Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTU
addikt
válasz padi68 #62508 üzenetére
Épp most 4db BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port töltő van nálam.
2db majd 1 éve működik folyamatosan, akkor bedugtam a konnektorba, azóta is úgy van.
Másik 2-t múlthéten hozta a postás.Tegnap mind a 4db-ot végighallgattattam a fiammal is (16 éves), terhelve és "üresen" (2A műtrhelés).
Egyiknek sincs hangja.AU plug kábelek helyett rendeltem 60cm-est, nem kell legalább tekergetni,
US $0.96 -ért [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
atyca
senior tag
válasz padi68 #64127 üzenetére
Jó!
Legalábbis amit én anno vettem.
De van olcsóbban is.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
futizoli
tag
válasz padi68 #64127 üzenetére
Szia!
Nekem tegnap érkezett chistopolcity-től óra, magánszemélyként feladva. (9 nap alatt)
Országba érkezést követő második napon átvettem helyi postán.
Meranomtól 10 nap alatt jött egy másik amphibian, itt még csak célországba érkezett a státusz.
Jó tanácsként, a három legmegbízhatóbb hely orosz órák vásárlására: meranom, chistopolcity, zenitar-ebay. -
joergie
őstag
válasz padi68 #64317 üzenetére
Én ilyet használok, igazából nincs viszonyítási alapom, de a szolgáltatótól kapott cisco ep3925-nél szerintem jobb a lefedettsége, 25m-ről veszi a wifit a routertől, a másik házat pazarul lefedi(padlásról). Android mobilról viszonylag könnyű beállítani(mi home appon keresztül). Sebességről egyelőre nem tudok nyilatkozni, router vissza van véve b/g-re, mert egy usb stick nem veszi a jelet(pontosabban hektikus, belassul) b/g/n mixed-ről(ez a routerre csatlakozik, a jelerősítőn nem tudom be lehet e állítani ilyeneket).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
interstate76
addikt
válasz padi68 #64530 üzenetére
Ha úgy működik, ahogy az enyém tette, akkor szerintem nem illik eladni. Egyébként nekem ilyenem van és full refundot kaptam rá. Az eladó hallani sem akart róla, de az Ali természetesen a javamra döntött. Videót is készítettem róla, hogy mennyire pocsék.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
tupacamaru
veterán
-
-
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz padi68 #70260 üzenetére
Én 2 "'füleshez" rendeltem pár hónapja egy ilyet: [link]
A problémám vele, hogy időnként ledobja az egyik fejhallgatót, vagy szórakozni kell vele, hogy mindkettőt normálisan csatlakoztassa. Néha problémamentes, néha meg kivágnám a pics'ba.
Vettem hozzá két fejhallgatót: Syllable G600
4 hónap után (heti 2-3 használat mellett) a szivacsot borító műbőr ragasztása több helyen elengedte... szóval a következő az lesz, ha tönkre ment, hogy kivárok egy Lidl vagy Aldi akciót, mint most is ami van és veszek egy normálisat kicsit drágábban...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
kcsa
veterán
válasz padi68 #71207 üzenetére
Ha nincs különleges igény nagy sebességre (fullhd/4k rögzítés, nagyfelbontású raw fotózás) akkor kb. a legolcsóbbat vedd, ami szimpatikus.
Transcend pl. most döglött be nekem, így most annyira nem rajongok érte, de eddig azzal sem volt rossz tapasztalatom.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
KisApám
addikt
válasz padi68 #71665 üzenetére
Röviden: NEM tudja mikor lesz.
Szerencsére van otthon átalakítóm. Azért kérdeztem itt nemrég, hogy milyen vastag az extender, hogy az átalakítóval odafér-e, ahova rakni akarom. Odafér. Mástól is lehetne venni, min. kb. 1000 Ft-al drágábban, no meg nincs odaírva, hogy EU-s vagy US plug.Elvileg DUAL BAND-osat akartam venni, mert olyan otthon a router (TP-LINK ARCHER C7), de otthon egyik eszközöm (6) sem tudja az 5 GHz-et.
Ennyi pénzért a Mantistek bőven megéri, főleg hogy tapasztalatok is vannak róla.
No meg az a 2 db KÜLSŐ 5dBi-s antenna is sokat jelent.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz padi68 #72538 üzenetére
Nekem is ma érkezett meg egy 11.10-es rendelésem Ali-ról, de vele együtt hozta a postás a 12.07-i rendeléseket a TD-ről, meg a 12.18-i rendeléseket is a GB-ről.
Ma 5 csomagot is kaptam, kinyitottak egy jó nagy konténert a postánál
És még mindig várok 11.11-i rendelést Ali-ról... -
CHIPman
nagyúr
-
zoltan6
őstag
válasz padi68 #122924 üzenetére
Én most rendelem a másodikat a Digoo DG-AC1 -ból,először rendeltem egy feketét a tv állványra,most meg egy barna színűt.3000ft körül van,nekem nagyon bejött,elég jó pontos a hőmérője,meg az órája is.
-
zoltan6
őstag
válasz padi68 #122927 üzenetére
igen,este 6-tól kicsit visszavesz a fényerőből reggel 7-ig,így éjszaka egyáltalán nem zavaró a fénye,nappal is megfelelően látható.Én usb-ről használom,adnak hozzá kábelt is a tv-be van nekem bedugva.Van rajta ébresztő funkció is,azt nem próbáltam még,mert telefonról kelek.
tv-állványra van nekem berakva,így látom az egész szobából.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Motoros topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- M.2 2280-as Team Group SSD jött a PCI Express 5.0-s halmazba
- További aktív témák...
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest