- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak szolok hogy amit normalis ember magyarorszagon sziv, annak ugyanolyan edes dohanyize van mint illata, ha siman megszagolod a normal cigit.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Az édes iz a normalis/rendes dohanyiz, csak szolok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bluyoo
nagyúr
Akkor ez tényleg keményen emberfüggő.Nálam semmilyen elvonási tünet vagy hiányérzet nem jelentkezett.Egyszerűen az egyik reggel akkut vittem öngyújtó helyet ennek már fél éve.A következő rendelésemben már nem lesz nikotinos likvid,na arra azért kíváncsi vagyok most még keverem 3mg-osra.
Bazinga!
-
vOrOn
tag
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszadást.
Egyelőre úgy látom, számomra kevés önmagában az e-cigi.
Tény is való, hogy mellette jelentősen csökkent a fogyasztásom normál cigarettából, de őszintén szólva arra számítottam, hogy képes leszek csak e-cigizni.Azt hozzátenném, hogy nem azért csökkent a normál cigi fogyasztásom, mert más forrásból nyerem a nikotint, hanem e-cigi után édeskés ízűnek érzem a dohányt, ami zavaró.
Nem tudom hogy a szervezetemnek mi hiányzik még, de eddigi tapasztalataim alapján önmagában a nikotin, vízgőz mint füst és a szertartás része kevés a teljes igazi cigaretta helyettesítéshez.
Tehát, vagy a gyártok tényleg raknak valamit pluszban az igazi cigarettához, vagy az égett/kátrányos rész olyan anyago(ka)t is tartalmaz, minek hiánya bazira további elvonási tüneteket okoz(nak). -
karakpecze21
senior tag
Azt szokták mondani, hogy 10-12 slukk felel meg egy szál ciginek, persze függ a nikotin tartalomtól is.
Szvsz ez nem igaz, legalább is én nem úgy érzem, min. 3x annyit szívok.Nekem olyan 30 slukk kell, hogy picit is jóllakjak vele.
A munkahelyemen kb. ebből a készülékből lélegzek.
Szerintem ezek a készülékek nem alkalmasak a "pumpálásra", tehát ezt nem lehet olyan vadul gyorsan szívni mint egy cigit.
Ezt öregesen,papásan, mint ha pipáznál ajánlott szivogatni.Hosszú lassú szopkodással.Én amit kaptam patronokat, azok egy vackok voltak.3 nap után már alig "füstölt".Most helyben egy srác foglalkozik ilyennel és tőle vettem olyan patront mi szétszedhető és a komplett belsejét ki lehet cserélni kazánostul kanócostul egy mozdulattal és csak 500ft a belseje.Ez nekem eddig nagyon bevált, mert 1 hete szívom ezzel a patronnal a mérget és ugyanúgy füstöl mint első nap.Szörcsögni is nagyon ritkán szörcsög, általában csak töltés után, de akkor egyszer kirázom és frankó is.
[ Szerkesztve ]
-
vOrOn
tag
Volna pár naiv kérdésem.
Khm, nektek nem kondenzálódik orrotokban a gőz "e-bagzás" közben?
Kábé hány slukk e-cigi helyettesíti egy szál valós büdögét?
Melyik készülék típus, készülék összeállítás felelne meg az "elszívóm három slukkra a cigimet, mert "megvoltam" a kései busznak/idegnek/menopauzának/főnök banális morális kielégítésére" terhelésnek?
Ui eGo Standart T3 Starter készüléket, amit használom lassan másfél hónapja jó, de csak laza munkahelyi füstkarika divatbemutatóra, otthoni eldobom látványosan az agyam pöfékelésre, véleményem szerint. Sietős "szipózásnál" jön a tüdőgépes Darth Vader szörcsögés, vagy közszeméremsértő erotikus likvid nyalogatás. -
Apone33
őstag
-
snak1977
csendes tag
Sziasztok!
Lacáról tud valaki valamit mi lett az oldallal kellene lötyi és napok óta nem lehet elérni az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Beszereztem egy V3-as Helix-et és a kazánrészben, a szilikon sapka alatt, a fűtőszál felett láttam két "papír palást" szerű dolgot. Nem tudom, hogy azokat is ki kell-e szedni (a plusz üvegszálat kivettem)? Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni, de biztos tudjátok mire gondolok.Az 1.8-as kazánrésszel olyan mintha tüdőn rúgtak volna, ezért az alap 2.4-essel használom (1000-es EGO PT-s aksim van). A szétszedhetőségen kívül nem nagyon tapasztaltam más előnyt a V2-höz képest (a V3 long wick-es megoldás, a V2-öm nem). Bár mintha az ízeket egy picit jobban vissza adná a V2 (ez szubjektív).
Köszönettel:
Sgab[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Én ha keverek, akkor nem nikotinos alapokat szoktam használni, majd azt higítani, hanem általában sima dohányt pl ry4-et szoktam valamilyen aromás löttyel keverni... így tuti nem cseszem el. és egy real kávés + ry4 kombó igen finom tud lenni.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Wendelke
senior tag
válasz atiss78 #4781 üzenetére
Én 12-s nic tartalmút szívok, így a ha hígítom is, maradok ennél a nic tartalomnál, tehát volt amikor 12-t rendeltem, és azt hígítottam ugyanilyen aromamentes cuccal, aztán 24-s nic tartalmút 0-s cuccal, 12-re. Tehát a tripla aromájú RY4-et megdupláztam mennyiségben.
Szóval röviden, általában dupla mennyiség elérése a cél.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Wendelke
senior tag
A Lacánál vásárolt mentolos dohány elég ütős, főképpen csak a mentolt éreztem belőle, még szerencse, hogy szeretem. Én is befürödtem a saját keveréssel, esetleg azt teheted vele, hogy apránként hozzákevered valamilyen lötyibe, amivel fogyasztható, vagy esetleg még javít is rajta. ( Kidobni én sem szeretem)
A "méregkeverés" egy külön szakma, én úgy döntöttem, hogy maradok kész lötyik mellett, esetleg kicsit gazdaságosabbá teszem, a dupla/tripla aromájú lötyik hígításával.
[ Szerkesztve ]
-
atiss78
csendes tag
Tapasztalt "liquid keverők" állítják,hogy van olyan keverék aminek kell akár 3 hét érés is.
De én azért már ennyire elveteműlten nem megyek bele az ecigibe elég a készülékek gyüjtögetése,a keverést meg Lacára bízom
Volt 1 patronom amit azért kellet kidobnom,mert semmilyen takarítás után nem ment el a "gipsy king" íze (buuááá)az szvsz förtelmes volt -
vazzz
őstag
válasz atiss78 #4777 üzenetére
Lehet, hogy feladom én is... 4%-ot kevertem bele, lehet, hogy sok lett, de maga a nullás vg és a nikotinos lötyi is büdös nekem, az aroma meg pláne. Nem tudom elképzelni, hogy pár nap után ebből szívni fogok bármennyit is... bár ne legyen igazam. Legalább egy pici dohány íze lenne, de csak a szintetikus szerek szaga érződik keményen... nagyon brutális.
-
-
vazzz
őstag
Pfff... rendeltem keveréshez vg-s cuccokat, meg 2 aromát. Kegyetlen rosszak.
Az egyik Madagaszkár vanília dohány, a másik Dohány természetes mentollal. 10ml-t kevertem mindkettőből, de fogyaszthatatlanok. Párat slukkoltam mindkettőből, de a gyógyszertárszagon kívül más nincs, az viszont nagyon kemény, émelyítő íz. Mit kell ezekkel csinálni, hogy fogyaszthatóak legyenek? Perpillanat hányingerem van tőlük. -
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #4773 üzenetére
Vegyél 1 milis szálat,egy 3 centis darabot.Fogj egy darab cérnát vagy más vékony szálat,fűzd át a lyukon,majd a végét vissza a tüske felé.
A keletkezett hurokba dugd a levágott szálat,hogy középre essen,és felfelé a tüske irányába húzd át!
Így kapsz egy üvegszálhurkot,aminek a lenti része ugye a szokásos vágott vég,viszont a tartályba egy hurok nyúlik belőle,ezt NEM kell levágni,csak segít.Ezzel rendben lesz,füstbajnok is jó vele,én ezt használom.
Plusz okosság,hogy mivel a tartályban hurok van,a szál nem mozdul ki könnyen,mert bár nem sok,de mégis be tud feszülni a helyére,ráadásul a nagyobb hurok sem baj,gondot nem okoz,DE ha megég a szál alja,csak kikapod,ollóval lecsapsz 1-2 milit,kintebb húzod,és már mehet is vissza
Vagyis egy ilyen hurkos megoldással kaphatsz egy mosásálló,és többször visszavágható megoldást,kevesebbet kell vele foglalkozni,ráadásul 1-2 perc alatt megoldod,ha épp reggel,szálat nem magaddal vivős napon szenvedsz "égést",mert olló,kis csavarhúzó,akármi biztos akad,és nem az égett cuccost kell szopogatni a nap hátralevő részében.
És ezzel ugye kevés anyagnál sincs gondja,aki vízszintesen "cigizik",mert a nagyobb és hurkos szállal szárazra szívható a tartály,mindig bele fog érni 2 csepp lötyibe is.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Hege1234
addikt
BUD sapphire-hoz ki tud jó megoldást "egyensúlyra" ?
1,5mm es eo-s üvegszálam van ha ezt ráfűzöm akkor orrán száján jön
ti hány szálat szoktatok hozzásodorni ? (általában az egy szál az mindenhol ugyan akkora)vagy ti hogy csináljátok ?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
az ego akksikat fenthagyhatom egész éjszakára töltetőn? van benne elektronika ami kikapcsolja a töltést, ha az akksi maxra ér, mint pl a mobilok vagy a laptopok? Vagy ha nincs bent akkor ártok vele az akksinak? milyen akksik ezek? Nimh?
-
BandiHUN
veterán
Nem semmi vagy.Adományokat az első NGP-mre elfogadok
Én örülök a Tox Cannonnak is +minimizerek,Helix...Bár a Toxot,ha tudom,mi vár rám az év többi részében,nem vettem volna meg...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Kígyó
senior tag
Hali!
Az azert milyen mar, hogy a szombat esti iszogatas (ertsd: massziv viszkizes 21--04-ig ) elso orajaban elszakad a kanthal? Okay, az egy dolog, hogy 2 ngp-vel a zsebemben indultam el otthonrol, de nehogy mar ry4 nelkul teljen el az este hatralevo resze! Meg szerencse, hogy a pultoslanyoknal akad szemoldokcsipesz, es csavarhuzonak hasznalhato kes, ill. hogy kello kezugyesseggel egy 5 cm-es kanthaldarabbol is meg lehet tekerni egy 3/4-est! -
vazzz
őstag
Ez az: [link]
-
vazzz
őstag
válasz pirosvilamos #4762 üzenetére
Gondolom onnan származhat, amúgy hazai nagykerből való, pár darab volt jó áron, egyet elcsíptem belőle. Amúgy semmi baja, teszi a dolgát, ez a cseredarab már hibátlan.
-
vazzz
őstag
válasz pirosvilamos #4760 üzenetére
Kivéve, ha nem. Enyém v2, nem a piros bekapcsológombos, ami pl. az evaporon van. Az jobb megoldás volt, nem tudom ezt miért nem olyanra csinálták. Mondjuk gyártja ezt már boldog-boldogtalan.
-
vazzz
őstag
válasz karakpecze21 #4758 üzenetére
Persze, az legyen az első, ha garis még.
Nekem Lava Chrome v2-nél volt ez a helyzet, megoldottam így ideiglenesen, de pár nap múlva kicseréltettem én is. Ebben az árban már nem tartom megengedhetőnek az ilyesmit. -
vazzz
őstag
válasz karakpecze21 #4756 üzenetére
Én anno úgy oldottam meg az ilyet, hogy kijjebb piszkáltam egy vastag tűvel a középérintkezőt, szilikonból vágtam egy olyanforma lyukas kört, mint ami a középérintkező alatt van. Mivel szinte lehetetlen ezt a méretet a középérintkező alá befordítani, így elvágtam egy helyen a szilikont, hogy "c" alakú legyen. Ekkor már be lehet játszani a kijjebb piszkált középérintkező alá egy tűvel. Remélem érthető volt..
-
Wendelke
senior tag
válasz vilmaboy #4752 üzenetére
F@sza!
Szerintem igen jó patron, 3.8-4.2 V között üzemeltetve adja amit kell, tegnap munkában egy tankot toltam el vele, ami azt jelenti, hogy fullra töltöttem, egészen a szilikonsapi felső éléig. Így sem folyt meg egyensúly lötyivel, gyakorlatilag majdnem szárazra szívható.
1100-s szabályozatlan akksin nyomtam, és így a 2.4 ohmos fejjel, nagyon jól bírja az akksi is, mert amikor a V3 kifogyott, felcsavartam rá az SCT tankot, bár abból már nem sok ment el, és jelenleg is 3.80 V-on áll az akksim.
-
nagynorbi
aktív tag
válasz karakpecze21 #4751 üzenetére
Ha semmilyen patronnal/kazánnal nem működik, akkor vedd fel a kapcsolatot a forgalmazóval! Biztosan tudnak megoldást.
-
vilmaboy
őstag
olvasgattam neten, hogy az Ego VV akksijai pláne ah passtrough-osak, akkor nem igazán üzemstabilok az elektronikák. Nem 1 helyen olvastam, hogy nem ritka hogy 1-2hónapot mennek el maxi. Alá tudja ezt valaki támasztani vagy meg tudja cáfolni?
Helix V3 2,4ohm tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
A 2db EGO K900-as aksim közül az egyik be is sz@art.
Pedig mindig figyeltem, hogy ne húzzam meg nagyon a patront, de valamiért akkor is elment az érintkezője.
Csak akkor tudom használni, ha épphogy rákapatom a patron, de akkor is van, hogy nemérintkezik, mert ugye úgy mozog.Hát baromira nem sokat kellett használnom.Gondolom ezzel nem tudok semmit sem kezdeni ugye?
Sajnos nem hozzáférhető helyen van az érintkező. -
nagynorbi
aktív tag
Nem hiszem, hogy bármelyikünk is ismerné az összes e-cigarettázó ember jelentékeny hányadát (természetesen én sem), de pl a napokban kérdezte egy felhasználó egy másik fórumon, hogy merre fejlődhetne tovább, mert ő már másfél éve elvan a 808-as készletével. Egyébként nem értem a megszólítás lényegét. Mindössze annyit állapítottam meg, hogy az NGP féle modok nem az átlag e-cigis kedvenc játékszere, és sokan még az eGo kategóriát sem ismerik, mivel nem kapják a képükbe nap mint nap (értsd ez alatt, hogy nincs túlzottan nagy nyilvánossága pozitív értelemben). Az emberek általában a megszokásaik rabjai, és nehezen változtatnak rajta.
Összefoglalva, nem értem, hogy min is vitázunk most -
wwenigma
Jómunkásember
válasz vilmaboy #4746 üzenetére
[link] Itt a legalsó peldaul.
Amit vettem ecigitrafikból sajnos mar nem kaphato, pedig mind a 2 tulaj rendkívül elismerően nyilatkozik róla (tegnap beszeltem velük) és az akku is más volt mint a többi (a gombja nem kemény átlátszó műanyag hanem fehér "tejszínű" gumis, baromi jo nyomasponttal és kék leddel - feszultsége 3,4-3,7V közötti. Jol nez ki az életben is, jobban mint egy normal ego akku mert nem veknyitott a gombnal es a menet is 1mm.rel másabb. LR Vision Ego Stardust-tal kapták (aka Helix/halmizer/blablabla)
Megjegyezném hogy az eredeti V2 is repedhet, az egyiken (a 12-ből) a dobozbol valo kivétel utan mar volt kezdemény ami mára elérte a tartályt. Még zacsis pedig, majd pillanatragasztozom vagy elégetem az egészet.
mod: megtaláltam, itt van, a jobb oldali: [link] Sajna már csak a "hagyomanyos", kulon töltős változat kapható. Lassan mindenhonnan kihal a PT, mert a külön töltősből kettőt adhatnak el mivel töltés kozben ofc nem hasznalhato...
-
vilmaboy
őstag
Segítsetek már egy picit légyszi... jutubon van egy magyar pasi aki tett fel rengeteg ecigis videót. tesztet. stb... Egy szakállas - bajszos - szemüveges - vékony amgas csóka... egy weblapon ami webshop is is láttam a videóit, csak nem tudom már melyiken. Odahaza felirtam, de otthon felejtettem az url-t. melóban meg letiltottam mindenkinek a face-t, jutubot stb... és természetesen nem a saját gépemnél ülök
Tudja valaki melyik weblapról beszéllek?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vilmaboy #4744 üzenetére
Ennyiert jo bar egy nem VV szabalyozatlan akkunak is igy valtozik a feszultsege ahogy merül. Kivancsi lennék mennyire tudja tartani pl. a 4.2V-ot... inkabb egy 650-es PT lockos szabalyozott, 2ohm koruli Helix v3-mal.
-
vilmaboy
őstag
ez a VV Ego 1100 passthrough kezdőnek ideális választás?
-
-
Wendelke
senior tag
válasz nagynorbi #4731 üzenetére
"Igen, a nagy MOD-ok a kényelmet is szolgálják, de azért van mögötte birtoklási vágy is, meg mókolási hajlam "
Hehehehe!
Illetve a gyűjtögető szenvedély, valamint az, hogy ki kell próbálni mindent, hogy saját magunk tapasztaljuk meg a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz nagynorbi #4731 üzenetére
Tudsz olyanról, aki 1-2 éve csak 510-es méretű cigi formájút szív ? És dohányzásmentesen, tehát mellé nem szív cigit.
Lehet létezik ilyen ember, csak kíváncsi vagyok, mert szerintem nem sokan lehetnek
De aztán lehet, hogy én vagyok a hülye és nagyon sokan huzamosabb ideig képesek 510-es méretet használni.@bigapu
Jelenleg én is vivi novát nyüstölök, bár szerintem még mindig sz*r a fej dizájnja. Majd jövő héten remélem sikerül rátennem a kezem egy 510es genesis-re...[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Ha már itt tartunk az EGO-K 900 jónak számít? Csak hogy tudjam hova tenni.(bár már nem a hozzá kapott patronnal használom, mert azok nem voltak a legjobbak)
Gondolom ezeknél a készülékeknél a patron számít nem?Értem ez alatt azt hogy az akku az csak annyi, hogy meddig bírja egy feltöltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Ezt szokták meg. Nekik ez valószínűleg olyan rutinná vált, mint rágyújtani egy cigire, azaz természetes folyamat. Nem is kapják a képükbe, hogy van más lehetőség is. Aztán meg sokaknak számít az is, hogy cigiforma legyen. Az 510-es szettek elég népszerűek nálam. Nem mindenki tolerálja, hogy megbámulják az utcán, mint engem pl a Megalodon + Genesis kazán kombóval. Igen, a nagy MOD-ok a kényelmet is szolgálják, de azért van mögötte birtoklási vágy is, meg mókolási hajlam
-
bigapu
tag
Legyen minél több.ez a lényeg,hogy ne érjen meglepetés,,, Kép
[ Szerkesztve ]
mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész
-
bluyoo
nagyúr
Előbb utóbb én is eljutok az ilyen "profi" szetthez.Személy szerint csak a mérete az ami visszatart.
De azért hozzáteszem ez:
"Reggel belevágom az akksit, rá a tankot a tetejére, és egész nap nem kell foglalkoznom vele." nálam is így működik eGo akkuval és Helix patronnal ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
devast
addikt
válasz nagynorbi #4718 üzenetére
Nem, ők naponta 5x cserélnek akksit mert mindig lemerül, és 8x töltik újra a patronjaikat, ami vagy működik, vagy nem.
Hogy valami értelmeset is mondjak, a nagy modok csak a kényelmet szolgálják. Reggel belevágom az akksit, rá a tankot a tetejére, és egész nap nem kell foglalkoznom vele.
Nekem már nem lenne türelmem ezzel szórakozni napközben, amikor mással foglalkozom. -
karakpecze21
senior tag
Előre is bocsánat, én nem vágom a patronok típúsát, nem értek hozzá.
Én eddig 3 fajta patront próbáltam ki.
Végre van egy srác aki helyben ezzel foglalkozik és tőle veszek ilyesmiket.Eddig egy patront az EGO-ra 1600Ft-ért vettem.Most van neki egy olyan típus ami 2000ft ugyan, de egy mozdulattal széttekerhető és kompletten cserélhető az egész belseje, kazánostul, kanócostul.Ráadásul ebben hosszú kanóc van és csak 500ft, egy felújítás.
Így végre jóval olcsóbb a móka.Vettem egy erdei gyümölcsös cuccot kértem rá extra ízt.Fergetegesen finom alig tudom letenni.
-
Wendelke
senior tag
Ha már feltetted ide ezt a képet, akkor már megkérdezem, hogy a kétfajta Genesis között érzel-e különbséget működésben, vagy egyre megy a dolog. Az mondjuk tény, hogy az újabb szebb és kisebb. Mondjuk ez miatt tettszik is, de egyenlőre nem akarok elqrvulni. Jó a régebbi is.
-
vazzz
őstag
Hali.
Járt már valaki úgy Chrome Lava-nál, hogy a gombokról lekopott a krómozás? -
pirosvilamos
tag
Basszus, én érzem magam kényelmetlenül...
Pillanatnyilag csak egy fekete Lava, és egy eGo VV akkum van, Helix V3-akkal, meg Vivi Novával...Króm lava még meggondolás tárgya, most egy Griperrel szemezek
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
nagynorbi
aktív tag
Nem tetszhet mindenkinek minden, ezek a MOD-ok pedig nem általánosak az e-cigarettát használók között. Nagyon sok ember még az eGo kategóriáig sem jutott el (ez itt most nem bántás senki felé, csak egy megállapítás), nemhogy még szövetcsővel, meg huzaltekeréssel foglalkozzanak. Pedig jó móka
A Lava nekem valahogy nem jött be minőségi téren. Igaz, hogy jó nehéz a krómozott darab, de baromi sérülékeny. Kezdenek szállingózni a fejlesztett megoldások, talán majd azok. Az viszont tagadhatatlan, hogy a ProVarinál jelentősen olcsóbb -
ithomas
őstag
Ki próbálta közületek a "David" DCT 1.7 Ohm 3 ml patront?
Soha nem használtam még a Helixen kívül mást, és nem tudom ,hogy mennyire lenne érdemes kipróbálni.
Túl sokszor nem látom, hogy szóba jönne, pedig a videók és a leírás alapján nekem szimpatikus.Real eyes realize real lies!
-
vilmaboy
őstag
köszi a tippeket és kommenteket. jön a kutató munka
-
Wendelke
senior tag
válasz vilmaboy #4708 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy olvasgass egy kicsit, a "Bagóügyeket" meg az e-cigis fórumokat. Kell pár nap amíg az elmélettel valamilyen szinten tisztába jössz, aztán keress valakit a közeledben, akinek van pár cucca( némi tapasztalattal ), próbáld ki, aztán vásárolj.
-
bluyoo
nagyúr
válasz vilmaboy #4708 üzenetére
Likvidet szinte minden e-cigishop árusít.A megfelelő íz megtalálása lesz a legnehezebb az egészből.Sok íz és gyártó (Mystic Juice e-liquid,Helm e-liquid,Hangsen Holding Co.e-liquid) amiket én próbáltam.Nem írom melyik a jó nekem mert nagyon emberfüggő a dolog sajnos próbálni kell ami egy kis pénzbe kerül de ha bejön nagyon megéri.
Sokan dicsérik a lavatube-ot gondolom nem hiába.
De szerintem kezdésnek úgymond próbaképp elég egy sima 1100-as eGo+Helix V3.+akkutöltő így 10K alatt megúszod és ha bejön akkor már saját tapasztalattal tudsz dönteni mi is kell neked.
Kazánból kismillió van egy kettő a teljesség igénye nélkül : IMIST,HelixV2,HelixV3,T3,Vision,Raven, ...
Én mint írtan a Helix.-et használom.Bazinga!
-
vilmaboy
őstag
de... lavatube volt. azt hiszem ez. beleolvastam az anyagba amit linkeltél... bár nem olvastam végig, mert baromi hosszú, de belemazsoláztam. ehhez a testhez mit kell még venne, hogy működjön, illetve hol kapok löttyöt hozzá? Van alternativa ehez képest? ami iylesmi csak más márka vagy olcsóbb vagy akármi...? ajánljátiok ti a lavatube-ot? vagy kezjem inkább valami hasonló de gyszerübb dologgal?
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Egyik barátomnál láttam olyasmi elektromos cigit, amin egy kis tartályban voölt valami ízesített lötyi.. a kezelő akármi olyasmi volt, hogy lehetett rajt áramerősséget állítani és egy gombot nyomott meg, amikor szívta a "cigit"...
Mi volt ez a kütyü? hogy hívják ezeket, milyet szabad venni ezekből és me3nyibe kerülnek kb? maga a készülék és a lötty is... tapasztalatlan vagyok ebben a témában.
Kommenteket előre is köszi...
-
Wendelke
senior tag
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest