Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #140997 üzenetére
Pontosan emiatt. Vicc nélkül.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #140997 üzenetére
két alapvetés van, minden ami edc vagy survival azon kell lenni sípnak vagy sörnyitónak
-
Real_Necro
veterán
válasz dugesz77 #140993 üzenetére
Jól látom, hogy síp van a végén? Ha lemerül az akksi fújhatod, hogy megtaláljanak a sötétben.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
w.miki
veterán
válasz IldiH #140992 üzenetére
Törölték a megrendelésemet
MAGICSEE N4 TV Box Support 4K H.265 – BLACK 2GB + 16GB ( EU )Amlogic S905X Android 7.1 2GB RAM + 16GB ROM 2.4G WiFi 100Mbps
KUPON: WP1X662MHP
Ár: 23.07$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ace22
tag
Garancia hazai webshopból vagy fizikai boltból: kitűnő tréfa. A kínai panaszkezelés szerintem jobb a hazainál, különösen PayPal hátszéllel.
-
MarioAna
senior tag
válasz dugesz77 #140993 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom, talán a legjobb kínai vételem volt az évben (igaz én 11USD-t fizettem érte). Strapabíró, számomra érthetetlen módon sokáig bírja az akku (naponta 2-3mp-et használom low fényen amíg benézek a postaládába, idén kétszer kellett eddig tölteni január óta!). Az egyetlen "negatívum", hogy mágneses a vége és a kulcscsomón hajlamos összeszedni a szabadon fityegő dolgokat.
-
dugesz77
őstag
zanflare F6s kis lámpa a BGTOP05 kuponnal 7,5$-ért egész jó ajánlat .
Mutatós kis csöppség ,cserélhető aksival,usb-s töltéssel[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #140989 üzenetére
A kínai garanciát mindenki fogja fel úgy, hogy nincs.
Mire visszapostázod egy fél ökör áráért (persze PayPal fizet a visszapostáért) majd valahol kering 2-3 hónapig, hogy utána ismét a vám miatt keresgéld elő a korábbi CN22-23 nyomtatványt meg korábbi vámkezelésitt addigra elmegy a kedved az egésztől. Pénz, idő és türelem, abból meg kevés van.Akinek valós garancia kell, vegye meg hazai webshopból vagy Amazonról.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
Köszi ez az oldal megvan, de ő kintről rendelte és ugye az már más tészta.
Ott is kérdezték a 3 évet de keresse meg ezt és azt. stb volt a válasz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Hali!
Itt szokott sokszor tema lenni a Xiaomi Wifi Amplifier 2.
Itt talan tobben kepben vannak vele, mint barmelyik halozati topikban.
Egy olyan problema lenne, hogy ismeros az egadta vilagon sehogy nem tudja beallitani.
Mainland china, email, jelszo...belepve. Plusz jel, kivalasztja a listabol, reseteli, megtalalja a routeret, de megsem csatlakozik fel.
Ha az itthoni routerem atkonfiguralnam haver routere(tehat ssid, jelszo ugyanaz lenne), beallitanam, akkor nala otthon mukodne? -
w.miki
veterán
Világítós óra
Digoo DG-C8 New Wireless Full Color Digital Clear Backlight Electronical Desk Bedroom Alarm Clock with Light Sensor
kupon: DGC86
kupon ár: 6,66$Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
HKorn
veterán
Na megjött a Xiaomi Piston Fresh füles. Nem rossz, de gyakorlatilag a régi Nokia fülesem, amit a 730-hoz adtak összességében szebben szól sztem.
Ennek talán a basszusa erősebb kicsit, viszont a magas hangok dobozosabban szólnak. Mind1, 5$-ért másodfülesnek megérte.
Run&Ride
-
dugesz77
őstag
Dresslily-nél kupon nyitogatós karácsonyi játék.
-
-
a2d2
addikt
-
dugesz77
őstag
válasz wwenigma #140977 üzenetére
A 480-as persze ,hogy nem akartam megvenni. Csak jeleztem,hogy EU raktárba meg csak a 480-as jut az is drágán(le maradt a mondandóm végéről a szomorú szmájli ). Pár napja ezt bújom honnan/mit és ez az 1TB-s jó ajánlatnak tűnt. De kihagyom ahogy eddig is tettem. Simán megfoghatják és akkor meg már beéri az itthoni árakat és a megbízhatóság/garancia akkor még szóba sem került.
[ Szerkesztve ]
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dugesz77 #140974 üzenetére
Ne szorakozzatok már ilyenekkel bakker, itthonról 20e (70$) egy normális 480GB-os SSD, 3 év garanciával...
Egyébként érdekes a Ramsta...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pacseryk
csendes tag
Erre nincs valakinek olcsósító ötlete?
Alfawise XBR - 08 TV Sound Bar Bluetooth 4.2 Speaker
[link] -
Tim82
félisten
válasz dugesz77 #140974 üzenetére
Ez jó ötlet, nekem is eszembe jutott, de sajnos a fotómasinám (Panasonic MILC gép) sem ismeri fel/kezeli a kártyát, úgy viselkedik, mintha nem tettem volna bele.
Amúgy csak azért írtam a Te hozzászólásodra válaszként, mert a konkrét termék ott volt linkelve, ahhoz tapasztalat, még ha negatív is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dugesz77
őstag
válasz Tim82 #140971 üzenetére
Sajnálom. Nekem két ilyen felismerhetetlen kártyát már sikerült visszahoznom kompakt fényképezővel. Formáztam csak vele, onnan meg már ment minden. Hátha...
SSD témához. Fogtak meg már valakinek SSD-t a vámon? Kéne játékokhoz egy 500-1000 Gb-s.
Van most ez a Ramsta S800 1TB és a YKPPQZZG kuponnal 109,9$. Nem tudom ,hogy van náluk áfamentes rendelés?(például ez "EU Priority Line7-15 business dayUS$ 8.17).
Lengyelektől lenne 65$-ért a 480-as.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz dugesz77 #139301 üzenetére
Nekem ma jött meg.
Se Windows, se Linux, se Android nem hajlandó felismerni, többféle USB-s és beépített kártyaolvasóval is kipróbálva. (64 GB-os szintén Samsung, illetve Sandisk kártyákat kezelnek ugyanezen cuccok.)
Indítottam is a Joybuy felé egy Refund-kérést, kíváncsi leszek, hogy kell-e majd a Paypal-hez fordulni.
Meg arra is, hogy a holnap átvehető SSD milyen lesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
1stVikman
senior tag
válasz ace22 #140955 üzenetére
Köszi, sajnos már nem megy a kupon, pedig rendeltem volna egy ilyet is.
Viszont találtam rá egyet, amivel 1 $-ral lesz olcsóbb, így 7$-ért vihető: GBRMV6(#140954) jjeahh
Ha legközelebb lesz ennyiért, szerintem rendelek onnan is egyet. Lámpából sosem elég.(#140960) WestBam
Akkor mondhatjuk, hogy "árában" vettem. Igazából akartam egyet, és már nem bírtam tovább várni.
-
ace22
tag
válasz HKorn #140967 üzenetére
A firmware egyszerűbb (nincs 3/5 mód). Állítólag van mode memory. A 2.5 A-es áramfelvétel sem a 6X, sem a 8X Convoy-éval nem egyezik (7135 IC -> kb. 350 mA darabonként, azaz 2100 vagy 2800 mA az áramfelvétel). A 800 lumen kb. hihető.
"5 dollárért egy próbát megér" alapon rendeltem a pincébe. Ha (jövőre) megérkezik, beszámolok a tapasztalatokról.
-
-
draco31
veterán
Bulgáriából rendelve nincs vám igaz?
17e-es tétel.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
w.miki
veterán
Nem tudom mi ez, de jól néz ki:
DIY Colorful Graffiti Painting Creative Color Scraping Paper
Ár: 1.59 USD
Kupon: BGTOP11Xiaomi 70minutes Dashcam PRO, GPS nélkül
54.99 USD APP-ból, pontokkal tovább csökkenthető[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zola007
veterán
válasz pulutodurumo #140950 üzenetére
tökéletes lesz az első
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
WestBam
senior tag
válasz Lucho7 #140956 üzenetére
Én itthon vettem hármat, mert kettő alapból hülyeséget mért (ilyen 5-6°C eltérés mínuszban) annak ellenére, hogy 10 év garival hirdették. Én itt és EZT vettem, a klasszik lassú higanyoshoz képest -0,1°C, ezt már elfogadhatónak találtam.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
válasz 1stVikman #140947 üzenetére
Úgy egy évre vetítve mondom a 10$-t. Néha felviszik, hogy kuponos vagy flash sale legyen, de 10$ a "normál ára".
@Dyde
Ez egyel gyengébb mint a legerősebb. De ez sem rossz ám!@hugi0
18650 lítium-ion akkuról megy, 6500-7000K közt van a színhőmérséklete, vagyis hidegfehér.
-engem is megelőztek@HKorn
Na az a 7$-os ár, az igazi akció volt, gondolom pár darab volt csak.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Essejó
veterán
válasz Flashback #140849 üzenetére
Az Alibabán simán, van ahol ennyi a minimum rendelés.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Jött egy csomagom és a reptéren lévô DHL raktárnál tudom átvenni. Mi ennek a menete, csak besétálok és odadják a csomagom?
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
Lucho7
tag
Sziasztok, megjött a xiaomi lázmérője [link]
De nem mér pontosan, valaki tapasztalt már hasonlót? Lehet csak az elem gyengeség hibája? Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
ace22
tag
válasz 1stVikman #140944 üzenetére
Utorch V8 CREE XPL (Convoy S2+ klón, 5 üzemmód, hiába, ami jó, azt koppintják):
$4.99 kupon kód: GBexhf43
-
jjeahh
nagyúr
válasz 1stVikman #140947 üzenetére
Dresslilyn mostanság gyakran van kupon rá
HKorn: Nincs régi laptopod használaton kívül? Nekem volt egy, az akkuját szétszedtem, 5 vagy 6db 18650 cella volt benne, lemértem és tökéletesen működnek...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
hugi0
őstag
Koszonom az uraknak !
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
pulutodurumo
addikt
válasz Zola007 #140942 üzenetére
Ez elég igényes, vagy jobb kell?
Ez maga az egyéniség. (Budapest mintás)
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
1stVikman
senior tag
válasz Thrawn #140905 üzenetére
Convoy S2+ pastel blue 7135x6 9.99$ + 0.02$ shipping= 10.01$
kupon: GBAFFYL060*This coupon will expire on 12/30/2018 UTC or after 80 times used, whichever comes first.
Én az előbb még tudtam használni.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
tudtok ajánlani jó minőségű, igényesebb kivitelű szemüvegtokot, ami nem rugós?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real_Necro
veterán
válasz anadroid #140903 üzenetére
Nyugi, a pendrive sebessége is hasonló lesz... Nem is tudom a másodikat lemondjam vagy megvárjam.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
bul07
nagyúr
Megjött a dresslily-ről a Kingston DT50 16GB pen
Kis teszt
2.0[kép]
3.0[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz D0zeR #140928 üzenetére
Soha többet nem rendelek elő semmit. 2x szívatott be a Banggood vele, először a Xiaomi elemes csavarhúzóval, aztán meg egy Powerbankkal, a csavarhúzót kivártam, a powerbankra kértem refundot, mikor már 2 hete csúsztak vele... Nagy csalódás ez a része a BG-nek, és egyre többet csalódok bennük.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kigyi_23
addikt
válasz D0zeR #140928 üzenetére
Náluk előfordul ez. Többször is csúsztak már az előrendelői cuccokkal ilyenkor kapsz majd 100+ pontot kárpótlásul... Szerintem szándékosan korábbi időpontot írnak ki, hogy ilyenkor azt nézze a vásárló és innen rendelje, mert itt már előbb kapható lesz Kici kínai szereti az átverős kiírásokat
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
1stVikman
senior tag
Zanflare F1 Gearbesten kuponnal: $12.12
[link]
kupon: Xmas-an
Még 200 db, magyar idő szerint 17:00 óráigszerk.: Visszaolvastam, látom már linkelték előttem.
[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz lumpy92 #140906 üzenetére
Családon belüli volt 2 postai dolgozó is. Egyikük 40+ évig volt autós postás, a másik 20+ évig biciklis. Ők szerették a munkájukat, szerettek az emberekkel való kapcsolatokat. Az egyikük nyugdíjas koráig csinálta, a másik tavaly hagyta ott a debreceni postát. A teljesíthetetlen határidők, a felülről jövő nyomás miatt, és a kevés pénz miatt nem szeretnek a postások dolgozni. Fenti emberek életükben nem voltak postások, nem tudják hogyan működik a dolog, csak elvárnak lehetetlen dolgokat. Persze vannak köcsög postások is, alá írom, de a legtöbbjük normális. Régebben még egy elitebb szakma volt a sima dolgozók között, manapság mindenkit felvesznek, mert óriási emberhiány van. Ennek megvan a hátránya is, hiszen olyan emberek járkálnak értékes csomagokkal és több százezer kp-val, akire még egy 5 forintost se bíznék.
-
kigyi_23
addikt
válasz Fityusz #140919 üzenetére
Ilyenkor semmi az LVS csomagok nem követhetőek hazánkig a célország Belgiumot takar oda érkezett be onnan vagy nem jutott el hazánkig vagy ami valószínűbb, hogy hazai szolgáltatónknál gondok vannak és elkeverték/elvesztették. A Gearbest meg ilyen, először a postára küldenek mond nekik jártál ott és nincs náluk. Ez a csomag elveszett.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Digitalis
senior tag
válasz Zola007 #140922 üzenetére
Évtizedekig tradicionálisan jól, tisztességgel működött valóban, de a fejétől kezdett bűzleni a hal...
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
kano
nagyúr
válasz Thrawn #140923 üzenetére
Bocsi, hogy segíteni próbáltam, többet nem teszem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Thrawn
félisten
Újra? Az egy másik topik amit linkeltem, ott jött jó ajánlat.
Megérdemelsz még egy kávét így kora hajnalbanFityusz: az van, hogy beszélj a Postával, hogy miért ülnek a pakkodon szept. 29 óta.
#140924 kano: ne akadj fent, értékelem, hogy segíteni próbáltál, de nem UV-s lámpát vadásztam.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Zola007
veterán
van egyébként olyan ország, ahol a levélkézbesítésnek van épkézláb alternatívája a nemzeti postaszolgálat mellett/helyett?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Akinek kínja van a postával, az legyen kedves a felügyeleti szervéhez fordulni panasszal a topikban való lázongás és berzenkedés helyett. Kösz.
Magyar posta Felügyeleti szerve:
Megnevezés: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 106.
Levelezési cím: 1534 Budapest, Pf. 75.
Telefon: +36-1-468-0673
Fax: +36-1-468-0680
E-mail: info@nmhh.hu
Honlap: www.nmhh.huYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kano
nagyúr
válasz Thrawn #140917 üzenetére
Csak akkor azt nem értem, hogy miért kérdezted újra a #140905-ben?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Fityusz
tag
Sziasztok.
Ilyenkor mi van ???
Szám: LVS1376360004102399
Csomag állapota: Lejárt
Célállomás: Ismeretlen
Származás: Belgium
2018-09-29 16:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2018-09-29 07:46 Departure to country of destination
2018-09-28 20:13 Parcel is handled
2018-09-22 13:00 Arrival at export hub
2018-09-21 04:51 Item is ready for transport
2018-09-21 03:51 Item is announced / bpost received the information
======================================Gearbest azt irja hogy beszeljek a postammal...
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
Zola007
veterán
válasz wwenigma #140901 üzenetére
elnézést, ha tévedtem, ez esetbeb akkor dögöljön meg a posta és mehet tovább a hőbörgés
-
kano
nagyúr
válasz Thrawn #140915 üzenetére
Király!!
De ez az UV-s verzió (és drágább is ahogy látom).
[link] 20$ de PVp42yZ7 kuponnal 16$.Nem tudom, hogy mennyire jó, csak láttam.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Thrawn #140905 üzenetére
Igen.
Digitalis
Nagyon egyszerű lenne a megoldás, meg kell nyitni a piacot a postai szolgáltatások terén és már javulna is a szolgáltatás (vagy csődbemenne).[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #140912 üzenetére
Xiaomi MITU-nál működött.
-
drinker
tag
-
NORBl
aktív tag
SonOff, BlitzWolf okoskapcsolókat működtet valaki telekomos / upc routerrel ? Mert nekem nem sikerült kapcsolódni.
Lehet ennek valami köze a wifi frekihez ? 2,4 / 5 Ghz ? Router mellett vagyok, jel erős, és mégis defektes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Thrawn
félisten
Látott valaki mostanában Convoy S2+-t akcióban?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Digitalis
senior tag
Pontosan. Sok helyen csak értesítőt vagy még azt sem dobnak be. Vagy két lépcsőházzal arrébb egy idegennek dobják be éppen. ( el is ment a csomagért, akkor látta, hogy nem Ő a címzett.) Vagy múltkor a sorban az előttem állónak mondta a küldeménykiadó hölgyemény, hogy le kéne vágni a kezét mindenkinek aki Kínából rendel valamit is. Bent a postás kontrázott, inkább felgyújtani kéne az egészet. A sor meg kint az udvaron áll sokszor. (BP.) Lassan már szégyellem felvenni a csomagot a postán...
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
anadroid
senior tag
A november 6-án 100%-os kuponnal vásárolt 64 GB-os USB-kulcsot ma adták fel a Zapals-nál.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Zapalson 100%-os kuponnal vettem egy 190 dolcsis akciokamerat, 17 dolcsi postat fizettem csak erte.😊
Kivancsi vagyok,feladjak e.😊
Bar tul szep lenne....😊Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Zola007 #140899 üzenetére
Milliárdos nyeresége van a postának. Az a dolga hogy kézbesítse a levelet csomagot bakker, miről hadovalsz ember?!? idiotasag... Ha nem tudja hagyja abba de ne a kifogásokat keresse hogy miért nem csinálja a dolgát.
NMHH-nál kéne fingassa mindenki a helyett hogy ilyen trash talk folyjon a dologról....remélem hamarosan megkapom a végzést a legutóbbi szeptemberi alkotásuk miatt...legyen az amiről beszéltek, egy forintot sem fogok sajnálni az NMHH vizsgálatokra ha bármit nem papír szerint csinálnak...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest