- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #52460 üzenetére
nem u-s butított cpu-k vannak bennük, talán a legkisebb alapórajelű i5 2,5ghz ezekben a gépekben, nekem volt alap 2,8-as is, talán az a max, böngészésnél náam gyorsabb volt a 3740qm mint a 6. genes fujiban levő 6200u, ivyknél azért erősebb, alapórajele talán 2,4, kb 15%-kal jobb ipc-vel
sw-esen persze..aida64, én szemre is megmondtam melyik lg ( : LGDO258 - ha ez van benne kánaán, kicsit alapból hideg, de biztos lehet kalibrálni, én nem foglalkoztam vele -
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #52458 üzenetére
En meg szervizeltem par raklappal, meg el is adtam parat, ismerem, az alu puha, ha ugy esik horpad, felulete eleg kenyes, 8540-nel nem karcolodott ugy, zsaner sem lazult semennyit, a pilacs sem lett kontaktos, extrakent meg hasznalhato is volt, a 60/70 szeriaban inkabb egy vicc
de uj genes gepek kozt meg igy is a legjobbak kozt van
3 fajta hd+ kijelzovel talalkoztam, az lg pwm free, masik ketto nem
Meg mindig van hozza par bizbaszom, dokk meg speci toltok, jo is h eszembe jutott, megy aprora ( :
Lg kijelzovel, 4 magos i7-tel igen kellemes kombinacio, 16gb ram, ertelmes ssd es hw igenyes melora is jo -
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #52425 üzenetére
horpad a fedlap ha úgy adódik, de bírja a strapát, zsanér kilazulós, de korrigálható, széria hiba
a pilács szokott még átmenni látszik-nem látszik állapotba, ez is széria hiba, ezen kívül viszont modernebb gépek közt az egyik legjobb, legstrapább
az lg hd+ srgb 97% pwm free kijelzővel az igazi
nemrég váltottam át egy újabb fujira, pedig beszereztem a hp-ba egy 3740mq-t is
gondoltam kipróbálok egy kisebb, könnyebb gépet is, bevált, már nem hiányzik a 8570, de elég sokáig olyat használtam -
PHM
addikt
válasz
KaiotEch #51180 üzenetére
Akinek csak ilyen régi cuccra telik, annak szívesen odaadnám
az én 80 centis samu TV-met. Ingyen. De tényleg.
S a szállításban csak azért nem tudok segíteni, mert nincs autóm.
Egyszóval ez a gond vele.
Ezeknek a készülékeknek nincs piaci értéke,
csak a macera van vele, ha le akarod adni valahol. -
kenwood
veterán
válasz
KaiotEch #48704 üzenetére
Milyen?
4-500al irhato ?
3 ev garis ?
Ablakon kidobott penz draga ssdt venni
Mar szinte teljesen eltuntek a piacrol a 150-el irhato szemetek.
A tartossag pedig a kutyat nem erdekli,mert 3 ev mulva egy hamburgert nem kapsz az arabol ha mukodik,ha nem.Mas :
Oszinte Macbook pro hirdetes :
"Kizárólag azért válok meg tőle mert őszintén szólva nem tudtam “összekalózkodni” rá azokat a progikat, amiket eddig windowson használtam....." -
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #47096 üzenetére
Alaplapi hiba is lehet, ha a tag nem.mokolta azert nem eletszeru h bootloopba kerul egy telefon, enyemeknek meg nem sikerult
Elado csinalta rosszul, nem kell ra gart adni ha kiadja a kezebol, es nem lenne semmi kerdojeles, amennyi szerencsetlent latok itteni forumokon is, h teglasitjak a mukodo telefont, fel se merulne bennem h vallalok barmennyi gart -
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #45005 üzenetére
akkor marad az ugy. húszezresem érte, azt is tudod arra használni mint ezt...kitörölheted vele ( :
viccen kívül, nálam ez max ajándék kategória, valami havernak aki telefonokat bütyköl, ahogy speeder is mondja, ami látszik a kijelző, ha pl alaplapon van hajszálrepedés az még nem feltétlen látszik
de sok szerencsét hozzá, ha találsz rábolondothozzá nem értőt és neki jó business, engem nem zavar -
Speed®
titán
válasz
KaiotEch #45005 üzenetére
Egyelőre annyit tudsz róla, hogy szétcsattant a kijelző..a cseréje közben/után derül ki, mi baja van még. És mivel hirtelen rákeresve 25 alatt nem is leltem itthon hozzá alkatrészt (munkadíj még sehol), valójában te is a GTKtól akarsz megszabadulni..csomagolhatod ahogy szeretnéd. Sry, ez aprón nyilván nem kerül beírásra, mert üzletrontás, de házhoz jöttél a poénnal.
-
Astroboy
őstag
válasz
KaiotEch #42903 üzenetére
De, ráadásul a kiutazás költsége önköltséges.
fizessen aki súrolni akar.
Ez amúgy kicsit olyan, mint a rádióban épp futó Aldis reklám szövege: "blablabla olcsó árak"
Olcsó terméket és alacsony árat még csak-csak elképzel az ember, de az olcsó árra instant syntax errort dobott az agyam.(#42902) mpo: Remélem pamukot!
-
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #40935 üzenetére
pont úgy ( : nem hirdettem külön csak beraktam egyik topikba
Gyuri27 ha az a cél h ne kerülgessem tovább és nincs időm/energiám foglalkozni vele akkor az a módszer nem megy, végül elvitte egyik építős bácsi
tárolóba kiraktunk egy szét rohadt ezer éves rakéta porszívót, jó lesz majd erkélyt porszívózni alapon, na az 1 hét múlva már nem volt ott ( : -
Chaser
legenda
válasz
KaiotEch #40930 üzenetére
nincs értéke, ellenben drága eltüntetni, kommunális hulladékkal nem viszik el, max lomtalanításkor veszélyes hulladékok közt
azért nincs értéke mert a belépő lcd-knek is minimális értéke van
egyébként meglepő, ajánlottam itt fel pár dolgot ingyen rászorulónak, tökéletes gáztűzhely - letakarítva!!4443! -, mosógép, hűtő, ingyen se vitte senki, mind hibátlan volt -
customer114
őstag
válasz
KaiotEch #38820 üzenetére
Az a baj, hogy ő jelen esetben a vásárló lett volna.
Mindd ezt tennénk az eladó helyzeténben olyan körülmények között, amikor kell a pénz. (A szöveg tényleges kiírása a hirdetésbe azonban hencegés, táplálék a torz lelkének. Aki ezt nem látja az felháborodik rajta, provokációnak veszi személye ellen. DE szerencsére itt ez a topik, ahol a sorstársak azonos véleménykifejtése mellett bizonyos szintű megnyugvást kaphatunk.) #metoo
szerk.: Most olvasom, hogy a politika is belejött, meg a régen mi volt téma. Komolytalan. Kár volt hozzászólni.
-
válasz
KaiotEch #38823 üzenetére
Én magam is emeltem már árat kint levő hirdetésen, de megírtam az addigi érdeklődőnek, hogy nekik a régi áron odaadom, mert még arra jelentkeztek, pedig még nem egyeztünk meg, csak jelentkeztek.
Gyerekkoromban árultunk piacon, nem volt fix ár, mindenki óránként írogatta át a papírokat kereslet/kínálat függvényében. 8-kor még 200 az alma, 9-kor már 300, de akinek már mérlegen van az almája, azt nem illik már megszívatni, az még a 200-ért kapja. Így tisztességes.
-
seniman
veterán
válasz
KaiotEch #38820 üzenetére
Ami piacképes áron van,az általában sok embernek kell.De ha az eddigi érdeklődőknek van egy csöpp esze,a környékére sem néznek.Ez a kiírás meg remélem elrettenti a többieket is attól,hogy érdeklődjenek.Mi a garancia arra,hogy ha kettőnél többen érdeklődnek rá,nem emel megint árat?
Mohó gusztustalan féreg az ilyen,semmi több.Ha nekem benyögte volna megegyezés után,hogy drágul a cucc,biztos szakítottam volna rá időt hogy a fejét a falhoz kocogtassam.
-
Trailblazer
veterán
válasz
KaiotEch #38392 üzenetére
Innen idéztem egyébként.
-
quailstorm
félisten
-
VIPowER
őstag
válasz
KaiotEch #36661 üzenetére
Jól jegyezd meg: Soha nem utaltam előre.
Mindig kifizettem amit rendeltem, és sok mindent rendeltem.
Volt aki előre elküldte a rendelt árut fizetés nélkül. Kipróbáltam, működött, kifizettem.
Ha szerinted az nem "ember" (vagy nem tudom mit gondolsz) aki nem tud (akar) előre utalni, akkor veled van a baj. -
Papooo
senior tag
válasz
KaiotEch #36661 üzenetére
Naiv voltam.
Nem gondoltam, hogy 485 pozitív és nulla negatív értékeléssel segget csinál a szájából.Igazából nem is érdemes ilyen húzást csinálni, mert még valami bosszúálló ember qrvát rendel a kecójához, (ami felettébb kínos kimagyarázni egy családos embernek) vagy valami melegebb oldalon felad a nevében egy társkereső hirdetést.
-
Smiley
addikt
válasz
KaiotEch #32463 üzenetére
Jo, de 2,4 benzines "ceges flotta" autot, nem azok az emberek vettek akik evi 5000km mennek. Muterom is ilyen... tavaly szerintem nem ment osszesen 3000-et.
De ezek a kategorias autok amit ez a Passat is kepviselt anno 15 eve, ez nem ilyen. Mi 4 evesen vettuk 120 000 km-el a jelenlegi ceges A6-ot. Jo ez egy picit magasabb szint mint a Passat volt anno. 3 evig hasznalta az elozo tulaja nemetorszagban, kb 1 evet allt egy kereskedesben, es ugy kerult hozzank, azota 3 ev alatt raktunk bele 220000-at... most olyan 340000 korul van benne es meg csak 7 eves lesz. kb 10 evesen lesz majd atrakva kicsit lazabb hasznalatra, de akkor mar boven 600000 felett lesz benne. Csak ugye ez a hulye magyar hozzaallas, hogy 200000 felett mar csak szar autok vannak. Semmi bajuk ezeknek az autoknak, csak ugye nem a szervizen kellene sporolni, es akkor kb a vilagbol kimennek. Mert a magyar parasztnak amugy kell a premium auto, de evente 2 millat mar nem tud/akar rakolteni, hogy az is maradjon. Pontosan ezert nez ki az osszes ilyen 300000-nel ugy mint egy darab sz@r. Aki eddig beult ebbe az Audiba, nem akarta elhinni, hogy ennyire egyben van ilyen hasznalat mellett. Konkretan olyan mint ha uj lenne, pedig van gyilkolva rendesen, nem azert lett veve, hogy a nemet palyan 130-al menjunk vele. A Quattro hajtas miatt kb 1,5 szezon alatt megeszi az osszes gumit, 50000-nel tobbet nem birnak a fekek, olajcsere 20000-kent, a jo pesti meg a balkani utak, folyamatosan verik szet a futomuvet. Szoval draga muszer ez, cserebe viszont tudja azt teljesiteni amire terveztek, tehat hogy ejjel-nappal menjen vele az ember, es mindezt kenyelmesen gyorsan es biztonsagosan, csak ugye ennek ara van.
Imadok vele menni, de nekem maganszemelykent soha nem kellene ilyen. A sajat 18 eves vectra-ra meg evi 100e-t se kell kolteni az atlagos evi 25000 km futas mellett. Ha meg menthetetlen lesz, akkor meg valami takarekos konnyen karban tarthato auto lesz az utodja.
-
Tikakukac
titán
válasz
KaiotEch #31094 üzenetére
Kívánok hasonló gondolkodást annak is aki a te elhagyott/lopott cuccoddal van.
És nem, nem hülyeség, hogy ezzel támogatja. Annyira nem, hogy hogy simán rádverik az ajtót hajnalban a sünök, ha éppen az idióta felfogás miatt a lopott cuccról kiderül, hogy nálad van. Aztán mesélgetheted a 24 órázás alatt a yardon, hogy hát te nem támogatod a fekete kereskedelmet
Ja és ezek megtörtént sztorik, innen apróról tudok is néhány embert akit vittek be gondolkodni. -
opr
nagyúr
válasz
KaiotEch #31088 üzenetére
Fuggetlenul attol, minek adja el, aki megveszi, az konkretan tamogatja a (telefon)lopkodos nepeket.
Itt nincs szurke zona, lopott termeket nem veszunk semmibol. Ha meg de, akkor meg amikor nekunk lopjak el valaminket, vagy akar konkretan eroszakkal kirabolnak, akkor nem orjongunk, hanem elfogadjuk, hogy valahol az konkretan a mi sajat hibank, mi segitettunk nekik ebben...
-
törölt tag
válasz
KaiotEch #30515 üzenetére
Ha már ki akarjuk elemezni a veszélyességi faktorait:
-földeletlen gépház
-hozzáférhető nagyfeszültségű elektromos alkatrészek a tápban
-éghető anyag közelségede
-gépházhoz nem tudok hozzáérni véletlenül se, mert fen van egy polcon
-nem tudok belenyúlni a tápba se mert zárt a gépház
-nincs magára hagyva a gép sose, bedugva se
-hőálló a festék a fán, a kondikban meg nem tud tárolódni annyi energia ami bármire nézve kritikus lenne itt-Kintről nem látszik, úgyhogy ocsmánynak se mondható. Távval kapcsol be amúgy meg, nem a gépházat fogdosom a gombot keresve.
Nyilván nem akarom magam kinyírni, de ha egyszer hangos a táp kénytelen voltam vele valamit kezdeni. Még a ventilátor légszállítást is tesztelgettem előtte, hogy jó legyen rá és bőven többet hűt mint a gyári.
A kritikus része ennek azon van, hogy olyan csinálja aki valamit konyít hozzá vagy egy gémör pityu aki azon kívül hogy leszarja egy hét múlva el is felejti hogy mit tákolt a gépében és belenyúl bekapcsolva mikor épp a gémör ledeket illesztgeti át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest