Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz tundermacko #165698 üzenetére
5V x 2.4A szted. mire elég?
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki usb mini klímát?
Régi swiftbe gondoltam, hogy majd a 40 fokba csak 38 legyen a kocsiba. 😁
Tudom hogy elég gagyik ezek, de ha már egy kicsit langyosítaná a nyári forró levegőt, akkor már pár ezrest megérne nekem. -
citkar
addikt
válasz macilaci78 #165687 üzenetére
Mondjuk lehet a jóindulat miatt (vagy elfelejtették, de mindegy is mi miatt) nem írták bele, hogy ne másolják. Ha korrekt akar lenni, megkérdezné a főnökét, mielőtt másol.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz #39868659 #165691 üzenetére
Ez biztosan jó a 125kHz-s beléptetőrendszerhez is? Nem csak áruazonosító RFID cucc?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
törölt tag
válasz petipetya #165688 üzenetére
ez nem eleg kicsi?
Valahova beragasztva? (tarca,berlet,valami)[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Teljesen mindegy, milyen formában van az RFID chip, kártya, kulcstartó, telefontok, vagy épp vonóhorog.
Én a társasházi garázshoz kártyát kaptam, az ajóhoz pedig bilétát. Rendeltem a fent linkelt eszközből, 4 különböző színű bilétából és még pár kártyát, aztán megoldottam a színkódot.Amúgy egy normálisabb kulcsmásoló másol már RFID-et is, de az összes ugyanazt a kék bilétát használja.
DJGABI: nyilván írva vagyon, de a legritkább esetben van közszemlére téve. Párom gyógyszergyárban dolgozik, de írásos indokról nincs tudomása a másol ellen, pedig olvasta a munkaszerződését, a kollektív munkaszerződést is, illetve a céges kulcsok, eszközök felvételekor az átvételi papíron sem volt egy szó sem róla.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vargalex
félisten
válasz #39868659 #165681 üzenetére
OK, csak azért szóltam, mert az eredeti kérdés 13,56 MHz-es RFID-ről szólt...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
tobias40
veterán
Ali-ra tud vki értelmes kupont vagy kódot 40$ feletti vásárláshoz?
-
vargalex
félisten
válasz zoltan6 #165666 üzenetére
Azért arra figyeljetek, hogy több szabvány frekvencia létezik.
Alex
-
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ez eredeti? [link]
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
galoslac
tag
válasz petipetya #165668 üzenetére
Codefonhoz inkább programozz fel egy itthon vásárolt proxy-t.
Néha tud érdekes dolgot csinálni, ha nem tetszik neki a másolt.szerk: de a szervizükben is lemásolják neked ha szépen megkéred őket
[ Szerkesztve ]
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
Nektek megy a posta oldalán a nyomkövetés?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
tobias40
veterán
Az alin próbáltátok ezt a meghívsz vkit és kapsz érte 6$-árt?
Az új belépőre meg 24$-t írnak de nem kap csak összesen 19$ értékben pl.10/2 ,70/7-es stb. kupont.
Én nem kapta még meg a 6 $-t pedig már vásárolt a meghívottam,lehet lassan számolnak.Van tapasztalat róla?
-
bul07
nagyúr
válasz Criminal017 #165657 üzenetére
Én már jó pár napja tapasztaltam, csak azt hittem hogy a reklám blokkoló csinálja így nem foglalkoztam vele
De most megnéztem másik böngészőbe (Chrome) de ott se jó, ezért kérdeztem rá hogy nem e gép hibaDe ezek szerint nálam nincs hiba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na
Megmozdult a rendes nyomon követős csomagom
2020-04-26 10:46 Budapest, elérte az érkezési helyet
2020-03-06 16:05 Shenzhen, légi közlekedésbe szállítvaRemélem másnál is ez a helyezett
Amúgy nálatok megy a posta nyomkövetős oldala mert nálam nem megy
Ilyen [kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
G@ben
addikt
Az miért van, hogy alis 17track nyomkövetésnél mindkét csomagom mellől eltűnt az angol szöveg, csak a kínai van, és az egyiknél a követés még egy napot vissza is lépett, azaz eddig március 19-e volt az utolsó bejegyzés, most meg március 18-a? Számíthatok még rá, hogy megjönnek?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
petipetya
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz Criminal017 #165648 üzenetére
Valószínleg a Cainiao nem követhető normál postai követőben, mert valami kínai szállító. Nézd meg a svéd posta oldalának keresőjében, hogy ott kiadja -e, ha rendes se végű azonosítója van.
Vannak olyan szállítási módok, amikor egy kínai céggel hozatják át európába és csak európában kerül be nornál postai forgalomba, azért nem látta a magyar posta. A 04.08. lehetett az, amikor a svéd posta átvette.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz azbest #165621 üzenetére
A Cainiao "hand over to airline 03.21" és a Posta "consignment departure 04.14" nem estek nekem egybe. Meg az volt a furcsa, hogy ezek a postás bejegyzések tegnap egyik pillanatról jelentek meg, eddig a Posta rendszere nem látta.
Regisztrálva vagyok a posta.hu-n, de semmi más nem látszik... -
MODERÁTOR
Töröltem pár hozzászólást.
Off off![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
anorche1
őstag
válasz Criminal017 #165620 üzenetére
Ugyan ez valam nalamis, ugyanezekkel a datumokkal es idopontokkal.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
kmarci25
veterán
Ilyet vettem, összesen 3at. Tuya appal lehet vezérelni. BW wifi konnektor.
Meg kell várni, míg lejjebb megy az ára, én darabonként 9.99ért vettem."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Blackmate
senior tag
Ahogy olvasgatom a legfrissebb hozzászólásokat az jön le nekem, hogy egyre nehezebben jönnek meg a csomagok Kínából. Ez igaz a most megrendeltekre is, vagy csak a dec/januári csomagok "ragadtak be"?
Egy egyszerű ODB2 olvasót akarok rendelni, de ha beláthatatlan időn belül jönne meg, akkor inkább beszerzem kishazánkból. Még ha 2x áron is -
azbest
félisten
válasz Criminal017 #165620 üzenetére
Egybevág az kétféle adat. Nem látok különbséget.
Regisztrálj be a posta oldalán és belépve nézd meg a magyar posta keresőjében, akkor talán megjelenik az is, hogy már lerakták itthon, csak a posta még nem dolgozta fel a konténert.
De az is meglehet, hogy a külföldi posta már átadta szállításra, de nem volt még szabad repülőgép kapacitás, hogy el is hozza, akkor meg náluk vár. Bár a magyar oldali állást valószínűbbnek tartom, mert évek óta előfordult már amúgy is, hogy 2-3 hétig nem dolgoztak fel beérkezett konténert.
Egyébként meg kínából jön, nem? Ha svéd nyomkövetési száma van, akkor lehet még nem ért a svédekhez sem, mert nincs svéd postás bejegyzés csak magyar és cainiao.
[ Szerkesztve ]
-
Vale_46
csendes tag
Sziasztok, Jeeback G2-t melyik eladónál érdemes beszerezni, illetve aki rendelt, VÁM-on megfogták a csomagot? Előre is köszi!
-
Zeki
nagyúr
Konnektorba dugós Bluetooth-tal ki-be kapcsolható konnektort keresek.
Köszönöm! -
CHIPman
nagyúr
válasz patomi #165612 üzenetére
A banggood versenytársai a Gearbest, Geekbuying és hasonlók, ahol normális (esetleg áfamentes) szállítási lehetőségeket kapsz, esetleg néhány terméknél EU raktárat, nem egy random kínai aki postán adogatja fel az alin megvásárolt cuccokat. Nem értem a példákat, tökmindegy a kiindulási ár, ha kuponokkal lejjebb viszed, nem?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
patomi
őstag
válasz CHIPman #165601 üzenetére
Csak leírtam a véleményem(ezt ki is emeltem), mint, ahogy te is. Pár dolog ami engem érdekel: Ezt alin $33-ért vettem, ez alin $32 jelenleg. Ez most is $25 alatt van alin. Plusz alin is vannak kuponok.
Nem tom mit vitt a versenytársak alá.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Blaise
veterán
válasz ace22 #165609 üzenetére
December végén rendeltem Gearbestről egy atkaporszívót, januárban adták fel elvileg DPD-vel, de ennyit mutat, meg se mozdul:
DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.
Próbáltam náluk refundot kérni, nem akarták érteni, nemrég eszkaláltam a PayPal-nak.
-
bul07
nagyúr
válasz vwpolopg #165607 üzenetére
BG rendelésem nem volt nyomon követhető
Lehet a regisztrált cuccokkal van baj( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vwpolopg
őstag
-
törölt tag
válasz petipetya #165604 üzenetére
ez az SK658-es volt
EM4305-os 125khz-es tagokat tudsz masolni mint az a jobb also. Van alin kartya korong karperec kismacko ... -
törölt tag
EM4305-os tagokra masoltam kapunyitót, ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Van olyan kipróbált és bevált NFC másoló, amivel a jobb alsó sarokban lévő kék kapunyitót (13.56MHz NFC RFID IC Tag) tudnám lemásolni egy fele olyan vékony, vagy még kisebb valamibe, amit szintét a kulcscsomón hordhatok? Idehaza kapható, csak ennyit nem adnék érte.
Ilyet találtam alin, ahol a 125KHz láttán megállt a tudományom.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
CHIPman
nagyúr
válasz patomi #165589 üzenetére
Az értelmes termékek 80-90%-ára van kupon, ami a "versenytársak" alá viszi az árakat, tehát az áras dolgot ki is lőhetjük, a gariztatás pedig kínában mindig lutri. Csak hogy ne tántorítsuk el az embereket feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája