- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
Napi gamer
GAMER PC SZÁMÍTÓGÉP
Proci:2.5ghz Dual Core
Videokartya: 512mb Radeon Hd5450
Ram:2gb
Windows 8.1el telepitve
Ár: 12 999 FtNEXT
GAMER GÉP ÁRON ALUL . CSERE IS . I7 GYALÁZÓ
Igen csak áron alul eladó gamer számítógép,nem a kezdő kategória , saját kezüleg raktam össze , mai játékok meg sem billentik .Példa : Fifa 2013-2016 ig,Need for Speed összes rész, Call of Duty összes , Gta összes , Bathman
Noh az igen
Battlefield összes , Sniper Elite összes . I7 teljesítmény . A gépben : 2x2GB DDR2 800MHZ ram, 128Gb ssd, 320Gb sata winchester , 500 gb . Emellé társul a Nvidia 260 Gtx 896MB 448bit-es videókártya (régi? játszd le a 4k videót laggmentesen , utána beszélj .Processzor:Q9550 es logikai 4 magos bivaly erős ,2,83Ghz 12MB cache (jól olvasod
) 1333Fsb. Továbbá 22 colos monitor . képeket kérésre rakok fel ,vagy emailben küldöm . személyes átvétel ,a gép kb 15kg
Se kép, se ár. -
Bird
addikt
válasz
customer114 #22380 üzenetére
Lidérc of the year, premium edition.
-
1tom
aktív tag
Ezt legyen szíves valaki értelmezze: [link].
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #22376 üzenetére
Mert a proci, lap, ram ára együttvéve annyi és a végére írta összességében, attól függően, hogy milyen ramot kérsz mellé.
És amint megírtam a hsz-t akkor esett le, hogy nem csak a ram árak azok.
-
MK VII
veterán
4 GB Kingston 1600 MHz Low Profile DDR3 RAM, VADONATÚJ, ÉLETRE SZÓLÓ (ÖRÖK) GARANCIA = 87999 Ft
Nem olcsó, de legalább örök garancia...Szerk.:
Na jó.. Nézzétek el nekem, hogy nem esett le elsőre, hogy miért úgy vannak az árak, de diétázom. -
törölt tag
válasz
Trailblazer #22369 üzenetére
Morcimaci.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #22367 üzenetére
Szerintem tudja mindenki kikre értettem, nem kőbe vésett a válasz gombnál szereplő név. Písz.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #22361 üzenetére
Megszűnt amúgy az üzletrontás, vagy csak Chuck Norris mindenki hogy be mernek írni ilyeneket? Jön majd egy-két John Cena modi aztán valagba rúg titeket.
-
Bird
addikt
válasz
Trailblazer #22361 üzenetére
Az ilyen lidérceket soha nem fogom megérteni....
-
Bird
addikt
Újfent madárlesen....
Annyiért, mint a legutolsó ismert ára.
-
MK VII
veterán
válasz
maxatesz #22354 üzenetére
Ja.. Aztán vettél alá egy seggszikla Z97-es lapot amin kiigazodni nem lehetett.. Kerestem a beállításokat, de olyan katyvasz volt a Giga BIOS-ához képest, hogy képtelenség volt pontosan belőni..
Aztán cserélted 4770-re a procit. Így legalább nem kell állítgatnod semmit.. -
kenwood
veterán
G3258?
-
maxatesz
tag
válasz
seniman #22352 üzenetére
Volt nekem is ilyen kombóm, G3258 + h81 lap 2 hónapig....
Miután 10X kellet elemkiszedéssel BIOS reset-et csinálni (mert CMOS nem reagált), annyira megzavarodott a beállításoktól
Nagy hirtelenséggel, meg is szabadultam tőle ,de persze nem egyben adtam el
Kész ŐŐrület volt...
Gondolván olcsót az olcsóval milyen f@sza lesz!! -
Out
addikt
válasz
seniman #22347 üzenetére
A probléma szerintem pont ott van, hogy az átlagembereknek eddig olyan kártyájuk volt, hogy kénytelenek voltak a csúszkákat nem maxon használni, viszont most már szeretnének úgy játszani. Sosem volt felső kategóriás kártyám, de mindig arra vágytam, hogy a csúszkákat maxra húzhassam, de mindig kb középen megállt a kártyám tudománya. Most sincs felső kategóriás kártyám, csak egy HD 6850 és most tudok úgy játszani, hogy minden csúszka maxon, igaz nem mostani játékokkal, de ez a lényegen nem változtat. A jövőben is csak olyan kártyát fogok venni, amivel majd tudok játékokat max csúszkával használni, ami lehetőleg nem a passziánsz lesz.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #22346 üzenetére
Ja csak a sok vérpisti beállítja ezek "már semmire sem elég" kártyának,aztán persze hogy lehetetlen eladni őket.Közben az átlag embernek untig elég,csak le kell szokni a "mindencsúszkátmaxra" elvről.Utoljára fél gigás 5670-el toltam,elszórakoztam azzal is,a szipi-szupi effekteket meg lehet b@szni,ha a játék mondanivalója nem köt le.Már ha egyáltalán van neki.
-
seniman
veterán
válasz
Speed® #22344 üzenetére
Én is csak mostanában láttam az első blackscreenest.Ezért is írtam,hogy most kezdődik a buli náluk.
De 290X-ből és 780-ból is most kezdenek felszínre jönni az első hibásak.Persze ez felhasználási szokások és használat függvénye is.Most ez a generáció következik.
A piacot nem filléresítem,megy az autodidakta módon.Most is van jégen 30-ért 680-as,meg 27-ért 7970.
-
seniman
veterán
válasz
#90933760 #22342 üzenetére
Tomshardware-s tesztben épphogy sikálja a 30FPS-t.Alulról.Meg a mai szuper optimalizált játékoknak nem sokra elég a 2GB VRAM.
680/770-es kártyák vicc áron mennek az aprón,de még így sem nagyon találnak gazdára.Ráadásul most érnek abba a korba,amikor hatványozottan jönnek elő a bga és egyéb hibák.
-
kenwood
veterán
válasz
patomi #22339 üzenetére
Szerintem rajtad kivul mindenki megertette a hirdetest
Murphy 126433443. torvenye :
A postai uton torteno cserevel kapcsolatos vegso,pozitiv dontes mindig csutortokon szuletik megHa sikerulne szerdan feladnia a vevonek, nem kellene azon megdobbennie ,hogy o heten mar biztosan nem kapja meg a termeket.
-
seniman
veterán
GTX770 eladó,ajándék FC Primal játékkal.Még jó,hogy olyan játékot ad hozzá,amivel épp hogy mekeg 30FPS-el ez a kártya.
-
patomi
őstag
válasz
kenwood #22338 üzenetére
Már bocsi, de arról nem volt szó, hogy mennyi hely van a lapon(lehetne 4 is). Miért kellene egyből guglizással kezdenie egy átlag érdeklődőnek. Nem azt mondta, hogy kidobod a kettest és helyére raksz egy négyest, hanem azt, hogy beleteszel még négyet.(szöveg értelmezés szerint a 6 mellé "még 1db 4 gb") Remélem így érthető.
-
-
patomi
őstag
-
KubanitoS
veterán
-
Milka 78
nagyúr
válasz
wolfman #22326 üzenetére
Én sem postázom és nem is szívesen hurcibálom senkinek,sőt ezt már az árba is be szoktam kalkulálni...ennek ellenére rendszeresen jön a sok agy égett megnyilvánulás,hogy a postát tartalmazza,"ezerér adod???",tudunk találkozni Mordor külső területein?
Szerintem a hirdető csak megfáradt a nyomás alatt -
kenwood
veterán
válasz
wolfman #22326 üzenetére
Miert?
A nem viszem sehova eleg sok embernel alapszabaly.
a postazas meg ket szempontbol is necces,ezert sokan eloreutalassal sem vallaljak :
- Ha meghal ut kozben,tied a buko
- a konkret termek 2000 forintba kerul. ennyiert csomagold be,menj el a postara.vard ki a sorod,menj haza.
Ev uzlete -
wolfman
veterán
válasz
maxatesz #22306 üzenetére
Ez már majdnem a 'nem postázom, személyesen meg pláne nem adom oda!' kategória!
Apropó. Tapasztaltátok már a Jófosás privát szöveg tördelő képességét? Éppen ahol a szó eléri a szövegbuborék szélét, az ott lesz elválasztva. alk -almas ; raj -ta ; k -étlek és hasonló okosságok.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #22324 üzenetére
Akkor még biztos nem vettél fából SSD-t,meg hasonlókat.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #22322 üzenetére
Elmész hozzá,megnézed,kipróbálod.Ha jó megveszed,ha át akar b@szni,állon pattintod.
Ne ez a készpénz.
-
customer114
őstag
válasz
Trailblazer #22317 üzenetére
[link] gyorsan, amíg nem törli egy modi
-
customer114
őstag
válasz
Én link nevű felhasználónak biztos nem utaltam volna előre.
-
kenwood
veterán
válasz
Sajnos most ez az uj modi,hogy vesz par cuccot,eladja olcsobban,megvan 20-40 pont,es indulhat a lehuzas
Par heten belul ket ember is irt privatot,hogy olyan arc verte at akit en korabban ertekeltem.
Megadom az elerhetoseget,meg amire emlekszem,de nem hulyek ezek,azzal sokra nem megy az aldozatErrol (ha par honap alatt jott ossze a 30-40 pont,legy ovatos) egyebkent szerintem mehetne koruzenet,vagy bekerulhetne a "ne utalj elore" figyelemztetes szovegebe.
-
Trailblazer
veterán
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #22313 üzenetére
Még a RIOS is tudja mi az ábra.
-
kenwood
veterán
[link]
Remelem,komoly, mert poennak eleg eros. -
kenwood
veterán
válasz
maxatesz #22307 üzenetére
Haver par eve olyan fulest vett,amin borszinu bevonat volt,es egy atlagos ferfihaj mellett is lathatatlan maradt.
Hatranya annyi,hogy kell egy buntars.
Azota joapran lebuktak vele,igy mar nem biztonsagos.Egyebkent nem tudom mi jar 1-1 tanar fejeben,amikor 1000 oldalas konyveknel az az elvaras,hogy ne lenyeget ertsd meg,hanem barhonnan kerdeznek,arra szinte szoszerint tudj valaszolni ...
-
maxatesz
tag
-
maxatesz
tag
nem viszem sehova
nem postázom
nem adom olcsóbbannem nem és nem!!!
Körbenézek hátha találok én is valamit szemetet -
1tom
aktív tag
válasz
Trailblazer #22304 üzenetére
Simán.
-
Trailblazer
veterán
Jahajj, akad nekem is itthon félreflashelt router, igaz az csak 54 mbites. Piacra dobjam 3 rongyé'?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest