Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1399) Essentials válasza ΞΔGLΞ (#1394) üzenetére


Essentials
aktív tag

Egyrészt nem neked ajánlottam kiváló RAM menedzsmenttel bíró készülékeket, és nem is neked címeztem az első kommentemet ezzel kapcsolatban, hanem a srác felvetésére reagáltam,!
Akkor sem, és most sem akartalak téged meggyőzni, vagy a véleményedet formálni semmiről. Az hogy milyen terjedelemben írok a témákról, megint csak az én egyéni ízlésem, ha úgy tetszik 400 sorba leírom, ha úgy tetszik, akkor 3 sorba lehülyézek valakit, és rádobom a földet. ( Így soha nem teszek, ők nélkül pláne... ) És még csak nem is védtem semmilyen rendszert, "nem nyaltam az apple s*gg*t sem.

1.) Az iOS így működik RAM kezelés ügyben, és mindig is így működött. Ha több memóriát tesznek az újabb telefonokba, az a kamera extra fícsörök és lencsék, és kisebb részben az AR miatt van, nem azért, hogy a YT videó ( vagy bármi más ) tizenX perccel több/ideig bent tudjon maradjon! Ebben biztos lehet bárki, ha valaki nem hisz nekem, az elmúlt 13 év történetének hinnie kell.

2.) Az illető igényét ( ami a számára bosszantó RAM menedzsmentet illeti ) árban, és tudásban azonos telefonok bőven tudják nyújtani. Számomra evidens, hogy ha egy alap telefonszolgáltatás a saját szempontomból ennyire borzalmas mint friss felhasználnónak, akkor nem az a megoldás hogy eladom a néhány hónapos készüléket, és megveszem a friss, ugyanúgy működő ráncfelvarrt változatát, mert csöbörből vödörbe jutok. Ezért ajánlottam más típusú készülékeket.

3.) Ha évente cserélsz, akkor te egy márkahű rajongó/Apple fanboy vagy, ami nem feltételezi azt a saját SZERINTEM TÉVES elkepzeléseiddel ellentétben, hogy ne fogalmazhatnál meg kritikát a készülékekkel kapcsolatban. Aki évente cserél telefont ( tökmindegy milyen okra hivatkozva: megúnja stb ) az márkafanságból teszi, hiszen az Apple-nél bukik ki leginkább az, hogy az év/év telefonfrissítések között nüansznyi különbségek vannak belsőre, és külsőre is egyaránt. Racionális érvet nehéz is lenne felvonultatni egy 12 havonta lecserélt 400-500 ezres telefonnal kapcsolatban a markafanság mellett. Ha te így teszed, lelked rajta, ( én is minden évben cserélem! ), nincs ezzel gond szerintem, én azért teszem, mert mindig a legújabb kell -> -> Márkafan vagyok. Ezt érdemes belátni, és az eddigi xyz éves tapasztalatokra alapozva tudni, hogy ugyanaz a szoftver fog az újabb telefonon is futni, és szinte minden ugyanaz marad, picivel jobb kivitelben. ( A RAM menedzsment is. )

Az, h félreértelmezed folyamatosan amit írok, és az hogy ebben a stílusban válaszolgatsz viszont egyáltalán nincs rendben, úgyhogy szeretnélek megkérni hogy -mint ismeretlent- főleg ne holmi támadandó ellenségként azonosíts engem, és add meg azt a minimális tiszteletet, amit ezen a fórumon egymásnak vadidegen emberek témázás közben meg kell hogy adjanak! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.