Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
usps link - amcsiban lehet így kezelik, de a kínaiaknál az eco mindig a tracking nélkülit jelenti, a standard elvileg az ajánlott, de jobb rákérdezni mert sokan elsumákolják különben...
egyébként nem feltétlenül előny a tracking number - az ilyen küldeményekről feltételezik a vámosok hogy értékesebb, ezért szeretik megfogni, nézegetni őket. az eco csomagok általában gyorsabban átcsúsznak - 2-3 hét alatt ideérnek kínából, míg a tracking-esek a magyar vámosok miatt sokszor 4-5 hétig is keringenek - még ha végül tovább is engedik lehúzás nélkül... ha pedig vámeljárás alá is vonják, akkor az újabb 1-2 hét + lóvé...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Emi1986
tag
Köszi a válaszod!
Írtam az eladónak aki a távolkeleten lakik. rákérdeztem, hogy nála mit takar ez az "Economy Int'l Shipping"
A válasza csak ennyi volt : "we have free shipping by Singapore Post registered parcel"
Ezek szerint ajánlva adja fel a csomagot, de nem lesz rajta követés. Nekem az mondjuk nem is fonros, a lényeg, hogy ne ragadják magukhoz a szarkák.
Regisztrálva lesz , szóval tuti, hogy ideér nem?
-
zoli03
őstag
De például akkor is kell, ha ismerősöm küldene nekem valamit pl USA-ból ajándékként, amiért nem fizettem.
Ha most valami terméket rendelsz és fizetsz érte, lényegtelen, hogy rá van-e írva, hogy gift. Ha kibontják, és olyan értékűnek nézik, küldheted is a PayPal számlát és az alapján megvámolják.
Itt a legtöbben arra gondolnak, ha ráíratják az eladóval, hogy gift, akkor nincs vám. Pedig ha nagy a csomag/olyan a vámos kedve, akkor lényegtelen, hogy rá van-e írva. -
noorbertt
őstag
Rendeltem egy teljesen más dolgot az USA-ból 8ezer ft-os tételben. Ha az fennakad és ha nem is szólnak, akkor kit kellene felkeresni? Elég szar ez a rendszer is úgy fest..
Ha eu-n belül rendelek egy kést , akkor vám és áfa mentes, oké. De átvilágítják ezeket gondolom és mi történik ha egy "fegyvert találnak? Hisz nem konyhakést akarok venni, hanem mondjuk egy szép damaszk nyúzókést vagy egy kis taktikait. Vagy ez milyen kategória?
-
Newyorker
addikt
Ezt leírnád pontosan, h mit hol találunk. Köszönöm!
Szerintem jó lenne kiegészíteni a cikket azzal, h mi van ha nem megfelelő árú érkezik, vagy nem is érkezik! Meddig érdemes várni és mit hogyan csináljunk, kinek jelezzünk mennyi nap múlva és ennek intézésére mit hol lelünk!
THX
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
buherton
őstag
Ejj pont a levél és a kis csomagokra nem adnak track lehetőséget .
Mekkora a valószínűsége, hogy nem veszik el a küldemény (45 € alattiról van szó, és boríték méret)? Nem szeretném problémásan kezdeni .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
hitman,
őstag
-
Chaser
legenda
1000-nél kicsit több azért, de majd meglátom.
salesboy: Mivel nem volt tracking így nem tudja mikor vettem át, de 1ébként pár napja és 14 napot ír visszavételre. Majd írok neki hátha visszaküldi annak az egynek az árát ha más lusta volt kipróbálni hogy működik-e
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bogingrol
aktív tag
Van egy problema, amire nem egyszeru a megoldas, ezert bonyolitom.En nem tudok Szerbiabol szerbiai bank altal kiadott kartyaval paypal acc-t nyitni , sot sehogy sem , mivel Szerbia nem PayPalos orszag.
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
De most komoly: Én elmehetek csináltatni Magyarországra egy ilyen debit vagy miretek kártyát csak úgy? Nem kell hogy MO állampolgár legyek, meg bejelentett lakcim meg még retkek? (bocs a sok retekért, valaogy megtetszett mostanába, tod, tavasz, sok friss zöldség...)
-
bogingrol
aktív tag
Hát én köszönöm előre is, bár ez a paypalosdi kezd egyre átláthatatlanabb lenni a számomra, és előre félek attól hogy az agyadra megyek vele. De azért köszönöm a türelmet és a jószándékot.Nekem sajnos pzichológus a barátnőm, ezért csak duplán írigykedek rád, mert nem elég hogy van paypalod, még egy szakember is van kéznél, engem meg csak egésznap nyugtatgat amitől a falra mászok....
-
bogingrol
aktív tag
Az unióba sajnos sem Szerbia sem én nem vagyok benne, tehát amik az uniora vonatkoznak azok sajnos rám nem. Most már (mivel azért okosítanak engemet más vonalon is) csak annyi érdekelne hogy , a milijomegy féle bank, kártya közül pontosan melyiket (mondjuk nekem az OTP jutott eszembe rögtön) választassam John Do-val, és esetleg a pontos megnevezése kellene még a kártyának is , pl Visa Classic, vagy Mastercard deviza, vagy mittomén.
És nagyon köszönöm az eddigieket is, és köszönöm a szakértőnek is a tanácsot. Van nálam egy virtuális csokija, pitéje vagy virága, amit szeret. Természetesen neked meg már több virtális sört is jóváírtam XD.Köszönöm ember, de télleg
-
hitman,
őstag
Na, most kicsit izgulok...
Megnyertem 51 dollárért a lencsét és 8 dollár lesz a posta.
A paypal számlán ez egy összegként szerepel ha jól tudom és így ez 59 dollár lesz ami több mint 45 euró...pont a határon van kb kíváncsi vagyok hogy számolnak a vámon
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
Amikor szemüveget rendeltem és 30 dolcsi volt a posta akkor volt követési szám.
Ami akkor jelenik meg az ebay oldalamon mikor feladják a csomagot...most is ott van a szám helye kipontozva de még nem adták föl, látok rá esélyt hogy itt is lesz követési szám.
Majd megírom ha lesz.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
mgTerminator
veterán
És ha szépen megkérnélek te írnál nekik egy levelet?
Egyébként egy termék nem volt jó, és semleges visszajelzést adtam, ő meg írt levelet hogy adjak pozitívat, én meg leírtam neki hogy mire adjak neki pozitívat mikor leküldte nekem a rossz terméket, nem ellenőrizte le, és akkor visszaírt hogyha visszautalja akkor adok pozitívat, én meg írtam hogy igen... Erre az incidensre rá 2 nappal kaptam a mailt hogy blokkoltak. Szerintem csak ő lehetett, na de most 1.5$-ért köcsögölni... -
-
Máté222
csendes tag
OH, ez nagyszerű!
És véleményed szerint,hogyan praktikusabb,
a magyar lakcímemmel regisztráljak a ebay.de -re ,
vagy jobb ha eleve a barátom németországi címét adom meg?Mégegy kérdés:
Ugye Németország, EU, vámmentes övezet?
Ha onnan postázok magamnak cuccot Magyarországra,
semmiképp nem lesz a "vámosok martaléka",
tehát mindegy hogy hatalmas vagy kicsi dobozt küldök ,
értékeset ,vagy kevésbé értékes csomagot,
sem kisebb ,sem nagyobb nem lesz az esély a vámolásra.
(mert az esély nulla) ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest