Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz spidersoft #6798 üzenetére
A hagyományossal mi a baj? [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jarod1
veterán
Használ valaki wifis égőt?
-
spidersoft
senior tag
4db tűbefűzőgép csak készáhú. Szemem egyre rosszabb, nyálam egyre kevesebb... hátha műköszik.
-
petipetya
nagyúr
Szopok az órákkal.
Gondoltam, hogy elpasszolom a nemrég érkezettet és közben rendeltem egy újat: a feketét
14-én postázták, erre ma jött egy üzenet hogy a fekete szíjúval valami baj van. Ha valaki pontosan lefordítja, azt megköszönöm:
"hi ,thank you for your custom.
unfortunately ,we found that the strap in black did not work very well when we check and package it yesterday.we have contacted our factory.but they said the purse has stoped production. .would you like to swap to different style ,pls see the photo as attached.
please get back to us asap.
sorry for any inconvenience .
thanks"Csatoltak 2 képet 2 másik óráról is, hogy kell-e valamelyik. Első felindulásomban írtam nekik, hogy azok nem kellenek, mert ezüst a szíjuk, és különben is teljes visszatérítést kérek. Azt el is felejtettem, hogy 1 napja már postára adták - ez csak most este tudatosult, amikor újra megnéztem mi a helyzet az órával. Ennek függvényében már bánom, hogy visszatérítést kértem - ám már nem fogok visszakozni.
Egyenlőre meg kell várnom amíg megérkezik az óra. Ha pedig tényleg gond van vele, akkor én ingyen vissza tudom küldeni nekik? Félő, hogy nem. Mennyi lehet a költség? Nem szeretném majd benyelni, de g.ci sem akarok majd lenni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kmisi99
addikt
válasz nelsonmanian #6790 üzenetére
És a tied is olyan amit nekem fentebb linkeltek az a kb 700ft os?
-
kmisi99
addikt
válasz nelsonmanian #6788 üzenetére
standby mód alatt mit értesz? Akkor ha jól értem jó lesz ez nekem is és a hifi jack rca kábelét csak rádugom és jó is? usb töltő hogyhogy nem kellett? Honnan kap áramot?
-
DJGABI
addikt
[link] 1500-ért 2db 4 gigás microSD érkezett ma. működnek, teszt progi szerint tényleg annyi amennyi. [link] elegem volt már hogy az összes kis uSD-t elajándékoztam, múltkoriban kellett - nem volt. 2 gigással nem akartam szórakozni meg árban is ennyi lett volna.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
kmisi99
addikt
válasz szabifotos #6785 üzenetére
Máris jobb áron van, csak nem értem ezt a jack-jack kábelt. Én úgy gondolom, hogy azt a kábelt amit alapból a gépbe dugnék erre a bluetoothos cuccra dugom így ami zenét kiküldök a bluetoothos cucc veszi és küldi el a hifinek. De itt a hozzávaló kábel mindkét vége apa csatlakozó. Illetve hogy érdemes az áramellátását megoldani? Vegyek egy gagyi usb-s telefontöltőt hozzá vagy hogy?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Valami olyasmit keresnék amit rádugok pl a hifire jack kábelen keresztül és pl bluetoothon keresztül a laptopról kiküldhetném rá a jelet és így mehetne a zene úgy hogy nem kell a kábellel szarakodnom.
-
Matykoh
tag
válasz szabifotos #6777 üzenetére
Nekem ők kezdeményezték (a Case megoldásával lehet nekik is) a feedback módosítási lehetőséget.
-
Raynbow74
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez mennyire átverés:
[link]
8 magos proci meg dual sim ~50 ezerért nekem gyanús.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Tudtok olyan USB-s microsd kártya olvasót, ami tudja a 48mb/s-et? Olyan Pendrive kinézetű kellene, szóval pici.
Eladtam a memóriakártyám, mert 32GB-s nem kellett. 16GB elég lenne és mellé meg 64GB-s Pendrive, mert az sincs. Erre kitaláltam, hogy a 64GB-s mem.kártya + kártyaolvasó minden igényem kielégítené, ha van megfelelő sebességű az utóbbiból. -
RBJ
addikt
Nekem van júl. 19. rendelés ami még sehol semmi.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Zirowe
nagyúr
válasz szabifotos #6752 üzenetére
Innen nekem is fake 32es jött a napokban.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
kenny123
addikt
Aug 8-án rendeltem egy kábelt ami még mindig nem jött meg, elvileg 17-ig kellene megérkeznie.
Mikor ajánlott nyitni egy case-t?yo
-
petipetya
nagyúr
Szerintetek milyen kukcsszavakkal keressek rá az olyan órákra, amelyeknek nagy a számlapja?
"nincs rá lezsóidő"
-
Matykoh
tag
válasz szabifotos #6758 üzenetére
Én adtam neki a negatívat, meg indítottam Case-t. Ha megoldódik a Case, van rá mód, hogy pozitívra változtasd az osztályzatot.
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
Megjött a vezeték nélküli bill (nincs link, mert licites volt), itt a kép róla és most töltöm fel, remélem működni fog, mert angol tudásomat hanyagoljuk... Lapossal kipróbálom, mert eszembe jutott, hogy nincs blútúsz a gépben.
-
Cheesy
őstag
Skacok, szerintetek egy ilyen HUB mennyire megbízható? Rábíznátok a mobilvinyótokat, pendriveotokat?
Vagy egy ilyenre? (Nincs szükségem annyira a világítós-kapcsolós csicsára)
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Matykoh
tag
Már épp kérdezni akartam, hogy megrendelted-e végülis, és hogy sikerült-e? Kell az agresszív fellépés, case indítás, negatív osztályzat, aztán bejöhet, szerintem. De a 30 nap az soknak tűnik.
Egyébként azóta is rendesen működik az említett kártya.
Én még sinceritytradingtől rendeltem tesómnak egy kingston 32 gigás kártyát is (lassacskán meg kellene jönnie), illetve benéz a napokban egy legalább 16 gigás sd kártya is tőlük.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Miért rendelsz olyantól aki fake?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
szabifotos
senior tag
válasz Matykoh #5418 üzenetére
Megjött a 32GB microSD chinasalestore-tól. Nekem is fake de remélem nekem is jót küldenek, kértem másikat. Bár azt irta az eladó, hogy 30 nap a szállítás.
-
-
Cheesy
őstag
Most már, hogy működik az ebay, meg is tudtam nézni mit linkeltél
A külső táp nem akadály, mert azért van szükségem az elosztóra, hogy ne kelljen az aszal alatt lévő gépem hátulján lévő USB 3-as alzatokkal szarakodnom, mert a gép tetején csak usb 2-es kivezetések vannak.A notimhoz viszont teljesen jó lenne egy usb-2-es is, viszont annál meg ilyen "letörésbiztos" fejes usb csatlakozósat keresek...
www.vakbelmutet.hu
-
veterán
válasz spidersoft #6742 üzenetére
Most nézem nótával se kompatibilis.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #6738 üzenetére
No jóvan, csináltam magam eszitő. Remélem nem rontottam el semmit, elvileg ki is fizettem
(#6744) Freddycom: gozomnincs... talán meg kell az appnak tanítani a gyrot? nemtom. én még csak most rendeltem
-
őstag
válasz spidersoft #6742 üzenetére
Nekem csak nagyon lassan forog a kép. Forog arra, amerre mozgatom a kamerát, de rendkívül lassan. Osztezmé'?
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Freddycom #6740 üzenetére
Viszont android verzióra figyeljetek, bármilyenen nem megy el (nekem se fog, de a cucc ennyiért azért kéne...a papírt még megoldanám, de a lencsék kénének ). Gugli bótban érdemes megnézni, hogy futik-e a telefonon.
-
spidersoft
senior tag
válasz Freddycom #6733 üzenetére
OFF
ezekre a tinydeal/tomtop/moonarstore/eachbuyer/banggod/miegyéb oldalakra regeléskor kell valamit tudni? simán hozzá lehet kapcsolni az ebay profilt, vagy nem érdemes, vagy hogy van ez? eddig csak ebayről vásároltam még (meg régebben amazonról). Csak mert ha egyszerű, akkor vennék egyet ^_^
ONEz nem használ semmit, ez két lencse, egy mágnes meg egy hülye alakú papírdoboz Ha valami 3d játékot töltesz hozzá, az vélhetőleg nem fogja, ha PC-s 3d-s játékkal tolsz vele, gondolom akkor se (streameli a PC a 3d képkimenetet a telefonra, a telefon meg nyomja visszafele a gyorsulásérzékelő adatait a gépnek). De gondolom van olyan kiterjesztett valóságos izé is hozzá, ami a kamera képére pakol rá dolgokat, ezt nem tudom... viszont a kamera csak 2d-s, így ennek nem tudom, hogy van-e valami értelme.
-
Nestor16
senior tag
válasz spidersoft #6727 üzenetére
Igen, igaz!
Viszont én bináris alatt kettesszámrendszerre gondoltam, mint a videóban is amit küldtem. Arra hamar rá éreznék és le tudnám olvasni, viszont a másik kettő nem ismerős.
A decimálisban semmi nehézség sincs, csak elsőre tűnik bonyolultnak főleg, aki még nem látott olyat, de a binárist nem sokan tudnál leolvasni hirtelen, szerintem.Más: fogadjunk erre még nem kerestetek rá odor absorb (elvileg szagmegkötőt jelent)
Azért ötlet fel bennem, mert házi rágcsálókhoz jól jönne valami ilyesmi, egy éjszaka alatt beillatosították a szobámVannak itt érdekes dolgok: "Hűtőbe tovább frissen tartja a zöldség-gyümölcsöst" - még inkább idézőjeleket is rakok
Szagmegkötő1
Ami engem ledöbbentett - Legyen ez a következő 1 dodós kell cucc?[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz spidersoft #6722 üzenetére
Láttam ezeket is, de hirtelen túl bonyolultnak tűnt Jobban megnézve biztos ezt is meg lehet tanulni.
Üdv, Dávid
-
nagyúr
válasz spidersoft #6723 üzenetére
az órák extra picik ahhoz képest amt megszoktunk
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz spidersoft #6712 üzenetére
-
Nestor16
senior tag
válasz spidersoft #6685 üzenetére
Fölcsillant a szemem egyből, mert eszembe jutott, hogy régen gépen használtam bináris órát, ahol csak pöttyök vagy kis csíkok jelezték az értéket (időt ), tehát a számok nincsenek mellé írva és másodpercet is számolta. Na olyan van-e ?!
Valami ilyesmire gondolok
Hasonlókat azért találni, de nem az igaziak.Üdv, Dávid
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #6640 üzenetére
up
Ha másnak van tapasztalata ezekkel a körtékkel egyéb LED-es megoldásokkal összevetve, azt is szívesen fogadom Ismerem őket, de még nem láttam egyet se Ha meggyőztök, akkor veszek egyet
-
-
tahepa
senior tag
"We are aware that some users may be experiencing problems when signing in to the eBay Site. We’re doing everything we can to resolve this and apologize for any inconvenience to our users."
-
Outlander
addikt
válasz Dluinet #6701 üzenetére
Nem az számít, h honnan rendeled, hanem h azok mivel küldik..
Tavaly ilyenkor volt ez probléma... akkor hirtelen nem tudta egyik bolt / ebayes sem h akkor most ki és hogyan miként továbbítja a célországba az aksikat..
De már rá 1-2 hónapra realizálódott h kivel kell küldeniük,melyik szolgáltató az amelyik kézbesíti a "veszélyes" csoamgokat, szóval nem kell aggódni.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
nagyúr
BuyIncoins-ról megjönnek az akkumulátorok? Nem szedik ki a vámon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest