- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
Ez még csak egy labda, ezzel még nem tudja leforgatni a "balls deep" videót az onlyfans csatornájára...ahhoz minimum 2 kell.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
nullpoint #64846 üzenetére
Megtörtént és mivel a linuxnak nincs windows szériaszáma, így sajnos nem tudtunk továbblépni.
Könnyes szemekkel bontottam a vonalat...Nem értették a lényeget, ha én most jövök le a fáról és rögtön PDA-val szeretném kezdeni a civilizációt, akkor adjanak választ és meg tudom venni az eszközt, ami csak azzal az oprendszerrel jöhet ki és csak legálisan lehet rajta. Ennek semmi köze ahhoz, hogy van-e másik számítógépem vagy megvan-e a mandulám.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
zsolt_64 #64839 üzenetére
"de gondolom az első az hogy ellenőrzik hogy jogtiszta vagy-e..."
Még akkor is, ha semmi köze a kérdésnek a jogtiszta szoftverhez.
Anno (2008-2009 talán), Windows Mobile 6.1 vagy 6.5 kapcsán felhívtam a magyar MS-t, hogy az új rendszerben lesz-e végre magyar nyelv vagy továbbra is 3rd party szoftot kell használni. Nos, válaszolni nem tudtak, a későbbi válaszadáshoz nem lett volna elég az email-cím, kértek volna nevet, címet illetve a PC-men futó win szériaszámát(!!!).
Maaargit, noormáális!?!
Mindezt egy még ki nem adott rendszer miatt,ami OEM licenc-cel fut, tehát az eszközzel együtt jár. És nem mellesleg semmi köze ahhoz, hogy van-e PC otthon vagy nincs, ez egy mobil eszköz. -
-
SZIGMA
aktív tag
Ugyan már, srácok!
Nyomjátok itt a GDPR-t, pedig annak nem sok köze van a csalós topik (átmeneti) lezárásához. Ott van Parci tegnapi bejegyzése, olvassátok el, aki abban talál bármit a GDPR-ról vagy adatvédelemről, az a vendégem egy szemüvegre. (teszkós, turkálós, tetszőleges dioptriával)
(Mint ahogyan a GDPR-nak sem sok köze van a nicknévhez, felhasználónévhez vagy avatarhoz, szerintem.)
-
SZIGMA
aktív tag
Pusztán nyelvtani és jogi szemszögből nézve:
"A kártya csendes, tökéletesen működik."
És valóban, a kártya jó, a venti a sz@r.Az valóban gáz, ha 2 órán belül jelzi, hogy nem oké és az eladó nem foglalkozik vele.
Az még gázabb, hogy a vásárló csak a vásárlás után (és a koppanás után) kezd infókat gyűjteni és üvölteni, hogy "tipushiba!!", biztostudtálrólacsakátb...tál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest