Helix/Halmizer/Stardust) hiphopp leszipkázzák az aksit
bár sztem bud-ra majd benevezeknagynorbi: jahh ez nem az én kategóriám lesz
van a t2 nél egyszerübb patron ? egy ismerősömnek kéne
ő nem igazán szeretne ezekkel az üvegszálcserével, állítgatással takarítgatással xarakodni
melyik lenne a neki megfelelő ? (joye 510)én mondjuk egyből t2 vel kezdtem
de haver vett eo ról készletet és abba más a kazán
még tüskés rész sem volt benne gondolom tisztítani sem lehet
tudja valaki esetleg hogy ez melyik patron ?+ ismét lecsupaszították az eo-t se t2 patron se aksiuk nincs (280)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
kanger horizontal, szetszedtem az egettet, baromi jo megoldasa van. de inkabb 3ohmosat javaslom, tul eros a 2ohmos.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
Fene tudja,ez is ízlés dolga,mint a lötyi.Persze,a BUD sem rossz,magasan veri az átlagot,de én úgy vagyok vele,hogy amíg nem próbálom a felső kazánt is,olymindegy,ki mit mond...macimum mennek a dobozba a patronok,ha nem jó,jók lesznek tartalékba,ritkábban használt ízekhez,stb...
-
fer
őstag
Arra, hogy a felső kazános megoldás jót tenne az íznek, arra a Bud a jó ellenpélda! Legalábbis nálam!
-
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #2922 üzenetére
Helix/Halmizer/Stardust ugyanaz,most hirdetnek az ecigiforum.com-on is, 1650ft-ért.
Teljesen megéri az árát.
Másik jó integrált patron a BUD Sapphire,ezen kívül szerintem tök felesleges akármit venni,a kazánokból a T2 tényleg jó,ahogy mondják(egyszer majd benevezek egyre),nekem sima kazánom van,az se rossz,csak nonpluszultra igazán.
Persze aki akar,próbálkozhat...de én is visszajutok a 4 BUD-omhoz meg a Halmizerhez,a kazánom most van mosóban,mert málna volt benne,de abbólmost elég volt,van eper is betöltve,valami markánsabbal is ki akarom próbálni...
Kerámiát én most szerzek olcsón ,mert felsőkazános cuccom még nincs,érdekel,milyen,eGo Vision lesz,állítólag kellemes darab annak,aki azt a fajtát szereti.
A BUD Sapphire-nél is talán ez az egyetlen igazi gondom,amúgy REMEK patron,DE a füstcsatorna így,hogy teljesen az alján van a kazán egy kerámiában,irtó hosszú,és 1.kicsapódik egy csomó gőz,ami csúnya,sokat használva szörcsög,stb,a másik az,hogy a BUD füstje emiatt teljesen a HIDEG kategória.
A Halmizerben például a patronnak a fele távján van a szál,az már egész jó ilyen téren,de kíváncsi vagyok,milyen egy igazi felsőkazános megoldás,állítólag jót tesz a th-nak és az ízeknek is...igaz hallottam olyat is,hogy a meleg gőz azért annyira nem egészséges...de konkrétumot nem,lehet valaki enyhén volt PG allergiás,és pont a melegebb gőzzel jött ki erősebben.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Hege1234
addikt
válasz BandiHUN #2921 üzenetére
oks kössz
am ezt direkt otthonra vettem volna t2 nél nagyobbal nem rohangálok utcán
akk ezt sem nekem tervezték
helix/halmizert nemvágom majd rákeresek talán van eo-n de nemhinném
de am elvagyok a t2 vel is ink csak érdekességként lépnék tovább mik vannak még
kerámiával egyszer már próbálkoztam ott a gumi ízt nem tudtam sehogy se eltüntetni
hiába állítottam a gumin
nahh meg a meleg gőz sem jött be -
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #2917 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=fulePIWDB_8&feature=player_embedded
Bár egyszer lehet én is veszek egyet moddolni.Másra nemigen.Ezek sima vatelines patronok,csak egy pici lyuk van rajtuk,amin át a külső házból pótlódik a lötyi.De ennyi...
Vatelines integrált fanatikusoknak,vagy akinek tetszik a dual coil LR patron,de nem akar 5slukkonként csepegtetni,hogy oda ne kozmáljon,annak jó.Utcára,melóba ormótlan és instabil,de otthon a kedvenc ízt töményen nyomatni jó lehet,bár akkor már ezért a pénzért Helix/Halmizer,és azzal nyűg sincs,és vállalhatóbb,mint ez.Én egyébként nem értem a tervezőt.Ha úgy csinálja meg,mint a halmizer,egy kereszt üvegszál,normális helyzetű izzószállal,mint ott,akkor frankó lenne,vennék,mint a Halmit,mert végülis nagyobb tartály,ilyesmi.De igazából egy 300ft-os integrált patron mindössze,amit nem kell töltögetni folyton.Viszont azt meg nem is azért találták ki,hogy az olyan jó,hanem mert egyszerű,olcsó(!),és mire ki kéne takarítani,kidobható szívfájdalom nélkül,nem is ámít sem a ára,semmi,hogy tartós lenne.
De itt ugyanezt megkapjuk egy hülye bazi tartállyal,amitöbb problémát okoz,mint megold,és az alap vatelinességen nem tud változtatni.Plusz itt se lehet mit tenni,odaégett,veheted a következő 600ft-os belet.
Véleményem szerint akkor már inkább a 300ft-os integrált...élmény ugyanaz,otthon nem gond cseppentgetni,az integráltak amúgysem voltak sose híresek arról,hogy sok anyagot leadnának,hiába van x ml-es,veszély nélkül a negyede üríthető max.DE az ember olcsón belekóstolhat az LR-be,Dual coil...egy próbát ilyen előtt én mindenképp javasolnék sima 3-400ft-os integrált dual coil LR-el.[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Én kérek elnézést, hogy félreértettem
"Ebben mennyire vagy biztos?"
Olyan kis helyre nem férne be egy olyan elektronika, ami erre képes lenne. Na meg nem ennyibe kerülne, hanem közelítené a Lava árát
Viszont megvan az az előnye, hogy ha akarod, akkor alacsonyabb tartományokban is működtetheted, ezzel hosszabbítva a működését két töltés között. -
Kígyó
senior tag
válasz nagynorbi #2914 üzenetére
"előbb vagy utóbb,mindenki odajut hozzá"
Erre reagaltam, bocs ha felreertheto voltam.Edit:
"az eGo VV aksikat max 4,2V-ig lehet "felszabályozni", de ezt nem tudja tartani, mert ezeknél az akksiknál a max állás azt jelenti, hogy leadja amit tud, tehát a max állásban úgy működik, mint egy szabályozatlan eGo akksi"
A leirasban nem ez szerepel. Ebben mennyire vagy biztos?
[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Már miért ne gondolná komolyan ha neki ez tetszik és ki is tudja használni.
Mindettől függetlenül az eGo VV aksikat max 4,2V-ig lehet "felszabályozni", de ezt nem tudja tartani, mert ezeknél az akksiknál a max állás azt jelenti, hogy leadja amit tud, tehát a max állásban úgy működik, mint egy szabályozatlan eGo akksi. A Lava pedig 6V-ig állítható, és lehet kapni HV kazánt is. Akinek ez jön be, az miért ne tenné?[ Szerkesztve ]
-
Kígyó
senior tag
Ezt azert te sem gondolod komolyan. En inkabb ugy gondolom, hogy 10-bol 9 ecigis sose venne ilyet. Nem mondom, hogy nem jo, biztos az. Csak az arabol kijon kb 5db vv ego akksi, aminak azert mar elegnek kell lennie. Ha megsem, ott mar a porlasztoval van a gaz.
Azt meg tudom, hogy izlesek es pofonok(vagy ficamok ), de szerintem ez olyan csunya, hogy meg otthonra se..
Ez persze csak az en velemenyem, lehet vele nem egyeterteni. -
Pocok256
veterán
Szerintetek ez Helixhez megteszi ? (nem találok infot, hogy mekkora feszültsége van ennek na meg, hogy kompatibilis e vele)
Lavatube meg picit még drága nekem :/Amúgy lavatube nem is olyan nagy élőben Nagyobbra számítottam Így már lehet bevállalom amúgy átalakító nélkül simán menne a helixhez a lavatube?
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
bigapu
tag
mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész
-
Kígyó
senior tag
Na nekiestem tegnap 3 db t2 lr tankkazannak (egyik ugye szenne volt egetve), az egyik Budnak, es egy helixnek. El voltam veluk par orat
A tankokat kifoztem, uvegszal es femszovet csere volt. Mind3 mukodik rendesen. Ezuton is koszonom nagynorbinak az uvegszalat es a femszovetet! Orbitalis fust es th, az iz nem az igazi, Bud agyonveri. Kicsit femesnek erzem.
Budbol eltavolitottam a szovetet, csereltem az uvegszalat, es fel oran keresztul probaltam belole kifozni a kv izt. Jelentem, ez nem sikerult. Viszont most jobban szelel, a gond az, hogy fust es th csokkent jelentosen. Eredetileg nem volt benne femszovet, csak 3 vekony szal. En raktam bele egy vastagot femszovettel. Gondolom itt a problema, szoval szet kell megen szedni.
Helixet rogton mostam, osszeraktam. Nehez szivni, se fust se th. Akkor nekiestem a szellozolyukaknak, de sokat nem segitett. Kicsit jobb. de nem hozta azt a szintet, amit a tesztekben mutattak/mondtak. Th, fust messze elmarad a t2 lr-tol, iz pedig a bud-tol. Valami tipp esetleg? Jo lenne megcsinalni f@szara, mert az a patron olyan, mint egy ekszer. Iszonyat jol nez ki az ezust ego plus-on. -
Xero
nagyúr
Auto válasz:
Kedves x y!
Köszönjük levelét. Ügyfélszolgálatunk munkatársa hamarosan
válaszol Önnek. Kérjük, hogy az Ügyfélszolgálattal folytatott
levelezés során ne változtassa meg a Tárgyban szereplő azonosítót.Üdvözlettel,
HáziPatika.com csoport ÜgyfélszolgálatKíváncsi leszek...
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest