Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
salesboy
üzenetére
Most már tudom, akkor azt hittem csak akkor él a a tranzakció ha a fizetés is lezajlott. De azért másik eladóval lesz egy köröm, defektes az egyik cucca, nem tudom mit szól hozzá. ilyenkor is lehet refundot kérni? Leírásban az van, hogy 14 napon belül visszaveszi a terméket, csak a posta lenne olyan 700ft, nem volt sokkal több a hibás cucc se.
-
bogingrol
aktív tag
válasz
salesboy
üzenetére
Tokeletesen nincs miert elnezest kerned, es nagyon-nagyon megkoszonhetem szerintem mindenki neveben azt, hogy egyaltalan eszedbe jutott hogy segits nekunk ezzel a cikkel, azt meg plane, hogy meg is irtad.Nem akartam pofatlan lenni
, ruhellem en is ha valakinek a kisujjamat nyujtom es rogton kell neki az egesz konfigom .======KOSZONOM=======
-
Chaser
legenda
válasz
salesboy
üzenetére
Nekem az okozott meglepetést hogy múltkor venni akartam egy adott dolgot. Meggondoltam magam, mondom veszek kettőt. Az egyest kilőttem. eltelt 1 hét jött egy ebay üzi hogy hogy fizessem ki a terméket
Holott el se jutottam vele a paypal részhez, mert inkább kettőt vettem. Így meg kellett venni a harmadikat is
-
Peter789
senior tag
válasz
salesboy
üzenetére
még 1 dolog amit érdemes lenne kifejteni a termék kiválasztásánál: főleg a .co.uk oldalon gyakori probléma, hogy angliainak adja ki magát a rizsföldi - de ha jobban átnézed a negatívjait, a fele arról szól hogy ez bizony távolkeletről küld... filléres terméknél csak a többszörös szállítási idő bosszantja az embert, de ha drágább cuccnál az áfa, esetleg a vám is rájön annak ellenére hogy eu-n belülinek állította magát az eladó, az már jelentős plusszköltséget is okozhat...
persze ezek a praktikák nyilván igényelnek némi gyakorlatot, hogy tudjon az ember a "sorok között olvasni", de idővel elég jó arányban ki tudja szűrni az ember hogy kikkel nem érdemes üzletet kötni
-
Adtam el párszor, de szerintem közel sem lehet annyit írni az eladásról mint a vásárlásról. Persze ha valaki nagyban tolja az már egészen más téma. Baromira oda kell figyelni mit hogyan állítasz be, főleg a postázási helyeket és a postaköltségeket, tapasztalat, majdnem szívtam

Viszlát: te is előkerültél?
elég régen voltál a fórumon -
zoli03
őstag
Azt azért meg lehetne említeni, ha egy cég küldi, akkor 22 EUR a hátár, nem 45. És a postának is kell fizetni, amiért megvámoltatja a cuccodat.
(#36) Negative: ha kibontják, mert olyan értékűnek gondolják, akkor nem azt nézik, hogy hány USD van ráírva, hanem mennyit fizettél érte PayPal-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ruhellem en is ha valakinek a kisujjamat nyujtom es rogton kell neki az egesz konfigom .
Holott el se jutottam vele a paypal részhez, mert inkább kettőt vettem. Így meg kellett venni a harmadikat is