Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
numera007
tag
válasz spidersoft #13181 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=t_nB16wqw98
-
numera007
tag
válasz spidersoft #13185 üzenetére
Én is rendeltem.
-
numera007
tag
Ez idáig 3 tolató radart vettem az eBay-en. 1 kijelzőset és két csak pittyegőset. Amire kitalálták, parkolni, a gyerek játékainak összetaposása elleni kiválóan működik. Mindhárom ultrahangos. nem várok tőlük sokat, de azt amire kitalálták jók, ja és a legolcsóbbak közül válogattam. Egyszer nyomtam meg a kocsi hátulját kicsit csak, amikor felül akartam bírálni a radart (gondoltam van még 20cm-m...nem volt). Itthon ugyanezek 2-3* annyiba kerülnek.
-
numera007
tag
válasz johniee #14850 üzenetére
A fake van (természetesen). Ettől eltekintve semmit nem tapasztaltam, ami hibára, vagy problémára utalna. A Lidl és aldi-s (autó) aksi töltők is CTEK koppintások majd tized áron, és tökéletesen működnek.
Van itthon egy Voltcraft IPC-L1 töltőm is, egyszer ezzel, egyszer a fake imax-al töltök. Semmi eltérést nem talasztalok. Se NiMH se NiCD-ben. A Pb-t és a Lion, Lipo társait csak az imax-al töltöm. No problém, pontosan 5 éve vettem.
[ Szerkesztve ]
-
numera007
tag
válasz maggi1886076 #14964 üzenetére
IPC-1 vagy IPC-1L Nem olcsó, de a legjobb.
-
numera007
tag
Nekem is ma jött meg a Xiaomi Powerbank. Köszönet a linkért és a kódért. Nagyon occó volt.
-
numera007
tag
Ma megjött az Ali vásárolt Xiaomi 10000 PB tokja. Jól néz ki, a csomagolás szerint akár eredeti is lehet.
Megérkeztek a Gearbest-ről a Xiaomi lámpa és a venti. Mindkettő eredeti.
Ma van örömbodottá. -
numera007
tag
Tudtok ajánlani olyan 18650-s Liion aksit, amit érdemes megvenni (eBay, esetleg Ali, BG GB)? Ja és a címhez méltóan occó. Ha nincs, veszek egy Xiaomi 10000-s PB-t és kiberhelem az aksit belőle, a maradékot meg piacra dobom.
-
numera007
tag
válasz tibcsi0407 #20935 üzenetére
Nekem is a paypalnál még 3 dolcsit írt ki, majd amikor a payre kellett volna nyomni már 11 dolcsi lett. Ügyesek.
-
numera007
tag
Nekem a P8 fizetésénél a paypal oldalon az összeg leokézása után írta ki, hogy elfogyott.
-
numera007
tag
Én is kínai ebay-es LED égőkkel nyomulok, kb 50 db van a lakásban olyan 2-3 éve vettem az elsőt és eddig 2 db-t dobtam ki. A legolcsóbbakat vettem anno.
-
numera007
tag
A topik kedvenc Blitzwolf helyett ezt vettem, érkezik, a tesztekben jókat írtak róla, és mivel ingyen postával jön (nem hungary) így még nagyon megéri szerintem.
-
numera007
tag
Teljesen igazad van. Amit linkeltél az a 45W/8A, amit én az a 60W/12A. Ez persze nem jelent semmit. Én végignyálaztam a teszteket, vannak hibás darabok (mint minden műszaki termék esetében), de alapvetően jókat írtak róla.
Egy próbát sok jó vélemény után, ennyi pénzért megér (nekem). -
numera007
tag
Csak érdekességként van egy 10 portos 60W-os Sabrent töltőm is. Rákötöttem minden nálam létező cuccot (2 telefon+2 Xiaomi PB+1MiFi egység+1MP3+1 Bt hangszóró+1Xiaomi bracelet) végig hideg maradt, piszok hamar feltöltött mindent és nagyon korrekt kidolgozású töltő (korrekt anyagminőség). Mondjuk nem a topik árfekvésébe tartozik.
-
numera007
tag
Az első kínai LED Corn égőimet 2012 augusztusában rendeltem meg Kínából. Rövid idő alatt mindent kicseréltem kínai LED égőkre a házban. Ez olyan kb. 25db E27 és kb. 15db E14 lámpát jelentett. Eddig 3 db ment tönkre. Most rendeltem megint 8 db-t mert éppen BF akció volt, persze a legújabb típust. Én elégedett vagyok velük. Ja és fél ár az itthonihoz képest.
-
numera007
tag
Az off topikban (ali) ezt mondják mostanság elfogadható minőségnek. Én is ezektől rendeltem.
-
numera007
tag
Sziasztok, régebben tett be valaki levegőn szilárduló szilikon szerű gyurmát, amivel a kábel törést ki lehet javítani. Mi annak a neve? Köszi.
Megtaláltam, közben.
[ Szerkesztve ]
-
numera007
tag
Ez a paypal váltás lehetőségének a beállítása függ attól milyen bankkártyát használsz. Nálam az egyiknél lehet változtatni, a másiknál nem.
-
numera007
tag
válasz spidersoft #39235 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=4QDOS1GzDsI
-
numera007
tag
válasz spidersoft #40941 üzenetére
Én ponyvát a lidl-ben vettem. Sokat nem használjuk, ráadásul azt írja a papírja hogy 3-4 naponta vegyük le hogy ne rohadjon a kocsi alatta. Valami 4000 alatt volt. A szél jellemzően lefújja.
-
numera007
tag
válasz huliganboy #41102 üzenetére
Hmmm. Én meg ebben a pillanatban írtam nekik, hogy a két db 30 napja vásárolt kocka Xiaomi hangszóróm hol a pitliben van. Ezek szerint nem kéne izgulnom. Valahol tekereg a világban.
-
numera007
tag
Most, hogy írtátok, direkt megnéztem az utóbbi rendeléseimet, hogyan váltották. Az Aliexpresszre a Mastercard-om van regisztrálva, míg a Paypalos fizetéseknél egy Amex hitelkártya van mögé téve.
Nagyon durva eltérés van a két kártya között, amikor Ft-re visszaszámolok.
Az Ali (Mastercard) majd 5Ft-al jobban jobban vált mint a Paypal. Ráadásul az Amexxel a nincs lehetőség a PayPal-on változtatni, hogy ki váltson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest