- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
-
Armagedown
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
Faterkam
addikt
Kedves Fórumozók! Nincs itt valaki, Hódmezővásárhelyi? Találtam egy ezer Ft-os tételt és a tag nem hajlandó postázni, csak személyes átvétel. Agyrém, Pestről nem szívesen mennék le érte :/
Annyi lenne személyesen átvenni, és nekem Foxpost-tal elküldeni.
Ha valakinek nem gond, keressen priviben, köszönöm!
-
Trailblazer
veterán
válasz
MK VII #23780 üzenetére
Ez az én munkahelyemen is így van. Rendszeresen hallom vissza kollégáktól, hogy ez meg az ezt mondta rólam, meg hogy én nem annyiért dolgozok, mint ők, és vice versa, tehát nekem is magyaráznak a munkatársaimról. Hajlamos vagyok ezt sz@rkeverésként elkönyvelni és figyelmen kívül hagyni alapból.
-
Papooo
senior tag
válasz
MK VII #23780 üzenetére
Az ilyen kulamajszolókat sosem tudom megérteni.
Mindennek megvan a maga ára, és ők megkeresik a legolcsóbbat, majd abból is megpróbálnak alkudozni.
Az ilyenek utaznak másfél órát a világ túlvégére, mert ott öt forinttal olcsóbb a kispoharas tejföl, mint a háza melletti boltban. -
MK VII
veterán
válasz
Papooo #23778 üzenetére
Ez a magyar mentalitás..
Nem nem érti, csak próbálkozik...
Nap mint nap jönnek be hozzám az üzletbe olyanok akik nagyon jól tudják, hogy pl mennyiért cserélek elemet vagy mennyibe kerül ez vagy az, de azzal jön be, hogy a faterom múltkor azt mondta, hogy...
Tudják, hogy faterral dolgozok együtt és bepróbálkoznak, hátha valamelyikőnk nem biztos abban amit mondtunk vagy tettünk.
Egyik nap bejött egy manusz, hogy akkor cseréljem ki az üveget az órájába. Mondom ok megoldható, de mivel sík-domború, ráadásul ovális is ezért csak az üvegtechnikusunk tudja megoldani ami nem olcsó.. Az ilyen üvegezéseket 8-10 körül szoktuk vállalni..
Az mondja, hogy a faterom azt mondta, hogy 3000ft-ért cserélünk benne üveget.. Mondom olyat biztos nem mondhatott, mert én fizetek kétszer annyit az üvegért plusz Mátészalkára oda vissza posta, szóval máshol próbálkozz..
De, hogy fater megígérte, hogy ennyiért kicseréli.. Mondom akkor én meg megígérem, hogy ennyiért nem fogjuk kicserélni, viszlát.
A másik öreglány, bejön a 80 ezres Certinájával, hogy akkor tegyek bele 1000ft-os elemet.. Mondom ebben sosem cseréltünk ezerért elemet, mert vízállóságteszt, meg garancia meg stb stb... 3500ft ebbe az elemcsere..
Hogy én ne szórakozzak vele, mert ezer forintért szoktuk benne cserélni.. Mondom nem szórakozok, ennyiért sosem cseréltünk egy ilyen órában elemet.. Azt mondja akkor most fogok.. Mondom ok...
Rossz elem ki, új elem be, koszosan szutykosan teszteletlenül visszaadom a kezébe. Ezer forint lesz hölgyem... Viszlát.
Egy hét múlva jön vissza, hogy párásodik az órája és nem jár..
Mondom neki, tetszik tudni, ha nem kötekszik és elfogadja azt, hogy ebben az órában nem csak annyiból áll az elemcsere, hogy ki meg be akkor most nem ázott volna be... De, hogy ez milyen munka és kéri vissza az ezer forintját..
Visszaadtam és elköszöntem tőle... Szórakozzanak máshol az ilyen mentalitású emberek... -
Papooo
senior tag
Mit nem lehet ebben megérteni:
"Csak személyes átvétellel, a meghirdetett áron!"
Erre az összes alkukirály bepróbálkozik.
Persze én vagyok a megatahó amikor visszaírom, az előre elkészített sablonszövegem:
"Az üzeneted alapján vagy nem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd a hirdetés utolsó sorát, vagy engem nézel annyira féleszűnek, hogy nem gondolom komolyan.
Arra gondolni se akarok, hogy a te szellemi szinted nem képes felfogni a leírtat." -
1tom
aktív tag
Ezt érti itt valaki: [link]?
-
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
Faterkam
addikt
válasz
Kalandor #23748 üzenetére
Na ezt nem értem, most meg már nincs kitiltva. Ezt néztem reggel.
Én csak az okra lettem volna kíváncsi, hogy miért tették ki!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Az egyes hirdetések linkjét ha már korábban tudtad akkor azt a böngészőbe beütve kiadja a hirdetést. Csak nem listázza ki az apróhirdetési oldalon az egyes termékekköröknél. Sem a hirdetés feladójának az adatlapján.
Persze ennek is van egy kis rövid átfutási ideje kitiltás után pár percig még látható. -
Gyuri27
félisten
-
MK VII
veterán
válasz
Vakegérke #23752 üzenetére
Ez olyan mint múltkor a srác akit fel is hívtam, hogy nem-e elírta a hirdetést, mert 10 ezerért árult egy 5-6 ezres wifi jelerősítőt. Felhívtam, hogy kettőt árul-e esetleg, és mondta, hogy hát ő 14 ezerért vette az extreme digitalban és így is 4 ezerrel olcsóbban adja mint a bolti ára.. Szegénynek a legdrágább helyen sikerült megvennie.
-
maxatesz
tag
-
Ittnemaz
aktív tag
helyi termés:
"Hibátlan állaopot és működés 1 hiba van. Nem működik az első ramfoglaltuk."
végülis
-
Faterkam
addikt
Tök jó, nézek valamit az aprón, rákattintok a termékre, erre az eladó kitiltva, csalós topikba semmi róla. Ilyenkor hol lehetne utána nézni
De jó is volt a miért moderálunk topik
-
törölt tag
Kinek van jelenleg a legtöbb negatív visszajelzése a hardveraprón ?
-
Speed®
titán
TAGAN TG430-U15 430 W-os moduláris tápegység / 4500 Ft
"jó állapotban eladó fenti árban vezetékek, tartozékok nélkül
Garancia 1 hét próba. Tartozékokkal 10 000 Ft."Autó eladó, 1 guriga. Ha kell a kormány és a kerekek, 2.
-
Bird
addikt
válasz
ViZion #23732 üzenetére
A realitás és a kis gondolatai között 300m-es mély marina árok tátong... 2k-ért Fifa17, maffia3? Nagyon komoly értékbeli probléma adódott. Amolyan runtime error. A legrosszabb, ha szóvá tennéd, ő lenne felháborodva, hogy ne szemeteld tele a hirdetését!
Valahol azonban ő is érzi a lehetetlen küldetést, mert csak megbízható "partnerekkel" foglalkozik
azt is óvszerrel. -
ViZion
félisten
Csak csomagban érdekli? Mert az első kettő lenne ennyiért, díszdobozban, postát állom.
ez is időutazó, csak a múltba jött vissza, kb. 2020-ból.
Mondjuk máshol is van ilyen, aki levezeti, h 980Ti-t venne 65k-ért, garisan. Mert jönnek az újak, meg jövőre is lesz új, ennyit nem is fog érte kapni 3 év múlva, stb. stb...homár faszkalapok. hoppá, véletlenül leírtam. -
Bird
addikt
-
pikszel
addikt
-
törölt tag
válasz
patomi #23721 üzenetére
mitmondaménhogyénmondanénhogymitmondtam
Gyári cucc, nulla kézzel építés. Csak a kézzel épített szöveggel menőbb lesz hirdetniAmúgy nem tudom ez a Bass I Love You szám miért olyan menő a hangcucc tesztelésnél, a mélye annyira lent van hogy szinte semmi nem adja le, a többi hang meg semmitérő hangzástesztelés céljából.
-
patomi
őstag
válasz
Dr. Mózes #23720 üzenetére
Hát persze, majd neki állok beszélgetni egy ilyen elmebajnokkal. Miért akarsz nekem rosszat?
Közben meg van mi ez: Grundig Space Fidelity
-
törölt tag
-
DR|FTK|NG
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
patomi #23706 üzenetére
Munkatársam nem buta, de... ehhh. majdnem 400k-ért laptopot, mikor nem is hurcolja.
És kérdez engem, miközben győzködi magát, h abban olyan a VGA, mint az asztaliban, meg viszi az jól, etc, etc... OK, bakker, de ha azt mondom, ez kidobott pénz, az meg nem tetszik. Végül annyiban hagytam, nézzen tesztet és rakja össze asztaliként és agyaljon. Megpróbálom nem leszarni... ehhh, de leszarom
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!