Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrWhite
tag
válasz Breki #185342 üzenetére
Köszönöm a tanácsot és a linket. Ezt néztem ki ajándékba. Mi a véleményed erről (ár/érték/szolgáltatások)?
...
-
MrWhite
tag
Tudnátok ajánlani egy okosórát (Karácsonyi ajándéknak) 10 ezer alatt, bárhonnan?
A kijelző mérete és felbontása (max. 1,5" AMOLED) az üzemidő, az üzenet és hívásfogadás fontosabb, mint az ezer féle sport funkció....
-
MrWhite
tag
Bluetooth vezérlésű, magyar kiosztású billentyűzetet honnan tudok beszerezni a legoptimálisabb feltételekkel (ár/érték)? Gyereknem lesz iskolakezdéshez. Minden megoldás érdekel!
...
-
MrWhite
tag
Ez a Mini PC szerintetek jó vételnek számít?
N100 CPU, 16GB RAM, 512GB SSD + Win11...
-
MrWhite
tag
-
MrWhite
tag
válasz EXIEZ #168603 üzenetére
& lkristóf
Pl. egy megbeszélésen, ahol egyébként is "félre van téve" a telefon, nekem nem okozott gondot powerbank-ról feltölteni ezzel az eszközzel. Annyira azért flexibilis, hogy ne sérüljön a telefon portja. Nekem a 3 év alatt legalábbis nem sérült meg. Csak egy ártatlan kérdés volt, nem szeretnék vitát generálni. Én szerettem, hogy mindig kéznél volt, ha pl. bármit gyorsan át kellett tölteni a telefonomról a kolléga laptopjára.
Lehet persze, hogy egyedül csak én szeretek minél kevesebb cuccal, kütyüvel (kábellel) mászkálni.[ Szerkesztve ]
...
-
MrWhite
tag
válasz EXIEZ #168599 üzenetére
Köszi, de pont a "kábelséget" szeretném elkerülni. Volt már egy önmagába visszahajló, mágnessel összerögzített, kulcstartóra rakható cuccom (ajándékba kaptam). De valószínűleg elengedett a mágnes és elhagytam valahol. Csak a karika maradt meg a kulcstartón.
Ami nekem van (lásd: #168596) egyáltalán nem szép vagy elegáns darab, de kisebb mint a lakáskulcsom, mindig tökéletesen tette a dolgát, és sohasem veszítettem el.
Találtam hasonlót mint az enyém, de az sem Type-C. Még nem tart itt a technológia, vagy ennyire nincs rá szükség (csak nekem)?!...
-
MrWhite
tag
válasz SzabóTamàs90 #168597 üzenetére
Köszi. Végignéztem jó pár oldalt az ajánlott kulcsszóra, de ilyen "faék" egyszerűségű terméket nem találtam.
...
-
MrWhite
tag
Keresek egy ilyen eszközt. Azért ilyen kopott szegény, mert a kulcstartómon van. Az egyik vége microUSB, a másik USB. A telefonomat töltöttem vele powerbank-ról, de lecseréltem a mobilomat, és most egy olyant keresek, aminek Type-C végződése van, (a microUSB helyett) hasonló célra. Hol találok ilyet, milyen keresőszót javasoltok? Előre is köszi.
...
-
MrWhite
tag
(#168098) Az AliExpress megítélte számomra a teljes visszatérítést egy (2020 március 27-én vásárolt) lejárt szállításvédelemmel rendelkező, feladott, de meg nem érkezett termék esetében. (Csak tájékoztatásul.)
...
-
MrWhite
tag
Magyar Posta Küldemény nyomkövetés (https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) > "A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot."
"... többen írták, hogy sikerült információt szerezniük a követési szám birtokában"
Pontosan hová és hogyan fordulhatok (levelezési cím, email cím, telefonszám ...) kérdésemmel - a követési szám birtokában?
Aki sikerrel járt már hasonló esetben, kérem segítsen. Köszönet.[ Szerkesztve ]
...
-
MrWhite
tag
Tételezzük fel, hogy a dispute azzal zárul, hogy nem kapok visszatérítést, mert az eladó a megvásárolt terméket (bizonyíthatóan) elküldte, és a termék megérkezett a célországba (mondja az AliExpress). A termék árát az AliExpress felszabadítja és az eladó számlájára kerül.
kigyi_23 kolléga szerint: "Csak a feladónak van joga számon kérni a postát neked semmi jogod hozzá." Milyen érdeke fűződik az eladónak (miután már megkapta a termék ellenértékét) számon kérni a Magyar Postát, hogy hol is van a csomagom?
Az eladó javára megítélt dispute - azaz, hogy a termék megérkezett a célországba (Magyarország) - nem kellő érv és bizonyíték, hogy a Magyar Postán kérhető számon a csomagom? (Amit kifizettem, az eladó megkapta a vételárat, a csomag megérkezett a célországba, de hozzám nem juttatta el a Magyar Posta.)Lábjegyzet: Ált. isk. 5. osztály > fizika > anyagmegmaradás törvénye. Nem akarok (#168110) edk- kolléga következtetésére jutni (de lehet, hogy nincs más választásom).
...
-
MrWhite
tag
Wajk & silvergold
Néhány nap és aktiválódik a dispute-om. Legyen ez egy teszt, hogy pillanatnyilag hogyan kezeli az AliExpress az ilyen eseteket. Ez van (az összeg nem számottevő).
A következő kérdés az, hogy a Magyar Postától milyen módon (milyen hivatkozással) lehet számon kérni, ha ők a hunyók?...
-
MrWhite
tag
Gondoltam rá, hogy megadom a PayPal email-emet, de addig nem vonom vissza a dispute-ot, amíg megérkezik a visszautalás. De, az kb. annyi idő lenne, amikorra egyébként is "aktiválódik" a dispute. Ez 4 naptári nap (de már ketyeg az óra).
Azt hiszem, hagyom aktiválódni a dispute-ot. Ha mégis megérkezne egyszer a csomag, majd megírom neki, és eljuttatom utólag az árát (ha kéri).[ Szerkesztve ]
...
-
MrWhite
tag
Egy 2020 március 27-én vásárolt, néhány dollár értékű termék (AliExpress) a mai napig nem érkezett meg. A(z egyszer már meghosszabbított - Covid 19) szállításvédelem lejárta előtti napon "dispute"-ot nyitottam, erre az eladótól ezt a levelet kaptam:
"Dear customer,
Have you checked with the post office? Kindly cancel the dispute if everything is OK.
If you still don't receive your parcel, please inform us and we would like to refund you by paypal. Could you please cancel the dispute and send us your paypal account? Thank"Mi a javasolt (és kipróbált) eljárás ilyenkor? A "dispute" visszavonásával nem szeretnék úgy járni a végén, hogy se pénz, se termék.
...
-
MrWhite
tag
válasz instantwater #156039 üzenetére
Akkor másként fogalmazok. Pl. kínában többféle lehetőséged nyílik arra, hogy kínai szolgáltatót vegyél igénybe, ha levelet, csomagot szeretnél küldeni (China Post, China EMS, China ePacket, Hong Kong Post, stb.). Itthon a Magyar Postának nincsenek magyar "versenytársai".
[ Szerkesztve ]
...
-
MrWhite
tag
Rossz kérdés, rossz helyen, tudom.
De mégis, létezik arra valamilyen módszer, hogy az egyébként két 1,5V-os AA ceruza elemmel, vagy 9V DC/300 mA hálózati árammal működő eszközömet, egy powerbank-ról működtessem?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest