Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"Mellőzheti". A Korm. rendelet (335/2012.) is így rendelkezik. Az más kérdés, hogy a postán, ahol átveszem ezeket a leveleket/csomagokat, a múltkor közölte a hölgy, hogy az ő kezük meg van kötve, hiszen a Korm. rendelet alapján nem vihetik ki ezeket a küldeményeket. Ami azért nem egészen ugyanaz. Hozzáteszem, nekem az is elég lenne, ha a telefonomra kapnék egy küldeményazonosítót, így munka után fel tudnám venni a levelem és nem kellene felesleges kört mennem a cetlivel.
No money, no honey.
-
beg
veterán
"A Posta a 324×229×24 mm-nél nagyobb, közönséges küldemények címre kézbesítését mellőzheti, a postás ebben az esetben egy értesítőt dob a levélszekrénybe, hogy a küldemény mikor és hol vehető át.
A jogszabályi rendelkezést az indokolta, hogy a külföldről (főleg Távol-Keletről) érkező küldemények nagy része nem csomagként, hanem közönséges postai levélként érkezik (jellemzően ingyenes szállítási költség mellett), amelyet szabály szerint a levélszekrénybe kell bedobni a postásnak. Ugyanakkor ezek az árutartalmú küldemények sok esetben egyszerűen nem férnek bele a levélszekrényekbe, sőt gyakori, hogy a postás táskájába sem fér bele. Amennyiben ezeket a külföldről érkező termékeket csomagként rendeli meg az ügyfél, úgy azt továbbra is háznál kézbesíti a Magyar Posta, ám ennek a díja magasabb."
Forrás: [link]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
spileraaa
senior tag
-
KTU
addikt
Ali-ról rendeltem egy régi laptophoz ventit.
Order time & date: 01:04 Nov. 28 2017
Ma hozta a postás!
10 nap!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
krisz74
tag
Ha Europaen railways priority line-al ( lehet nem jól írtam, de lényegében ez ) kapom a csomagot, akkor azt átnézi a vám? 300 $ értékű.
-
ZsoltG60
aktív tag
Nagyon kapja most a Posta az ívet Nembaj megérdemlik
Itt az újabb botrány: biztonsági rés van a Magyar Posta oldalán
Lumia 950XL
-
Laca1212
őstag
Ajánljatok légyszi kombi autó csomagtér megvilágítására valami olcsó megoldást. LED szalagra gondolok elsőre...de ha van más megoldás azt is szívesen veszem. Ha nincs jobb ötlet, honnan lehet normális, olcsó LED szalagot rendelni meleg fehérben?
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok! Ehhez tudtok cupont? Sanyo NCR18650GA 3.6V "3500mAh"
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Zola007
veterán
Honor 4C készülékre valakinek van felesleges/eladó műanyag tok?
lőttem egyet ebayről, de ünnepek miatt ki tudja mikor ér ide (ha ideér egyáltalán )
___________megjött a Ming Shi Shaver 2000S borotva (pengés, hagyományos). Van súlya, tömör aluminium, minőségi kidolgozás és állítható a penge réstávolsága.
Szintén tömör alu tartóval együtt rendeltve volt 11 dollár, ennyit bőven megér, ha valaki ilyesmit keres[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
chatran
őstag
Ideért a Ganzo G727M-W1 fanyelű bicska is. Egészen nagyméretű, minőségi zsebkés, vajpuha nyitással és zárással. 8,7 cm-es pengehossz, így elvileg nem hordható legálisan.
Méretéhez képest egészen könnyű, mintha nem valódi fa lenne a nyele.
Kuponozva 12 dollárba került.
Összehasonlítás egy Opinel No 8-cal és egy Victorinox Pioneer Alox-szal. -
martillo
tag
Ezekhez valaki tud esetleg kupont?
car clips es kiszedo szettKoszi!
-
IMGM6
tag
-
Randomized
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #105281 üzenetére
A menetszél. Amúgy fogalmam sincs, nem nekem kell. Az oktatómnak kellene, csak ennyit mondott, hogy H1-es, LED, és fehér legyen. És ha jól értettem, akkor nem látni, csak látszani szeretne ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Köszönöm mind a kettőtöknek!
Kíváncsi lennék, hogy a Lego-nak darabonként hány dollár licence díjat kell fizetni a LucasArts-nak és a Disney-nek, hogy háromszoros áron adják a kínaihoz képest!
-
vasi89
addikt
válasz Randomized #105280 üzenetére
semmit nem fogsz látni vele főleg éjszaka esőben. Nekem az van az autóban de az utóbbi 1-2 évben hobbyautó lett belőle így ha esik nem állok ki a garázsból De mindennapos használatra a tényleg fehér eléggé alkalmatlan. Nekem sima halogén van de a led sem jobb.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Randomized #105280 üzenetére
Szerintem az egész konstrukció hibás. Mi hűti ezeket? Ledes izzóknál (ami egyébként se egy kiforrott dolog) szokott lenni valamiféle hűtési megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Pár napja volt valahol volt ilyen Start Wars Lego szerűség: [link]
Emlékeztek, hogy hol és mennyi volt? Csak kíváncsiságból érdeklődnék. Köszönöm! -
bertokl
tag
válasz KamuMazsola #105243 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
[ Szerkesztve ]
-
p.t.r
aktív tag
Nekem ez a Xiaomi Air Purifier 2 nem akar összekapcsolódni a mihome app-al. Nem ismeri fel, time out meg hasonlók.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kirkri #105265 üzenetére
tfw irónia> az elmúlt években nem kaptál semmilyen értesített küldeményt?
évek óta általános trend, hogy előre megírja az értesítőket, csomag/levélküldemény marad bent a kézbesítő saját ládájában fizikailag, éés most figyelj, a nyilvántartó szoftverben a kézbesítőnél van "papíron", amivel besz*pod azt a lehetőséget, hogyha mondjuk 6-ig van posta, te hazaérsz 5-re, még visszamész....éééss bad luck Brian, "hát nem jött még vissza a kézbesítő, jöjjön vissza holnap" fontoskodó hivatalnokpi...a bemondás mert ha visszajön, hivatalosan a visszahozott küldeményekkel számol le, és adja le, ami gyakorlatban az értesítők kipipálása lesz...
nem sok embernek kívánnám a legrosszabbat, de a máv mellett a posta döntéshozóinak is
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
erdey_a
addikt
Ilyen rákos csapkifolyót rendeltrm nemrég. [link]
Kellene még egy, de nem találom a kuponját... Valakinek van ötlete?Vérboci
-
Gaborz1
senior tag
válasz kirkri #105265 üzenetére
Így vagyok vele én is. Inkább bemegy érte valaki, amikor tud. De az ilyen hazugságoknak nem sok értelme van.
Ja azt nem is mondtam, hogy aznap fél1-kor már jártam a postán és a kedves néni azt mondta, hogy a kézbesítőnél van a csomagom. Zárás előtt bementem és akkor csoda mód a kézbesítő "visszaért". Azt meg csak érdekességképp mondom, hogy a nyomkövetésben az átvétel dátumát még vissza is írták délelőttre. Ez sem túl etikus húzás.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
jjeahh
nagyúr
Pár apróságot rendeltem én is megint, gearbestről, banggoodról, ebayről egyaránt, az ebayesek hétvégével együtt 2 hét alatt megjöttek kínából . Máskor UK-ból sendelt csomagra kell ennyit várnom.
4PCS New Touchpad Sticker for Lenovo IBM Thinkpad T410, T420, T430, T510, T520, T530 - offer-el $1.90 volt, rendben van, olyan mint a gyári.
MTB Bike Mudguard - $1.86, m*rha jó anyag, megérte ez is az árát.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
IP Kamerákhoz ért valaki?
Vettem eu raktárból GB-ről 2 db Sricap SP007-et és nem tudom beállítani. Pedig nem nagy cucc, app letölt, netkábel + táp csatlakoztat...Aztán kamera ID beír, jelszó beír..és kész is lenne:
Itt is le van írva: link…
De kurvára Network Error hiba folyamatosan. Mindkettővel...
Nincs az SSID-ben és a jelszóban se különleges karakter...minden megfelelne, de mégsem oké.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz kirkri #105156 üzenetére
Ugyanígy jártam én is a héten. + még volt pofájuk azt is benyögni hogy már egyszer megpróbálták a kézbesítést. Az volt ezzel a probléma hogy egész nap volt itthon valaki, és értesítő se volt sehol. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy valami epés megjegyzéssel nélkül hagyjam ott őket.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
nagyúr
Üdv. Kollégák a Blitzwolf 2m-es MicroUSB kétoldalas töltőt teljesen megszüntették?
-
8
senior tag
válasz csadi0011 #104322 üzenetére
Swiss Tech 6 in 1 Stainless Steel Utili-Key Keychain Multi-tool Outdoor Kit
$2.99 --» $0.69
ZAPALS kupon FREE1207ALL0252.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Elméletileg már az is változott
As for your concern, I would like to explain to you that if the item amount is below 5USD, the best we can offer is 5 points for the review
[link]De van aki kapja a pontokat és van aki nem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
kelly416
veterán
Egy barátomnak kellene egy TV okosító valami, amit usb-n rá tud dugni (vagy hdmi-n, gondolom ez járhatóbb) a TV-re és tud youtube-ot nézni wifin. Van ebből valami ajánlott esetleg?
-
bul07
nagyúr
válasz ollie #105248 üzenetére
Igen mert eddig a nem regisztrált ingyenes volt(vagy pár cent), és ehhez képest most igen drága
Az meg hogy valamit akcióznak nem jelenti azt hogy el kellene nézni
Meg persze ha nem időszaki emelésről lenne szó, tavaly karácsony előtt is megemelték, majd utána szépen eltűnt
Sőt egy ideig a belga posta is ingyenes voltAmúgy szerintem még ezeken is van hasznuk
Na de mindegy
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
qqzs
őstag
válasz sepsi0 #105105 üzenetére
Nem talalom a kupont az okos xiaomi vizforralora.
----
Egyebkent a vizforralo vitahoz annyit hogy nem ertem akinek baja van miert van. Lehet kapni vizforralot 20ezerert is. Aki csak vizet akar forralni az vesz tescosat akinek meg sokpenze van az vesz dragabbat akinek meg szep mattfeher vizforralo kell az vesz xiaomit, ezt csak az ertheti aki mar atelte azt a vizualis orgazmust kicsomagolaskor marha jo nez ki a konyhank tobbi resze is de eddig bárki bejott egybol azt kerdezte ez meg mi es egy nagy woowal szep lassan felemelte mert nem hitte el hogy ez tenyleg egy vizforraloEladó: GTS450
-
8
senior tag
válasz FingR86 #105222 üzenetére
Volt ilyen kínai kurblis töltőm, kipróbálás alapján jó is volt, aztán amikor egyszer tényleg kellett volna, akkor kb két perc kurblizás után tönkretette a telefonom töltőáramkörét... csak annak ajánlom, aki nagyon szeretne már végre alaplapot cserélni végre a telefonjában/tabletjében.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
válasz bertokl #105244 üzenetére
Meg is venném a $0.1 cuccot ha nem lenne $0.51 a posta
Vagy a $0.19 cuccnál $0.43
GB megint eljátssza a posta díj emelést az extra profit miatt
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Mi Band 2 Wristband - BLACK
GBMB1020
$0.99
Universal Power Bank Pouch Bag Electronics Accessories Cases - BLACK
GBBF021
$1.99
Tochic Usb Type-C Male To Micro Usb Female Connector for Xiaomi (2 Pack) - WHITE
GBBF022
$0.1
Long Arm Car Windscreen Cellphone Holder - BLACK
GBBF023
$0.99
Excelvan Universal Air Vent Magnetic Car Cellphone Mount Holder - BLACK
GBBF011
$1.11
Gocomma QC 3.0 Power Adapter Charger - EU PLUG BLACK
GBBF033
$1.99
CREE LED Pen-shape Highlight Mini Torch - BLACK
GBTC1108.1
$0.99
Mr Bean Bear Figure 22cm 3D Model Plush Toy Animals Stuffed Doll - BROWN
GBTD1028
$0.99
gocomma EU Plug 2 Feet Standard Travel Adapter Portable Charger Power Adapter - WHITE A földelés valószínűleg nincs bekötve!
GBPB1103
$0.69
Adjustable Wrench Key Chain Ring Keyring - SILVER
GBBF010
$0.19[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz bertokl #105239 üzenetére
Köszi ép 1 db volt még az behúztam. Vagy 4 éve vettem az egyik unokámnak ilyet most jól jön a kisebb L. p8 tablethez.
23.48h-kor vettem meg és élt a kupon.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bertokl
tag
válasz KamuMazsola #105240 üzenetére
-
bertokl
tag
válasz KamuMazsola #105238 üzenetére
ZJBR
Azt írja, 2db van, nem tudom elkapod-e. -
KamuMazsola
őstag
A múltkor vettem egy ilyet, volt rá kupon is, így asszem 1$ volt. Tök jó kis tartó, vennék még belőle párat. Tudtok rá kupont? Úgy mégiscsak jobb volna. (már rászoktam, hogy itt mindenre tudtok kupont)
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Tangerine
senior tag
válasz Donki Hóte #105236 üzenetére
Én is keresgéltem már párszor. Szerintem csak olcsó van, jó nincs.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
veterán
Tudna valaki ajánlani jó USB-s endoszkópot? Vettem egyet, az olcsó volt, most egy jó kellene
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Skillet
addikt
Múltkor egyik fórumtársnak köszönhetően megcsíptem egy kis xiaomi usb mini ventilátort 1$ körül.
Most ugyanilyen mini xiaomit keresek, csak LED-et.
KATT
Ha tud rá valaki valami jó kódot, ne tartsa magában.
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
w.miki
veterán
válasz 206 cc #105009 üzenetére
válaszolt neked a GB a hiányzó kistáskára?
Nekem azt írták, (ha jól értettem), hogy nem volt készleten
Hamarosan küldik... persze van készleten.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
AndrewBlase
senior tag
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Randomized #105231 üzenetére
Minőségét nem tudom milyen , inkább a színével van a baj. 8000K ami elégé "kék" olyan xenon hatású, amire még mindig ugranak a rendőrök.(legalább is felénk)
Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Randomized #105219 üzenetére
CARF ---> $8.45 nem sok de ezt találtam. Bár ezzel itthon jobb ha nem mész ki közúti forgalomba.
Lumia 950XL
-
bertokl
tag
válasz Randomized #105219 üzenetére
CAR18OFF
általános autós kupon lecsíp belőle egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
patent kis kurblis töltő, sehol nem érhet vele meglepetés, csak rárántasz párszor és örömbódottá
NO Universal Hand-cranked Manual USB Port Charger - BLACK
GBBF112
3.13-->>1.05$ (+0.2$ shipping)[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Xiaomi Mi Box 3 elbírja a full hd felbontást?ilyen szokott lenni kuponakcióban?
-
luciferk
senior tag
Kuponnal jóárasított digitális zsebmérleggel találkozott már valaki?
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon láttam még itt hasonlót sem, de azért megkérdezem.
Erre tudtok valami kupont?Vagy ha olcsóbbat tudtok, ami megbízható, azt is elfogadom.
-
sepsi0
őstag
-
Janaboy
veterán
En mar azon se lepődnék meg ha a postas tema megoldása az lesz h tovább szigorítanak az afa/vam torvenyeken..
Janaboy
-
cidalain
veterán
Van autos kamera topic, osszefoglaloval, ajanlott tipusokkal
Eleg sok ertelmes valasztas van, 7-70 ezer forint kozott. En A118C B40 tipust hasznalok, ami egy Viofo klon. Kb 10-bol volt meg kompletten 32 gigas memokartyaval, es hardwire kittel. A kamerat Gearbestrol vettem, a kartyat a szokott ebayes eladotol, normalis tapot is ebayrol.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bertokl
tag
válasz fcbarca #105201 üzenetére
Az Alfawise H96 Pro+ jó lehet, de hogy nehezítsem a dolgodat, még ezek a TV Box kuponok is élnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest