Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Tudna vki segíteni hogyan és hol találok Ebay vagy bárhol BMW E46-hoz androidos fejegységet,HASZNÁLTAN?(Mo-i is jó lenne de itt se találok )
Akárhogy keresek az ebay-en mindíg csak az újakat hozza,használtat,liciteset nem!Köszi előre is,nem vagyok nagy ebay felhasználó!
Bocs az OFF-ért!
-
tomcsi23
veterán
válasz PainKiller13 #107383 üzenetére
Melyik ladda, ill. varta
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz FingR86 #107382 üzenetére
Észrevették és azokat fagyasztottak amikhez hozzáfértek. egyébként meg ilyen esetben mindenkinél javasolt a jelszocsere, hátha adatbázist vittek és idővel dekodoljak...
Szpeti40: ott nem kapnak jelszót csak a géped egy tokent és ők az egyedi azonositod. A kettő együtt működik csak.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Timyyy
őstag
Yeelight Minimalist E27 Desk Lamp
Ár: 19.99$Elephone REXSO Explorer K Waterproof 4K Action Camera
Kupon: xsstt03
Ár: 89.99$Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale
Kupon: XMASXM
Ár: 33.99$[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
törölt tag
válasz kigyi_23 #107390 üzenetére
ezért kell borítékkal és ajándékcsomaggal várni a postást karácsony előtt.
a miénk örült neki csak fél nap lógtam az ablakban ilyen nyugger kukkoló style-ban.
szó se róla idáig összesen egy xiaomi tollam tűnt el, de abból rendeltem vagy 10-et. szóval baromira megérdemelte, mert elég sok panaszt olvastam itt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van, akinek hozzá van kötve számla/paypal a Gearbest fiókhoz? Mert ha nincs, akkor olyan túl nagy kárt nem tudnak tenni, ha esetleg fel is törik a fiókomat. Vagy tévedek?
beg
Ha ugyanaz a jelszó, akkor "megérdemli"[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Imy
veterán
válasz szabifotos #107379 üzenetére
Mennyiért jutottál hozzá a Lii-500-hoz?
-
Timyyy
őstag
Xiaomi 14 inch Urban Style Polyester Leisure Backpack
Ár: 33.99$Ganzo G301 Multi Tool
Kupon: GanzoG301MT
Ár: 23.99$Imalent DX80 CREE XHP70 6500K
Kupon: GB11DX
Ár: 216.95$[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Ra3
őstag
válasz Sanki #107385 üzenetére
szerk.: ezt 17 perce rakták ki:
Dear Valued Customers,
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Kernel
nagyúr
válasz FingR86 #107378 üzenetére
Pont úgy nézett ki, amit pár éve vettem eBay-en, az végül hulladék lett. Pedig csak TV / mozi használatra kellett (kanapé-egér), de azt sem tudta kiszolgálni.
– Elem vagy akku mindegy, hihetetlen gyorsan képes volt leszipkázni. Pontosabban, bizonyos szint alatt megállt, így hiába maradt töltés az akkuban, nem is használta ki teljesen.
– Textilen szeszélyes egérugrások, önálló akarat. Hatótávolság a fal túloldalán üzemelő géphez képest már probléma (pedig csak téglafal).
– Lapos forma --> érdekes kézgörcs.
– Tapadásgátló bevonat az utált fajtából, ami idővel amortizálódik.Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
PainKiller13
őstag
válasz szabifotos #107379 üzenetére
Én az Ikea laddában csalódtam. Mindenki ajánlgatja mindenhol, de a varta ezerszer jobb.
Összehasonlítás:
Ikea ladda mozgásérzékelős lámpában 1 hónap 1 hónapos elemek, 3x töltve
Varta mozgásérzékelős lámpában 3 hónap 2 éves elemek, 40x töltve -
HXY
addikt
Ha Gearbest-es appot használjátok, akkor ajánlott törölni, és
jelszót változtatni, mert feltörték a rendszerüket.
Hogy pontosan az app-ot, vagy valami adatbázist, azt még nem tudni, de az időnkénti jelszó változtatás sose árthat.[ Szerkesztve ]
-
geri1111
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, még nem csináltam ezt a műveletet.
Nem jött meg egy csomagom: Lenovo P 8.
November 3-án adták postára (állítólag) azóta november 10-től Angliában csücsül...Tovább nem várok.nyitottam Caset. Deadline december 29.
Az utolsó üzenete a Gearbest-nek, hogy kivizsgálják, kérnek 10-14 napot.
Ha ezt kivárom, átlépem a deadline időpontot december 29-et.Ha jól gondolom az összegyűjtött infókból előtte nyissak Dispute-ot.
De azt hol kell? Nyilván az a cél, hogy visszakapjam a pénzemet.Mielőtt valaki reagálna, hogy ide és oda le van írva....Az akkori leírásban a linkek már nem működnek.
Köszönöm az építő jellegű segítségeteket.
-
FingR86
őstag
E10 Professional Slim 2.4GHz 1600DPI Wireless Optical Mouse for Home Office
Xmas371 (2017-12-22 18:00:00)
3.29-->>1.99$ -
FingR86
őstag
CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC - INTEL CHERRY TRAIL X5-Z8350 GRAY
10.1 inch Windows 10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail x5-Z8350 64bit Quad Core 1.44GHz 4GB RAM 64GB ROM IPS Screen Bluetooth 4.0 Type-C Stylus FunctionPro2GB
159.99-->>136.99$ -
FingR86
őstag
Naviforce NF9094M Male Dual Movt Watch - DEEP BROWN
Naviforce2054
19.99-->>13.99$OCHSTIN Outdoor Working Sub-dial 3ATM Men Quartz Watch - BLACK
OCHSTIN01
10.99-->>9.99$[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
Ázsia... Érdekes amúgy, hogy az oldalon írtak szerint csak EU-n belüli vásárlásra van így garancia. Mégsem problémáztak sosem vele. Sőt, 1 munkanapon belül már válaszolnak is. Borítékra kell majd ráragasztani a UPS címkét, amit küldenek. És telefonon hívni a futárt, hogy jöjjenek érte. PayPal mellett kell majd fotó is a pendrive-ról. És az azonosító, ami rajta van.
-
Zoli-bácsi
senior tag
2017-12-21 00:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Ma hozta a postás. Szóval én még mindig nem hiszem, hogy ez a belgiumi beérkezést mutatná.
-
kelly416
veterán
-
FingR86
őstag
Huawei Honor Pad 2 ( JDN-W09 ) - WHITE
8.0 inch Android 6.0 Snapdragon 616
HSCxmas87
197.70-->>149.99$ -
NORBl
aktív tag
válasz szabifotos #107354 üzenetére
Én is vásároltam az érintett eladótól. 2*3500 - as SONY 92 gramm, ami otthon van 2600 mAh - es SAMSUNG, az meg 86 gramm. Létezik, hogy súlyban csak ennyi a különbség ? Vagy nem egyenesen arányos egymással a kapacitás, meg a súly ?
(#107360) FingR86.: Köszi, quadcopterből rendeltem egyet.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
JJRC H36 Mini RC Drone - STANDARD VERSION BLUE
BFRIDAYGB55
10.99-->>7.99$Kiirie USB Type-C Cable 3 Pack ( 1ft x 3.3ft x 6.6ft ) Type A To C Data Charging - BLACK
TYPEC3
4.59-->>3.99$[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
SEAGO SG - 915 Sonic Toothbrush - BLUE
SG915S
2.99-->>2.49$ -
zeon.hu
nagyúr
6" körül/fölött van most valami best buy telefon?
#?*@&!
-
Beni2360
félisten
válasz xcvbxcvb #107352 üzenetére
Köszi.
2 üveg + 1 tok - pontok (44) - 2.09 $ nem fizetek több mint 50 % -t nyomkövetésért.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szabifotos
senior tag
válasz Donki Hóte #107337 üzenetére
Akkor már inkább 800-ért 3500-as SANYO jobban megéri.
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Upo
addikt
válasz Digitalpimp #107345 üzenetére
Mondjuk ezekben a vékony újakban nem tudom mi van, de a 10400-as régebbiben pl. ugyanúgy 18650-ek vannak. És egy olyant azért szívesebben vágok zsebre, kisebb az esély hogy esetleg leviszi a fél lábam egyszercsak.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
azbest
félisten
válasz pumi1980 #107347 üzenetére
Elvileg ezek, ha eredetik, lehet rajtuk gyári garancia*. Szóval ha nem a félárat akarod, hanem másikat, akkor lehet jobban jársz a gyártós cserével. Bár a postaköltség akkor bukó. A paypal az eladónak visszaküldést álja, nem tudom a gyártónak visszaküldést ki lehet-e alkudni.
*de nem a magyar képviseleten, mert az csak hivatalos disztribútoros termékekkel foglalkozik. De van global rma oldal.
(#107350) Upo
azért vannak teardown videók az újabbakról is: 10k [link]. Annó azt hiszem szét is kaptak így.
Az új laposról is [link], ebben már két lapos akku van. Vagy a másik lapos [link][ Szerkesztve ]
-
pumi1980
tag
válasz hardline #107311 üzenetére
Ugyenez van nálam is: 10$ kuponos SanDisk Ultra 32GB, CrystalDiskMark3 még lefutott rajta de utána írásvédett lett.
Gondolom kuponos vásárláskor refund estén csak a ténylegesen fizetett ár járna vissza, visszaküldeni meg nem tudom van e értelme ha ennyi hibás van belőle. -
IldiH
tag
válasz enginev3.0 #107341 üzenetére
Lehet aliról kéket is venni (a kerámiához és a metálhoz nem ugyanolyan kell), csak az más név alatt fut, de ugyanolyan jók
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Igen, elsőre. Viszont ha a Xiaomival valami lesz, dobhatod ki az egészet, ezekben meg kicseréled az akkut akár egyesével és kész.
Enginev3.: Szerintem azért mert keleten a fekete az általános szín, de ez csak tipp.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
kenand
veterán
válasz Donki Hóte #107320 üzenetére
Én is megjártam vele...
-
Upo
addikt
Az még mindig 3000, akkor is jobban megéri 3300-ért a xiaomi.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Digitalpimp
senior tag
Ebay-en van olyan, hogy látszik a képeken a belseje, és elvileg van rugós változat is belőle. Aztán meg ki tudja?
Viszont a fémházas 3- vagy 4 akkus elég jó, jött egy 3-as és egy 1-es szögletes fém, az is jó. Csak az 1-es kicsit birkózós összerakni.W.Miki: [link]
Válogass. Liciten igen jó áron elhozhatók, van nekem is egy rakat mindenféle.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
enginev3.0
félisten
Xiaomi tollhoz miért csak fekete betét van?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsiz
őstag
Már megint tönkrement a MiBand (1) szíjam... Rámjött, hogy lehet inkább egy MB2-t kéne venni egy új szíj helyett a régihez Már csak egy 9.99$-es kupon kéne
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
FingR86
őstag
a jó kis piros sanyo cellak...
-
veterán
4-es csomag 2500-as akku akciósan van 15$ körül, ez már így drágább, mint mondjuk egy 10000-es xiaomi power bank
Ha a topikgazdák nem tiltották volna meg, akkor linkelnék neked olyan helyeket, ahonnan 600 ft/db áron kiváló minőségű 2600 mAh kapacitású akkukat lehet venni dögivel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Alsó alu házas van nekem, az jó, bár nem nagyon hordom mert nehéz . Inkább egy más fajta két akkusat hurcolok ilyet [link].
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Kernel
nagyúr
Megint szívat a fórum, egy mondatot akartam hozzászerkeszteni, duplázott:
Egyébként is, amit ígér, azt teljesíti: a hátán feltüntetett pontosság +/- 0,2 mm.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Megjött a 750 Ft-os tolómérő. Maga a mérőmű nem is lenne rossz, a műanyaggal van egy kis gond, vetemedés.
Ha csak gyanútlanul összetolom, a nyíllal jelzett résznél marad 0,1 mm hézag, ami fel sem tűnik, csak abból, hogy ha ott bármit mérek, pont annyival kevesebbet mutat. Van egy fém (nem digitális) mérőm, azzal is ellenőriztem.
Ha a nyíl irányában erősebben összenyomom és utána nullázom, akkor viszont jól mér azon a részen. Igaz, akkor már a felső részen kezd viccesen nyílni, át lehet látni közötte.
Egyébként jó lenne, tehát egy 10-es fúrószárnál szépen 10,0 mm-t jelez stb., a fentiek figyelembevételével.
Pozitívan hozzáállva, műanyag tolómérőtől ez is szép, alap dolgokra jó lesz. Komolyabb célra nyilván fémet kell venni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Upo
addikt
Ezeknek max. akkor van értelme, ha van otthon rakat akku. Amúgy meg ez 2$, 4-es csomag 2500-as akku akciósan van 15$ körül, ez már így drágább, mint mondjuk egy 10000-es xiaomi power bank, amit azért 12-15$ körül meg lehet csípni, és azért abban minőségi, nagy hatásfokú, biztonsági funkciókkal is rendelkező áramkör van.
-
veterán
válasz Exian #107321 üzenetére
Szerencsére a munkám 100% digitális, egyedüli kézzel írandó dolgom a jelenléti ív...
Majd pár év múlva eljutsz oda, hogy 20-30 kolléga jelenléti ívét neked kell munkáltatói jogkör gyakorlóként igazolni, meg céges leveleket, szerződéseket fogsz aláírni, akkor megérted, hogy miért fontos a kék színű toll
-
mekker
őstag
válasz Mr.Grey #107328 üzenetére
Ezek nem golyóstollak, hanem rendes töltők, és finom hegyük, jó fogásuk van. Megkockáztatom, hogy egy gyárból van a Jinhaoval, évtizedek óta vannak piacon.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
válasz Exian #107321 üzenetére
Engem az csesz fel, amikor Index-címlapra kerül egy oktatásról szóló blogbejegyzés, és azzal jönnek, hogy a finneknél már azért nem kötelezően a tanterv része a kézírás (ebből nem tudom mennyi az igaz), mert hogy az életben úgysem használják.
Hát lol, azért ha le akar érettségizni a gyerek, ne adj isten egyetemre is akar járni, akkor azért nem árt.
Nekünk már az anyag 95%-a digitalizálva van, de elképzelhetetlennek tartom a kézírás nélküli tanulást.Aztán a valós életben nem tudom mi lesz.. Papír alapú ügyintézés az valóban maga a halál, de vannak még hasznos felhasználásai ennek a tudásnak mind a hétköznapokban, mind a művészetben.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Timyyy
őstag
Samsung UHS-1 Class10 Micro SDHC Memory Card - 32GB
Kupon: xmascz08
Ár: 9.99$2db pótfej Xiaomi fogkeféhez
Több darab is vásárolható!
Kupon: SCCLN
Ár: 4.99$Xiaomi Portable Mouse
Kupon: GBBF070
Ár: 9.99$Invisible Ink Pen
Kupon: Xmas354, 20:00-tól!
Ár: 0.99$Ilife V7S Pro robotporszívó
Kupon: Xmas350
Ár: 149.99$4db DOCTOR·B Deep Cleaning Toothbrush
Kupon: DOCTORB
Ár: 6.99$Oclean SE Sonic Electrical Toothbrush
Kupon: XMOCLSE
Ár: 39.99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Mr.Grey
tag
válasz mekker #107318 üzenetére
Ebay-en 1-4 dolcsiért sokkal jobbakat ki lehet fogni.
Ajánlott márka a Jinghao (126, 260, 450, 750) és a Baoer.
Egész más érzés ezekkel írni, mint egy golyóstollal. Átlagos tintával is gyorsan szárad (mire egy sor végére érsz, az eleje már csontszáraz).
Amúgy igen, mai napig van létjogosultságuk! -
kigyi_23
addikt
válasz Black&White #107324 üzenetére
Érdekes amit én rendeltem ott EU méret szerint le volt írva egy táblázatba és passzolt is ahhoz ami oda volt írva amikor megérkezett.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Beni2360
félisten
válasz kenand #107292 üzenetére
Nem arra való, hanem amikor elgurul a gyógyszered a hátsó kertben akkor a bokor alá tudjál világítani vele.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Exian
addikt
válasz Jarod1 #107319 üzenetére
Én meg azt kérdezem, hogy létezik még BÁRMILYEN toll? Szerencsére a munkám 100% digitális, egyedüli kézzel írandó dolgom a jelenléti ív...
De amúgy igen érdekesen változik a világ ezen a téren, volt már több olyan eset, hogy hivatalos ügyintézésnél semmi papír és toll nem volt, már az aláírás is digitálisan, tableten történt. Érdekes. Kérdés, hogy ez jó e?!
-
veterán
Ma jött egy ilyen DIY powerbank ház.
Ne vegyetek ilyet, ez egy nagy átverés. A belsejéből teljesen hiányzik az akkukat tartó és összekábelező rész. A leírásában tényleg benne van, hogy "and you need to weld the batteries and the PCB board yourself", de azt hittem, hogy ez arra vonatkozik, hogy nekem kell majd a kis panelt összeforrasztani az akkuk tartójának a kábelezésével.
Hát a nagy lófüttyöt, a belsejéből teljesen hiányzik az akkukat fizikailag megtartó és elektromosan összekötő belső rész
Ebbe csak gyárilag összehegesztett akkupakkot lehet berakni, azt is csak sziloplaszttal rögzítve
Ilyet kellett volna venni, ebben benne van az akkutartó és elektromosan összekötő rész.
-
mekker
őstag
Itt van pár szippantós töltőtoll, amit csak ajánlani tudok:
A 892-t egyelőre csak rendelem, de a másik kettőből már több is van itthon, és jól használhatóak.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
kurtuzov
senior tag
Amazon.de kék Bosch GWS 7-115 E Sarokcsiszoló €45.62. Itthon kb 20 eFt.
-
hardline
senior tag
Megérkezett a két pendrive Sincerity-től (a novemberi 10$ akciós).
Mind a két pendrive-ra azt írja a Win10, hogy írásvédett így se formázni se másolni nem tudok rá. Gyakorlatilag mindkettő használhatatlan. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mit lehet ezzel kezdeni? -
bertokl
tag
Kempinglámpa (850mAh akku, 130Lm fényerő, 5500-6500K hideg fényű, ~4órát bír) + napelemes töltő (0.8w/5v):
130LM Portable Camping LED Light Solar Energy Bulb Lamp
Xmas348
$4.99 + free shippingSanrenmu 7010 LUC - SA Pocket Frame Lock Folding Knife - SILVER
$4.99 (pontozva, szállítással: $3.66)[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz Black&White #107303 üzenetére
kici kínaiak nem olyan testesek mint mi, ami náluk XL az nálunk jó lesz egy L-nek is...jobb esetben. Egyszer vettem kintről egy kockás inget GB-rol. Direkt a legnagyobbat XXL, hat sztem ovis XXL-re gondoltak, mert a bnőmre jó kb, ő meg fele akkora mint én
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone - GLOBAL VERSION 2GB RAM 16GB ROM GRAY
XMAS168
89.99-->>85.99$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest