- Ingyen kellene, de tegnapra
- New Game Blitz - 2025
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows telepítése hálózatról
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Már rendeltem tőlük: healthcabin paypal-al fizetve. A posta a szokásos "csak ideér egyszer" de amúgy minden rendben volt.
De azért egy kezdő szett itthon sem éppen horror árú .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem tudja valaki Mystic Juice aromákat, alapfolyadékot lehet kapni? Soha nem kutyultam viszont meglehet megpróbálkoznék vele. Már nem kapok 0-ás erősségűt (Arrakist sem Babylon-t) csak 10ml-es kiszerelésben így meg nem igazán gazdaságos a dolog.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Wendelke #8884 üzenetére
Durván egy hónapja. Nem tudom mennyit bírnak nem igazán foglalkoztam vele de majd megnézem mindkettőt.
Én főleg 3,6-4V között használtam idáig de viszont gőzöm sincs pontosan mekkora a felújított Helix-ek ellenállása. És ugye amikor gép előtt ülök ugye töltőn van.
Hozzáteszem koránt sem várom el tőle hogy addig bírják mint az első pár 1100mAh sima eGo akkuk.(#8885) Fire/SOUL/CD
Szívesen! Sok sikert a dologhoz![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz geckowize #8874 üzenetére
Én Innokin iTaste vv V2 -t használok nekem bevált (bár most nincs ragtáron).
3,3-5,0V között 0,1 voltos lépésekben állítható töltés közben is használható (passthrough) ..... Használati útmutató .(#8879) Fire/SOUL/CD
A nikotinmentes likvideknek sajnos nincs akkora torokhatása. Meglehet meg kellene próbálni azonnal elhagyni a cigit és tényleg nikotintartalmú likviddel kezdened majd azt csökkenteni. Főleg hogy a cigihez nem hasonlít annyira az íze sokan itt véreznek el. De ha lerakod a cigit max. pár nap és nem fog hiányozni a füst íze (legalábbis nálam ez volt). Én szép lassan keverve az erősségeket (12mg-ról) mára már kinulláztam a nikotint úgy hogy észre sem vettem a hiányát. Így több mint egy éve nem gyújtottam rá. Hátha neked is beválna ......Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz agent_k #8350 üzenetére
Szerintem egy próbát mindenképp megér 510-esre a Helix Mini is.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Sn00PiG #8105 üzenetére
Én várom a véleményed. Kíváncsi vagyok mennyire jön be.
Szemezgettem vele én is de a végén egy Innokin iTaste vv V2 -t újítottam be.
Jóval olcsóbban kijöttem így és egy év után egy vv akkut is szerettem volna.
De tetszik az e-pipa szóval legközelebb az lesz soron.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ok! De 2K nem 7K a különbség .......
Az az igazság hogy az elején kóstoltam (már nem tudom milyen ízeket) és nem jött be annyira.Leragadtam a Hangsen-nél egy időre (bár a későbbi kedvencem sem jött be az elején a HS -ből) majd próbaképp rendeltem Mystic-et azóta azt pöfékelek.
Annyira nem akarok kísérletezgetni megszokott íz megszokott élvezet néha kicsapongok egy egy ízre de nem jellemző és jobban is esik ha ritkábban veszem elő pl. a Nutty Dream-es üvegcsét.
Ha megunom majd adunk még egy esélyt Lacának.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Köszi! Az az igazság hogy a megszokott ízből berendelek 100ml -t 7K és elvagyok egy darabig .... nézegettem de 100ml 12K-ra jönne ki ahhoz hogy ennyit kiadjak pluszba fenomenálisnak kell hogy legyen
(#6906) Xero
Az Arrakis mellett nekem is a kedvenc "időszakosan" szívott ízem.
De látom nem csak én vagyok így vele![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6815 üzenetére
Úgy legyen!
Mondjuk javarészt stabilan 6mg-ost toltam és az utóbbi 2-3 hónapban kevertem a 0-ással szép lassan kivezetve a nikotint.
Érdekes de így nem volt nikotinéhségem vagyis nem vettem észre .... viszont ugyan úgy gőzölni akarok időközönként és szerintem rosszul érintene ha nem tudnék pöfékelni... a majd 20éves pöfékelés rendesen az életemmé vált.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem értem ezt a nagy eGo ellenzést. Ha nem számoljuk az ünneplős akkum 2db-al elvagyok egy éve.
Ha az elején vettem volna 2 eGo -t és 2 Helix -et még olcsóbban megúszom a dolgot (nem mintha nem lenne kifizetődő így is az átállás).
kb. 2doboz cigi/nap volt az adag mára 0-ás nikotintartalmú likvid mindezt minimális felesleges kiadással. Köszönhetően az itteni fórumtársaknak. Örök hála érte!
Szóval jelenleg 0-ás nikotin "csak" pótcselekvés és az ízek élvezete.És szerintem maradok is ezen a "lépcsőn".
De most már biztos veszek egy VV-t hogy megtapasztaljam azt a sok pluszt amit biztosítana nekem (már ha végre bedöglik valamelyik eGo).
(#6751) pirosvilamos
"Ha rajta maradsz, jönnek a mod-ok.
Ez elől nincs menekvés" Pedig igyekszem![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisscsaba74 #6711 üzenetére
A sima eGo annyira bevált és (ált.) strapabíró hogy nyugodtan ajánlom bárkinek ..... semmi csicsa és + funkció csak ami kell energiát ad a patronnak.
Ok játszóscigin gondolkodom/tam én is. Jelenleg az Innokin iTaste vv V2 Express-el szemezek pár hete és az Eternity RBA -t is szívesen kipróbálnám. De amik vannak folyamatos használat alatt 3 eGo (2db sima eGo már egy éves múlt és van egy "ünneplős" eGo Supreme) és 2 Helix V3 annyira strapabírónak bizonyultak hogy jelenleg pénzkidobás lenne ...... bár amennyi pénz maradt a zsebemben az e-bagónak köszönhetően a fél boltot megvehetném.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Egy dupla szett talán jobban megérné és hálózati töltő sem árt. pl. , pl. , ....
(#6709) interstate76
Egy éve használok stabil feszültségű akkut semmi gond nincs vele.Mára megvan a kedvenc likvidem minek variáljak?
Vannak előnyei ezt kár is lenne vitatni de hogy nagyobb eséllyel adja meg magát mint egy sima eGo az már szinte biztos.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
+1 az eGo szettnek Nekem is polcon vannak az 510-esek néha vannak csak használva T3-al amikor valami különlegesebb ízre vágyok és nem a napi megszokott likvidem pöfékelem.
Egy eGo1100mAh Standard Helix Szett egy évig is kiszolgálná gond nélkül vagy tovább.És 15K-nál megáll az ára mindennel együtt (2akku,2patron,USB töltő,hálózati töltő,tok).
(#6669) ati2
Valahogy én is ezt tapasztaltam vele. Bár csak egyszer tekertem 0,16-ossal de egyelőre nem is erőltetem a dolgot.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #6665 üzenetére
Nekem a 2mm széles jött be a legjobban (pont passzol nem folyik nem éget) [link] és 0,2 ellenálláshuzallal tekerve. Bár az előre tekert egyszerűbb az biztos. ....
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6583 üzenetére
Meglehet leszokott teljesen egy hete ... akkor jönnek ezekkel az okosságokkal. Hogy ő ....... személyesen legalább 20X lezongoráztam a dolgot. Ex. kocadohányosok.
De mindegy is felejtem a dolgot részemről nem reagálok tovább a témára. Itt legalább megtehetem nem úgy mint személyesen.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6578 üzenetére
Több évig bagóztam és szerettem fújni a füstöt , mint most a gőzt! De akkor sem értem ezeket az embereket miért rossz neki ha én nem a kátrányt és a nikotint választom. Idejön egy e-cigi fórumba és beköp egy ilyet : "Miert szivjatok ezeket a "mocskokat"?"
Ha nem is nekem (amit kétlek) de a környezetemnek biztos egészségesebb az e-cigi többek között ezért is próbáltam ki az egészet. Egy év alatt idegbetegség,hízás,visszaszokás nélkül már nikotinmentes likvidet használok ......... ráadásul olcsóbb mint az analóg.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
Nálam sincs gond a V3-al ..... egyszer megfeszült és engedett a ragasztás de egy csepp ragasztó és gond megoldva.
Az meg hogy csak a gond van vele erős túlzás 6 hónap alatt ennyi gond volt velük ....
Az eGo akkuim is lassan1évesek semmi bajuk csak már kicsit kopottasak.
A mini nova v2 -őt nem használtam biztos jó lehet , de szerintem sokkal csúnyább mint a Helix .
(#6520) Remusz911
Hát nekem a sima 1100mAh eGo 1 évesen is simán bír egy napot. Szóval ott valami nem stimmel.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6514 üzenetére
Az elején ment el a legtöbb pénz. Kazánokat próbáltam kerestem a megfelelő likvidet az aksik beszerzése. Miután megvan a neked legjobban tetsző eszköz és likvid utána szinte csak a kíváncsiság miatt fektet be az ember új felszerelésbe. Pl. nekem az előző rendelésem kb. 7000Ft -ba fájt 2 hónapra (csak likvid).
"mikor és hogyan látszik az üvegszálon?" Már áztatás és égetés után is csúnya barna marad. Illetve kicsit gyengül az úgymond értés füst , th , íz . Cserélhető fejű clearomizerek felújítása.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6510 üzenetére
Az árak változnak az akkukat és a kazánokat is fejlesztik. Nekem is van a polcon működőképes BUD . T2 , T3 még Vatelines patron is. Szóval költöttem feleslegesen én is de viszont sokszorosan megérte .... [link]
A kedvenc likvidem is megtaláltam (az elején nyögvenyelős volt a dolog) úgyhogy 100Ml -enként rendelem 7.000 Ft -ért ....
(#6511) urbi73
"Egyébként meddig birja a kazán kb?" Nekem a 2db V3-hoz 3db van 6 hónapja (egy mindig újratekerve). Rendeltem hozzá 0,2 -es ellenálláshuzalt és 2mm-es üvegszálat (abból egy szál elég) és felújítom őket kb. 2-3 hetente (már látszik az üvegszálon amikor ajánlott újratekerni). Mivel pofon egyszerű művelet inkább felújítom őket. Bár az egyiknek a gumigyűrűje kezd szétmenni úgyhogy az csere lesz de az a 700Ft nem nagy pénz.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6508 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam talán kicsivel többet eszik de viszont cserébe jobb/nagyobb gőzt ad.
"vagy csak annyi hogy utóbbi könnyebben ujithato fel" Csak? Akkor tuti nem szedtél még szét V2-őt A tanulópénzem egy széttört Helix volt ..... de utána már ment a dolog. Viszont amíg egy V2-öt felújítasz én kb. 50X kazánt cserélek a V3-mon (szó szerint).Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisscsaba74 #6504 üzenetére
Csűrheted csavarhatod de ha akarod fel tudod újítani. Bár kétségtelen a Helix V3 20mp-es szerelésénél több időbe kerül és egy kis kézügyességet is igényel .
(#6506) Remusz911
Könnyen kiderítheted. A következő töltésnél óvatosan csináld hogy ne kerüljön a fémcsőbe likvid. Ha úgy is szivárog .....
(#6505) urbi73
Egyszerűbb lenne azzal kezdeni. Mint írtam mióta megvettem a V3-at a régi Helix-ek dobozban pihennek.
Azt a 2K körüli árát megéri. Főleg hogy mint palástot mint kazánt , szipkát is tudsz külön vásárolni hozzá ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisscsaba74 #6500 üzenetére
Miért ne lenne az? Nem egyszer felújítottam. Ott a linkelt videó is ....
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ahogy elnézem olyan mint a régi Helix macerás de fel lehet újítani. Itt egy videó róla. Személy szerint ezért (is) vettem Helix V3-at.
A V3 esetében ha nem szeretsz pepecselni veszel egy új kazánrészt rátekered és kész.
(#6494) Remusz911
1. egyáltalán nem vigyáztam rájuk. Néha kitakarítom az érintkezőt és kész. Na és nem zárom rövidre a - és a + pólust.
2. Nem normális az enyémek nem szivárognak. Próbáld meg megigazítani a szilikonsapkát vagy tegyél be egy darab + üvegszálat. Esetleg a kazán letekeredett egy kicsit ...
Vegyél egy Fecskendős üvegcsét és azzal töltsd. Gyorsabb és nem nyomod tele a kazánt likviddel.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Remus389 #6488 üzenetére
Az 5 hónapra bőven megvan az esély. Az enyémek már lassan 12hónaposak pedig a legalapabb 1100mAh akkuk és folyamatosan használom őket (a külsejükön már erősen látszik is) . Még az első generációs Helix-ek is üzemelnének csak a V3-hoz képest nehéz a felújításuk úgyhogy nem is használom őket. A 2db V3-aom is 6hónapos ......
Meglehet hogy tényleg a töltő vágta gallyra. Az egyik nekem is beadta a kulcsot nem töltött mérgemben kihúztam az USB ajzatóból és csak pislogtam hogy zölden világított tovább a töltő.
(#6491) Remusz911
"kicsit szivárog a Helix V3-mom, lehet-e vele valamit kezdeni? kicsit meg lehet húzni csavarhúzóval?"
Nem csak a két fémgyűrűt engedte el a ragasztás?Nekem az első darab járt így. Elengedte a ragasztás a test és a rajta lévő fémgyűrű között.Ahogy elmozdult a szilikonsapka nem zárt a kazánrésznél és minden likvid irány a zsebbe Újraragasztottam azóta megint szuper ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
ÁÁÁÁÁ ez nem igaz!Az Evaporon nincs likvid! Még 0-ás sem!
Végre megvan a kedvenc folyamatosan pöfékelt ízem és csak 0-ást használok/nék erre ..........
Nem tudja valaki a Arrakis -ra melyik gyártó likvidje hasonlíthat?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ne aggódj nem vagy egyedül Ugyan ebben a cipőben járok ... egyet már visszaküldtem most megint kezdődik. Néha prímán működik (pl. teljes töltöttségnél) néha meg nem.
Tegnap esete ontottam vele a gőzt .... Helix átteker nappalra a "melós akkura" most meg csak villog hogy enné meg a fene esélye sincs lemerülni .....
Ráadásul a középérintkezőt állandóan piszkálni kell ... T3-al működik de épp azért vettem hogy nézzen ki valahogy (ünneplős ) a Helix-el. Kellett nekem a csicsa.
Szerencsére megbízható bolt a legközelebbi rendelésnél megérdeklődöm mit lehet tenni ez ügyben.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz MmDorian #6176 üzenetére
Szia!
Az átállás nem nehéz már ha el tudod az analóg cigi ízét felejteni.Mivel azt a nevezzük íznek mai napig nem találtam meg de már nem is akarom.
Kezdetnek én egy eGo akkut és Helix V3 patront javasolnék. Szettben ált. 2-2 db van + töltő mindez 15k körül. A fő költség ezután jön a számodra megfelelő íz (személy szerint nem nagyon dobtam ki likvidet ami nem ízlett bekevertem mentolos likviddel szerencsére szeretem a mentolt).
"-hallottam olyat is, hogy ez is káros, az ismeretlen összetevők miatt, ebben van igazság ?" Szerintem összeesküvés-elmélet.Még ha van is benne valami a cigiről már kiderült hogy biztos káros nem egy alkotóeleme ...... Nekem 10 hónap alatt sikerült elvonási tünetek/szenvedés nélkül a nikotint is elfelejteni , most már csak gőzölök.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz logarithm #6146 üzenetére
Bagettel gondolat , de az aksin a középérintkezőt mozgasd kicsit kifelé. Nekem jelenleg is csak így tölt mert túlságosan bent van az érintkezője.
ALL
Vajon ki tudom húzni annyira hogy az érintkező mögé rakjak valamit? Garanciavesztéssel jár ha igen? Már alapból egy cserdarab szinte nem is bírom használni mert a tekert Helix-re zárlatot villog (miközben az egy éves ütött kopott eGo akkum vígan muzsikál), a Bud T3 pedig csak érintkezőpiszkálás esetén érintkezik[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #6144 üzenetére
"A Detralex érerősítő gyógyszer,szóval hatni fog máshol is,nem csak oda,ahová szeded" Hasznos egy pirula!!
Hangsen-el kezdtem ott kijött nagyon ha tisztán szívtam majd 50-50 arányban úgy már nem volt akkora a gond.
Pár hónapja Mystic Juice e-liquid-et tolok (van 1-2 kedvenc) abban 70VG-30PG az arány elvagyok vele úgymond enyhék a tünetek most meg ugye nincs is.
Meglehet legközelebb berendelek egy kóstoló csomagot Lacától. Anno a Hangsen jobban ízlett azért is maradtam annál pár hónapig .....
Köszi az infókat!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Csak érdekességképpen:
Sajna elvileg enyhén allergiás vagyok a PG-re. Enyhe ínyvérzés párosul mellé fogmosás közben.
Egy másik gond miatt szednem kell egy Detralex 500 nevű nem vényköteles gyógyszert az ínyvérzés elmúlt.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Túljutott az ismerős kör azon hogy "Zseblámpát szopogatsz?" meg hasonlók most meg minden 3. ember: Hú ez halálos/káros .... A tö.öm tele van a sok zombival ..... és most ezek a razziák is! Ok pont jókor nulláztam a nikotint de ott a többi vaper hogy lehet így kitolni ennyi emberrel.Lassan úgy kezelik mint a drogot.
(#6069) fl1pside
A hirdetés még mindig tiltott a fórumban ..... ajánlom a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! topicot.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Akkor már én is tolok egy éves összesítőt!
Jan. óta csak e-bagó.Nikotinéhség 0 .Ebben a hónapban már nikotinmentes likviddel .... Idáig nagyjából 100K-t költöttem az egészre.4db 510-es akku , 3 db eGo 1100-as , 6XKanger integrált , 3 Helix , 2 Helix V3 , 1db T2 , 1db T3 , 3 töltő , 1db hálózati töltő , meg max. 1000ml likvid (a legnagyobb havi fogyasztás és a kukába került likvidek figyelembevételével). Ebben benne van hogy a "kölcsönadott" 510-es szettel anyu leszokott a cigiről és már nem használja az e-bagót sem ...... Bár erősen visszafogom magam az új készülékek ügyében. Mellékesen egy Helix és a Kanger-ek kivételével minden mai napig üzemképes.
Ha azt veszem hogy dohány terén mindig is kerültem a kapadohányt alsó hangon kb. 270K-t füstöltem volna el a 10 hónap alatt (de inkább 350-380K körül mivel sokszor este is dolgozom napi 2 doboz nem volt akadály).... nem beszélve arról hogy jelenleg még nikotin sincs a patronban teljes sikertörténet számomra. Egyelőre még nem értem feleslegesnek a gőz fújását de ki tudja jövőre meglehet már nem kell felraknom töltőre az e.bagóm[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #5888 üzenetére
Hát asszem meggyőztél! Hagyom a fenébe a dolgot a Helix-el amúgy is meg vagyok elégedve (mint gőz mint kinézet terén) végül is teljes mértékben kiszolgál!
"hanem egy leszokást segítő eszköz" Számomra csak alternatíva volt szeretem fújni a gőzt (anno a füstöt) egyelőre nem is áll szándékomban elhagyni .... a nikotin kinullázása volt a cél de idáig nem léptem meg a dolgot.Talán a legközelebbi rendelésemben már nem lesz nikotintartalom.
Ennek ellenére mint anyagilag mint égéségügyileg jobb az e-bagó (szerintem).
"és még többet is költ rá,mint a bagóra!" Még a V-max is beleférne bőven az akkori dohánykeretembe sőt ,de a végén az is várólistára került mert nem akarom a polcot telerakni nem használt eszközökkel.Így is van már egy két dolog amik a mai napig gond nélkül működnek csak már nem nagyon használom őket (pl. a Bud,régi Helix,T2,Joe 510-es akkuk).
Mindenesetre köszi a tapasztalatokat!
(#5889) bigapu
Szerinted nem így van? Problémamentes mint a Helix?
Én ugyan úgy használom az e-bagót mint anno a cigit (cigiszünet a többiekkel ők elnyom én zsebre vág ). És legtöbbet patronnal szeretném használni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #5884 üzenetére
"Én mostanára már úgy vagyok vele,hogy amerre járok,már maximum merülőforraló-kocsiakksi párossal,hajókötélre téve és azt szipákolva keltenék feltűnést"
Ok ha sűrűn cserélgetném a hardvereket én is nagyon ügyelnék az árra de ahogy elnézem ez a VISION cucc nem kerülne kukába egy jó ideig (még az első generációs Helix-ek és a Bud-ok is megvannak). És azért nem is egy Provari vagy Vmax ára.És ugye ha folyamatosan nálam van miért ne nézhetne ki jól amellett hogy kellemes használni.Többek között a drippelés miatt is néztem mivel soha nem űztem ezt a sportot gondoltam kipróbálom.
Bár az aggályaid azért kicsit elbizonytalanítottak.Főleg hogy legtöbbet patronnal szeretném használni.
Helix-et használok mindenféle gond nélkül nem szeretnék problémásabb hardvert.Főleg nem drágábban[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Valaki ismeri a VISION Eternity Rebuildable Atomizer-t?
Egy 1100-as eGo akku kiszolgálja rendesen?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz proly01 #5494 üzenetére
Nem csak a két fémgyűrűt engedte el a ragasztás?Nekem az első darab járt így. ". Elengedte a ragasztás a test és a rajta lévő fémgyűrű között.Ahogy elmozdult a szilikonsapka nem zárt a kazánrésznél és minden likvid irány a zsebbe Újraragasztottam azóta megint szuper ..."
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Akkor nem csak nekem tűnt fel hogy többször kell tárazni a V3-at.
Pedig már 2 kazánrészt felújítottam semmi változás.A BUD-nak legalább a 3X eszi meg (szerintem).Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem zavar a reklám ha számomra érdekes dolog van benne.A tapasztaltra meg főleg hallgatok ....
"nem 2 hónap használatra veszik ezt a népek" Teljesen egyetértek!
Végül is csak december környékén akarok befektetni addig a 2db régi eGo már elég lestrapált lesz őket fogja váltani (ha minden igaz).Úgyhogy a Kedd-Szerdát mindenképpen megvárom
Köszi a hasznos infót[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz vilmaboy #5222 üzenetére
Nincs ebben titok a healthcabin -ról ...
kíváncsi vagyok itthon menyi lesz a vége.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz vilmaboy #5220 üzenetére
Én meg itt várom a pm.-ed
Az az igazság hogy én is be fogok fektetni (karácsonyra magamnak ) egy VMax-ba egyszerűen tetszik azt a 18K-t rászánom már ha addig nem jön ki egy jobb,szebb,könnyebb,kisebb,stb. Febr. óta már pár hardveren túlléptem úgy hogy nem is volt a kezemben.A köcsög eGo akkuk és a Helix-ek jól bírják ...
Tudom hogy drága meg talán felesleges funkciók de nekem kell ez a "burzsuly" játék[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz proly01 #5205 üzenetére
Nekem a feb. rendelt 3db Heix-ből 2 még üzemel (bár már kaptak új üvegszálat ...és nem is nagyon használom őket) a harmadikat eltörtem kuka.De sokkal macerásabb karbantartani mint a V3-at mert csak "erővel" szétszedhető akkor sem biztos hogy sikerül normálisan összerakni.
A V3 -at széttekered kimosod majd kiégeted (vagy kidobod a kazánt és mehet bele az új) összetekered és kész,olyan mint újkorában.
A takarítás egyiknél sem árt már csak a th és az íz visszaadása miatt sem +higiénia.
magyarul addig használható amíg el nem töröd de akkor veszel pár százasért egy új testet hozzá és mehet a móka tovább.
Ezért írtam hogy a V3 mindenképp jobban megéri minden szempontból.Bazinga!
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz proly01 #5196 üzenetére
Jó de ha jól nézem az V2-es amit linkeltem az meg V3-as ami azért sokkal sokkal jobb .. ráadásul olcsóbb amit linkeltem.
A V3 már széttekerhető külön lehet hozzá a részegységeket megvenni pl.:kezánt 1.8-4.0 ohm-os ig van.De nemcsak a kazánt [link] cserélheted.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #5078 üzenetére
Vegyél egy 2db-os szettet abban van USB és hálózati töltő is.Egy két üzletben tok is.Így jó ideig nem lesz dolgod vásárlással (csak a likvidel).
Fél éve gyűröm őket csak néha újítok be egy két patront.Még az első Helix-em is működik (kb.6hónapos) csak kicsit hadviselt már
Én a Helix V3-at ajánlom 1100-es akkuval.A Helix V3-at már könnyű karbantartani,lehet külön kazánrészt és testet venni így még gazdaságosabb.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"gyönyörű és mindent tudó bivaly erős VV cuccra vágynak" Ezzel nincs is gond
Na majd meglátjuk pontosan mennyi is lesz a szett.
Mondjuk ha azt nézem menyi maradt a zsebben hogy nem szívom az analógot (még ha a kezdeti költekezést és azóta a folyamatos gőzölést leszámítom) abból a Provari is kijönne nem is egy ....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz vilmaboy #5053 üzenetére
Én is V3-at használok nagyon jó kis gőzkeltő.De azt nem írod komolyan hogy egy 510-es akkuval ok a Helix ... még fogni is kényelmetlen mert fejnéhez.
eGo-ra én is rátekerem néha a T2-őt vagy a BUD-ot (bár ahhoz van palástom) az úgy ok.
A kinézet meg egy olyan eszköznél amit folyamatosan használok szerintem meg alap
Főleg ha nem is kerül többe .... Persze eGo akkura a Helix ..... nem hiába használom magam is.
de még mindig csodálkozok hogy a BUD milyen kevés likviddel beéri és 510-es akkura szerintem tökéletes.A T2-ő pedig olyan gőzt képez hogy a Helix akár el is bújhat mögé az is 510-es méret bár a likvid folyik bele rendesen alig győztem utánatölteni .Azt a napi 5 szálat egy 1,2ml patronnal simán kiváltja.ha annyit pöfékeltem volna szerintem leragadok az 510-esnél.
(#5054) Brenyo
Köszi!Tényleg olyan veszett drága lesz itthon a VMax?
"majd valaki hamarosan úgyis bemutatja és elmagyarázza egy oszcilloszkópon"
Már megvan az oszcilloszkópos teszt ha megtalálom megint belinkelem.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #5046 üzenetére
Minek még egy vatelines az öt mellé?
Inkább vállalj be egy T3 vagy T2-őt a Minimizert is dicsérik bár én még nem próbáltam.A BUD az jó választás 1700-ért 2db én januárban vettem 4-et és még üzemelnek mindig ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz kisgyerek85 #5041 üzenetére
Az 510-en úgy néz ki a Helix mint tehénen a gatya.Majd 3X vastagabb mint az 510-es akku.
De mondjuk a BUD Sapphire,T2,T3 .... nyugodtan mehet rá.Vagy veszel egy eGo akkut.
(#5043) kisgyerek85
Mert jó is .... csak legalább eGo akkuval.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
Ööö Nem is itthonról rendelném az biztos .... amit linkeltem (healthcabin) 20K+posta annyit még talán.De még az az ár is elég húzós ....
A végén veszek egy Passtrough VV Mini-t és csókolom.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Csurgatom a nyálam (bár lehet névnapomra meglepem magam) azon a 20K-n 4db eGo-t veszek ami ugye jó ideig kiszolgál.
(#5014) nguru
20K-ból azért nem jön ki 2lava mondjuk amit linkeltél szett igen.
(#5015) vilmaboy
Egyszerű! Jobban tetszik mint a lava a többi csak +amit nyújt (mondjuk nem felesleges+)
De mint írtam engem kiszolgál egy eGo-is (bár tisztában vagyok vele hogy profibb akkuval más az élet ezért is ...).Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Én a Smoktech VMax-al szemezgetek itthonra.Ha már nehéz legyen tényleg az 194g
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nekem az evapor-os Mystic Juice e-liquid és az ecigionline-os Hangsen Holding Co. e-liquidek jöttek be leginkább ..... embere válogatja.
(#5008) nguru
Nem tagadom de volt gőz
Nehéz .... nem járnék vele dolgozni de szép és jó meg minden nem hiába használják ennyien.
(#5006) vilmaboy
Villamosságban úgy ahogy jártas vagyok (vill.szer) tudom mit jelent de engem kiszolgál a rendes eGo is egyelőre.Nem tagadom kacsingatok legalább egy VV akku felé de ez a jövő zenéje ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
De gonoosz!
Végül is meghajtja az 510-es már próbáltam Csak sza.ul néz ki.
(#5004) vilmaboy
+1
De nekem még az eGo is nagy néha húzza a zsebem vagy épp nem fér el rendesen.Nem egyszer ragasztanom kellett mert a patron nem bírta a feszítést amikor leültem miközben a zsebembe volt ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest