- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Valamilyen normális árú és működésű tolatókamera szett kellene egy ezeréves Fiat Puntóba. Általános iskola mellett lakunk és ami ott van reggel meg délután, az .....
Eddig volt valamiféle ultrahangos tolató, de sajnos megadta magát cca 15 év után. Gondolkodtam egy kis fejlesztésen, de ha normális áron nincs, akkor beszerzek egy másik ilyesmi ketyerét. (és akkor megint idejövök érdeklődni... )"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Sanyesz.
őstag
válasz nelsonmanian #163797 üzenetére
Mondjuk abba a Mazda CX-5 modellbe, ami a képen van, éppen TomTom navit adtak gyárilag, ami kicsi is, magyarul se tud, csak hangja az, illetve évi 22 ezer Ft a negyedéves térképfrissítés
Ez egyébként csatlakozó szinten is kompatibilis?[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
bucihost
senior tag
válasz nelsonmanian #163797 üzenetére
Ennyi pénzért még igényelne egy 12v erősítőt? Ennyiért már itthon is kapsz, amihez ha veszel 12v erősítőt is fele ennyiben van..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nelsonmanian #163795 üzenetére
Milyen? mert tök üres a link
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nelsonmanian
senior tag
válasz Pancsermeste #163791 üzenetére
Nekem ilyen van tökéletesen passzol a kocsiba. Kocsi specifikusan kell választani persze. Kormánygombok működnek stb. Egy két apróságtól eltekintve veri a gyárit.
Léteznek rádió erősítők 12 voltosban, ehhez se ártana de még nem szántam rá magam.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
szerintem nem nagyon van ilyen... autógyártók gondolom nem örülnének neki. én legalábbis csak arról a raspberrys gányolásról tudok. de az nem szép.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
bucihost
senior tag
Elvileg nincs. én is kerestem. Régi tabletet ajánlottak + egy appot ami tudja a mirrort. Kipróbáltam egy Huawei T3-on, hát mit ne mondjak a mirrornak moslék képe volt, és nem is működött rendesen minden funkció.... szvsz egy normálisabb tablet kifizetődőbb minden téren erre a célra
-
Pancsermeste
őstag
válasz smithsys #163775 üzenetére
Sziasztok!
Ha már az androidos autós kütyük a téma...
Mivel sokat nem szeretnék rá áldozni, ill. a jelenlegi, legalább szépen szóló 1 dines cuccot sem szeretném lecserélni, így arra gondoltam, hogy egy pl. műszerfalra applikálható androidos monitorra lenne szükségem. (visszapillantó tükrös nem jó)
Létezik olyan kütyü, aminek kb. 10" méretű kijelzője van, és semmi mást nem kellene tudnia csak Wi-Fi screen mirroring funkciót, de azt jól, megbízhatóan tudja?
Ha nincs ilyen céleszköz, akkor lehet egy kis tabletet kellene beszereznem erre a célra...[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
Beni2360
félisten
Itt Aliexpress tapasztalatok mit mondanak?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SNor
tag
Van egy ali-s rendelésem, aminek a tracking-je így áll már egy ideje:
2019-11-22 10:47 - Nanjing, leaving the International Bulk Collection Center, the next stop , Nanjing International
Ezzel ilyenkor mi a helyzet?
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
spileraaa
senior tag
válasz Graphics #163770 üzenetére
igen ami eléri a 10 eurot felakad
és személyesen kell menjek érte és kell bizonyítsam menyibe került
igaz volt hogy 11 euros értékű rendelésem is fent akadt de rendesek voltak a vámosok es azt mondtak hogy határ eset ezért ne fizessek (de ez mar ember függő hogy épen ki van ott akkor)a sok rendelésből eddig csak 1 jött át
ez volt 13$ és nem akadt fent [link][ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
fecus
őstag
válasz Graphics #163761 üzenetére
SM2246en-t használ ha igazat ír.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Alpi.
addikt
válasz UberMutant #163778 üzenetére
Az egyik cucc, amit az előbb említettem pl. furgonba jött be az országba. Ha igaz a nyomkövetés. Németországbol valami sosem hallott nevű (szvsz Ali tulajdon) futárcég hozta, utána meg a Fürge futárnak adták át kézbesítésre. Esélye sem volt megállni vámon.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
senior tag
Ennyi pénzért inkább egy nem dupla dines. Részemről 50.000 körül jött ki egy járműspecifikus WinCe Hizpo, és ez is eléggé az alja, igaz amire kellett azt teljesíti: CD, sd, usb lejátszás, tolatókamera képének a megjelenítése. Nem kellett külön canbus, a kormány gombjaihoz adapter, és beépítőkeret sem. Viszont a rádiója ennek is egy sapka kaka, mondjuk nem is nagyon van mit hallgatni. A navi, a tükrözés, és a dvd lejátszás nekem nem volt lényeges.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Graphics
Jómunkásember
Megnézem, de igazából amire nekem kell arra tökéletesen megfelel.
Munkaeszköz, ha nem válik be sem fog érte a szívem megszakadni
Legyen egy navi középen és kész, szóljon a rádió róla , egy db usb-t rá tudjak dugni, az Aux-ot ki tudom vezetni a gyári helyére és ennyi.
Mindenkinek más az igénye, én túllőni nem akartam a célon, az igényhez vettem.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
smithsys
aktív tag
válasz fateless #163765 üzenetére
Nyilván van, csak nem ennyié'.
Egyébiránt 4-5 ilyen óccó droidos készülék megfordult már nálam és mindnek volt valami nyűgje.
A vételi érzékenység jellemzően mindnél gyenge volt. Amint elhagytam a fővárost elkezdtek susogni, zizegni, volt olyan ami nekiindult állomást keresi végtelen ciklusban, majd Nyíregyházán talált egy nagyonkülföldi masszát.
Némelyiken a herélt / hack-elt droid okozott kellemetlen meglepetéseket ( random fagyások, újraindulások, brutál hangminőség romlás, torzítás ). A beállítások menü is jellemzően mókolt, hiányoznak belőle menüpontok, sőt olyannal is találkoztam amit rootolni is lehetetlen volt.
Ennek folyományaként csak annak javaslom ezeket a fityisz hardverrel szerelt egyszerű készülékeket, akik már nem tudják hová tenni a pénzüket vagy csak dísznek kell egy nagy kijelző a kocsiba.
Természetesen lehet az is hogy én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogom a hibás darabokat, ezért mindenkire rábízom a döntést.
Én mindenesetre visszatértem a hagyományos autórádióhoz egy Kenwood társaságában és azóta nincs problémám a kocsiban a zajkeltéssel.[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Jó volna droidos dupla dines fejegység nekem is, ami biztosan hallgatható akár erősítőt utána kötve autóban, és nem olyan mintha vödörből szólna.. Ja és a rádióvétel sem problémás. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Graphics #163766 üzenetére
Itt végképp letettem hasonló beszerzéséről.: Speedzone műhely: Ilyen a kínai fejegység, gyakorlatban
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Alpi.
addikt
válasz Graphics #163770 üzenetére
Ali-rol rendelt cucc mennyire áll meg vámon, mert eddig nekem semmit sem fogtak meg (8-10 rendelésem volt eddig, amiből mondjuk fele Áfa és kettő egyértelműen vám köteles kat. volt) és ahogy néztem egy-két cucc igencsak ügyesen / rafkósan jutott el hozzám.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz Graphics #163761 üzenetére
Meglesem, mennyire oldható a héj. Első blikkre nem lehengerlő, súlytalan, vékony érzetű borítás és a Kunup felirat.. (ezt még most sem szoktam meg ). Ami lényegesebb picit, hogy a csatolók teljsen rendben vannak, nem szoros, nem lötyögős. Nekem elsősorban kis méretű tárolókra van szükségem, egy-egy gyorsba összedobott konfigot tesztelgetni vagy pl. egy retro gépecskére egy os-t, pár progi-t, stb.-t összepattintani, sokszor még a 128-as ssd is "feleslegesen" nagy. Kissebbel viszont borzalmas tapasztalataim voltak. Anno volt olyanom és hát na... Xp telepítéskor már gyanús volt, hogy valami fogja mutatványt, egyértelműen a cd meghajtó sebessége alatt... Borzasztóan lassú cucc volt, nem állt messze egy usb 1.0-s pendrive-tol esküszöm. Ezzel szemben ezek a Kunup 64-esek még a legmerészebb álmaimat is felülmúlták, ilyen konstansan gyors 64-est még nem láttam, de mindegyik hibátlan sebesség szempontbol ! Ahogy nézegettem, volt némi drágulás a közelmúltban meg ez valamiért még picit akciós is volt, mikor vettem, de időnként nézegetem és ha megint adódik valami jó alkalom, tervezek venni még pár kis méretűt.
(vízpumpa - tartály kombó, ne adj isten hővezető paszta érdekes, mert akkor elmesélem azokat is )https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jupp008 #163767 üzenetére
A SOC is karcsú, de alapvetően reggel óta megy a masina, nyomkodom, az Android GO-val azért élhető
Itt igazából csak futnia kell az appnak, nincs brutális multitasking.Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz -secret- #163764 üzenetére
Bocsi, a studio linkjét dobtam be.
@fateless: Nem akartam erősebbet, alapvetően noname SOC van benne, nekem meg csak egy Waze kell , semmi más.
Mindig van jobb és jobb... lehetett volna 8 magos is, de sose használom ki. Egyelőre kipróbálom , ha bejön lehet később váltok másra is.
-
Graphics
Jómunkásember
Megérkezett Banggood-ról az iMars 7"-os 2din-es autórádió.
Asztalon próbáltam eddig ki, GPS ok, USB megy, menü hibátlan.
Android GO-val van szerelve 8.1 elvileg, minden app fut rendesen.
1GB memória, 16GB tárhely. Sajnos microSD bővítési lehetőség nincs, de pendrive-val lehet növelni a tárhelyet.
Nekem szimpatikus, 20 ezerbe fájt, volt ez már 16 ezer akcióban is.
-
spileraaa
senior tag
Gearbestrol [link] amit rendeltem hibás volt a termék
sajnos pénzt se tudtam visszakérni mert csak most 1 hónapja van olyan telefonom ami elég jó minőségű képet készít ahhoz hogy lehessen látni hogy nem ér össze a vágó felület így pedig használhatatlan
értékelést amit írtam a hét elején persze még nem rakták ki szerintem nem is fogjákez [link] 5 értéklesű vagyis gondolom tuti jó minőségű
nincs valahol meg 10 euró körül hogy ne keljen fizessek pluszba 19% áfát is?
vagy EU raktár is jó lenneErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Alpi. #163756 üzenetére
Egy kérdés, esetleg belenézel a belsejükbe is?
Csak hogy milyen vezérlő van benne
Én is rendeltem múltkor Goldenfir SSD-t, az tökéletesen teszi a dolgát.
Kuponozva megéri amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
Alpi.
addikt
válasz ANOka #163758 üzenetére
Aliexpress.com
[Innen vásároltam]https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #163754 üzenetére
Ő nem jó[link]
Én már rendeltem tőle minden rendben ment, az árait nem tudom a többihez képest
És elméletileg Tajvanból küldi így a Kínai korlátozások talán rá nem hatnak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
válasz kmarci25 #163743 üzenetére
Hm... a shopjában különféle árakon van ugyanaz a microSD kártya...
Vajon mi lehet a különbség?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
edk-
őstag
válasz krisz74 #163746 üzenetére
45 eurót nem olvastál, hanem azt, hogy a 10 euró alatti közterhet elengedik, ami árfolyamfüggően 40-42 dollár körüli rendelést jelent. Szerintem a tiéd pont meghaladja. Áfát és vámkezelési díjat kell fizetned.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
krisz74
tag
Üdv!
Egy kis segítség kéne vámkezelés ügyben. Egyik csomagomat vámkezelni akarja a posta. A csomag értéke 44,45 $. Azt mondja az ügyintéző, hogy 22 $ a határ, mert magánszemélyként rendeltem, nem pedig ajándékba kaptam ( ahol a 45 €-os vámmentes határ van ). Most akkor melyik igaz, mert itt a fórumon már többször is a 45 € vámmentességet olvastam.
Jól értelmezem, hogy akkor nekem az ÁFÁ-t ki kell fizetnem, de vámot nem, vagy hogy van ez?
Ráadásul cégnévre kértem a szállítást, így azt hiszik, hogy céges vásárlás. Elég ha azt bizonyítom, hogy én fizettem, nem pedig a cég?
-
gyapo11
őstag
válasz Bigemperor #163718 üzenetére
Nem feltétlenül érdemes elkapkodni, mert sokáig tarthat míg ideér. Nálam is volt hasonló, 60 nap után kérdést tettem föl, hogy mi legyen, kérdezték, hogy ha mégis megérkezik akkor visszaküldöm-e vagy kifizetem, mondtam fizetek, elküldték újra trackinggel. És 80-90 nap között megérkezett a cucc, így most kettő van belőle.
Mivel az első küldés tracking nélküli volt, így az nem játszott, hogy kihozza a postás aláíratni, és mondom neki, hogy küldjék vissza, nem veszem át. Pedig az ingyen lett volna, és nem kellett volna kifizetnem.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
kmarci25
veterán
válasz w.miki #163736 üzenetére
Október óta üzemel napi szinten ez a sandisk. (Kocsiban, zenét tartok rajta, ezért a méret bőven elég, a sebesség meg nem szempont.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
-
edk-
őstag
válasz Graphics #163737 üzenetére
Eddig nekem nem volt olyan, ami megérkezéskor ment, de később elromlott volna. Akadt, ami hibásan érkezett, annak visszaküldés nélkül visszatérítették az árát.
Vicces: egyszer rendeltem egy marék 2GB-ost; volt köztük egy-két darab 3(!) GB-os.
-
tibbike01
őstag
válasz st6969 #163738 üzenetére
Én hosszas keresgélés és utánjárás után rendeltem ezt a Thronsmart usb type c kábelt. Igaz kicsit hosszabb, mint 50cm. De szerintem a legjobb az összes közül.
Esetleg Ugreen, Baseus és Vention kábeleket nézd meg. Na meg a Blitzwolfot.
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Üdv,
50cm-es USB-type C kábelt keresnék, mindenképp ajánlott minőséget, noname kizárva. Tudtok esetleg most valahol jó vételt/kupont?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Tudom hogy nem külföldi, de erről van valami vélemény? Mint márka azt hiszem jó
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
w.miki
veterán
-
edk-
őstag
Az Aliexpress Buyer Protectionnel kitörölhetem. Két pendrájból az egyik hibás. Visszakértem a pénzt, az eladó persze nem akarta visszaadni. Disputa, Ali ítélt: küldjem vissza. És szólni sem lehet nekik, hogy Hey Stoopid, a postaköltség több lenne, mint a $3.30, amibe a cucc került...
-
dugesz77
őstag
válasz Infinity70 #163724 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz janakbacsi #163720 üzenetére
Miért ne lenne készleten? Nem jó helyen keresel akkor
[link]Huawei P40 Pro
-
dugesz77
őstag
Persze, hogy visszaadják a pénzt. Mivel még nem adták fel a csomagot elég a cancel order-t választani majd ott azt hiszem a legelső választ, hogy már nem kell a termék neked. Nem vizsgálnak semmit , visszatérítik.
Én ettől az eladótól rendeltem de ahogy nézem ennél is kifogyott. -
törölt tag
Cancel order.
Aztán leírod hogy túl hosszú várakozási idő. Vagy hogy már nincs szükséged a termékre.
Vissza fogod kapni a zsetont. -
janakbacsi
őstag
válasz gabor9991 #163714 üzenetére
sajnos már nincs készleten a németeknél. én is megrendeltem még január 30-án aliról, de fel sem adták. törölni fogom a megrendelést azt hiszem. ilyenkor még lehet? vissza fogom kapni a pénzt az alitól?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Beni2360
félisten
válasz Bigemperor #163718 üzenetére
Talán itt Banggood kérdezd, a topikgazda biztosan segít.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #163249 üzenetére
Erre sajnos semmilyen válasz nem jött,de akkor újra megkérdezem,mert bangood-dal még nem volt ilyenem.60 nap eltelt,semmi hir a csomagról,itt hogy megy a dispute,mert nemigazán találtam,hol tudom reklamálni a dolgot. Hálás köszönet előre is.
-
törölt tag
válasz AndrewBlase #163716 üzenetére
Én pedig meg is lepődtem, mert azt vártam, hogy késni fognak a csomagok. De mára már minden január végén rendelt csomagom megérkezett.
-
AndrewBlase
senior tag
Wow!
Ma shippedre váltott egy jan. 23-ai rendelésem! Juhhé!
Még további 9 rendelésemnél várom, hogy eljussanak vele a postáig.Szerk.
Helyesbítek, 6. Négy rendelésem váltott ma shippedre, csak egyről kaptam értesítést. Szóval van remény![ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
gabor9991
őstag
válasz Breki #163706 üzenetére
13-án megrendeltem 17-én nálam volt. [link]
57.21€ volt postával együtt.
AliExpressen én is írkáltam az eladóknak még úgy 2 héttel ezelőtt, de el se lettek eddig olvasva az üzenetek ezért jóval drágábban ugyan de német raktárból rendeltem meg a szállítási idő meg magáért beszél. -
w.miki
veterán
Yeelight YLKG08YL kapcsoló, és Yeelight JIAOYUE YLXD05YL lámpa párosítása ügyben tud valaki tanácsot adni?
Hiába nyomom az alján lévő pici pöcköt 3/5/60 másodpercig, villog a narancs LED, de nem párosodnak a lámpával.Kézi porszívó, nagy szívóerővel
Shunzao Wireless Multi-purpose Vacuum Cleaner Portable
12000Pa Suction Brushless Motor for Home and Car Cleaning from xiaomi youpin
Ár: 34.66 USD (fehér, 7000Pa) - 58.95 USD (fekete, brushless verzió 12000Pa)
Kupon: BGSZYU[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
edk-
őstag
válasz Infinity70 #163708 üzenetére
Januárban volt hozzá kupon, akkor 55 dezsőre jött ki.
-
Infinity70
tag
Nem lehet se kupont se pontot beváltani . (Flash deals are not allowed with coupon and points)[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
Breki
veterán
-
dugesz77
őstag
válasz luciferk #163702 üzenetére
Én rendeltem ettől az eladótól még január 30.-án de még mindig nem adta fel.
Lehet érdemesebb lenne mostanság EU-s beszerzési forrás találni. Tud valaki ilyenről? -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan kontrollert ami mobilos játékoknál best buy..? Elég sokat játszom mobilon, és szeretnék venni egyet az Aliexpressről..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Beni2360
félisten
válasz luciferk #163702 üzenetére
Én akkor amikor volt a poszt Jan.31. megrendeltem, mert a feleségemnek állandóan fáj a nyaka de sajnos még mindig várakozás szállításra és még levélre sem válaszolnak.
-
DJGABI
addikt
válasz HornedReaper #163692 üzenetére
hogy én ezt hányszor beoptam már... buy now-val rámentem,ott a levonás, másik ablakban megnézek másik terméket, arra is viszi. ezt a másikat bezárom, eredetit megrendelem, sehol a 3$ kedvezmény..
canceleztem, újra rendelem, ott a kupon, de Orders fülön ugyanúgy az eredeti összeget hozza...
sms nem jön, nem látom mennyit von,de az összesítőnél szerintem szokta mutatni a kuponokat
szerk: nvm, mobil appban mutatja
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Azonnali informatikai kérdések órája