Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Valaki tud usb 3.0-ás kártyaolvasót, valami ilyesmit? A hátsó i/o panelen lévő 3.1-et vezetném előre, azért kéne vezetékes, és az se lenne baj, ha van rajta még + usb port is, sima SD port kéne rá és esetleg még CF is. Amit linkeltem az 3700ft körül van, valaki tud ennél olcsóban?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sto1911 #105379 üzenetére
Ok, ha nagy nehezen beleerőltetem, de utána hogy jön ki? Mert így nem pálya, hogy mindig birkózzak vele.
tupacamaru: Én is több mint 3 hetet vártam csak arra, hogy feladják.[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
chatran
őstag
Érkezett egy Orico USB 3.0-ás kártyaolvasó. Egész minőséginek tűnik és a sebességével sincs probléma. Teszteltem a nemrég akciósan rendelt 64GB-s Samsunggal. Simán hozza a ráírt 60 MB/sec-et, még kivezetett USB csatival is.
Egyetlen kisebb hibája, hogy a nagy ház ellenére eléggé kilóg belőle az micro SD kártya.
Ali-ról rendeltem 1,8 dollárért, 2 héten belül ideért.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
MicroUSB kábelt keresek rövidet, kb olyan hosszút, ami az első generációs Xiaomi power bankokhoz volt. De lehessen adatkábelnek is használni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Fricibácsi
tag
válasz HornedReaper #105489 üzenetére
Köszi, átjavítottam a címem, remélem így jó lesz.
-
petipetya
nagyúr
válasz Fricibácsi #105490 üzenetére
A kettőspont maradt ki a linkedből. Rendelhető EU expresszel magyar címre.
"nincs rá lezsóidő"
-
Krogoth
senior tag
válasz Fricibácsi #105486 üzenetére
Kihagytad a kettőspontot
-
petipetya
nagyúr
válasz Fricibácsi #105486 üzenetére
[link]
GBOWNICEC500
$159.99harveszter köszi, gyorsan szerkesztettem is, nehogy a hülyeségem maradjon bent
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
[link]
Erre tudnátok kupont ajánlani?
Valamiért nem megy ez a link[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz w.miki #105234 üzenetére
Erre a táskára (5L Male Leisure Canvas Sports Sling Bag) van kupon valakinek, amivel még olcsóbbá lehet "varázsolni"?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
HornedReaper
senior tag
válasz KamuMazsola #105477 üzenetére
-
Timyyy
őstag
Xiaomi robotporszívó EU raktárból
Kupon: EU5XMVC
Ár: 286.99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
HornedReaper
senior tag
válasz KamuMazsola #105477 üzenetére
Azért egy jó bicós lámpával simán látszol és jól is látsz
4 akksisat én nem vennék, 1 akksisom van de azóta sem láttam ilyet, alumínium házba lehet rakni a 18650-et.
-
spileraaa
senior tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz lsebestyen #105474 üzenetére
Régebben tekertem nyaranta 1,5-2 ezer km-t. Van egy 18650-es akkuval működő lámpám. Kb 120 percet tudott világítani folyamatosan. Elég jó fénye volt, de inkább látszottam, mint láttam. (na jó azért láttam is)
Ez mindenképpen egy gyakorlati példa. Mások mire használják még?Amúgy újra motorozom, ha valakinek van motorra (nem robogó!) bevált ledes világítása, H4, H7, vagy kiegészítő lámpák, szívesen veszem.
Üdv.: KamuMazsola
-
lsebestyen
addikt
válasz KamuMazsola #105462 üzenetére
Bringázásnál pl. számít sokat, minél gyorsabban mész annál inkább jobb egy erősebb lámpa, főleg Magyarországon, ahol csak nyomokban lelhető fel tükörsima aszfalt. (jobb minél hamarabb észlelni a kátyúkat).
-
Kernel
nagyúr
Amúgy milyen gyakorlati haszna van, hogy ilyen erős, meg olyan erős?
Annál hamarabb le tudja szipkázni az akkut a kézmelegítő funkció, egyébként teljesen feleslegesen, mert a házi, ház körüli, szerelési stb. témáknál csak elvakítja az agyat még ez is. (Nem igaz, hogy gyengén világítana.)
Az is jó persze, amikor a drága lámpa fényerejét vissza lehet venni, hogy még az olcsóbb lámpánál is gyengébben világítson. Amiért én vettem, az AA-lámpák mellé:
– 18650 akkuval működik, ami eleve több energiát tárol, ritkábban kell töltögetni. Hogy nagyobb teljesítményre képes, az már szinte sokadlagos, legfeljebb érdekes.
– Bontott laptopakkuk felhasználásához. Mellesleg a már eredeti céljára alkalmatlan (megnőtt belső ellenállású) akkukkal is működik.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
quailstorm
nagyúr
válasz KamuMazsola #105467 üzenetére
Én biciklire szereltem ezt a zoomosat, de nem túl tartós. Sikerült két pakk elemet is lemerítenie állásában, valamint a bekapcsológomb rögzítése gány, és mindkettő széthullott.
Fénye az van rendesen, azt aláírom, látni lehet vele az utat éjjel, meg gondolom az autóst is zavarja. -
Timyyy
őstag
HOPESTAR H20 Bluetooth Speaker Portable Wireless Stereo
Ár: 47.29$Oukitel MIX 2 4G Phablet
Kupon: Oukimix2
Ár: 199.99$Huawei Honor 9 4G Smartphone International Version
Kupon: HWHONO9
Ár: 319.99$4PCS Xiaomi Mi Home Stainless Steel Flatware
Ár: 22.99$Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter (Youth Edition)
Ár: 299.99$Sanrenmu 7063 AUC-LK Pocket Axis Locking Foldable Knife
Kupon: SRM7063AUCLK
Ár: 9.99$Sanrenmu 7046LTX - LK - T3 Folding Knife
Ár: 9.99$Xiaomi Mi Notebook Pro - CORE I5 8GB + 256GB
Kupon: GBTPC14
Ár: 859.99$Onda V10 4G Phablet
Ár: 119.99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
KTU
addikt
válasz Sanki #105468 üzenetére
".....hogy nem kell annyit rákenni,..."
mennyi az annyi?
".....szerintem az illesztés nem engedi befolyni..."
Ezt jó lett volna ha a telefon is tudja.
Amit linkeltem képet Xiaomi Redmi Note 4 (mido),
Előtte Xiaomi Redmi 4X volt, (aki ezt elkövette)
annál nem folyt be.Mindenki azt tesz a telefonjával amit akar.
Szerk.
Tegnapi hozzászólásba, de beraktam.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KamuMazsola
őstag
válasz tomcsi23 #105464 üzenetére
Azért nem töröm össze
A gyakorlati haszna komolyan érdekel. Pl vadászik valaki és ahhoz használja. De pl az udvaron este a kutyának enni adni anno jó volt a lapiselemes zseblámpa.Amúgy vettem egy lucky bag l-et, abban volt mini zoomos zseblámpa. Egy AA elemmel kipróbáltam, tök jó. Gondolom egy 14500 akkuval sokkal erősebb, de így is elvilágít vagy 200 méterre.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
tomcsi23
veterán
[link]
Semmi gyakorlati haszna nincs a fényerőnek, miért is lenne....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsiz
őstag
válasz spidersoft #105460 üzenetére
Ja el is felejtettem, hogy bontott laptop akkuval használom..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
spidersoft
senior tag
a gyengébb (hat áramgenerátoros) verzió lehet, hogy jobban megéri... nekem nyolcas van, de max. fényerővel csak néhány percig képes világítani, utána ahogy merül az aksi, úgy csökken a lámpa felvett árama (de, lítium aksinál is van olyan, hogy ahogy merül úgy nő a belső ellenállása ). bontott cella ki se tudja hajtani, még ha frissen van kivéve a töltőből akkor se. lehet, hogy egy 18650 cella képes leadni 20A-t is, de amellett már sanszos, hogy nem marad meg a 3,6V körüli kapocsfeszültsége... Ha korrekt aksiról hajtod, a nyolcgenerátoros S2+ kb. 3A-rel terheli az aksit és kb. 9-10W körül fogyaszt a LED benne.
-
zsiz
őstag
válasz Kernel #105454 üzenetére
Világít, igen. Bentre meg is felel. De nem egy kategória. Mióta van itthon S2+ a Q5-ös lámpám nem volt bekapcsolva.. Azóta meg van itthon egy második S2+ is Kint, este, sötétben hihetetlen milyen fénye van, aki nem látta még, nem hiszi el. Azelőtt nekem is tökéletes volt a Q5-ös lámpám. Ja és nekem még ennél gyengébb S2+-om van
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-
Kernel
nagyúr
válasz JDMKid #105446 üzenetére
Már csak négyszer annyiba kerül, mint amit szerintem megér egy zseblámpa. Inkább ebből vettem kettőt is tavaly:
https://www.aliexpress.com/item/-/32628484854.html
Világít.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz tboy93 #105449 üzenetére
Leírás szerint hideg fehér
Teszt
Convoy S2+ XPL-HI V2-1A – 6500K hideg színhőmérsékletű változat
Convoy S2+ XPL-HI U6-3A – 5000K neutrál színhőmérsékletű változat
Convoy S2+ XPL-HI U6-4C – 4500K melegfehér színhőmérsékletű változat
Convoy S2+ XPL-HI U4-7A – 3000K sárgás fényű változatLumia 950XL
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Valami kis méretű,olcsó gps jel blokkolót keresek
Amit zsebben hrdhatok és könnyen ki be kapcsolhatom
Melóba felszerelték az autókat és jó lenne továbbra is a megszokott tempóba melózni
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Beni2360
félisten
válasz shield #105436 üzenetére
Hát ha olyan telefont keresel ami a leveses kanálba van beleépítve azt biztos nem találsz EU raktáron.
Mit gondoltál 2 héttel karácsony előtt amikor készletkisöprés volt már a múlt héten akkor dugig lesznek telefonnal az EU-s raktárak?
Öreg motoros létedre azért többet kellene tudnod ezekről.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kicsi007
tag
Sziasztok!
Apple TV 4K/ Iphone 15 Plus/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen
-
atyca
senior tag
válasz toyasoslecho #105420 üzenetére
Köszi, és a kupont is Digitalisnak.
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
hunaqua
addikt
-
shield
őstag
válasz Beni2360 #105435 üzenetére
Ez a nyomorék GB nagyon nyomorultul adja elő így az ünnepek előtt. Üresek az EU-s raktárak!?
Telefont szerettem volna venni, de abban az ársávban egyetlen egy sincs EU-s raktáron, pedig megnéztem vagy 40-50 darabot. Úgy látszik ez nem megy nekik. Bravó!S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #105434 üzenetére
Sajnos itt olvastam, hogy van amelyik borul-feljön a leves tetejére a könnyű súlya végett hiába van a levesbe a felhajtó erő nagyobb.
Van olyan amiben alul súly van beépítve és az marad a fazék-tál alján.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
ZsoltG60
aktív tag
Original Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier with 2 Antenna - BLACK USA PLUG
kupon :GBBF059
$9,99+0.10 shippingConvoy S2+ LED Flashlight Cree XPL HI 7135 x 8 1000LM Torch Light - V2 - 1A SILVER
Kupon : CGIFT
$9.99 free shipping[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
toyasoslecho
tag
válasz Digitalis #105428 üzenetére
Nincs mit
Logouton van róla irás
ipega pg 9069 -
Digitalis
senior tag
Köszi, behúztam egyet, most cybermonday153 kuponnal: 20.99$ Remélem faxa lesz.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Keef_Lee
senior tag
-
Nikaré
őstag
Elkeveredtem, nem találok kettő dolgot amit kértek tőlem.
Az egyik az álló kanál ami hasonlít a loch nessi szörnyre amint kandikál ki a levesből. A másik fali csatlakozóra akasztható telefon tartó (töltés közben rajta van a telefon)
thx -
toyasoslecho
tag
válasz Soybex #105422 üzenetére
Gondolom működik, de még nem próbáltam ki,mert nincs semmi játék a gépen.Ha a játék támogatja az xbox gemepadot akkor biztos műkodik.A pc is xbox kontrollerként ismerte fel.Pc-n kell hozzá a x360 ce,xinput s ott kell kalibrálni.
A dont starve-val működik[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Gépen kompatibilis a játékokkal? Pl. Witcher 3, Rocket League, Mortal Kombat?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
toyasoslecho
tag
válasz atyca #105417 üzenetére
Én ezt vettem.Igaz ez kétszer annyiba kerül,de ez működik rendesen,plussz van rajta touchpad,s nem kell egér után nyúlni ha kell
IPEGA PG9069[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ha erre előbb rátalálok, idény karácsonykor a család férfi tagjai mind ezt kapták volna karácsonyra... na de majd jövőre!
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
atyca
senior tag
válasz Digitalis #105399 üzenetére
Itt pedig ezt írja:
FAQ for MOCUTE - 054 Bluetooth Gamepad Controller
Does MOCUTE - 054 game controller support Windows?
Yes, it does.A hozzászólások között pedig:
Pros:
Ergonomic. Good build.
If you want to pair it with your PC, the code is 1234.
Cons:
None so far,Aztán most legyen okos az ember....
A support nagyon ott van.
No mindegy 11.99$-ért kiderülItt is Pc kompatibilisnek írják.
[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Timyyy
őstag
válasz fcbarca #105401 üzenetére
Ebayen sincerity ad 5% kedvezményt a cuccaira SAVE5 kóddal.
HBX 12891 1:12 4WD RC Desert Truck
Kupon: Xmas084
Ár: 79.99$Xiaomi Mi 5C 4G Smartphone 3GB RAM 64GB ROM
Kupon: Xmas083
Ár: 181.99$Classic Retro Game Console - Upgrade
Ár: 19.99$[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
erdey_a
addikt
válasz martillo #105410 üzenetére
Ha nem ipari célra kell és győrben vagy környékén vagy, akkor odaadom (olyat amit linkeltél) aztán ha végeztél, visszahozod.
Kár pár lyuk miatt beruházni.
3cm vastag keményfa deszkát is átfúrtam vele a plafonba. A fúró majd elolvadt a terheléstől de a szerszám helytállt.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
XtremLor
őstag
válasz Krogoth #105411 üzenetére
Itthon 500huf [link]
Van itthon masik fajta, ezt gipszkartonhoz hasznaltam, de vagtam pl plexit is: [link]
Mind a ketto hasznalhato, elobbi pl a szekreny hatuljaba levo vekony farostlemez kivagasara teljesen alkalmas, utobbi mar megbirkozott a gipszkartonnal is.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Krogoth
senior tag
válasz martillo #105410 üzenetére
Ilyet, ehhez hasonlót ne vegyél
Ha nem a fűrészfogak kopnak el, akkor a tartóba rögzítő kis lemez törik el.
Itthon vettünk ilyet 2-3 körül lehetett. kb. 10 lyuk után megadta magát. -
Krogoth
senior tag
Hali.
CJAH és SKY56 és POS
Ezeknél be lehet állítani, hogy a TN linkben legyen?
Mint pl itt a 17tracken, hogy a = után írod a TN-t[ Szerkesztve ]
-
martillo
tag
Ehhez keresnek kupont, ha tudna vki, koszonom!
-
Mr.Csizmás
titán
megjött rovat:
Mini Manual Coffee Mill Wood Body Antique Hand Crank Coffee Bean Grinder - IVORY WHITE 197744201 7.31$
meglepően nagy, kerámia házas, és az őrlődió is abból van. szép munka, még ha csak dísznek veszed, akkoris megéri. majdnem 1 kiló az egész, nevével ellentétben nem "mini", hanem rendes méretű.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zeki
nagyúr
válasz w.miki #105403 üzenetére
Eddigi tapasztalatom szerint a kínai gyerekek nagyothallóak lehetnek, vagy a világ gyerekeit nézik annak, mert a legegyszerűbb zenélős kacatjuk is rohadt hangos.
Egy Fisher Price játék már legalább 2 fokozaton állítható hangerejű. És nagyságrendekkel tartósabb.
Ezt 3 gyerekkel a hátam mögött jól kitapasztaltam.
Kínai kacat 1-3 hónap, Fisher Price játék meg kibírt 3 gyereket, sok év különbséggel.[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
sziasztok.yi dashcamba való memókarihoz nem tud valaki kuponkódot?32 vagy 64 csigabájt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest