Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
Igen erre oda kell figyelni. Ha már rányomtál a megvásárlásra, onnantól már nincs visszaút, retorziók nélkül, csak az ha törölteted, vagy ha megveszed.
Én a múltkor véletlenül benéztem egy 110 V-os átalakítót és pont az ellenkezőjét akartam megvenni, de ezt akkor vettem csak észre, amikor már rányomtam a Buy it Now-ra.
Nem volt mit tenni, meg kellett volna vegyem, de nem tettem, ezért kaptam sorba az üziket. Aztán egyszer csak abbahagyták, de utána meg sok terméknél nem hagytak vásárolni, mivel azt az egy tételt nem fizettem ki. Az nem számított, hogy másik 180-at azonnal fizettem, és hogy 100%-os a Feedback-em.
Úgy hogy oda kell nagyon figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest