Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz KamuMazsola #139896 üzenetére
Nálam se működik
Próbáltam paypal előtt, utána is
Mindig azt írja hogy erre a termékre nem érvényes( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zsiz
őstag
válasz TRob1 #139898 üzenetére
Elsőre nekem is valami hibát dobott. Nem figyeltem mit. Megpróbáltam újra és elfogadta. Kipróbálok egy bluetooth fülest.
Köszi a tippet (#139883) Wajk
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
TRob1
veterán
válasz KamuMazsola #139896 üzenetére
Én is így próbáltam, de nekem sem működik.
Ha beírom, ha beillesztem, ha másik termékekkel próbáltam, akkor is mindig ugyanez:[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tipuka
addikt
köszi, én vettem 2db ugreen type-c - micro usb átalakítót 32 centért.
-
KamuMazsola
őstag
-
Tibko8
senior tag
-
bul07
nagyúr
Nekem sehogy se működik
5$ feletti vagy több dolog 5$ felett, paypal-ba belépés után se( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Wajk
addikt
ebay $5-os kupon váltható be a linken lévő cuccokra. Ha $5-ért vállogatsz össze, akkor ingyen megkapod a pakkot
Kupon:P5EFREE
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
zeon.hu
nagyúr
1 (vagy max 2) gb-os pendrive/stick, ami kimondottan gyors, kapható még valahol?
#?*@&!
-
azbest
félisten
válasz kigyi_23 #139854 üzenetére
a webshop kapcsán... láttam, hogy például az Air Purifier 2S -t promotálják, ami tán 42 900 forint és persze sokan okoskodnak, hogy miért nem nézik meg a honlapon.. hát mert persze oda nincs kitéve
Nem tudom, hogy nem frissítik vagy nem árulják online, de például a légtisztítő szűrőkből is egy fajta van csak fenn és az is "elfogyott". Szóval így nehéz lesz ez, mert továbbra is személyesen kell bemenni, odazarándokolni, ha valakinek kell valami.Nem tudom gondoltak-e rá, hogy esetleg bolti készletinformációt is jelezzen a weblap, mégha valamit nem is akarnak szállítással küldeni, hanem csak személyesen vehető meg. És a szövegezésből sem voltak túl jók, mert az elfogyott és a nincs készleten nem egészen ugyanazt jeletni szerintem (oldalanként másképp írják). Szóval valami egyértelműbb szöveg lehete arról, hogy soha nem lesz már vagy csak éppen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Siriusb #139870 üzenetére
Xiaomi gatewayt sem szállítja, pedig jó áron lenne
-
Timyyy
őstag
válasz Siriusb #139860 üzenetére
Anno 1 dolcsiért ment darabja, rendeltem 3 kéket meg egy fehéret... a gombja kb 10 lenyomást bír és szétesik, mindegyikkel ez történt, vágtam is ki a kukába őket, ne nagyon sajnáld, hogy nem tudsz venni.
Persze amíg működött jó volt, de ez kb 3 használatot jelent....Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
farkas-j
őstag
válasz -secret- #139862 üzenetére
Szerintem amit linkeltél az vagy nem eredeti, vagy van egy nagyon alap változat is amit még nem láttam. Én egy szuper akcióban (1,5$) vettem egy elvileg eredeti Xiaomi USB lámpát. (Az általad linkelthez hasonlóm több is van). Az eredetiben (ha za enyém az) van egy nyomógomb, amivel 5 lépésben lehet állítani a fényerőt. Ráadásul a világító fej része minimum 1,5-szer hosszabb mint a linkeltnek.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Ghard
őstag
-
Siriusb
veterán
xiaomi usb LED lámpát tud valaki ócsóért valahol?
-
zebede
őstag
válasz kigyi_23 #139854 üzenetére
Tényleg él már az oldaluk, mondjuk amennyire első blikkre látom kb. eustock választék, talán még picivel olcsóbb is a szlovák bolt.
-
-
Siriusb
veterán
Voltam a Mi Store-ban a Lurdy-házban, tájékoztatásképpen egy-két ár:
powerbank 20000 (fehér): 7000 Ft
powerbank 10000 (fekete és ezüst): 4700 Ft
fogkefe pótfej 3 db 3500 Ft kép
hőmérséklet és páratartalom mérő 4000 Ft képValamint megjött a Baseus töltő aliról 3 porttal és kijelzővel: kép $8,36. Nem rossz darab, masszív, szépen jelzi, ahogy a mobiltelefon egyre kisebb áramerősséggel szívja magába a delejt.
-
Arcképgyáros
JoyBuy 7%-os kupon, mindenre működik, maximum 30$ vonható le!
Egy fiókban csak egyszer használható!
Kupon:Ext7OFF
-
oszy
veterán
TDS mérőre tudtok kupont?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
beg
veterán
válasz Sungoo #139843 üzenetére
Minden kínában készül, ami nem az hamisítvány.
Viszont egy előnye van a hazai nyalogatósműanyag beszerzésnek, hogy jó eséllyel ezeket bevizsgálták (főleg decathlon és társai) nébih/antsz akármicsoda intézetekben forgalomba helyezés előtt és/vagy közben. Tehát nagyobb esélyed van nyálra nem mérgező kulacsot venni itthon mint külföldről, bár ennek valójában már nagyon kevés esélye van, kínában is tigrisek elé vetik a selejtet gyártókat (lásd melamin botrány)[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
solti
senior tag
Évente el kell menni valami sportrendezvényre, általában adnak ingyen kulacsot😀
(termoszt viszont kintről rendeltünk 😀) -
NORBl
aktív tag
válasz gyenesmartin #139795 üzenetére
Xiaomi Mijia Honeywell füst szenzor
-
joergie
őstag
válasz Degeczi #139840 üzenetére
Állítólag a 3G "lélegzik" is, szóval minél többen használják, annál kissebb a hatósugara.
Ugye a hálózatot még 2g-re építették ki vidéken, tornyok távolsága stb. Az 900mhz. A 3G ennél magasabb frekvenciás, ezért kissebb a hatósugara. Ezért a 3G csak kényszermegoldás ezen a rendszeren, vidéken. Meg sokat is fogyasztanak vele a telefonok. a 4G b20 pedig ugye 800mhz, szóval kb ugyanolyan hatósugár mellett üzemel, mint a 2g, csak sokkal gyorsabb, és a telód akkuját se szívja le a 3G.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
farkas-j
őstag
Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. A B20-nak (800MHz) van a legjobb legedettsége az országban. Sokkal jobbak a terjedési viszonyai is mint a magasabb frekvenciás 3G vagy 3,5G-nek. Ráadásul aki Telenoros vagy T-Comos felhasználó az még jobban is jár, mivel a Telenor és a T-Com a vidéki (nem Budapeszi) 4G-s hálózatot "közösen" üzemelteti. Az előfizetők mindkét 4G-s hálózatot használhatják. Ez a másik sávban nem opció.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
joergie
őstag
Van egy csomagom ami kézbesítetlenül vár Győrben (Göd helyett). Csak azért gyanús, mert győr is G-vel kezdődik(volt már ilyen, hogy rossz track #-t adtak meg), kérdeztem az eladót, 2 nap alatt még nem válaszolt.
Felhívjam a postát(tudom melyikben vesztegel a csomag), hogy nem e véletlen ide kéne jöjjön a csomag?Én tupperware kulacsot használok, csöpög a genyó(ha rosszul fordítom), de kell hogy szűk legyen a szája, ha éjszaka fekve beleiszok, nem ömöljön az arcomba
De decatlhonban vannak 7-8-10ezer forintos 1-1,5 lliteres csodák is, szóval széles a választék, ott biztos találsz magadnak valót.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Skillet #139810 üzenetére
Kivetítőnek nem kis távolság kell, h szép nagy méretet adjon: 3-4 m az igazán jó, és ha nincs meg legalább 2, akkor inkább vmi LED kijelzős óra, pl. órás rádió is jó.
A kivetítő viszont azért is praktikus, mert az Aldis/Lidis általában DCF rádióvezérelt, tehát mindig szó szerint atompontos és sosem kell állítgatni, még téli/nyári időszámításváltáskor sem.
-
-
Ferike81
senior tag
válasz BB9000 #139833 üzenetére
Szerintem a Kubus üveg a legjobb
+1
Mi is azt használjuk. A legjobb amit eddig próbáltunk. 2-3 mosást kibír és tökéletesen zár. Mondjuk nekünk csak vizet iszik mindkét gyerek, így könnyen lehet mosni kézzel is. Gépi mosást nem bírja. És ha elhagyja sem kár érte.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
BB9000
senior tag
válasz havri1 #139826 üzenetére
Ez a Decathlon-os kulacs jó! Nem folyik. Mi is kb 300 kulacsot kipróbáltunk már. Szerintem a Kubus üveg a legjobb, de annak kicsi a szája és nehezebb tölteni.
-
petipetya
nagyúr
Nekem ez a Decathlonos kulacs van, és nem folyik.
"nincs rá lezsóidő"
-
st6969
őstag
"Műanyag, kína, gyerekeknek..." Szerinted?
Én inkább nem kockáztatnék
Ezt a fajtát is próbáltátok? Nálunk ez nem folyik. Ez volt az egyik szempont, a másik meg, hogy ne az a fajta legyen, amin a kis szívócsonkot kell meghúzni, hogy záródjon (néha nem vagy nem eléggé fogja meghúzni, ergo folyni fog). Na meg legyen több, mint fél liter...Nálunk ez bejött.Szerk.: a betyarr által linkelt még jobbnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Valamelyik FB csoportban ajánlották ezt a kulacsot, gyerekeknek. Szerintetek biztonságos? Műanyag, kína, gyerekeknek.. Most is ilyeneket használnak, decathlonosok, de egyik szarabb mint a másik..állandóan folynak.
havri
-
Arcképgyáros
Gocomma QC 3.0 Power Adapter Charger - BLACK EU PLUG
Kupon: GBAFFYL092
Kupon ár: 1.99$ -
wwenigma
Jómunkásember
válasz fery02 #139817 üzenetére
9.8$ [link]
Kemény 1$-ral drágább máshol, akció nélkül...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Skillet
addikt
válasz UberMutant #139813 üzenetére
Ha ez foszforral müködik, egész este biztosan nem fogja tudni. Talán 1 órán át... Vagy tévedek?
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
addikt
válasz AndrewBlase #136617 üzenetére
Neeee, megszűnt ez a Xiaomi E-ink hő- és páramérő a Joybuy kínálatában, pedig itt más boltokhoz képest mindig kb fele annyiba került.
Pedig most szerettem volna belőle megint rendelni... -
tukko1
aktív tag
válasz oAcido #139815 üzenetére
Én elösszőr összehasonlítanám az eredeti és a vásárolt kábel jack dugóit, mert lehet eltérés!
Nekem volt két ugyanolyan fülesem ugyanattól a gyártótól ugyanaz a típus, csak színben tértek el és minimálissan különbözöt a jack dugó. Az egyik teljesen jó volt mikor bedugtam a telefonba a másikat egy fél milimétert kijebb kellet huzni, hogy szóljon! És sima füles volt mikrofon nélkül.[ Szerkesztve ]
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Superlux HD661 fejesemnek meghallt az 1m-es 3.5mm jack kábele. Vettem helyette Ugreen kábelt, de vagy a telónál (S7 edge) vagy a fejhallgatónal rossz az érintkezés. Több kábelt is próbáltam, hosszabbakat, rövidebbeket. Mindegyik "sistereg", torzítja a hangot. A telefonnak nincs baja, SoundMagic E10 füles tökéletes. Illetve a Superlux a gyári 3m-es kábelével is jó (sajnos ez túl hosszú).
Tudtok ajánlani egy megbízható 3.5mm jack kábelt? 1, 1,5m max.
-
sambenez
addikt
válasz Skillet #139810 üzenetére
mijia wiha
Pontokkal tovább csökkenthető. -
Skillet
addikt
válasz Mr.Csizmás #139811 üzenetére
Az egyik legköltséghatékonyabb!
Még átgondolomMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
A mijia wiha szett-ről lemaradtam 11-én. Sajnos az utóbbi időben nehezen jutok ide (topik), akkor sem tudok minden hozzászólást megnézni.
Pár oldalt, linket tudtok adni, ahonnan összeszeditek a kupon kódokat, infókat?Más. Van egy kellemes, kattogós nagy falióránk, amit nagyon szeretek. Viszont... éjszaka, ha felébredek és szeretném tudni, mennyi az idő, semmit sem látok belőle.
Nem tudom, mi a legjobb megoldás. Lehetne valami kis fényű csöves zseblámpa is, amit felkapva megcélzom az órát de talán jobb lenne valami kis világítós óra, amire csak rá kell pillantani. Esetleg kivetítős? Passz. Ötleteket szívesen fogadok.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
gabe_
őstag
Mostanában költözünk, és előkerültek a fiók mélyéről az eddig rendelt "hasznos" kütyük. Te jó ég, mennyi filléres szirsz@rt megvettem kínából az évek alatt...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
HXY
addikt
válasz Coolby #139800 üzenetére
Már miért nem működne? Csak legfeljebb lassabb lesz az internet.
A kínai telefonoknál ha nincs B20, akkor kb. 80 Mb/s a 4G letöltési sebesség, 3.5G pedig 42 Mb/s.
Ha van B20, akkor pedig optimális esetben elérheti a 200-300 Mb/s-ot is.
Egy 10Mb/s kapcsolat már bőven elég a FullHD-s YouTube stream-ekhez.Vegyél Pocophone-t, az is "szinte" Mi8, csak sokkal olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Coolby #139800 üzenetére
Van már global is.
Gondolom itthon lesz 200e vagy egy kicsivel több. -
Salex1
őstag
válasz gyemipapa #139781 üzenetére
Le lehet kalibráltatni.
Nekem szerencsére hozzáférésem van, egy elég komoly hőmérséklet és pára kalibrátorhoz, az többek között órámat meg is mértem, de az, hogy ha egy értéken pontos az nem jelenti, hogy máshol is. Az én esetemben van az órában kalibráció, és hozzá lehet igazítani a valóshoz, de sajnos 10 fokon fél fok eltérés van 20 fokon már egy 30 fokon pedig már majdnem 2. Így egy köztes értékre lett állítva.
Ha lesz akcióban rendelek én is egyet és akkor tudok majd nyilatkozni a pontosságát illetően.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest