- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz quailstorm #138899 üzenetére
Hát annak sem annyira örülnék, így hogy láttam korábban 7.9ert is.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz szabi__memo #138898 üzenetére
A régi akciós 10$-os árat nem látom sehol (bár az gearbest kupon volt, csak hónapokig).
(#138897) Degeczi : kösz a linket
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz quailstorm #138887 üzenetére
Van valahol jó áron?
-
Degeczi
nagyúr
válasz farkas-j #138896 üzenetére
Erről a típusról van szó, igen, de nem azért terhel, mert nincs benne elem, egy ilyen LCD-s feszültségmérés energiaigénye elhanyagolható, ezért egyszerűen ellenállással is leterheli a mért elemet.
Akit érdekel, itt a régebbi, analóg műszeres változat belső felépítése, ahhoz képest aligha változott a digitális, hiszen a lényeg ugyanaz: egyszerűen 3.9 Ohm-mal terheli le a 1.5V-os, és 220 Ohm-mal a 9V-os elemet mérés közben.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz quailstorm #138894 üzenetére
Én és a nagy család (mindenkinek vettem) ilyen digitális elemtesztert használunk. Nincs benne saját elem, a mérendő elemről/akkuról kapja a villanyt, így meg is terheli azt a szükséges módon.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Degeczi
nagyúr
válasz quailstorm #138894 üzenetére
Mondom terheli.
Van benne.
Két ellenállás (külön a 9V-hoz) aztán nem nagy tétel...(de az idézett szöveged is erre utal: azért ne mérd sokáig, h ne merítse le nagyon)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Degeczi #138890 üzenetére
Elsőre nem volt egyértelmű, hogy a linkelt filléres csoda is tesz rá terhelést. Így már értem.
"The battery tester is activated by the battery being checked. Keep test times as short as possible, to avoid unnecessary battery drain."
Szerintem a linkelt simán csak az elemről hajtja a mérőkapcsolást meg a kijelzőt. Nem hiszem, hogy van benne külön műterhelés ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Jó lesz ez a GearVita is, kell a konkurencia a nagyoknak
Jelenlegi Black Friday és Cyber Monday akciójuk 10% kedvezmény paypal10 kuponnal.
EU Priority Line elmondásuk alapján ÁFA- és vámmentes, nekem úton vagy egy csomag és Bécsen keresztül jön (4PX szállítja), nem állította meg a vám a nyomkövetés szerint 1-2 nap és átvehetem remélhetőleg.
Black Friday főoldaluk, ahol látszik a kupon -
Degeczi
nagyúr
Elemtesztelésre nem.
Csak a terheletlen kapocsfeszültséget tudod multiméterrel mérni, az pedig nem sokat mond az elem állapotáról: előfordul, h úgy teljesen rendben lévőnek tűnik, eszközbe rakva terhelés alatt mégis halott, gyenge. Ezért kell az elemteszter, ami terhelve méri.Mondjuk pont emiatt könnyen lehet, h rendben van a meglévő teszter, és a 9V valóban esik pár tizedet a terhelésre.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Multiméter van egy Maxwell, csak nem akarom mindig előszedni ha meg akarok nézni pár elemet
A fél asztal kell hozzá, ha multiméter, elemek, műterhelést összepakolom, ez így meg elfér az elemek mellett az elemes dobozomban[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
tudtok ajánlani megbízható digitális elem-tesztert?
egy BT-168Dvettem már, 1.5 V-on OK, de 3 és 9V elemnél 3-4 tizedet alul mér
jó lenne, ha esetleg 18650 akku is belemenneEsetleg olyan USB cumóra hogy keressek rá, ami ezen a képen az alsó a csipeszekkel (3-as)?
USB mérőm és USB ellenállásom már van[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KTU
addikt
válasz dugesz77 #136965 üzenetére
Huawei Honor AM04S Bluetooth headset megérkezett, multipont, szimultán 2db készüléken is lóghat, nem láttam a leírásba (kivéve ha kínaiul volt ) kipróbáltam működik.
Hangerő és érthetőség nagyon jó (hangosabb, jobb mint a Xiaomi),
akasztó nincs hozzá mellékelve, (Plantronics M70 jó hozzá)
A szilikon úgy néz ki mint a képen, kényelmes is végre, (már volt egyfolytában 4,5 órát is a fülemben, Xiaomi 15-20 perc után kényelmetlen bármit raktam rá, már gondolkodtam hogy itthon veszek megint M70-et).
Még nem tudtam lemeríteni, nem tudom mennyit bír, lehet hozza a Plantronics M70 szintet.
Kínaiul beszél, de sokkal kevesebbet (rövidebb szavak, már tudom kínaiul melyik mit jelent ) mint a Xiaomi, sajnos bekapcsolásnál nem mondja a beszélgetési időt, amiből lehetne tudni az akku töltöttséget.
A 4$-t nagyon megérte, most 5$.
Xiaomi-ból is vettem 2db-t, egyiket $13.62-ért másikat US$7.99-ért, nem érték meg az árukatPlantronics M70 utódokat kerestem (mindig 2db van nálam használatban) az egyik már kimúlt 4 év után,
remélem ezek is sokáig bírják, de rendeltem tartalékokat feketében is.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Timyyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #138865 üzenetére
Szuper, akkor hozzácsapok 1-2 flakon baleát is
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
fradi81
veterán
válasz Timyyy #138864 üzenetére
Használhatóbb mint a 10ezer alatti philipseim ezért vettem ezt, és elvileg vízálló is. Miután az első 2 hónap után elromlott így újrarendeltem, remélem ez tovább bírja majd, és inkább nem használom tus alatt, lehet azt nem szerette az első. Jól vág és folyóvízzel megvan a tisztítás fél perc alatt, az usb töltés is jó dolog.
moto g72, Ninebot d28e
-
Zola007
veterán
-
kigyi_23
addikt
Amikor úgy lép be a postás hozzánk, hogy na most menekülj, menekülj! És még csak nem is sejti, hogy amit ma hozott csak a töredéke annak amit hozni fog
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Timyyy #138864 üzenetére
szerintem totál jó, igaz 1-2 naponta kell csapatni vele. balea-s aftershave balzsamot előtte(!) pár perccel felkenek, hogy beszívódjon egy kicsit, és végigmegyek vele. [link] ezt a világoskéket használom, mert folyósabb, nem krémesedik össze a borotva fején. (a fekete pudingosodik ugyanebből)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Timyyy
őstag
Elektromos borotvát vennék ajándékba, elsősorban Xiaomi típusai érdekelnének, például ez.
1-2 mondatos tapasztalatot tud valaki írni? Esetleg 50 dolcsi alatt van jobb vétel ennél?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
senior tag
Xiaomi SMATE ST-R102 Turbine Electric Shaver Three Blades IPX7 Water Resistant USB Charging 4500 rpm High-Speed Motor - Black
$19.99Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz mobilizmo #138850 üzenetére
A kidolgozás jó, extra onnal van bevonva a vezető a nagyobb áram miatt ha jól látom. A 4kV-os teszten bukna a távolság miatt csak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #138857 üzenetére
Gondolom +posta még, ill. a fehér volt olcsóbb pár helyen.
-
Okos órából melyik most a bestbuy? 20-30 napot jó lenne, ha bírna egy töltéssel. 20e alatti áron.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
w.miki
veterán
Xiaomi zuhanyfej, akiknek fontos a minőség.
Xiaomi Mijia Diiib 3 Modes Adjustment Handheld Shower Head Set 360° 120mm 53 Water Hole with PVC Matel - Shower head & hose sets
Ár: 28.88 USDÉgő
Xiaomi Yeelight YLDP05YL E27 10W Warm White to Daywhite Smart LED Bulb Wifi App Control AC100-240V
Ár: 12.40 USDÓra
Original xiaomi mijia codoon smart sports GPS watch S1 work with smart phone app Heart rate monitoring / 50 meters waterproof
Ár: 47.92 USDHawkeye Firefly Micro 1080P Mini Action Camera - BLACK 2
Flash: $17.99[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mobilizmo
addikt
-
-
Truman
senior tag
Csak nyugi! A karácsonyi csomagok már úton vannak.
Garantáltan nem fog semmi megsérülni.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Degeczi
nagyúr
válasz Chris Kiki #138843 üzenetére
Ez kétségtelen (igazából az elképesztően alacsony árból is következik), de ez nemigen okoz problémát, hiszen a jellegéből adódóan olyan helyekre kerül, ahol nem éri külső behatás, csak egyszer kell összerakni vele az áramkört. Pl. kültéri felhasználáshoz pedig szintén nagyon kedvező áron (< $3) lehet esőálló házat venni.
-
KisApám
addikt
válasz kigyi_23 #138844 üzenetére
Nekem sajna a QWERTE-vel nincs jó tapasztalatom.
5 csomagból 3 nem érkezett meg, pedig direkt másik címre is kértem (vagy nem adták fel.)
Sajnos a csomaghoz nem adnak semmi féle nyomkövetési számot.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Robynho
tag
Helo,
Ezzel esetleg volt már dolga vkinek?
Lamax Sounder so-1[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Qwertee-n 4€-s akció van a random pólókra, ha 8-at rendelsz ingyen szállítással jön.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
puritan
csendes tag
válasz kenand #138468 üzenetére
Sonoff Basic 4,5$ az E-bay-en. Ez éppen a fele mint a Banggoodon.
-
skater86
tag
válasz Real_Necro #138836 üzenetére
Igen, ilyesmit. Köszönöm!
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #138829 üzenetére
Ott az a kis piros szobor Putyint ábrázolja?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
skater86
tag
Sziasztok. Olyan párnát keresek, ami ugyanúgy néz ki mint fb cheten a "kék ujj" ikon, "hangulat jel". Hogy keressek rá? Milyen kulcsszóval? Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz laca71 #138815 üzenetére
Nem áll karral, de a lányomnak ilyen kellett a szobájába a tükör fölé.
-
DarkByte
addikt
válasz madrac #138821 üzenetére
Nem vagyok egy szakértő, de elnézegetve ezen ürge kínai töltő tesztjeit, hogy mire kell figyelni az összeszerelési minőségnél, szerintem ezen a Blitzwolf-on aggasztóan alig van elválasztva egymástól a kis és nagy feszültségű rész.
Nem merném 24/7-ben bedugva hagyni.
Inkább legyen kicsivel nagyobb, és ne ennyire túlzsúfolt. De persze csak a 20 fillérem. A Sonoff S20 nem sokkal drágább, és jókat mondanak róla amennyire keresgéltem. Plusz kicsit nagyobb körülötte a közösség szoftveres szempontból.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
SparkMaker SLA UV 3D Printer - RED EU PLUG GBSparkMaker = $209.99
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
qfm
őstag
Valaki megtudja mondani sportsdirect-nél a kiírt árakra+postára jön-e még valami plusz költség? Van valami összeghatár, amit tartani kell, vagy semmilyen vám/áfa semmi nem jöhet rá pluszba? (esetleg már az ott megadott árak tartalmazzák)
Lehet hülye kérdés, de nem akarok meglepetéseket.
-
farkas-j
őstag
válasz Ghard #138804 üzenetére
Én ilyen töltőt vettem 1,5 éve több darabot is, és elégedettek vagyunk vele.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
kenand
veterán
válasz Jarod1 #138777 üzenetére
Tegnap linkeltem talán még él
Banggood
Blitzwolft BW-SHP2Kupun 938be3
9.59USD (+posta ha reget akarsz)
https://couponsfromchina.com/
oldalon rá lehet keresni arra mit szeretnél. Általában fen vannak a Banggood és Gearbest kupon akciók.[ Szerkesztve ]
-
m4rk.89
aktív tag
Hol lehet most legjobb áron Xiaomi légszűrőt (mindegy melyik típus) és párologtatót kapni?
-
-
madrac
senior tag
válasz Jarod1 #138777 üzenetére
Miért pont ez a bumszli kell?
BlitzWolf® BW-SHP6 -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg vett közületek olyan gépet ami tud 3D nyomtatást, gravírozást és lézergaravírozást egyben?
Nem nagyon találtam ilyet az allin, vagy milyen módon keressek rá? -
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #138780 üzenetére
Egy ilyen fokkal egyszerűbb lenne, ha van rálátása az egőnek a térre.
https://s.click.aliexpress.com/e/caWoFyS8
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Ledes tükör világításra hogyan keressek rá...
Arra ami egy kis karon eláll a faltól... -
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #138811 üzenetére
A kapcsolót elmentettem, köszönöm. Okos "izzóm" van itthon, csak a garázs nagy (2 beállásos), így olykor a 2x72W halogén is kevés.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #138780 üzenetére
"A garázs villanykapcsolóját gondoltam kibővíteni egy olyan megoldással, hogy egy nyitásszenzor hatására felkapcsolja a villanyt (a garázsnyitó lámpája kicsit kevés)."
Ha beteszel egy Xiaomi okoségőt, meg egy nem bevésős kapcsolót, és egy nyitás érzékelőt akkor a nyitásérzékelővel tudod az égőt vezérelni, és a kapcsolóval is le/fel tudod kapcsolni. Ebben az esetben az eredeti kapcsolónak mindig bekapcsolt állásban kell lennie.
Vagy direktbe kötöd a vezetéket a dobozban és fölé rakod a xiaomi kapcsolót, akkor csak egy kapcsoló lesz a falon.Én ezt a megoldást választanám.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csadi0011 #138806 üzenetére
Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor valaki nem azt írja, hogy miről kér információt, hanem azt írja, hogy tud valaki erről mondani valamit és ad egy linket.
De a linken nem az a dolog van amiről kérdez, hanem a kérdező egy saját korábbi kérdése, amiben szintén egy link van
Na, ebben az esetben sosem nyitom meg a linkelt linket, tőlem sosem fogja megtudni a választ
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gabag28
tag
Sziasztok!
Esetleg ezt a lakatfogót (Mustool MT866) látta már valaki olcsóbban mint a mostani 29,99 USD? Amióta nézem (nem túl régen) ez a legjobb ár, de ha ez előfordult már ennél jobb áron is akkor várnék még vele.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sepsi0 #138789 üzenetére
Van egy nem kicsi xiaomi rendszerem 22 darab "rákötött" eszközzel. 2 pici gyerek mellett meg nem most fogok nekiállni újra bütykölni, így kicsit kötött a dolog.
Ugyanakkor xiaomi rendszerével elég sok dolgot sikerült eddig is megoldanom, beleértve az időzítő 1 órás időtartamának a túllépését is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
csadi0011
őstag
válasz sepsi0 #138754 üzenetére
Kereshetőség és átláthatóság szempontjából fontos, hogy egy hozzászólásban linken kívül legyen ahhoz tartozó információ is.
Például: valaki ír egy tök hasznos leírást vagy tapasztalatot egy termékhez, amit nem nevez meg és csak egy linket ad meg mellé. Keresővel csak nagyon nehezen fogod azt megtalálni.
Vagy:
X: Valaki ismeri ezt a powerbankot? (vagy ledsort, vagy izzót, vagy pendrive-ot. vagy ha még ennyit sem írnak)
Y: Igen, én ismerem! Tök jó!
Z: Én is ismerem, de egyszer nem volt jó.
X: Köszi!Többször előfordult már, hogy ez a beszélgetés napokon belül megismétlődött ugyanarról a termékről
A keresőt szerintem kevesen használják, de aki használja, az ilyeneket meg sem talál, és akkor jöhet ő is újra ezzel a kérdéssel.Szerintem van, akit az is érdekel, hogy egy termék volt-e akciós régebben, hogy számíthat-e akcióra, vagy ne várjon. Ilyenkor is jól jön, ha akciós hozzászólásokra vissza lehet keresni.
Sokan #cimkézik a hozzászólásaikat, vagy kulcsszavakat raknak beléjük. (maguktól, nem mások kérésére, és nem köszönetért, hanem mert ez így megy jól)
Sokszor csak a moderátoroknak adunk felesleges munkát.
Amúgy sok linkkel az a probléma, hogy felesleges idő megy el rá, hogy kiderítsem. Nem fárasztó. Főleg, mikor doc vagy pdf fájlok letöltésére vezet a link. Az ilyesmit jó lenne közölni. PC-n ráviszem az egeret, és látom a célt, azzal nincs problémám.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Xiaomi Pro 300 wifi repeater a LUHOT20 kupont használva 8,99$.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Bambuszpro #138801 üzenetére
ROCK Universal LED Display 3 USB Charger $8.33 aliról paypal nélkül.
Talán az USAMS ugyan ez $10.99ért paypallal -
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #138794 üzenetére
Én is ezt írtam, olvass vissza, csak a saját szavaimmal.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bambuszpro
tag
Üdv!
Keresnék olyan fali tötőt ami megbízható és legalább 3 usb kimenete van. Nem kell tudnia ezen kívül semmi speciálisat (gyorstöltés meg társai) csak egy telefon, okosóra, fejhallgató kombó fog lógni rajta.
Lehetőleg ne legyen túlárazva illetve csak olyan forrás játszik ahol van paypal.
Előre is köszönöm a segítséget.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest