Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Vásárlásnál meg kell adni a címet. Akár adhatsz újat is menetközben. Amit egyszer megadtál az onnantól benne lesz a választhatók közt ha ki nem törlöd. Ugyanígy ha közvetlen PP-vel vásárolsz megmarad abban is. Na ott még nem jöttem rá hogy törölhetném amit 1x használtam de már nem fog kelleni.
-
Chaser
legenda
Na oké, de pl gondolom nevet se lehet változtatni, azt hittem a bankkártyaszám is ilyen

Más..Venni akarok valamit, ezt kapom üzinek:
"Sorry, you are not allowed to purchase this item
This item is only available to buyers who have not purchased 3 or more items from this seller in the past 10 days.
You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers."
Még soha nem vásároltam az eladótól, szóval nem tudom hol a probléma. Persze írok majd neki, de elöljáróban tudtok valami okosat mondani, hol a hiba a matrixban? -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
salesboy
üzenetére
Most már tudom, akkor azt hittem csak akkor él a a tranzakció ha a fizetés is lezajlott. De azért másik eladóval lesz egy köröm, defektes az egyik cucca, nem tudom mit szól hozzá. ilyenkor is lehet refundot kérni? Leírásban az van, hogy 14 napon belül visszaveszi a terméket, csak a posta lenne olyan 700ft, nem volt sokkal több a hibás cucc se.
-
Chaser
legenda
válasz
salesboy
üzenetére
Nekem az okozott meglepetést hogy múltkor venni akartam egy adott dolgot. Meggondoltam magam, mondom veszek kettőt. Az egyest kilőttem. eltelt 1 hét jött egy ebay üzi hogy hogy fizessem ki a terméket
Holott el se jutottam vele a paypal részhez, mert inkább kettőt vettem. Így meg kellett venni a harmadikat is
-
Chaser
legenda
válasz
Newyorker
üzenetére
Nekem is a második problémás, de inkább "missing box" a problem. Az elsőnél volt tracking, nem tudom mennyivel lehet úgy drágább, de gondolom nem nagy tétel. Napokban jött egy másik cucc szintén tracking nélkül, még az is rá volt írva mi van benne és az meg nem tűnt el, pedig postaládából vettük ki

-
Chaser
legenda
Egyik csomagom nem akar ideérni lassan már egy hónapja, szóval 15 munkanap is meglesz. Tracking nincs persze. Ha a csomag tényleg nem ér ide számíthatok arra hogy az eladó visszaadja önként a pénzemet vagy az ebayhez kell fordulni?
-
Chaser
legenda
Átolvastam a cikket, először is köszönet

-citromail-es mail jó lesz accounthoz, vagy érdemesebb komolyabb szolgáltatónál csinálni?
-ha számlát rendelek a paypalhoz akkor a fizetés úgy történik, hogy a bankom által megadott aktuális árfolyamon váltja át a $-t hufra? olyan lehetőség van-e, hogy huf mellett lenne $ számlám is, arra töltök x összeget és úgy menne a fizetés? Nem a feltöltős fizetésre gondolok, bár lehet ez lenne az.
-mennyi értékhatárig vámmentes a vásárlás az USA-ból és EU-n kívül mindenhova vonatkozik a vámkötelezettség, pl Kína, vagy csak kifejezetten USA-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Logitech z5500 5.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de találtam másnál pár centtel drágábban, ott megvettem.

Holott el se jutottam vele a paypal részhez, mert inkább kettőt vettem. Így meg kellett venni a harmadikat is