Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz bucihost #47657 üzenetére
Nem kell az ellenőrzéshez kártya sem, kimégy az utcára, becsukod az egyik szemed, a másik előtt elkezded forgatni a szemüveg egyik lencséjét, míg mondjuk egy parkoló autó szélvédőjét nézed. Ahogy forgatod, úgy fog változni a visszatükröződés a szélvédőn.
Vagy mondjuk egy háztetőn a cserepeken. A polarizált lencsét forgatod, hol sötétebb, hol világosabb lesz a cserép. Meg millió más helyen meg lehet nézni, a fémes tükröződésen kívül mindenen.
-
Beni2360
félisten
válasz bucihost #48091 üzenetére
Nekem egy éve van meg nagyon szuper, mindent kinyit még azokat a fránya márkás gépeket is amit csak szerviz tudott szétszedni. nagyon megérte a pénzét.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugo_
veterán
-
gyemipapa
senior tag
válasz bucihost #87681 üzenetére
Minek FTP-re vagy HDD-re? 32 GB kártyára igen sok anyag ráfér. Mozgásérzékelős, tehát csak akkor rögzít, ha mozgást észlel, közterületre pedig törvény szerint nem irányíthatod. Mi lehet az, ami 32 gigára nem fér rá? távolról még mailt is küld, ha mozgást észlel, távolról törölni is tudsz, hogy helyet csinálj.
Ilyet meg, ahogy pl. fentemm is látod, 5-10 ezer Dt-ért ki lehet fogni. Fő, hogy free DDNS-t adjanak hozzá.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
Beni2360
félisten
válasz bucihost #88602 üzenetére
Hát nálam valahol landolt egy doboz alján, szinte semmire nem jó. Főleg mágneses hangszóró tisztítására használhatatlan. Gyengus a szívása mint egy libafing.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dr.NX
addikt
válasz bucihost #89639 üzenetére
Találtam ebay-en Skandika Larvik és Lykka néven sátrakat, folyamatosan van több futó aukció német és angol sellertől is, a kisebbek 10+szállítás, a nagyobbak 15+szállítás körül szoktak végződni. Szezon végén talán még könnyebb lesz megcsípni. Egyelőre a Decathlonos is megéri.
Elfogadom a sütiket.
-
dugesz77
őstag
válasz bucihost #90473 üzenetére
Nekem ez az egész KKMOON egy katyvasz. Néztem az oldalukat amikor megjelent ez az olcsó dvr hát ezen nehéz kiigazodni. Mit gyártanak , mit gyártatnak ( például KKmoon Roidmi 2S ) + szinte nincs is terméktámogatás Ettől még lehet jól működnek csak furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz bucihost #91584 üzenetére
és milyen kamerát néztél eddig?
ezt ajánlották valahol: Digoo DG-M1Z 1080P SHARK
Én ezt vettem jóárasítva:
GUUDGO GD-SC02 720P
Teszi a dolgát tud felvenni, de a visszanézés, meg a beállításai elég fapadosak...
Kép közepes minőség, hang nagyon béna, alig érteni
Nem kifejezetten ajánlom, bár US$13.59 megért.
# otthoni biztonsági éjjellátó wifis kamera beltérre[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz bucihost #91691 üzenetére
Most nézem levitték 17USDre a Digoo DG-M1Z 1080P SHARK kamerát? 44% off promo (Persze előtte felvitték 25-ről 30-ra)
Ennyiért már lehet berendelem... a fogadalmam ellenére[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
xXxian
senior tag
válasz bucihost #118016 üzenetére
Ezt leltem az Ózonról:
A fémeket (arany, platina és iridium kivételével) a legnagyobb oxidációs fokú fém-oxidokká, oxidjaikat magasabb vegyértékű oxidokká vagy peroxidokká,
a szulfidokat szulfátokká,
a szenet már közönséges hőmérsékleten is szén-dioxiddá,
az ammóniát száraz gáz, vagy cseppfolyós állapotban ammónium-nitráttá oxidálja.Korróziós hatása 2-3 ppm koncentráció felett már észlelhető. Egyes fémek katalizálják az ózon bomlását.
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Jabby
őstag
válasz bucihost #118016 üzenetére
Az biztos, hogy az ózon a klórnál 1000-1500-szor agresszívebb gáz, ezért sokkal jobb hatásfokkal fertőtlenít a klórnál.
Viszont nagyon instabil molekula, 20-35 perc alatt lebomlik kétatomos oxigénné.
Szerintem ezért nem okoz kárt az elektromos berendezésekben ha nem használjuk rendszeresen (nincs ideje kifejteni roncsoló hatását). Kb. egy évig használtam folyamatosan autóban szivargyújtós ozonizátort (ionizátor néven keress rá), nem emlékszem mennyi ózont termelt, de semmilyen hatását nem tapasztaltam, elektromos hibám sincs azóta az autóban.xXxian:
Szénnel majd teszek egy próbát
-
dugesz77
őstag
válasz bucihost #147035 üzenetére
Ezeket a zárt rendszeresek pont nem ajánlanám. 3 féle is megfordult nálam de nem voltak jók. Pont a telepíthető alkalmazásokkal van értelme egy ilyennek. Sokkal inkább akkor már használtan egy Moto 360 vagy Huwei watch w1 vagy Apple watch 1-et 20-35 ezer körül már szép ,nem leharcoltakat lehet találni.
-
Beni2360
félisten
válasz bucihost #160265 üzenetére
Bocs de ez a video is parasztvakítás.
Méri a spirálról a hőmérsékletet.
Tizen évvel ezelőtt volt szerencsém egy ilyenhez hát esőben nagy páránál semmi, télen a másik fele. Landolt a lomiba.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mr_kickass
tag
-
DJGABI
addikt
válasz bucihost #163466 üzenetére
passz. ha megvan már a tablet, akkor ki kell próbálni. ehhez az alkalmazáshoz 4.1-es rendszert ír, procit, ilyesmit nem. raspi régen döcögött android autoval, azt tudom.
mondjuk a gmaps-nak már direktben futtatva is van igénye... franc se tudja melyik a jobb megoldás..
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dobolan
senior tag
válasz bucihost #180541 üzenetére
A paypal fiókodban keresd ki a tranzakciót, és ott indítsd el a disputet, ha erre nincs lehetőséged ott, ahonnan vetted. Ugyanitt lehet visszaigényelni majd a vissza szállítás költségét is.
Szerk. Ja bocs most olvastam vissza, hogy ebay-ről van szó. Akkor először az ebay-en kell indítanod a reklamációt. Ha azon a felületen az eladó elfogadja, és rendeződik a dolog, akkor visszaküldöd a cuccot, a szállításról meg a számlát fel lehet tölteni a PayPal tranzakcióhoz majd a visszaigénylésnél.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz bucihost #180544 üzenetére
Ha továbbra is akadékoskodik, akkor szerintem is dispute paypalon, vagy ahol vetted. Leírod nekik a problémádat a termékkel, eladóval, aztán esélyes, hogy visszakapod a pénzedet.
Egyébként az ilyen kapcsolókon sokat segíthet, hogyha a megfelelő helyen adsz neki valami kenést, mert ezek gyárilag kenve vannak. Zsírspray mondjuk jó lehet.
-
Beni2360
félisten
válasz bucihost #182837 üzenetére
Az francia orszagi eu-posta lesz, ott rendezik a beleptetest szvsz, de link nelkul csak talalgatas van
-
Beni2360
félisten
válasz bucihost #182840 üzenetére
Ez a link kevés a termékről kellene. Mivel Alis vasarlas jobb volna az Alis topikban folyatni.
Ráadásul meg egy visszajelzese sincs sem követője. link[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest