- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Ha már olcsó órák:
-
bbandi
tag
válasz Degeczi #7192 üzenetére
Le tudnád kérdezni a VID/PID azonosítóit? Így tudod megtenni, és az a gyanúm, hogy 3 usb hubként látszik az eszközkezelőben. Vagy linuxon lsusb
@Dluinet Ezt néztem én is, csak az lenne az egyik cél, hogy a rendetlenséget csökkentsem az asztalomon, ezért lenne jó, ha a monitorasztalkám oldalára tudnám szerelni. Ez olyan huboknál, ahol kétoldalt vannak aljzatok, nem megy. Amúgy neked is szól a kérdés a VID/PID-ről. Kíváncsi vagyok, mindben ugyan az a trident chip van-e.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Jól emléxem, vett már valaki fogyasztásmérőt? konektorba dugható fogyasztásmérőt. bedugom az aljzatba, és a kütyübe a fogyasztót és méri, hogy mennyi áramot fogyaszt. nem csak a pillanatnyit, hanem pl időre is méri.
Van ebből ajánlott, jól működő? -
Outlander
addikt
Most amúgy nem tudom, hétfő van biztos azért, és most nem vagyok képben.
De nem az volt h egy 64 gb-os class 10-es kártyát vettél 10 $-ért? Szóval most annak kell örülni h végülis egy 8 gb-os class 4-ed van?!Vagy nagyon eltévedtem?
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Degeczi
nagyúr
Ilyen 10-es HUB nekem bevált már egy jó ideje
(legalábbis külsőleg ilyen... remélhetőleg belül nincs több változata) -
tipuka
addikt
válasz Dluinet #7188 üzenetére
Csak elírtam azt, amit már megnéztem, persze az írást is megnézem, csak még nem jutottam el odáig.
(nem találtam eddig olvasót, a telefont feldughatom sajnos formázás meg mérések terén... )
Most fogom futtatni, de csak egy USB2.0-án, az is több, mint a semmi.Amúgy magától ez a h2testw progi nem törli le a ráírt adatát? Sose találtam még meg a gombot, ami ezt csinálná.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
Reklamáltam a 7 portos USB hubom hibája miatt (felső 3 port szinte csak pendrive-ra jó).
1.5$-árt visszatéritenek ("Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee."), és megtarhatom a félig hibás hubot. Írták, hogy ha nem tetszik, ajánljak én valamit, de nem foglalkozok vele.Egyébként tud valaki hasonló hubot, ami megbízhatóan működik HID eszközökkel is (billentyűzet, egér pl)? Az lenne a fontos, hogy legyen legalább 7 porja, és fel tudjam szerelni az asztallap szélére. A kapcsoló nem létkérdés, de nem lenne rossz. Sebesség nem fontos, usb-uart átalakítók lesznek többnyire rákötve.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
tipuka
addikt
Egy régi USB 2.0-s t-s sticket találtam itthon, a Toshiba 8GB CL4-eset ellenőrizni tökéletes meg leformázni NTFS-re. A másikat is mindjárt NTFS-re formázom, a sorozat megnézésekor 24-25mb/s-el olvasta be a CL10-es, tehát elméletileg tudja a sebességet.
-
Degeczi
nagyúr
Bezzeg a régi szép időkben...
-
tipuka
addikt
Áááá nem is tudom NTFS-re formázni a kártyát, mert a telefonban van. FAT32-ben van szerintem, mert nagy filmet nem engedett másolni (7GB bluray filmet), de sorozatot már enged (~530mb 1 rész), most azzal írom teli.
Szerintem ideje vennem egy kártyaolvasót. Ha csak nem tudtok valami megoldást. Ez a Trascend jó lesz? 1903 forint itthon 2 év garival. Ha jól látom USB 3.0-s és megy bele az UHS-s kártya. Csak ,hogy tudjam tesztelni a 30mb/s-et. Vagy tudtok olcsóbbat/ ilyen árban, ami tudja a magas sebességet? Ali/ebay egykutya honnét van. Gondolom memóriakártya olvasóval tudom formázni NTFS-re is stb?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kerekfej #7180 üzenetére
Keychain Anti-Lost Baby Pet Theft Safety Security Alarm 01
Change Color LED Light Mini Bulb KeyRing KeyChain Xmas
New Mini Flexible USB Power Cooling Cooler Fan For PC Laptop Notebook
High Speed 4 Port USB HUB Adapterfor Laptop PC 12
USB 3 LED Flexibly Metal Material Lamp Light for Laptop PC Notebook
Telescoping Telescopic Inspection Round Mirror Extending Car Angle Pen Hand Tool
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kerekfej
addikt
Olyan 6 dollár körül ti mit vennétek a www.buyincoins.com-ról?
Zseblámpákat nézegettem eddig.
18650-es akkumulátort már nem lehet rendelni:
We are feel so sorry that we could not send out the product with batteries as it was very strict by customs,and the previous shipping method was closed since the security upgrade
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz KoVee84 #7173 üzenetére
dollár volt,paypal is annyit vont le,az otp-től is 10 dollár jött fizetésnek,de az elötte levő meg a mostani számlaegyenleg nem stimmel 3112ft különbséget mutat,de majd lesz időm megnézem a neten a számlámat lehet most vontak le valami havi költségeket,csak nem jött róla sms. -
Degeczi
nagyúr
válasz zoltan6 #7171 üzenetére
Hja, magánfogorvos is kérdezte, hol lehet ilyet venni, és nagyon meglepődött, h tizenpár $-ért...
Ott tényleg nem stimmel vmi: az elmúlt 1-2 hétben nekem 248-9 Ft volt a tényleges legrosszabb árfolyam OTP-s váltással
300 Ft még akkor sem szabadna legyen, ha a Paypalnak engedélyezed a konvertálást (akkor is 260 alatt kell maradjon, mert asszem 2.5% a Paypal váltási költsége)
EUR-ban lévő ár sem igazán magyarázat, mert akkor 315 fölött lenne
Paypal history-t kellene megnézni
-
tipuka
addikt
-
zoltan6
őstag
válasz Degeczi #7164 üzenetére
ez tényleg jól néz ki.
más:
csak azt nem értem hogy jött ki a 9,99 dollárból 3112ft?
most néztem a számlámat annyit emelt le a kártyáról az otp.hogy hozták össze 312ft-ra a dollárárfolyamot?
nemrég vásároltam hasonló összegbe akkor nem vontak le semmit,ugyanígy kártyával fizettem -
e=mc²
őstag
válasz pakfong #7163 üzenetére
Ezzel a varakozassal egyetlen problemam van, amit mar egyszer emlitettem is, hogy van(nak) olyan elado(k), aki(k) elso rendeleskor nem is kuldi(k) neked az arut. Szepen megvarja(k) o(k) is a hataridot, hogy jelezz es akkor kuldi(k) (ha kuldi), vagy refund. Addig meg szepen haszalja(k) a penzed ingyen...
Ambulimax Provider
-
Degeczi
nagyúr
Igen: mindenképpen olyat vegyél, amin tüskék is vannak kivezetésként, nem csak hüvelyek!
Azok uis nagyon hamar elfáradnak, és sokat fogsz anyázni a kontakthibák miatt...A kitek jópofák, és kedvező áruak - de csak akkor, ha valóban szükséged van mindenre belőle. Az pedig ritka, így általában érdemesebb magadnak azt összeválogatni ami kell
-
McReay
aktív tag
válasz kmarci25 #7162 üzenetére
Igen, jól emlékszel!
Olyan tisztítófej kellene nekem, de mindenütt csak elfogyottként szerepel.Akik ajánlották a szájvizet és a fogkefe fejét:
Jelenleg az elektromos fogkefe fejét és a szájvizet használom nyelvtisztítás céljára, de messze nem olyan hatékony, mint az "áhítatott" nyelvkefe, ráadásul öklendezek is tőle, mert nem arra lett kitalálva ,hogy olyan hátra nyúlkáljak vele. (egy kis leírás, hogy hogyan is pucoljuk meg renedesen a nyelvünket)Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Degeczi
nagyúr
-
pakfong
tag
Kicsit visszakanyarodva a késve érkezett cuccok témához.
Nem az első eset, hogy nekem is csúszva érkezik valami. Pl ma érkezett ez a küllő prizma cső. Szept. 9-ig kellett volna megjönnie. Egyébként lidl-ben 36 db ilyet lehet kapni asszem 1600 Ft-ért, ha valakinek sürgős.
Tavaly 1, idén már 3 refund-om volt, abból 2 a visszafizetés után pár nappal megérkezett, 1 pedig 4 hónap késéssel a feladástól (eddig ez a rekordom). Én ahogy tapasztalom érdemes a megadott határidő végétől várni még 2 hetet, és csak utána visszakérni a pénzt. Ha jól tudom erre még mindig 30 napunk van, hogy ügyet nyissunk. Így talán annyira nem áll fenn az a veszély, hogy valamelyik kriminális eladó kirúgat minket az ebay-ről, mert sok a refund. Ez csak saját tapasztalat meg vélemény, ebay-ezésben sajnos ez is benne van.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
kmarci25
veterán
Ha jól emlékszem van Neked is Oral B fogkeféd. Van ahhoz frankó nyelvtisztító fej, és igen, nehéz elhinni, de bitang hatékony.
Sőt, mondok jobbat. Én a szájvizet is hígítom, és a szájzuhannyal nyomatom. Nem képzeltem volna, hogy ennyi minden marad az ember szájában egy alapos fogmosás után. Nem olcsó egy ilyen cucc (a vicc az, hogy 10 éve is ennyibe került), de amióta ezt használom, csak ellenőrzésre megyek a fogorvoshoz, tényleg semmi bajom a fogaimmal. Kiegészítve egy 3000 Ft-os utazó töltővel tökéletes.Vissza ebay-hez, ali-hoz: most fedeztem fel ezt az appot, tök jó nyomkövető.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
DeFranco
nagyúr
Persze, minden kínából jön, de ott is tudnak gyártani orvosi eszközt is, meg kézbe olvadó gumikacsát is, kérdés mit fizet ki a megrendelő.
Ami hivatalos termékforgalmazásba kerül itthon (illetve az unióban, mindegy), annak meg kell felelni különböző minőségi és közegészségügyi kritériumoknak, pl. nem kophat a szádba a fejről az ólmos festék, nem lehet akármilyen mérgező műanyag a test stb. *
Na ennek meg, amit mutatsz, pontosan nulla kritériumnak kell megfelelni, guess miből fogják csinálni? Abból ami a legolcsóbban elérhető, aztán vagy jön a szájrák vagy nem. Senki nem tudja. Én szeretnék nyugodtan aludni, meg biztonságban tudni a családomat, ennyit nekem megér az a havi 2000 (nem 6000 ) forint. Mondom, ez elvi kérdés, kinek mi fér bele.
Mondom még egyszer, nem okoskodni akarok, és nem engem kell arról meggyőzni, hogy neked jó, hogy ilyet használsz, te dolgod, de hozzáteszem a témához az én véleményemet is, mert úgy gondolom van hozzáadott értéke.
Kocsiba: bikakábel, töltő, poroltó, láthatósági mellény, vonókábel, emelő, fejlámpa, gyorskötöző, duct tape, 10-es kulcs, kombináltfogó, bitfejkészlet csavarhúzóval, kis franciakulcs, esernyő, pokróc, biztosítékkészlet, izzókészlet, obd olvasó.
szerk: * példa: rendeltem rozsdamentes acél összecsukható műanyag poharat ebayről, tudod azt a harmonikaszerűen összenyomhatót. egy estére tettem bele vizet próbára, persze eresztett, elengedte a tartalmat elég hamar, de nem ez volt a durva, hanem hogy a rozsdamentes acél pohárfal reggelre tele lett rozsdával. aztán igyam. ennyit a kínai termékbiztonságról. bátran rendelek én is zseblámpától egérig mindent, de olyat, amit felveszek/megeszek/szájba veszek tuti nem vennék onnan.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Én a fogkefével szoktam tisztítani a nyelvem is, annyi, hogy döntött irányban fentről lefelé haladva "kapirgálom" kicsit a fogkefével és full jó minden.
Elektromos fogkefét amúgy hol érdemes venni? Régóta szeretnék, de nincs 10k-m egy qva fogkefére. Kell most másra az a lóvé, meg jön a fűtésszezon... -
nagyúr
válasz DeFranco #7146 üzenetére
4 tagú családnál nem mindegy hogy havi 6.000 vagy havi 600 Ft amúgy szerinted amit a tescoba veszel az honnan jön?
Így jön becsomagoltan, szerintem ez nem gázosabb mint az itthon kaphatók, de kinek mi
Na váltsunk témát, ki-mit szokott a kocsihoz rendelni? Bika-kábel? Láthatósági mellény?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Te hondás vagy neked nem hiszünk
Elvi kérdés szerintem ez, mint a kínai ruha meg a műbőr cipő, én ilyen ellenőrizetlen, bevizsgálatlan dolgot nem veszek a számba, (pár?) havonta kibírom azt az 500-700 Ft-ot amibe az eredeti fej kerül.
De ha valaki nem így gondolja, lelke rajta.
szerk: a csapkodós hagymaszeletelő viszont nagyon érdekelne, hogy mit produkál. egyszer ha használod megtennéd, hogy lősz egy fotót az eredményről, úgy hogy melléteszel valamit a méretarány miatt? kíváncsi vagyok mekkorára aprít.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
"lehet, hogy az óramű nem pontos és hamar kezd el késni"
Nem: szinte az összes kínai gyártó (legalábbis a picit is komolyan vehetőek, mint pl. az EYKI, vagy Weide/Shark) japán Seiko-Epson mechanikát (jellemzően az AL35-öt) használ az analóg kvarcóráiban, ami nagyon pontos szokott lenni: bár a specifikációja a biztonság kedvéért havi +-45 mp-et ad meg, a gyakorlatban az összes eddigi példánya alig havi néhány mp-en belül maradt, így elég évente kétszer, az időszámítás változásakor állítgatni
A vízállóság általában valóban vicc, ezzel tisztában kell lenni - de ez rögtön látható is a szerkezet kialakításáról, nem a feliratoknak kell hinni (ill. azt kell tudni, h csak "50m" jelöléstől kezdve szabad vízbe vinni)
-
nagyúr
Akkor lehet csak nekem van szerencsém vele, még eddig nem volt se rozsdásodás probléma, se rugótörés
-
flegga92
senior tag
Ha már így feljött a fogkefe téma, nem tud valaki Oral B Crossaction fejet olcsón? A fej így néz ki. Itthon egyéltalán nem lehet kapni, tavaly még 2000 ft körül volt 4 db, de mára már horribilis árakat kérnek érte. Sokkal jobban szeretem ezt mint a hagyományos Oral B fogkeféket, nem akarnám lecserélni, de lehet hogy így lesz.
-
DeFranco
nagyúr
Én nem rendelnék. Már csak azért sem, mert ki tudja milyen anyagot, milyen festéket használtak hozzá, rozsdamentes-e a rugó benne, vagy egy hét után elrohad és nyeled a rozsdát (írták, hogy hamar elpattan, do the math). Drága az eredeti fej, de megéri megvenni, és simán ki lehet fogni aktív kuponozással (dm) fél-harmad áron. Akkor kell bevásárolni. Ha csak beugrasz érte a boltba, akkor drága.
-
McReay
aktív tag
válasz kmarci25 #7138 üzenetére
Én is próbáltam már ezt és nekem is az volt a gondom vele, hogy gyengébb a sörtéje illetve pár használat után kattan egy nagyot és többé nem hajlandó forogni a fej. Elől van rajta egy kis nyílás és azon keresztül látszik, hogy a kis rugó elpattant benne. (ezzel a masinával használtam)
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
kmarci25
veterán
Ugyanezt veszem én is. Vegyél egy eredetit, tedd föl azt a markolatra és csodálkozni fogsz. Azért válaszoltam én is, mert egyrészt azt írtad, hogy Te már nem is emlékszel az eredetire, másrészt pedig én nem tartom annyira jónak. Ennyi. Tényleg jó, mert nem annyira rossz, és sokkal, de sokkal olcsóbb, mint az eredeti. Az biztos, hogy "jobban" olcsóbb, mint amennyire rosszabb.
-
nagyúr
3 különböző Oral B fogkefével használjuk őket, mindegyikre passzol. En special pont ezzel.
kmarci25 itthon négyen használjuk 2 éve ezeket a fejeket, de még egyszer sem esett le senkinek, nem tudom te mit csinálsz fogmosás közben A sörték szerintem elég erősek, kopás nem tudom mennyire gyors, elvileg 1-3 hónapon belül cserélni kell a fejet a bacik miatt annyit biztos kibír
-
Cheesy
őstag
válasz wwenigma #7132 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni, hogy ezekről a kínai franctudjamilyenminőségű órákról nem az időtállóság és a megbízhatóság jut eszembe, pedig van közte pár tényleg tetszetős.
De lehet, hogy az óramű nem pontos és hamar kezd el késni ami bosszantana. Vagy gyorsan lemerül. Vagy egy kézmosástól is beázik az "50m water resistant" óra. Vagy egy ráfújástól is karcolódik a "zafír üveg" utánzat.www.vakbelmutet.hu
-
Degeczi
nagyúr
válasz kmarci25 #7133 üzenetére
"ki tudod választani, hogy angliai (ebay.co.uk)/német (ebay.de), Európai Uniós terméket keresel, vagy worldwide"
hja, végre visszatették!
(a nyáron változtattak vmit, leszedték ezt onnan, és hetekig csak az url végére írt "LH_PrefLoc" paraméterrel lehetett szűkíteni)[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Valaki kérdezte, hogy hogyan lehet úgy keresni, hogy megadod a termék helyét. Erre van egy kiegészítő megoldás: nem az ebay.com-ról keresel, hanem az ebay.co.uk-ről, vagy az ebay.de-ről, és a kereső szó beírása után, már a találatok listájánál a bal oldalon lesz egy rádiókapcsoló gomb, ami a termék helyét jelöli, itt ki tudod választani, hogy angliai (ebay.co.uk)/német (ebay.de), Európai Uniós terméket keresel, vagy worldwide. (Gondolom ez minden "nemzeti" ebay oldalon működik...)
Replacement Oral B fogkefe fejről is volt szó. Háát.... Én is régóta használom, de mostanra untam meg. Gyorsabban kopik, nem olyan erősek a fej sörtéi, és túl lazán csatlakozik a markolatra, azaz könnyen lecsúszik, és benne marad a szádban. Én legutóbb megvettem az eredetit, ami tényleg drága, de érezhető a különbség.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mondjuk aki ezeket veszi , nem tudom mire szamit...
ui: nincs valami "Milyen gagyi/hamis órát vegyek?" topik?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
RBJ
addikt
[link]
Vízálló órának ajánlom. Én ebben voltam végig a balatonban, levizsgázott, kár, hogy a zöld drágább lett.
Anno 8 dollár körül rendeltem vagy 3 hónapja. Az ismerősömnek feketét rendeltem, az a melós órája.
Semmi baj vele.
Most ezt hordom, ez a sztár. [link]
Narancssárgába.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
fraba
aktív tag
A nagy óraszakikat kérdem, hogy Skmei vagy Infantry vagy Azazóramárkaaminegynagynyolcasvanaaszámlaponcsaknemjuteszembeaneve vagy bármilyen jobb márkanév alatt futó, BŐRSZÍJAS, elegáns AJÁNLOTT órákat tudnának linkelni? Láttam itt egy pár hozzászólással feljebb egy ilyesféle infantry órát, de az pont nem tetszett.
Továbbá, főleg (#7046) Blaise-t, de akár (#7107) Geller_1972-t is kérném/kérdezném, hogy miket vettek itt ebayen a telefonjukhoz (Z1c), abból mi ajánlott illetve mi nem? Linkek is kellenének, ha lehet kérnem...
[ Szerkesztve ]
-
-
lkristóf
senior tag
válasz Degeczi #7118 üzenetére
Aha értem, pedig már annyira megtetszett külsőre így viszont meggondolandó, hogy akár tönkre is mehet, figyelni kell, hogy ha vízbe nyúlnék ne érjen bele. Esetleg akkor milyet ajánlanátok ami nem túl drága és minőségibb vízálló tudással rendelkezik? Gondolom azok drágábbak jelentősen meg elég vékony a csuklóm kíváncsi lennék, hogy mekkora a minimum amire be tudnám állítani a szíját.
Ehez mit szóltok amúgy: CASIO | AE-1300WH-4A tudom nem egy nagy durranás, nekem tetszenek a sima digitális órák is, igaz teljesen más kategória mint az a Weide/Shark amit nemrég néztem ki.
-
Degeczi
nagyúr
válasz lkristóf #7112 üzenetére
Sajnos a Weide / Shark egyetlen igazi hátulütője, h egyáltalán nem szigetelt a hátlap (egyszerű pattintós), sem a nyomógombok és a korona - szerencsével éppen kibírhatja, de semmiképp nem célszerű víz alá vinni. Ez a fajta ("30m") "vízállóság" pusztán kézmosás, eső közben ráfolyt víz ellen véd.
Amiben valóban nyugodtan lehet fürödni/úszni, az min. 50m/5ATM jelölést kap!
Azokon a hátlap mindig szigetelő gumigyűrűvel szerelt, és vagy csavarok tartják 4 sarokban, vagy csavaros maga a hátlap (célszerszám körmeit fogadó süllyesztések láthatóak rajta) -
tipuka
addikt
válasz pakfong #7065 üzenetére
Hát nem a legtutibb, de most találtam a robothalat 2.09€-rt, mert engem érdekel. De hosszútávra csak jobb a drágább.
-
VMatteo
őstag
válasz Matykoh #7081 üzenetére
Mit jelent ez hogy első körben ennyi, második körben annyi? számít hanyadikként rendelem meg?
----
más:
olyan halszemoptikát, vagy akármi ilyen lencsét tudnátok ajánlani ami Sony SP-hez jó? Tesóm szeret fényképezni, és régebben mintha láttam volna ilyen párszáz Forintért, de most ahogy keresgéltem 2000nél kezdődik, és az is Iphonehoz jóTisztelet a Gépésznek!
-
lkristóf
senior tag
válasz dugesz77 #7102 üzenetére
Én is előbb amikor rákerestem youtube -n néztem is, hogy ugyan úgy néz ki csak a márka más, még nem volt időm utánanézni, hogy weide vs shark melyik a jobb de ár alapján a shark -ra tippelnék, nem ugrok bele elsőre mindenbe még nézelődök de tény, hogy ez a fekete/piros páros nagyon ütősen néz ki.
raziel01 (#7103) Be tudnád linkelni neked milyen van pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
-
-
-
raziel01
veterán
válasz dugesz77 #7092 üzenetére
Shark army órákat tudom ajánlani. Nekem 4 ezer Ft-ért jött és nagyon szuper. Milliószor volt víz alatt meg szakadó esőben és nem ázott be. Az üvegét is párszor odavertem kemény dolgokhoz, mégsincs rajta karc.
-
raziel01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest