Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nekem eddig a csúcs gémer hirdető az volt, aki IGP-vel hirdetett, mondván ha nem elég, ebbe olyan VGA-t vesz a polgár, amit akar... OK, tehát minden gémer, ha nem elég, veszel bele jobb cuccokat.
Érted így már Te is, ugye?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Chaser
legenda
az aruk 29999Ft/db de csak parban eladoak!
régen árultam valami amd cpu-t
1ft, de csak a dobozával együtt tudom adni, az x k huf
nem tudom hány szerencsétlen rám írt, hogy utalja az 1ft-.ot..
lolmúltkor ismerősnél voltam kinn piacon, valamit pakolt, áruét egy frankó nem hamis casio órát
8k dobozzal
jön egy faszi, mennyi?
mondom 8000
neki csak a doboz kell, mennyi?
8000 és az óra ajándék
de neki csak a doboz kell!
8000 és az óra ajándék, de ha nem kéri hagyja itt, jó lesz nekemközben visszajött az ismerős, kérdi mi kellene az úrnak?
mondom csak az óra doboza
ránéz
8000, az óra ajándék
szegény manus érdekesen nézett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
Ez egy gyöngyszem ez a csávó! HS500, hangfalpár legenda... Ilyenünk volt, emlékszem, kegyetlen szar hangja volt! Sziszegett, bántó volt a középtartománya, igazi büntetés volt hallgatni.
Egyébként én is csak 2 hónapja szabadultam meg a Preludiumomtól. Mondjuk én nem is próbálkoztam meg vele, hogy eladjam. Inkább fater elvitte, kicserélte benne a szétrohadt gyári hangszórókat, új hangváltót konstruált bele, amit jópár hétig hangolt, és most nagyon pimp lett a cucc! Igaz, az eredeti Preludimból már csak a magassugárzó és a doboz maradt meg. De az is biztos, hogy egy gyári Preludium nem ér 60e-t, talán 15-öt érdemes lehet adni a kettőért, de csak a doboz miatt.
Az is érdekes, hogy szinte csak 20 évvel ezelőtti szarokat árul. Honnét van neki ennyi régi cucca? Ráadásul míg egy régebbi hangfalat esetleg felújítva lehet használni, de ezek a rom deckek, lemezjátszók, ezek ugyan mire jók? Továbbá sokszor a legótvarabb Orion meg Videoton roncsok, amik már újkorukban is hulladékok voltak. Mert esetleg vesz az ember egy régi decket, hogy bedigitalizálja a régi kazettáit (ha van valami egyedi cucc), de olyat már 5-10e-ért lehet kapni, például valami régi csúcs Aiwat.
És miért nem képes szinte egyetlen éles képet sem készíteni??? Ez még külön idegesítő.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
quailstorm
nagyúr
Szerkesztettem azóta. Sejtettem hogy lesz vele gond, én kb 2 évig nyomtam és még a béta idején kiszálltam.
Mivel tevékenyen multiztam, segédadmin voltam több public serveren van fogalmam róla hogy ez a MesterMC a legalja.Nem mellesleg nekem gyanús hogy a MesterMC-ben van optifine tuning, szóval az az 550FPS úgy el van csalva mint a huzat. Max grafon jó lesz az 70 is.
nameg multiban csomó mindent nem a kliens gép számol szal megint tehermentesítve van a gép[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
"+ egy bazi nagy hűtő" -> Bírom az ilyet, amikor nem tudja mit akar eladni, de azért odaírja, hogy mennyire szuperül működik.
"nagyon jól néz nagyon" -> A szóismétlés még csak hagyján, meg az is, hogy kihagyott egy lényeges szót, így viszont úgy jön le, ha valaki tényleg szó szerint értelmezi a mondatot, hogy a gép nagyon jól néz. Miva'? Ez horror? A gépház visszanéz?
Egyébként játékra alkalmas, csak nem mindegy melyikre.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Trailblazer
veterán
"80000rugó" a tartozása? Azaz 80.000*1000=80 millió? Mennyi idő alatt gyűik össze ekkora számlahátralék? Vagy csak egyszerűen félanalfabéta? Én sem vagyok Fulbright-ösztöndíjas a Harvard matematika szakán, de a számokat le kéne tudni érthetően írni.
Egyébként szintén "szép" történet. Kispályáskodás nem egészen 3.000 pénzen, és felesleges utazgatás a f@szfej miatt.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
djculture
félisten
Én szintén. Azt hittem már csak én látom így hogy ez így hülyeség. A szolgáltatóval az eladó kötött egy szerződést aminek alapeleme a hozzá kapcsolódó előfizetés és a készülékrészletek is. Ezért ennyi a készülék. Ebből hiába vásárolta meg a vevő csak a készüléket ettől még nem lesz a teljes eredeti árára jogosult. Itt már ekkor el lett bszva mikor nem lett lepapirozva az üzlet belefoglalva azt is hogy mi van akkor ha garancia idő alatt tönkremegy a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Nagyon komoly az efféle adásvétel is, főleg ekkora értékű készüléknél, hogy nem írtak valami papírt/íratták át hivatalosan a tulajdonjogot. Most lehet dobálni a sárt hatezerrel egymásra - ugyan ki dönti el, és kinek a javára?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest