Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Na ezt le kell írjam nektek, mert egyszerűen úgy érzem hogy szét fog robbanni a fejem ebben a pillanatban!

Eladtam korábbi VGA-mat, venni akarok újat. Találtam hirdetést itt PH-en, Radeon R9 390X-et!

Felkeltette az érdeklődésemet, na akkor legyen, elkezdtem nála érdeklődni privát üzenetekben!
    Hol lehet megtekinteni, átvenni?
    Metro vonalon, megtekinteni ujpalotán.
    (szögezzük le, hogy "imádom" mikor valaki ilyen pontosan tud leírást adni)
    Megkérdeztem hogy azért a garancia is pontosan mikor jár le, ezt is megírta. Jó, akkor adjon pontos címet. Leírt nekem egy címet, de az is eléggé kivehetetlen fogalmazásban, mert házszámnál 3 szám is volt, szóval jelenthetnek bármit is. Mivel én Gyulán lakom, mondtam, hogy majd tesüm fog elmenni érte hétfőn, mert hétvégén leutazott hozzánk. Nyugtázta, de közben azért kérdezősködtem, mert hát a hirdetésben csak internetről szedett képek voltak. Doboza megvan-e, benne minden cuccal stb. Én szeretek rákérdezni az eladás okára, bár visszajelzések alapján nagyon utálják, ha ezt megkérdezi bárki is. Igen, megvan mindene, erősebbet vesz, jött a válasz. Az üzenetben konkrétan semmi írásjel, elválasztás, tagolás és a végére egy "csááá" elköszönés féleség. Rögtön gondoltam valami suhanc lehet.
    Mondom neki, hogy ha már nem én megyek érte, hanem Testvérem, ő meg túlságosan nincs otthon most a VGA-k terén, egy fotót a kártyáról had kérjek már, mégis csak az a biztos, én ismerem fel, én tudom mit kell rajta figyelni. Ekkor válaszban már értetlenkedett, hogy leírta már, úgy néz ki mint a galériában látni. Megnéztem, hátha elnéztem valamit, de ott ahogy mondtam is, csak netről szedett képek vannak. Leírtam neki, hogy nem nem tudom hogy a kártya hogy néz ki, hanem bizonyíték kell hogy van-e neki és az-e ami kell. Erre válasz, hogy mostmár megnyugodtam, hogy láthatom a képen? Reagáltam, hogy kissé gúnyos a hangnem, higgye el láttam hallottam, tapasztaltam már olyat mikor át akarta baszni az eladó a vevőt, nem kicsit, mivel nem is kerül sokba, igen, megnyugodtam, hogy van kép.

Továbbvittem az igényeim kielégítését: Mondom neki, hogy amikor menni fog tesóm, ki fogja próbálni (mert semmit nem veszünk meg próba nélkül ha egy mód van rá), valami teljesítményigényes játékot pakoljon fel a gépére, lássam 3D-ben sem hibázik semmi. Nem kell játszani, csak 1 perc erejéig futtassák és ennyi.

5 perce jön a telefon tőle, csak éppen ebédeltem, így visszahívtam. Beleszól, hogy heló, Csabi (mintha országos cimborák lennénk, csak kicsit később közölte, hogy a kártyával kapcsolatban hív, de persze más gondoltam), hogy neki ebből elege van, hagyjam a fenébe, minek nekem eleve fotó a kártyáról, de megcsinálta, most meg tegye vissza a gépébe, hogy ki legyen próbálva, neki ebből elege van, vegyek mástól, ő ezzel nem szarakodik. Különben is ő úgy vette hogy utcán a kezébe nyomták, hazavitte, működött, mi kell még? Ő itt nem fog szerelni a kedvemért, milyen igények ezek, hagyjuk egymást békén, neki erre nincs ideje, ne szarakodjunk ezzel, vegyek mástól.

Mellékletben privát üzenet, hogy neki csak a DOOM van feltelepíve, így mással nem lehet kipróbálni. :W :W :W

Közöltem, hogy jól van bazdmeg, ha ennyire képtelen vagy, akkor nem is kell!

Hogy lehet valaki ennyire büdös paraszt? Egyelőre újonc státuszban van, de nagyon remélem hogy így is marad és nem erőlteti ezt a Hardveraprózást!

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés