Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
Igen erre oda kell figyelni. Ha már rányomtál a megvásárlásra, onnantól már nincs visszaút, retorziók nélkül, csak az ha törölteted, vagy ha megveszed.
Én a múltkor véletlenül benéztem egy 110 V-os átalakítót és pont az ellenkezőjét akartam megvenni, de ezt akkor vettem csak észre, amikor már rányomtam a Buy it Now-ra.
Nem volt mit tenni, meg kellett volna vegyem, de nem tettem, ezért kaptam sorba az üziket. Aztán egyszer csak abbahagyták, de utána meg sok terméknél nem hagytak vásárolni, mivel azt az egy tételt nem fizettem ki. Az nem számított, hogy másik 180-at azonnal fizettem, és hogy 100%-os a Feedback-em.
Úgy hogy oda kell nagyon figyelni.

-
LÁZ
addikt
ha nincs tracking, akkor irsz az eladónak, hogy nem jött meg, kéred a pénzed, mivel ha eddig nem jött, később se fog. Ha nem hajlandó visszautalni, a resolution centerben nyitsz egy ügyet azzal az indokkal, hogy nem kaptad meg, amit vásároltál - van is ilyen opció - és az ebay dönt 72órán belül, de biztos, hogy ha mástól nem, tőlük visszakapod a pénzt.
Illetve, ha nem egy idiótát fogsz ki - eladó - akkor nem is kell - ügyet nyitni - emiatt, nekem is volt ilyen, belátta az eladó, hogy esélytelen, hogy ideérjen, és valszeg lenyúlta vki közben a cuccot, igy jött a refund.
-
LÁZ
addikt
ha jól emlékszem fizetésnél, ha a bankkártyád van hozzárendelve, választhatsz a paypal részen 2 opció között, vagy dollárban, vagy forintban szeretnél fizetni, illetve bankod árfolyamán, vagy paypalos árfolyamon.
Vagy vmi ilyesmi, 1-2x megnéztem mihogy, de jelentős különbséget nem találtam, illetve +- pár száz ft volt a különbség az adott banki középhez képest, a paypal faq-ban sztem benne van, hogy miként van ez.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, lehet elirták a dolgot, de akkor is vicces, lehet min 3at kell vegyél, de az is nonszensz lenne