Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonic8
tag
Bocs a flame-ért és off-ért, de úgy érzem csak néhány plusz eladásért van jelen itt az eustock vagy esetleg szeretne hozzátenni a közösséghez, nem pedig némi plusz genpát elvenni!
-
Zsozsoka 74
senior tag
Már biztos volt a kérdés de mi határozza meg (talán a rom) azt hogy ha valahol van elérhető free wi-fi hálózat akkor értesítsen a teló erről?
-
Fedday
csendes tag
Sziasztok! A héten én is megkaptam a készüléket. Egy valami nem hagy nyugodni... Nálatok is siralmas a hatlapi hangszóró? Fél hangerő felett sokszor már érezhetően torzít, recseg. Még ha csak a saját csengőhangjait játszani le, akkor is. Nálatok is így működik?
-
eustock
tag
-
katona84
tag
válasz
eustock #5585 üzenetére
Szia!
Amiket hibátlanul telepítettem előtte és futtattam is:
- DINO Hunter : Deadly Shores
- Zombie Wood
(Játszottam is velük vagy fél órát.)
A telefon belső memóriája ekkor még több mint 7,4 GB-ot mutatott.
Párhuzamosan nem futtattam semmit sem, ha futott valami akkor csak a játék.
Ezek kisebb méretű programok ugye.Ezek után gondoltam teszek egy próbát komolyabb alkotásokkal is.
Több nagyobb méretű játék azonban már nem települt, (telepítés végén szimplán hibát írt, valami 500-as kóddal) sorrendben ezek:- Sonic Racing Transformed
- ..valami space shooter nem találtam meg a mostani telefonon de 1,02GB-ot írt letöltéskor
- és itt dobta be a telepítés végén a feketeképernyőt: Need for Speed No Limits. Bár most nézem ez nincsen csak 600mb.szerk.: közben az űrhajós lövöldét megtaláltam. Galaxy On Fire 2
-
Kornel
veterán
válasz
Milestone2 #5587 üzenetére
Kivancsi leszek mit csinálnak, ha a nem lesz edl mod.
Szétkapjak a telot a test pointhoz?
És eladják újnak? 😠 -
madrac
senior tag
válasz
Old FatBoy #5573 üzenetére
Már korábban is kiderült hogy a frissítések elrontják twrp-t, root-ot meg egyéb gondot okozhatnak. Persze aki szeret veszélyesen élni, az felrakja. Nem tudni hogy ami OTA-n jön frissítés az felülírja-e a twrp-t. Ha nem, akkor ez a cofface twrp jó lehet utána is, csak épp sanszos hogy a bootloader vissza fog zárni az OTA frissítéssel...
-
eustock
tag
A kedves vevő problémával a szervizbe vitte a készüléket, mivel a problémát egy patch csomaggal oldottuk meg (gyors megoldás) ezért került custom recovery a készülékre, és ezzel lett telepítve a javítócsomag, azóta már a szerviz is rendelkezik flashelhető firmware csomaggal.
A webáruházban megvásárolható készülékeken a gyári recovery található.(#5578) katona84
Egészen pontosan melyik játéknál jelentkezett a probléma, szeretnénk letesztelni, köszönjük.
(#5550) Milestone2
Ezen információk nem publikusak.
-
balazs312
tag
Ha hivatalos úton nyitott a bootloadered, akkor MiFlash-el rakj fel egy hivatalos romot, ha viszont nem hivatalos (ezért bírom hogy így reklámozzák hogy nyitott bootloaderrel küldi, közben sz..t nem ér szerintem) akkor nem tudok segíteni, az más tészta számomra.
-
balazs312
tag
válasz
Mephistoone #5577 üzenetére
China dev, szeretem hetente kapni a frissítéseket meg a root jog (ami nagyon lebútított, de amire kell arra megteszi
)
-
katona84
tag
Sziasztok!
Jelentem az EUstock megoldotta telefonom problémáját csere nélkül is, de most ismételten belefutottam valamibe....
Elképzelhető, hogy a 2/16gb-os telefonoknál nem lehet letölteni pl.: egy 800mb-osnál nagyobb játékot sem? Mert tegnap ismételten megpróbáltam a playstore-on keresztül letölteni egy játékot, most a legújabb NFS-t és a telepítés végén fekete képernyő.
Nekem olyannak tűnik az egész mintha kifogyna a memóriából a készülék.Ez még a kisebbik gond..de most egy úgynevezett TWRP (ennek már azóta utána olvastam mivel még mindig nem értek hozzá....) felület jelenik meg folyamatosan és maga az android vagy MIUI felület nem akar betölteni... tehát a telefon ismét használhatatlan lett.
Tényleg ekkora looser vagyok?
(rohadtul tetszene a készülék...de már azon gondolkodom, hogy túladok rajta.)
-
balazs312
tag
45 perc GTA:San Andreasozás alatt 8-9%-ot merült a teló high beállításokban, ami nem rossz
-
wazo
aktív tag
Szerintem, adl mód hiányában is átjárhatók lesznek a gyári romok. China stable , dev. Global stable dev. Hisz nemrég bootloader nyitás után fastboot módban miflashel tudtam feltenni a Global dev. Romot.
-
stingy2
senior tag
Ha felteszed a mostani global dev-et, stablet, akkor az még lemegy edl-be: DE ha meg fogja kapni ota-n azt a frissítést a jövőben, ami kizárja ezt a lehetőséget, akkor onnan nem lesz edl mód.Ezért kapcsoltam ki updaterben az auto frissítést: ha megjön a nem edl kompatibilis rom, azt nem teszem fel, ha nem akarom.
Ahogy én értelmeztem a leírásokat, global stable és developer átjárható, ezek közt tudsz majd váltani updateren.
Hogy más romot fel lehet-e majd tenni, pl. nyitott bl-esetén működik-e továbbra is az edl-mód v nem, azt majd az okosabbak megmondják -
stingy2
senior tag
Attól a te romodban nem változik semmi, hogy kijön egy olyan amin nincs edl.(mivel az nincs a telódon ugye
)
Ha most be tudod küldeni edl módba, akkor 2 hét múlva is.Ha olyat flashelsz rá, aminél még nem integrálták ezt a remektechnológiát, akkor sincs baj. Azt nem kell feltenni, amibe már ez az új fícsör be van építve.(Mondjuk én kikapcsoltam az auto updatet, pont az ilyenek miatt. Nálad meg amúgy se gond az ota, ha mókolt a rom)
-
Kornel
veterán
Egy kérdés.
Jelenleg mokolt rom van a telon, de szeretnek global stable vagy global developer romra váltani.
Siessek, amíg van edl mod, vagy fel tudom majd rakni? -
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #5566 üzenetére
Pedig de, ahogy az unlockolásnál is kezdődtek az elflashelések.
(#5568) kornelka: Az EDL mód csak valamelyik jövőbeli frissítés után nem lesz, ha tényleg nem lesz, szóval magától nem múlik el, ha nem frissítesz még fél évig.
-
stingy2
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #5563 üzenetére
[link]
csak erős idegzetűeknek -
Milestone2
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #5563 üzenetére
Nem véletlen nem olvasol itt róla.
Telefonbontással jár.
Az meg garanciavesztő.
Persze akit nem érdekel a garancia...
Többen ajánlották itt, hogy segítenek annak akinek tesztpontos EDL kell.
Én nem tudok.
(Mondjuk arra kíváncsi leszek, ha majd tényleg csak a bontással járó tesztpontos EDL marad, azt is bevállalják-e a webshopok. Gondoljatok bele, eleve bontott telefont kapna a vásárló. Ki ellenőrizné és hogyan, egy garanciális reklamációnál, hogy az egyszer vagy százszor lett felbontva...) -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Milestone2 #5561 üzenetére
Elnézést de hol olvasgatok erről a tesztpontos módszerről? Ugyan olvastam itt hogy próbáltak ezzel lelket lehelni a vasba de sajnos sehol nem találtam róla olvashato anyagot..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
stingy2 #5560 üzenetére
Zárt vagy? Vagy nyitott? EDL módnál asszem az sem mindegy.
Azért mondtam hogy nem jó a "ne kelts pánikot" felszólításod, mert rendben hogy 7.2.5.0-n még megy (senki nem mondta hogy nem) én csak arról beszéltem Mi5-ön lépett a gyártó valami új biztonságit és várható a többi új készüléken is…
Ha meg tesztpontos módszerrel továbbra is előhozható akkor olyan mintha nem is lenne ez a védelem. -
stingy2
senior tag
válasz
Milestone2 #5559 üzenetére
"A madarak a 7.3-as szériáról csipogtak."- az már van RN3Pro-ra?Nekem az utolsó frissítés amit fent írtam.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #5551 üzenetére
Amennyire tudom, a legújabb global stable-ben már az RN3SD-n sincs már EDL, csak tesztpontos módszerrel hozható elő - nekem a madarak ezt csiripelték.
-
válasz
Zsozsoka 74 #5555 üzenetére
Nem hiszem, hogy meg fogják osztani a romot, mert azzal rontják az üzletüket, és ez szerintem érthető is.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Milestone2 #5551 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem nekik illetve azt hogy esetleg nem osztanák-e meg vagy tennék közre a magyar nyelvű 7.2.3.0 romot de sajnos nem jött válasz rá....
-
Akinek viszonylag gyorsan mertül, és nincs állandóan 4G-je, érdemes letesztelni kikapcsolt 4G-vel is az üzemidőt, ugyanis sokkal jobban merül, ha sokat kell keresnie a 4G-t (márpedig fogja, ha nincs kikapcsolva).
-
stingy2
senior tag
válasz
Bastard-s #5548 üzenetére
Én tegnapig global dev-et használtam, még márciusban tettem fel a 6.3.18-at, akkor kb ua, vagy érzésre talán kevesebb volt a fogyasztása.Éjszaka kb.1%-ot merült 8-óra alatt takarékos módban. A legutolsó verzióval "sikerült" elérni a 3% akkuhasználatot kb.5 óra alatt
. Pedig azóta "optimalizáltam" is a telót.
Ez abból állt, hogy
-elvettem 3 sw kivételével mindentől a mobiladat használatot,
-letiltottam minden szinkronizálást a Xiaomi szervereivel, mert azt vettem észre, hogy -gondolom a lassú adatforgalom miatt- hosszú ideig tartja ébren a telefont(vagy így van, vagy nem)
- letiltottam, a wifi/advanced settings/scanning always available opciót,
- letiltottam a - nekem- teljesen felesleges google appokat(zene, film,fotók, maps,drive...)ezek sem szinkronizálnak állandóan a háttérben.Egyik sem kell, van saját 3 terás felhőm, amit úgy állítottam be, hogy csak naponta 1x szinkronizáljon mindent wifin.
- kitakarítottam a felesleges appokat.most nem tudom pontosan melyik volt, de 5-6-ot biztos töröltem, amit nem tudtam, azt letiltottam
- beállításokban is szoktam mókolni, de most pontosan nem emlékszem, miket.
Ezek után minden egyes újabb global.dev. verzió egy kicsit többet fogyasztott.Mondjuk engem nem zavart, mert így is bírt a teló 4-5 napot.
Tegnap este visszaflasheltem a global stable-t, és ismét akku kánaán van, éjszakai fogyasztás 1% (kb.8óra).(#5552) Digger
itt egy páran hónapok óta ezzel cserélgetjük a romokat, sőt még magyarul is meg van az összefoglalóban#5551) Milestone2
ez szép halál lesz, jó pár felhasználónak segített már az edl mód visszahozni az élők sorába a telefonjukat.
A tákolt webshopos romokat ez se fogja megállítani de legalább ha behal a teló, akkor a vásárló sem tud egyszerűen ráflashelni egy gyári romot. Bravó! Szvsz, ha nem jönnek hivatalosan eu-ba, lassan el is felejthetik ezt a piacot(nem mintha érdekelte volna őket eddig is)
-
Digger
senior tag
Szájbarágós leírás!
-
Milestone2
nagyúr
Illetve ajánlom mindenkinek figyelmébe, bár első lépésben most még csak Mi5-nél lépte meg a Xiaomi a Webshopok ellen (akik mókolt, nem gyári ROM-mal árulják a készülékeiket) hogy kivették az EDL módot. [link]
Szerintem várható a többi zárt készüléknél is. -
Milestone2
nagyúr
válasz
eustock #5449 üzenetére
Kedves eustock.
Egy kérdésem lenne.
Vagy válaszoltok rá vagy nem (legfeljebb majd felteszem más hivatalos fórumon)
Kérlek avassatok be minket, hogyan lett magyar nyelv a romjaitokba (nyilván azokra a ROM-okra gondolok, amihez amúgy nincs miui.hu ROM)?-Fejlesztői fordítói csapatotok elkészítette és beforgatta a kínai ROM-ba?
-Régi még publikus miui magyart raktatok bele (ezt kevéssé hiszem, hiszen akkor hiányos lenne)
-Megállapodtatok Vagyuláékkal, és az ő friss fordítását használjátok?Engem érdekelne, ha publikus az infó…
Thanks.
-
SAMG3
tag
A rendszert nem igazán érzem gyorsabbnak. Nekem csak a 2gb ramos verzsön van, mert már kb 3-4 éve el vagyok a 2 gb rammal és elég nekem. Fb, messenger, waze és ilyesmik szoktak futni, meg esetleg a böngésző, de mikor megy párhuzamosan 8-10 alkalmazás akkor is van még általában 400mb. A ram kezelése jobbnak tűnik mint az RN2-nek 16gb is elég ahhoz a 8-10 aplikációhoz amik fent vannak, majd kap egy 32 vagy 64gbos SD-t a sulis anyagoknak zenének meg a képeknek aztán csókolom. Sebességre nekem az rn 2 is bőven elég volt egyedül a gyors merülés zavart. Azzal 1 napot nem húztam ki. Ezzel meg elvagyok 2-t is simán. Ez a kemény.... Ennél nem érzem szükségét h feltegyem este töltőre ha csak 50%on van mert tudom h fél óra alatt rádob rengeteget meg elég neki a 10 ezres powerbank bármikor, míg az rn 2 úgy szívta a power banket h használat közben h nem is töltődöt tszinte csak megtartotta a töltöttségi sznintet. Mikor vonaton mobilnetezek ez is szívja mondjuk rendesen. Azt mondta valaki biztos azért mert sűrűn vált a cellák között, nem tom ez így műxik-e de mikor egy helyben vagyok valahol tényleg kevésbé zabálja. Én mindenképp elégedetd vagyok vele. Gondolkoztam több féle telón is note edge vagy i6+ de nekem fb messenger meg waze használathoz nem kell 200 ezer ftos telefon, plusz sokat mászkálok hajókon stégeken meg néha festegetni is kell inkább festékezek ejtek be egy 50 ezres telót mint egy 200 felettit. Annyira tetszik h már várom az MI pad 3 megjelenését
remélem durrantanak valami nagyot és tudok majd venni.
-
Bastard-s
tag
Volt mar egyszer ilyen telom, akkor meg china stable rom volt csak ra, azzal hasznaltam. Brutal jo voot az akksi ido. Most megint vettem egy RN3P-t, de ez sokkal jobban merul. Global dev romot raktem fel kb 2 napos, par alkalmazas van telepitve,ami eddig is mindig megvolt. Valakinek tapasztalata ezzel a rommal? Mit kene csinalnom? Az akku diagramnal nem mutat ebrentartast,csak ha a kijelzo is megy.
-
Digger
senior tag
válasz
balazs312 #5538 üzenetére
Ha a Qualcomm biztonsági rendszere meg van itt ebben a telefonba valósítva, úgy érzem, hogy ez nem kapott kellő publicitást a reklámanyagokban! Ez a ficsőr sok telefont adhat el!
Másik érdekességet is találtam a youtube-on! (több helyen is) A kettes SIM kártyahely nano tipusú SIM-et fogad, vagy a mikroSD kártyát. Vagy-vagy. Okos emberek kitalálták, hogy megy az egyszerre is!
A nano SIM-en rengeteg fölösleges műanyag van, amit szikével lefejtenek és csak az alig néhány tized mm vastag rézfólia marad, meg rajta a picurka SIM-elektronika. Ezt egy csöpp pillanatragasztóval a mikroSD tetejére ragasztja és máris megy egyszerre mindkettő!
Persze megvan az esélye, hogy tönkreteszed a SIM kártyádat, de akkor bánatos képpel kérsz egy másikat a szolgáltatótól, mondván elveszett.
Vizuális alkat lévén, szinte előttem van a raktárosunk képe, amikor a céges telefon leadásakor egy ilyen torzót ad le valaki a nanoSIM helyett! -
SAMG3
tag
Hogy tudom az MI fiókot aktiválni? Valami sms aktiválásról vernyog nekem sokszor de nem kapok sms-t meg semmit pedig vannak dolgok amiket vissza töltöt a fiókból pl a jegyzeteket de a többit nem :/ és szinkronizálni sem nagyon enged.
-
balazs312
tag
Eddig nem igazán érdekelt ez a téma de most hogy így megkérdezted, utána néztem, és a válasz igen, titkosítja, hiába próbáltam megnyitni. A miui fileböngészőjével nem is bírtam belemenni a mappába mert nem látja.
4 képet rejtettem el(vagy titkosítottam, ahogy tetszik...) és így 4 "hidden" fájl lett. -
Digger
senior tag
Remélem én is hamarosan a kezembe foghatom a telefont, de addig is szívom magamba az információkat.
Érdekelne, hogy a reklámszövegben olvasott ujjlenyomattal feloldható rejtett könyvtárak hogyan vannak megoldva! A rootolt telefonon sem látszanak ezek a rejtett könyvtárak? Mit jelent itt a Chip Level Security? Beépített hw. eszköz titkosítja a háttértáron levő "érzékeny" adatokat?
Most a hsz. írása közben találtam a Qualcomm védelmi rendszeréről ezt az írást, amit pontosan még nem fordítottam le, mivel elég gyenge az angol tudásom. Lehetséges, hogy ez is be van építve ebbe a telefonba? Jól értem, hogy ez a rendszer alkalmas arra, hogy fontos bizalmas adatokat megvédjen egy telefontolvaj kandi tekintetétől? -
balazs312
tag
Lehet meglepetést okozok most ezzel pár embernek de az a kis p*cs azért van ott a hátulján hogy ha netán leraknád egy sima felületre (például asztal
) és közben megy a hangszóró, akkor lesz egy kis hely ahol jön a hang
-
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #5520 üzenetére
Egyik zip sem akar updaterrel felmenni.
-
Xmister
senior tag
Ez a fastboot alól flashelhető:
-
Milestone2
nagyúr
recovery.zip verzió? módosítatlan gyári? az ez: http://bigota.d.miui.com/6.4.14/miui_HMNote3ProGlobal_6.4.14_1e43b7582a_5.1.zip
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #5517 üzenetére
szuper köszönöm.
Most már csak egy müködö global dev rom kellene nekem. -
Mephistoone
senior tag
Teszt!
-
Digger
senior tag
Erről mi a véleményetek?
-
Őrmi
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni, tervezek venni egy Xiaomi Redmi 3 telefont.
Mi a véleményetek róla?
Most egy Leagoo Lead 2 használok.Köszi a válaszokat
-
madrac
senior tag
válasz
Old FatBoy #5416 üzenetére
orosz fórumon találtam: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=729572&st=9140#entry49399530
-
madrac
senior tag
válasz
Old FatBoy #5416 üzenetére
Amíg nem letölthető a teljes fastboot-os rom, elég nehéz lesz készíteni egyet hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest