- Ingyen kellene, de tegnapra
- New Game Blitz - 2025
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #4999 üzenetére
Ha netán szereted a mentolt ... én azzal sok ml. likvidet megmentettem a kukától.
Fele-ele és máris lett kétszer annyi mentolos likvidem mint azelőtt
Egy haver említette pár hete hogy a kávéfőző gőzölőjével ki lehet a kiürült vatelinest is tisztítani de nem próbáltam soha ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #4999 üzenetére
Én is ecigionline-os D'off -al kezdtem pár nap használat után sokáig "kedvenc" lett maradt.
De ha töltött patront vettél akkor már keverednek az ízek nálad a marlboro és a Davidoff-
Ami ugye nem mindig eredményez jó ízt sőt.És ugye a vatelines patronokat nem lehet igazán takarítani ez is az egyik hátrányuk mondjuk a tankos rendszerekkel.
Én narancs Pall Mall és kék Multifilterről álltam át az e-bagóra 12Mg-ossal kezdtem.
A megfelelő íz megtalálása a legnehezebb ebben tanácsot nem is igazán lehet adni .... ahogy írtad ki kell tapasztalni.De szerintem a kóstoláshoz legalább 1db kazános rendszerű patront be kellene szerezned azokból könnyű kitakarítani az előzőleg próbált likvidet.én erre egy sima T2-őt használtam anno hétköznapi használatra meg BUD-ot.
(#5000) vilmaboy
5000. hsz.
Én még mindig nem értem meg a MOD -ra.Még szabályzott akkum sincs[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest