Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
"Ekkor tűnt fel, hogy a hirdetés még mindig fent van, így egy másik profilról is ráírtam és megérdeklődtem, hogy elérhető-e még a gép. A válasz pedig IGEN volt."
Ez egész jó ötlet.
Mikor megvan a számlaadat, és a vevő ígéri, hogy 1-2 órán belül utal, akkor egy másik profilról rákérdezve, ha az eladó nem azt írja hogy utalást vár, akkor storno.
2. Ötlet : először mindenképp személyes átvételt kell kérni címmel, telefonszámmal. A csalók akkor általában kushadnak.
3. Ötlet : kérni kell még egy fotót a termék bizonyos részéről, majd google képkereső.
Utoljára ez mentett meg engem. -
Ciccuka
veterán
-
KROK640
nagyúr
HUh, akkor nektek se könnyű.
A vén majom ott baszta el, hogy aláírta a kis kapumotorról a jegyzőkönyvet. Mert az precedenst is teremtett. (innentől lehet hivatkozni, hogy minden máshoz is így állt hozzá)Hiszed vagy nem, de nem csak itt megy ez. Én a weblap készítésről és a gépépítésről is tudnék hasonló strykat mesélni.
Előbbinél van egy ami nagyon kikívánkozik belőlem tavaly előttről :
Az egész storyt nem mesélem el, mert baromi hosszú lenne, majd egyszer leírom, mert tanulságos, addig is egy részlet. Volt egy megbízásom pár éve : Május közepén meg lett beszélve (és leírva papírra) hogy jún 15-én weboldal átadás. EL is készültem az egésszel, a megrendelő nem nagyon foglalkozott velem meg a kérdéseimmel az utolsó hétig. Jah, igen, megadta hogy az oldalon sok mindennek meg a designnak alapvetően a #00d15a legyen a színe (ezt most visszanéztem ).
Átadás előtti utolsó héten hétfőtől szerdáig kergettem h legyen már szíves megnézni az egészet, Na szerdán mondta h küldjem el majd ránéz. Péntek délben (péntek du 3kor lett volna az átadás) felhív h megnézte, és nem tetszik neki a főoldal csináljak egy teljesen újat (elég halvány elképzeléseket adott meg arról h pontosan mit is akarna) és az oldalon mindent ami korábban #00d15a (ocsmány) zöld volt, azt színezzek át #589833 zöldre. (na most a fejlesztés kezdetén megpróbáltam rábeszélni az utóbbi színre de ő az előbbihez ragaszkodott).
Mondtam neki, hogy erre, még ha hétvégén is dolgozok min két napot kell várjon. Persze rögtön jött h a szerződés szerint péntek du 3-ra át kell adjam neki a weblapot. Mondtam neki h nem délben kellett volna szólni, hogy a fél lapot át kell szerkesszem miatta. Végül 20-án még én maileztem neki, hogy csináltam két új lehetséges kezdőlapot egy egyes és egy kettes változatot, és döntse el merre menjen a fejlődés.
Persze ettől a színváltásról pl a logo színe sem stimmelt, amit külön, nekem, magamnak kellett átszíneznem a megfelelő színre, mert az ő logo-s embere csak felárért csinálta volna meg, nem mellesleg az végülis az én pénzemből ment.Na mindegy, nem sorolom most mennyi kitolás volt a businessben, végül szept 18án jutottunk oda, hogy akkor ő fizet (eddigre nekem már kb 3× annyit kellett dolgoznom mint legrosszabb esetben gondoltam. És miután kifizetett még felhívott egyszer hívott, amikor közöltem vele, hogy innentől csak felár ellenében nyúlok az egészhez, és még megvolt sértődve. Szerencsére többet nem keresett.
De amúgy sokan olyanok, hogy azt hiszik mert ha fizetnbek, nekik rengeteg pénzt (amiből nyilván nem te teszel zsebre mindent) akkor nem csak a munka de te is az övék vagy.
Pl mikor a telefonos számgépes boltban dolgoztam, akkor volt egy honlapunk. Nekem leginkább a webáruház karbantartása volt a dolgom (termékek fent legyenek, árak jók legyenek, akciózás, néha fotók, cikkek - magyarul a technikai részéhez (szerencsére) nem sok közöm volt). Na a főnöknek volt erre egy külsős embere, "Pista" aki anno csinálta a honlapot 2 évvel korábban. Na ő volt mindig mindenféle átszínezésre meg variálásra megkérve. Pista meg hát ugye többnyire elérhető volt, de másnapra meg harmadnapra vállalta a dolgokat és néha hamarabb kellett volna.
Aztán az egyik ilyen alkalommal elszólta magát a főnököm, hogy 2 éve kifizette a teljes weblapot, és Pista azóta totál ingyen supportot üzemeltet neki. Asszem akkor mikor kitalálta, hogy teljesen új megjelenés meg honlap motor kéne (vagyis új honlap a szövegek és az adatok kivételével) és a Pista meg nem akarta ezt már ingyen vállalni, h milyen dolog ez már 2 éve kifizette neki a weblapot, és hát akkor csinálgassa csak ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
törölt tag
Erre nem lehet mit mondani. Kívánom, hogy sikerüljön nekik visszaszerezni a pénzüket, de ha nem jön össze, akkor se siránkozzanak, könyveljék el úgy, mint tanulópénzt. Aki előre fizet egy nulla értékeléses új tagnak, meg aki bedől az ilyen mesebeli áraknak, ő örüljön, hogy csak ennyivel verték át, és nem sokkal több pénzzel. Még olcsón meg is úszták a leckét.
-
virkir
veterán
Elképesztően naivak az emberek.
Nem naivak hanem simán hülyék és pénzéhesek. Mind azt hiszi megvan élete biznice, csak arra nem gondolnak, hogy nincs ingyen ebéd.
A legszebb, hogy egy neppert is sikerült az embernek lehúznia.mpo
Most miért bántod szegény Cecíliát?
Hiszen csak megviselte a negyven év három műszakos kétkezi munka[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
-
-
Miért, attól még, hogy bontott, lehet jó. Nem folyik, stb., akkor az jó. Felújítókészlet is létezik fékmunkahengerekhez...stb.
Ugyanígy árulunk itt bontott alkatrészeket, és azt is megveszik... (Persze, attól nem hal meg senki, de adott esetben több pénzt ad érte.)
@Fehér Farkas :
A törött kijelzős TV-t sem értem, miért baj. Ha nekem jó táp kell olyanhoz, vagy scaler, akkor kapnék utána, mert esetleg külön drágább.
A telefon is ilyen, nem nehéz lekapni a kijelzőt, és másikat tenni rá. Én is így vettem magamnak telefont 35K helyett 20-23 körül megvolt.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
Ebbe az anonim topic-ba, amit linkeltél, nem is tudnék írni. [Nem látok erre opciót]. Tehát hogy is képződnek ott posztok?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Spet
addikt
Miért ne lehetne? Hány olyan komment lehet a fórumon, amit töröltek, de még a törlés előtt jött rá reakció? Rengeteg. Persze, ha rákattintasz az előzmény hozzászólás számára, nem fog feldobni semmit.
Seinman-ból egy idő múlva #23353643126245 számú felhasználó lesz.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
Annyira nem lényeg, én spec olyan tipusú ember vagyok hogy már előre bánom ha megszólalok de nembírom ki Meg általában csak hülyeségen megy a vita, ( nem itt ) és olyan értelmetlennek tűnő az egész, emiatt nem kár érte..
Nemtudom van e ilyen " humor rovat" stb, még max oda posztolgatnék. -
-
-
törölt tag
Én poénból beírtam, hogy kihozták a kocsit, pedig még meg sem osztottam, és honnan tudták hol lakok?
Majd egy öreg néni alá irta, hogy 3 as, és leirta a lakcímét.
Hú mondom. Erre igy megrökönyödtem. Időseket nem hülyézem, az egy teljesen más világ, de amúgy egy sötétség serege toborzó az egész.
https://www.youtube.com/watch?v=8B3C2DjLVsE -
koby11h
őstag
Tökéletesen egyetértek! Kellene erre is "jogsi" mint már sokan írták, vagy úgy az egész számítógép használatra, de minek amikor sok helyen még lőfegyverre sincs!
A saját hülyeségébe FB-on legalább nem hal bele senki, legfeljebb mi a röhögésbe."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
Tegnap kezdett el terjedni, amikor megláttam az elsőt, aláirtam, hogy ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Ekkor jöttek a libsik h miaz HOGYÉN látatlanban lehülyézek embereket, hogyan?????? képzelem én ezt.
Második fordulóban ezeket is lehülyéztem, de a modik már nemgyözik ezt a sok szart. -
koby11h
őstag
Én is sokat tanultam a mesterektől - a mit hogyan NE csináljunk kategóriában.
Volt, hogy este 10-kor végeztem munkával, sötétben kimentem a házhoz amit építtettünk és miután végigmentem elemlámpával ott helyben felhívtam a generál kivitelezőt, hogy toll és papír és mondom holnap mit bontanak és csinálnak újra. 1 boltív, egy félkész belső fal, egy áthidaló. Persze reggel ment az anyázás a két kőművestől, én meg kimentem és tök kedvesen ott helyben elkezdtem megmutogatni hogy az a fal 20 cm-el balra van, az áthidaló 18 cm-el magasabban - az ablak bele már meg volt rendelve! - és a boltívet már a rómaiak sem így építették, az csinálja ma újra a jobb oldalit aki tegnap a bal oldalit csinálta mert az meg is fog maradni.
A műszaki ellenőr meg félrehívva kapott egy emelt hangú lebaszást, hogy ha még egy ilyet meglátok repülnek. Utána is volt pár vita, de sokkal kevesebb és kisebb dolgokban.
A villany nem akadály, én csináltam és 17 éve minden ok. Papírt kértem ismerős szerelőtől, mert ahhoz már akkor is csak engedéllyel lehetett, meg a rákötéshez a kábelezést csinálta meg 60000-ért. Régi szép idők, ma meg kb. ennyi a kiszállás...
A gáz és pl. kazán az igen, de hát az élet nem játék amihez nem értek azt meghagyom másnak.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
Én már csomó mindent magam csináltam, az utolsó mester 2007-ben volt a házban - kivéve a gáz, azt sosem mertem. A többi sok mindenhez értő haverokkal, családtagokkal megoldható. Persze Ők tényleg értenek hozzá, nem csak papírjuk van róla. Az ár meg baráti, hisz családban marad... De amiket lehet olvasni a mesterekről, vagy unokatesómék házánál láttam az katasztrófa! Hiába no, akinek esze van már külföldön rakja a falat. Tisztelet az itthon maradó becsületes munkás embereknek!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Cs1csó
félisten
-
koko52
nagyúr
Egy ismerősöm most bontatja vissza a tetőléceket. Felrakták őket ferdén és nem vették észre csak ő hogy ferde az összes cserép.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
törölt tag
-
koko52
nagyúr
Katalizátoros Rikárdó, milyen beszédes neve van...
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
senior tag
rézkábeleken fetreng? vagy mi a baja? (tudom: a Duna bal partján. Bács-Kiskun megye második legnagyobb települése, jelentős kikötőváros és közlekedési csomópont, DE AMÚGY... )
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Gyuri27
félisten
Jó, hogy nem azt írtad: tudok. Mert akkor baj lett volna.
Amúgy meg, hogy is van ez a sok és megeröltető meló? Céges verda, kocsi, furikolás meló időben. Csodálkozunk, hogy bajban a gazdaság.
On is legyek. Teszteletlen 4870 hűtő nélkül ezeöcccá. Én ezt egy kicsit túlzásnak érzem.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
cbmfan
őstag
oké, hagyjuk," igazad van". menjél csak, üzemanyag, idő ingyen van neked is.
más:
sokan még mindig nem látnak tovább az orruknál, pont ezt használja ki a Norman gyerek, madarak mindig voltak és lesznek is. "majd megverjük és az hű de jó lesz, biztos abbahagyja, csak ne legyenek tanúk" - vagy nem, csak egynek kell beköpnie a többit és megy minimum 72 órára előzetesbe az egész bagázs. hagyjátok már ezt az okoskodást, semmi értelme
seniman: így van. és egyhamar nem is fog.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Papooo
senior tag
Ha tíz áldozat összeül valahol egy kocsmában, és kölcsönösen tanúsítják, hogy csak iszogattak és beszélgettek, akkor az életművész úr hiába jelent fel kettőt közülük, miután kiengedték az intenzívről, elvégre annak a két becsületes állampolgárnak lesz alibije a bántalmazás idejére.
Arról nem is beszélve, ha az ember valami cimbijét küldi el a pofonok kézbesítésére.
Csak arra kell ügyelni, hogy ne legyenek tanúk.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
cbmfan
őstag
-
djculture
félisten
Nézd meg hogy mi lett a tolvajkergető csapatból, a hatóság sokkal jobban bünteti az önbíráskodást mint a tolvajlást csalást lopást. Na ezért nem megy utána senki mert börtönbe ülne utána 2-3 évet majd nyolcféle bírósági tárgyalása lenne milliós büntetésekkel addig is jeladóval élné az életét. Kinek hiányzik ez? Kb az élete tönkre menne.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
tele van netes fotokkal az apro,mert a sotetebb szinu termekeket kulon szakma ugy fotozni,hogy latszodjon,de ne ugy nezzen ki,mint amit lefostak.
pontosan mit kellene szankcionalni az embernel ?
- cigany hang?
- szigony utca ?
- nincs meg a kabel ?ha ennyi eleg lenne, a hirdetok fele jelentheto lenne.
Pajtinak apr. 9-en meghalt egy i7 4790.
Garis az egyik itteni, 2001 ota aktiv dealerhez.
Engem kert meg,hogy intezzem a garit.
1 honapig tartott mire eljutott az emberhez.
Reszben miattam,reszben azert mert sose veszi fel,nem hiv vissza,es meg egy hetre el is utazott. amit persze csak egy nappal elotte kozolt ,pedig 3x hivtam azon a heten.Vegul postan kuldtem el,pedig mnidketten pestiek vagyunk ..
Majus 18.-an kapta meg.
Ket hetig ult rajta,majd jovairtak neki a nagykerben, de addigra mar ugy felbaszott a lekezelo hangnemevel,hogy visszadobtam az ugyet a tulajnak.Mivel a 4790 kifutott,ezert nekiallt patkanykodni, hogy majd szerez valahonnan, majus 18. hoz kepest 4-6 heten beul, vagy 60 ezer kornyeken levasarolhato (75 volt a vetelar).
Azota a spanom mar notira cserelt,igy a 75k kp,vagy az altala 75-ert hirdetett dobozos 6700 megfelene,de neki az nem jo,o szeretne ujra keresni az uzleten.Allandoan a pajtinak kell keresni, mar ott tart,hogy egy masik haver bejelentkezik a csavonal vasarlasra,de o megy oda ,es darabokra tori az embert.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Trailblazer
veterán
Eme ügy fényében már nem is olyan vicces...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MK VII
veterán
Rostásék beléptek az ezüst bizniszbe, mint Vágási Feri a Zinternetbe?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Gondolom ,azt is mondtak, hogy az ajanlat csak arra vonatkozik,amiket konkretan felsorol.
A munka kozben ( mondjuk a vakolat leverese utan) kiderulo, felmerulo ujabb feladatok mar nem fernek bele a keretbe.Sajnos Ezek olyan 70-100%-al szoktak megdobni a kezdeti koltsegvetest.
Siman lehet olyan - elsore nem lathato - problema,ami onmagaban 1-2 millio (pl a teto).
Es ezek meg tenyleg csak also-kozep kategorias arak/megoldasok.Persze tenyleg igeny fuggo a dolog.
Gondolom,mindenkinek van ismerose ,aki 10 eve asott egy godrot az udvaron,es azota mindig volt valami fontosabb feladat/kiadas
Meg ugye egy normalis vizvezetekes,aramos stb ... olyan 100k/nap alatt neki se all dolgozni.
Ha rabizod a pistara,sokat lehet fogni,csak az eredmeny kerdeses.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Ket ismeros is az elmult egy evben ujitott fel lakast,en most vagyok a kozepen.
2 milliobol egy 40 negyzetmeteres lakast is nagyon necces felujitani.
Haznal,foleg ha 60 m2,akkor 2 milka meg a tuzoltasra sem eleg.
Olyan 5 korul van az alja, ha nem az igenytelen felmegoldasok,es az egynapos munkat 3 honap alatt elvegzo ismerosok a terv.
Es akkor meg nem vettel padlolapot 7000/m2,vagy Grohe csaptelepet stb ...Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
aktív tag
"Tragikomédia ami jelenleg az ingatlanpiacon folyik"
Ne is mondd.. egy kis lakásra gyűjtök már évek óta, de szerinted mennyire van elegem abból hogy évente félreteszek egy bizonyos összeget, és semmit nem érek vele, mert a megtakarított összeg kétszeresével emelkednek az árak..
Kérdezem mire? Akkora lufi ez mint a p.csa.. persze a bankbetétemre meg lószerszámnyi "kamatot" fizetnek. Áhhhh!
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mini PC
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest