Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz dethroner #165998 üzenetére
Nekem egy [link] ilyenem van, 5-6 éves lehet, az állásban tökrement az akksija, de egy kicsit töltőn hagyva kitűnően működik, nem vagyok egy vájtfülű, de szerintem teljesen jó.
Annyi, hogy töltőn hagyva folyamatos búgást ad ki, ha nem kap jelet, lehet hogy ennek köze van az akksi állapotához is. Ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy elindítok a háttérben valami nagyon hosszú youtube videót teljesen lehalkítva.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
dethroner
veterán
válasz kulup #165996 üzenetére
Azta, ezek nagyon drágák Szeretem a jó minőséget és ki is adom érte általában a pénzt, de ez most egy különleges célra kéne. Nevezetesen a konyhában a csajom a telóját szokta jack-en összekötni az erősítővel azért, hogy kabarét hallgasson főzés közben. Érted bameg, kabarét És csak ezért nem adnék ki 15 ezret. Inkább hagyom hogy kínlódjon a vezeték dugdosással.
Ez az utolsó amit linkeltél, ez beszédhangra azért elég jó? És fontos lenne hogy aksiról menjen.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
HKorn
veterán
Baseus BT sport fülbedugós fülesekkel vannak tapasztalatok? Jó minőségek ezek?
Run&Ride
-
kulup
tag
Ha jó minőséget akarsz, akkor Blitzwolf BW BR4, vagy BW BR5 , esetleg Ugreen de ezek elég drágák.
Ez van Alin sok néven, nekem is van egy. Működik ugyan rendesen de a zenét hallgatni ne akarj vele, max. híreket. Viszont csak 3-4 USD. LINK
-
Ciccuka
veterán
válasz HornedReaper #165979 üzenetére
Feleannyit se tud, mint ami rá van írva szerintem.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
batagy
őstag
válasz dethroner #165986 üzenetére
Nem olcsó Ebay-jes, de én ezt a típust használom, és nagyon ajánlom is:
TP-Link HA100 Bluetooth Music Receiver
Én teljesen elégedett vagyok vele. A kimenete 3.5"-es jack, és adnak hozzá jack-jack kábelt is.
Bluetooth v4-es verzióját használja. Kissé halk a kimenete, az erősítőn kell erősíteni rajta. -
-
senior tag
válasz janakbacsi #165952 üzenetére
Ez még lehet működik rá: BGxm485
Illetve a régebbi sima hőmérsékletet és páratartalmat kijelző verzió is jó áron (7$) van most a Gearbest-en. -
dethroner
veterán
Hello!
Keresek valamit és remélem tudtok segíteni. Az lenne a cél, hogy egy audióerősítőre kéne bluetooth-on zenét küldeni. De ez az erősítő csak 3,5mm-es jack csatival rendelkezik. Szóval kéne valami olyan bt. vevő, ami rendelkezik jack kimenettel, és lehetőség szerint stabilan tartja a kapcsolatot és a minőség is megfelel. Ja, nem ártana ha minél olcsóbb lenne Tudnátok javasolni ilyet?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
petipetya
nagyúr
Attól függ, ki-mit szokott meg. Mivel egész gyermekkoromban ilyen kialakítású hámozóval pucoltam a krumplit, így manapság nem tudok és nem is akarok mit kezdeni az ehhez hasonló hámozókkal. Vagy kést használok a hagyományos módon, vagy ezeket ajánlom az IKEA-val szemben (mert egy apróságért a fene menjen be oda, az Örsön lévőbe(n) pedig nem éri meg online rendelni ilyen apró kacatot):
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
Nekem nem nyitja meg a linket.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
8
senior tag
válasz tlala #165978 üzenetére
off, de titkos tipp hogy pont ugyanennyiért megy az ikeában, és brutál éles, nagyon tartós.
Egy elődmodelljét használom 17 éve, még mindig borotvaéles, de a "krumplihámozó" változatát, mert azzal nem vágom el az ujjbegyeket ha megcsúszik és nagyon kézre esik, sokkal gyorsabban lehet vele bármit hámozni mint a sima zöldséghámozóval! és ha vastag a nyele mint ennek, akkor nagyon kényelmesen és stabilan rá lehet fogni, mert a hüvelykujjaddal pluszban meg tudod támasztani amit hámozol, és úgy nem vállból vagy könyökből húzod, hanem csuklóból irányítod, ami sokkal precízebb és kényelmesebb.
szerk:
őszintén szólva még nézni is rossz, ahogy a penge újtjában vannak a csaj ujjvégei[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
senior tag
640g Akár még önvédelemre is be lehet vetni...
-
HornedReaper
senior tag
Ez a 30.000mAh powerbank tetszik.. 5 dodós kuponnal az ára is jó, és asszonynak is jó lenne az iPhone-hoz, nem kell másik kábel hozzá. Általában mennyit tudnak leadni ekkora méretben?
[link] -
tlala
addikt
Május 8-án megérkezett a március 11-én rendelt hámozóm (amit hol Xiaomi-nak, hol Huohou-nak, hol Xiaomi Huohou-nak becéznek).
Nagyon jó minőségű, éles, és ami számomra nagyon fontos, hogy vastag és merev a tartókerete, végre nem pattan ki a kés a befogóból, ahol a korábbiak mind elvéreztek. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Headsetet szeretnék rendelni, jelenleg a Plantronics Explorer 55-öst használok de irreálisan drága lett, szóval nem szeretnék érte 10e adni. Igazából az a lényeg hogy zajszűrős legyen.
Bármilyen kulcsszót szívesen fogadok, mert nem találok csak simákat. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már utólag porszűrőt gépházba?
Van egy Corsair 270R gépházam, amiben felül és elől nincs porszűrő csak a tápnál. Lehetne beszerezni hozzá utólag?
Valami DIY cuccra gondoltam + mágnes hozzá, ez pl jó lehet?Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
oszy
veterán
Hány Ft most a vám- és áfamentesség? 10.000 Ft-ig belefér?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
spileraaa
senior tag
tudtok mondani valami jó buta telefont ami vizalo kinabol?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Xiaomi Yeelight YLKG08YL Smart Light Switch tudtok hozzá kupon Kódot ? Jó lenne EU-ból.
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
kano
nagyúr
válasz nightzone #165965 üzenetére
Most van akcióban itthon is a Mi Store-ban a Xiaomi powerbank 3k-ért, mondjuk az csak 10Ah-s, de nagyon jó ár érte.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nightzone
aktív tag
YKZ 20000-30000 mAh powerbankok jóárasítva 5usd store kuponnal: [link]
Pl: 20000mAh+Type-c kábel a store kuponnal+moneygun 1 usd-val appból 10.46 USD.
Nem tudom milyen a márka, nem ismerem, de ennyiért vsz megéri.
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Baseus Type C to Type C kábel, mondjuk Samsung gyári töltőhöz egy 2m verzió
Baseus USB Type C Cable To USB C Cable For Samsung S10 Xiaomi Mobile Phone USBC PD Fast Charging Charger Cord USB-C Type-C Cable
[link]
Van két kupon is 1/1.01 és 2/2.01-es
Így
2m->1.75$Én vagy 10 hónapja használok egy 2m verziót, A70-el simán megy a gyors töltés vele
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tserrof77
őstag
Sziasztok!
Amcsiból rendeltem cuccokat (kockás kártyajáték tartozékai) 44$ értékben április 2-án, bankkártáyval fizetve. Az eBay rendszere szerint április 8-a óta Jamaicában (NY) dekkol a cucc, az USPS szerint is, ellenben az eldó által küldött link alapján április 9-én Budapest van "Mail preparation" megnevezéssel.
Posta, Vámhatóság, DHL felhívva, semmit nem tudnak a csomagról, a postától annyit pluszban megtudtam "nemhivatalosan" hogy szerintük is Jamaicában dekkol. Ennyi idő elteltével nyissak Case-t, vagy várjak még?
Köszönöm a segítséget.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
gyapo11
őstag
válasz Sanyesz. #165953 üzenetére
Lámpa nálam az első egy csőlámpa egy 2 $-os tartóval, 360 fokban forgatható, ebből én 30-40 fokot használok, a függőleges kormányoszlopon van, így lehet le-föl buktatni. 18650-es akkuval megy a lámpa, fénye elég, arra kell figyelni, hogy ne vakítsa el a szembe jövőt, de erre jó a billenthetőség.
Hátul egy 2.5 $-os beépített akkus talán 5 vagy 6 programos, gumigyűrűvel rögzíthető lámpácska, féltem a beépített akkutól, de kikapcsolva nem merül, és az én rövidebb biciklizéseimet simán bírja, nem tudom mennyit megy egy töltéssel, biztos a programtól is függ.A computerrel meg úgy jártam, hogy volt pár, általában CR2032 elemmel, és pont ezzel volt a baj, lefagyott, valószínűleg pillanatnyi kontakthiba miatt. Ezeknek az elemeknek a kontaktusai szemre is vackok, nem tudom miért nem találtak egy megfelelő foglalatot hozzá. Resetre sem reagált, ki kellett venni az elemet, innentől az adatok elszálltak. Amúgy jó lett volna a kijelzés 4 sorban rengeteg féle adatot mutat. Elemcserénél is csak a total távolságot jegyezte meg, szóval nem OK. Vettem a már korábban is említett gps-es, beépített akkus Meilant (20 $), ennél figyelni kell a töltésre, kis leddel jelzi ha merül, akkor föl kell tölteni, de semmiféle működési zavart nem láttam, kevesebb adatot tud, de stabil. Vannak drágábban több adattal, mellpánttal, pedálszenzorral működők is, de az már a 40-50 $-os kategória.
[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
oszy
veterán
Ez vajon miért ír ki ilyen hibát?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
macilaci78
nagyúr
válasz Donki Hóte #165937 üzenetére
Azt nem említette, hogy egyáltalán használni szeretné.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Sanyesz.
őstag
Valami jóféle bicikli lámpa szettet és computert keresek. Mik az ajánlottak?
Jövő héten jön a bringa"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz w.miki #165950 üzenetére
Óra kütyü kupon expired hal istennek.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
w.miki
veterán
Xiaomi E-ink kijelzős óra, hőmérő és páratartalom mérő
Kupon: BGHUB72760
11,99$Yeelight YLXD01YL 28W Round LED Ceiling Light Smart APP bluetooth WiFi Control IP60 Dustproof (Xiaomi Ecosystem Product) - EU - CZ
Kupon: BGHU721
55$Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mch
csendes tag
Március 4-i Sincertiy megrendelésem ma érkezett meg. Szóval ne adjátok fel a reményt
-
vince
őstag
A Meest Magyarországon a Sprinterrel szállíttat, a Sprinter Futárszolgálat Kft. működteti a Pick Pack Pont szolgáltatást. Meglátásom szerint aki városi és van a közelében PPP, annak oda kézbesítik, a vidékieknek a Sprinter házhoz szállítja.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
CHIPman
nagyúr
válasz w.miki #165939 üzenetére
A környékemen egyetlen MOL kút sem pick pack pont (tehát a MOL kutak nem mind törvényszerűen pick pack pontok), nem lehet, hogy nincs közelebbi? Elvileg a legközelebbibe kéne vinniük amúgy.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
w.miki
veterán
Úgy néz ki megoldódik, mert autószerelő haverom éppen autót akar kipróbálni ma
De azért érdekelne, hogy hogyan sikerült átkérned a csomagot, esetleg hogyan lehetne beállítani, hogy alapban a közelebbi MOL kúthoz vigyék.(#165938) oszy : hát igen, az is valami. Van jó pár, ami még februárról van elmaradva
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz macilaci78 #165932 üzenetére
Nem biztos, hogy a kérdező is a csomagtartóban akarja használni a 10 collos tabletjét...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
w.miki
veterán
Nekem is PickPackPontra érkezett egy csomagom
Pont a város másik végében lévő MOL kútra.
Át lehet ezt kérni egy közelebbi pontra valahogy?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani általatok kipróbált, s bevált stabil autós tartót 10"-es tabletnek? -
fradi81
veterán
Lehet azért mert a kés ilyen ellenőrzős áru. De azt a nyomtatványt azért el kell küldeni kitöltve nem?
moto g72, Ninebot d28e
-
veterán
válasz fradi81 #165922 üzenetére
Van egy olyan email cím, hogy postaimport@posta.hu. Ha erre elküldöd a vámárunyilatkozatot, a tárgyba beírva az SMS-ben kapott csomagazonosítót, akkor nem kell a weblapjukkal foglalkozni.
Van itt feltöltve nyomtatvány, azt letöltöd, kinyomtatod, beírod a saját és a csomagod adatait, aztán lefényképezed és elküldöd erre az email címre, akkor nem kell megvárnod a postán számodra kiküldött vámárunyilatkozatot, gyorsabban le tudod bonyolítani az eljárást.
-
fradi81
veterán
Hali
Jött egy sms hogy vámkezelés megkezdéséhez intézzem a posta.hu oldalon a teendőket, 6500Ft-os a cucc, mekkora lehúzásra számíthatok? A posta.hu nálam most be se jön.moto g72, Ninebot d28e
-
Met
nagyúr
-
veterán
válasz Atomantiii #165919 üzenetére
LOMEX, Bp., Lehel út.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Kondenzátort honnan szoktatok venni? Van ajánlott eladó?
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz macilaci78 #165906 üzenetére
Csak itthoni bohóckodásra.
Padló burkolatból csövek helyének átjelölése stb.
Itthon találtam hasonló árban fémet csak 15 széles.
Ilyen használatra amire nekem kell, elég lehet a kisebb?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
EU raktárból ez beszerezhető valahonnan? [link]
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Met
nagyúr
Ilyen sablont vett valaki? Mindegyik használható vagy valamelyik fajta ajánlott?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
fecus
őstag
Hááát... Sok sikert! Annyiért nem lesz használható eszköz. Így a próba után meg fogod állapítani, hogy ez egy szr.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA