Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz KaiotEch #38392 üzenetére
Innen idéztem egyébként.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
nagyúr
válasz Trailblazer #38391 üzenetére
Úgy tudom az S8-as vibramotoros
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
-
laskr99
addikt
AMD DALCORE ELADO Gondolom Dual akart lenni, de ha dalol még el is fogadnám,csak ne fogyasszon sokat
-
Papooo
senior tag
Napi naív:
Szia! Érdekel a vackod, ha ma elhozod ide hozzám (50 km), és tetszik nekem, akkor hajlandó vagyok a hirdetett árnál 15%-al olcsóbban megvenni.
Háááátpersze!Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
snecy20
nagyúr
AMD Athlon B24 + 4GB RAM + MSI Geforce GT710
Az ilyen céges hirdetők mikor válnak már büntethetővé megtévesztés miatt?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
olle
senior tag
Amikor megjelenik a család védelmezni. Olyan idillikus. Ők amúgy tudják hogy nem írnak helyesen?
Mondjuk oké de hogy még másolni sem tud. Egy ugyanolyan karaktert kell lenyomni a billentyűzeten könyörgöm.ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
-
8th
addikt
válasz seniman #38240 üzenetére
Rendszeresen adok el dolgokat háztól-háziggal és a kézbesítést követő második nap rajta szokott lenni a pénz a számlámon. Szerintem qrva jó szolgáltatás. Vevő nem kell előre utaljon az eladó meg be van biztosítva. Hibátlan.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!"
-
Ciccuka
veterán
-
Vakegérke
félisten
Azt a hirdető is tudja, hogy hulladék az a táp. Nem hinném, hogy jótékonykodik, amikor el akarja cserélni egy "gyengébbre". A "hálózat nem bírja" duma meg ócska kamu.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
shteer
titán
ugyan nem apró, de karácsonyi téma és ettől is hülyét kapsz
szerintem jónak tűnik..
-
emre
veterán
válasz seniman #38336 üzenetére
A szomszéd megyéből, mi somogyi csibészeknek baranya a setét, mert ott a postát is a denevér viszi galamb helyett. Nekik meg persze somogy. Ez egy kis egészséges rivalizálás még a sorkatonai szolgálat idejéből némi egészségtelen "jóindulattal" párosítva.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Tombi
őstag
válasz Trailblazer #38331 üzenetére
Instant névváltást kerjen 😃
-
SUPREME7
addikt
válasz shteer #38310 üzenetére
Csóri el se tudom képzelni mit él át bármilyen ügyintézés során, hányszor mondhatják neki, hogy "jó anyáddal szórakozzál", és tényleg az anyja jól kib@szott vele
Nálunk cégnél volt egy fun sztori, az egyik kisfőnök telefonált, és egy új csávó vette fel, mondja neki, hogy Négyesi, az meg visszaszól, hogy én meg a Hatosi, kisfőnök full bepöccent, mondta neki, hogy ki lesz b@szva amiért szórakozik és rábaszta a telefont, fél óra múlva megjelent és elkérte a személyiét
-
Ciccuka
veterán
válasz #45553408 #38321 üzenetére
Ránézésre elhelyezheti a Tesco-s Recycle Bin-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz berek21 #38292 üzenetére
Zalaiklaktol bocsi, de nem véletlen szokták mondani hogy setét Zala, + hogy a postagalamb is atpasszolja a denevérnek a kézbesítést a megyehataron
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
snecy20
nagyúr
Kompromisszumos a név, mert a négylábú az olyan snassz lenne, az ötlábú az egyértelmű célzás, a hatlábú meg olyan morbid... de az eredet az érdekes, mi lehetett anno ami hatlábú volt és el kellett nevezni róla vezetéknevet?
-
snecy20
nagyúr
Basszus, PC adok-veszek csoportban pár percre feltűnt egy olyan kérdés hogy késsel ki lehet-e kaparni a 2600k prociból az integrált vga-t mert neki felesleges. És nem készült mentésem róla.
-
opr
nagyúr
válasz #45553408 #38300 üzenetére
Ne is mondd, ceges uzenofalon tegnap 16:40kor irta ki valaki az alabbit:
"Udv! Van valakinek egy elado ps4 pro vagy sima konzolja? Ha igen, legyszives irjon ram, hogy meg tudjuk menteni az unokaocsem karacsonyat!"Vegulis, meg idoben van...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest