- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Indavideo te bánat.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- R.I.P. Aláírások
- Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tundermacko #165698 üzenetére
5V x 2.4A szted. mire elég?
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki usb mini klímát?
Régi swiftbe gondoltam, hogy majd a 40 fokba csak 38 legyen a kocsiba. 😁
Tudom hogy elég gagyik ezek, de ha már egy kicsit langyosítaná a nyári forró levegőt, akkor már pár ezrest megérne nekem. -
citkar
addikt
válasz
macilaci78 #165687 üzenetére
Mondjuk lehet a jóindulat miatt (vagy elfelejtették, de mindegy is mi miatt) nem írták bele, hogy ne másolják. Ha korrekt akar lenni, megkérdezné a főnökét, mielőtt másol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
petipetya #165688 üzenetére
ez nem eleg kicsi?
Valahova beragasztva? (tarca,berlet,valami)[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Teljesen mindegy, milyen formában van az RFID chip, kártya, kulcstartó, telefontok, vagy épp vonóhorog.
Én a társasházi garázshoz kártyát kaptam, az ajóhoz pedig bilétát. Rendeltem a fent linkelt eszközből, 4 különböző színű bilétából és még pár kártyát, aztán megoldottam a színkódot.Amúgy egy normálisabb kulcsmásoló másol már RFID-et is, de az összes ugyanazt a kék bilétát használja.
DJGABI: nyilván írva vagyon, de a legritkább esetben van közszemlére téve. Párom gyógyszergyárban dolgozik, de írásos indokról nincs tudomása a másol ellen, pedig olvasta a munkaszerződését, a kollektív munkaszerződést is, illetve a céges kulcsok, eszközök felvételekor az átvételi papíron sem volt egy szó sem róla.
-
vargalex
félisten
válasz
#39868659 #165681 üzenetére
OK, csak azért szóltam, mert az eredeti kérdés 13,56 MHz-es RFID-ről szólt...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Ali-ra tud vki értelmes kupont vagy kódot 40$ feletti vásárláshoz?
-
vargalex
félisten
válasz
zoltan6 #165666 üzenetére
Azért arra figyeljetek, hogy több szabvány frekvencia létezik.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ez eredeti? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Nektek megy a posta oldalán a nyomkövetés?
-
tobias40
veterán
Az alin próbáltátok ezt a meghívsz vkit és kapsz érte 6$-árt?
Az új belépőre meg 24$-t írnak de nem kap csak összesen 19$ értékben pl.10/2 ,70/7-es stb. kupont.
Én nem kapta még meg a 6 $-t pedig már vásárolt a meghívottam,lehet lassan számolnak.Van tapasztalat róla?
-
bul07
nagyúr
válasz
Criminal017 #165657 üzenetére
Én már jó pár napja tapasztaltam, csak azt hittem hogy a reklám blokkoló csinálja így nem foglalkoztam vele
De most megnéztem másik böngészőbe (Chrome) de ott se jó, ezért kérdeztem rá hogy nem e gép hibaDe ezek szerint nálam nincs hiba
-
bul07
nagyúr
Na
Megmozdult a rendes nyomon követős csomagom
2020-04-26 10:46 Budapest, elérte az érkezési helyet
2020-03-06 16:05 Shenzhen, légi közlekedésbe szállítvaRemélem másnál is ez a helyezett
Amúgy nálatok megy a posta nyomkövetős oldala mert nálam nem megy
Ilyen [kép][ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Az miért van, hogy alis 17track nyomkövetésnél mindkét csomagom mellől eltűnt az angol szöveg, csak a kínai van, és az egyiknél a követés még egy napot vissza is lépett, azaz eddig március 19-e volt az utolsó bejegyzés, most meg március 18-a? Számíthatok még rá, hogy megjönnek?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Batistuta7 #164170 üzenetére
Melyik oldalról rendelted?
-
azbest
félisten
válasz
Criminal017 #165648 üzenetére
Valószínleg a Cainiao nem követhető normál postai követőben, mert valami kínai szállító. Nézd meg a svéd posta oldalának keresőjében, hogy ott kiadja -e, ha rendes se végű azonosítója van.
Vannak olyan szállítási módok, amikor egy kínai céggel hozatják át európába és csak európában kerül be nornál postai forgalomba, azért nem látta a magyar posta. A 04.08. lehetett az, amikor a svéd posta átvette.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz
azbest #165621 üzenetére
A Cainiao "hand over to airline 03.21" és a Posta "consignment departure 04.14" nem estek nekem egybe. Meg az volt a furcsa, hogy ezek a postás bejegyzések tegnap egyik pillanatról jelentek meg, eddig a Posta rendszere nem látta.
Regisztrálva vagyok a posta.hu-n, de semmi más nem látszik... -
Töröltem pár hozzászólást.
Off off![ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz
Criminal017 #165620 üzenetére
Ugyan ez valam nalamis, ugyanezekkel a datumokkal es idopontokkal.
-
kmarci25
veterán
Ilyet vettem, összesen 3at. Tuya appal lehet vezérelni. BW wifi konnektor.
Meg kell várni, míg lejjebb megy az ára, én darabonként 9.99ért vettem. -
Blackmate
őstag
Ahogy olvasgatom a legfrissebb hozzászólásokat az jön le nekem, hogy egyre nehezebben jönnek meg a csomagok Kínából. Ez igaz a most megrendeltekre is, vagy csak a dec/januári csomagok "ragadtak be"?
Egy egyszerű ODB2 olvasót akarok rendelni, de ha beláthatatlan időn belül jönne meg, akkor inkább beszerzem kishazánkból. Még ha 2x áron is -
azbest
félisten
válasz
Criminal017 #165620 üzenetére
Egybevág az kétféle adat. Nem látok különbséget.
Regisztrálj be a posta oldalán és belépve nézd meg a magyar posta keresőjében, akkor talán megjelenik az is, hogy már lerakták itthon, csak a posta még nem dolgozta fel a konténert.
De az is meglehet, hogy a külföldi posta már átadta szállításra, de nem volt még szabad repülőgép kapacitás, hogy el is hozza, akkor meg náluk vár. Bár a magyar oldali állást valószínűbbnek tartom, mert évek óta előfordult már amúgy is, hogy 2-3 hétig nem dolgoztak fel beérkezett konténert.
Egyébként meg kínából jön, nem? Ha svéd nyomkövetési száma van, akkor lehet még nem ért a svédekhez sem, mert nincs svéd postás bejegyzés csak magyar és cainiao.
[ Szerkesztve ]
-
Vale_46
csendes tag
Sziasztok, Jeeback G2-t melyik eladónál érdemes beszerezni, illetve aki rendelt, VÁM-on megfogták a csomagot? Előre is köszi!
-
Zeki
nagyúr
Konnektorba dugós Bluetooth-tal ki-be kapcsolható konnektort keresek.
Köszönöm! -
CHIPman
nagyúr
válasz
patomi #165612 üzenetére
A banggood versenytársai a Gearbest, Geekbuying és hasonlók, ahol normális (esetleg áfamentes) szállítási lehetőségeket kapsz, esetleg néhány terméknél EU raktárat, nem egy random kínai aki postán adogatja fel az alin megvásárolt cuccokat. Nem értem a példákat, tökmindegy a kiindulási ár, ha kuponokkal lejjebb viszed, nem?
-
-
Blaise
veterán
válasz
ace22 #165609 üzenetére
December végén rendeltem Gearbestről egy atkaporszívót, januárban adták fel elvileg DPD-vel, de ennyit mutat, meg se mozdul:
DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.
Próbáltam náluk refundot kérni, nem akarták érteni, nemrég eszkaláltam a PayPal-nak.
-
vwpolopg
őstag
-
törölt tag
válasz
petipetya #165604 üzenetére
ez az SK658-es volt
EM4305-os 125khz-es tagokat tudsz masolni mint az a jobb also. Van alin kartya korong karperec kismacko ... -
törölt tag
EM4305-os tagokra masoltam kapunyitót, ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Van olyan kipróbált és bevált NFC másoló, amivel a jobb alsó sarokban lévő kék kapunyitót (13.56MHz NFC RFID IC Tag) tudnám lemásolni egy fele olyan vékony, vagy még kisebb valamibe, amit szintét a kulcscsomón hordhatok? Idehaza kapható, csak ennyit nem adnék érte.
Ilyet találtam alin, ahol a 125KHz láttán megállt a tudományom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot