Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
válasz
Mephistoone #4893 üzenetére
Nekem ezek az app-ok vannak telepítve:
- Sony action cam
- Airattack HD
- Airdroid
- Alpine tuneit
- Banggood
- Google calendar
- Google camera
- Google chrome
- Google drive
- Ebay
- Facebook
- Flashair
- Gmail
- Hangouts
- Időkép
- Igo szülinapp
- Instagram
- LG tv remote
- LG tv plus
- Google maps
- Messenger
- Mi remote
- Mobil vodafone
- K&H mobilbank
- Alcatel move
- MX player
- Google my tracks
- Myscript calculator
- Google photos
- Photoshop express
- Sony playmemories mobile
- Plex
- RAR
- Shazam
- Snapseed
- Speedtest
- Spotify
- Star trek
- Swiftkey
- Telegram
- Tp link tether
- Timely
- Google translate
- Table top racing
- Vodafone autópálya
- Waze
- Youtube
- Zedge -
Kornel
veterán
Location off és az alabbi lepessel nekem így néz ki: [link]
-
tovgab
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #4890 üzenetére
-
Zsozsoka 74
senior tag
Zsömi571: Olvasd el kétszer az összefoglalót abban le van írva minden rendesen lépésről lépésre hogy mit kell csinálni (gondolom 7.1.9.0 rom van a telódon) tehát kezdj neki és meglesz a végére a global stabil romod. Ha valami nem világos mikor atolvasod akkor kérdezz inkább de szerintem szépen szájbarágósan van ott leírva.
-
zsömi571
csendes tag
válasz
Mephistoone #4887 üzenetére
Bocsi de nem igazán értem mit csináljak ?
-
zsömi571
csendes tag
Tudnátok segíteni? Le szeretném tölteni a global rom-t de a telefonon sajna kinai a browser és nem tudom beírni a MIUI .com web oldalt, angolra van állítva a nyelv mégis sok minden kinai.Mit tehetek?
-
Dapro
senior tag
Ja nekem is ugyanaz a gondom mint Giinos-nak.
Nem akarok romokat cserélgetni, nem is értek hozzá, bár nekem lehet jó lenne az angol (viszont egy másik magyar kéne az asszonynak is) ha tényleg mindenhol angol, viszont root kell. Kár h ennyit kell mókolni vele már rég vettem volna egyet de minél többet olvasom ezt a topikot annál jobban elmegy a kedvem. -
XenHai
senior tag
Üdv
Lenne pár kérdésem .
Hivatalosan nyitott telefon twrpel .Eu rommal .Fel szeretném rakni a globál stabilt vagy devet . Melyikre lehet aránylag egyszerűen rootot varázsolni ?
Mi a menete a dolognak? Nem szeretném téglázni a telefont. -
Pár napja írtam, hogy nem érzékel megfelelően az ujjlenyomat szenzor. Azóta kikapcsoltam, most tettem még egy próbát, csont nélkül működik, ahogy kell. Semmi restart nem volt azóta. Fura.
-
madrac
senior tag
Én is aláírom. A rossz térerős környezet igen csak leszívja.
-
golyós
addikt
válasz
tibcsi0407 #4872 üzenetére
Hogy-hogy azért?
A teli térerős otthoni, a másik a munkahelyi.A Location kikapcsolása előtt, otthon is dobálta a hálózatot.
-
golyós
addikt
Én is két kártyával használom, max 5 óra a Sot idő.Szerintem több nem is lesz, a többiek akiknek 8-9 óra is van szerintem 1 simmel nyomják.
A hálozat vesztésre nézd meg ezt is: (#4596) belokom Nekem részlegesen bevált mert itthon végig van hálózat, a munkahelyemen szakad meg néha de ezt betudom a tényleges térerő hiányának.Iperi parkban dolgozom, vasbeton és lemez szerkezet mindenhol.Sokszor tényleg nincs térerő másnak sem.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Milestone2 #4839 üzenetére
Megtettem én is a támogatást...
-
pilu85
őstag
válasz
Criminal017 #4862 üzenetére
A teló elintézte mar. Köszi.
-
Xmister
senior tag
válasz
Criminal017 #4862 üzenetére
De lehet formázni nagyobbat is, csak nem a windows beépített formázójával. Google-n lehet találni jópár progit, ami le tudja formázni. A telefonnak pedig tudnia kell kezelni.
-
pilu85
őstag
valaki nem találja esetleg hogy 128 gigás micro sd-t beveszi e a teló és látja is-e??? wp-os mobilba volt a 128 asom és nem látja. :S
-
balazs312
tag
Huhú nyithatom a bootloadert, jövök root, tarts ki!
-
IviSoft
csendes tag
Engem is ledobál hálózatról alvás közben.
Ezeket nézd meg hátha segít:
[http://en.miui.com/thread-251620-1-1.html] -
Neck
veterán
válasz
WhiteWalker #4846 üzenetére
Ha nem kell root, felteszel egy Global Stable romot a fastboot módszerrel, és nem nézel hátra.
Azért ez nem akkora kínlódás, a teló ár/érték arányához képest... -
pilu85
őstag
válasz
Milestone2 #4854 üzenetére
friss rendszer. de azér csak van értelme, ha nem ez a lényeg.
-
hovika81
tag
válasz
Milestone2 #4851 üzenetére
Én is írtam az oldalra.......
-
tovgab
aktív tag
válasz
WhiteWalker #4846 üzenetére
Nekem a root, meg a bl nyitás nem kellett. Megvettem, rádobtam a global stable rom-ot és kész!
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #4844 üzenetére
A webhely nem érhető el
A(z) en.miui.com DNS address szervere nem található.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAINA webhely nem érhető el
A http://en.miui.com/ weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
ERR_NAME_RESOLUTION_FAILEDNektek megy?
-
válasz
Én is megtettem.
-
tovgab
aktív tag
válasz
WhiteWalker #4841 üzenetére
Tudom. Én is pont így tettem. Ráadásul a Note 2-t csak egy sim-mel használtam. Sokkal jobb a 3 Pro ebből a szempontból (is).
-
zsömi571
csendes tag
válasz
Milestone2 #4834 üzenetére
Rendben követem amit írtál. Én nem akarok mókolni csak a normál utat járni hogy működjön a telom. Ha nem tudom frissíteni a rom-t akkor cserélnem kell? Először is kérjek engedélyt a nyitásra?
-
RVR400
veterán
válasz
Úgy látom, hogy túl sokan vették komolyan, nem is elérhető az oldal.
-
Milestone2
nagyúr
A Crowdin fordító szabadkőműves csapat kész a fordítással, már csak a gyártón múlik, mikor rakja bele a GLOBAL ROM-okba, és akkor majd a Global-t kell telepíteni és tudni fog magyarul.
Tessék ezen az oldalon jó sok beírást tenni, hogy igen-igen! Akarjuk a magyar nyelvet...
-
pilu85
őstag
válasz
Milestone2 #4837 üzenetére
akkor élni fogunk angolul.
-
pilu85
őstag
a menüket valahogy lehet magyarítani??? valami egyszerű módra gondolok, semmi root-olás stb. kinézetre miben különbözik a sima note 3 tól???
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsömi571 #4832 üzenetére
Én nem igazán értelek...leírtam mit tegyél...ne gappsokat telepítgess...
-
drdr
senior tag
Először bugnak reportoltam, hogy nincs magyar "Locale", de azt mondták feature request-ként vegyem fel....
[link]
Ha lehet támogassátok, ha látják, hogy van rá igény, hamarabb kerülhet bele..... -
zsömi571
csendes tag
Letöltöttem az utolsó előtti GAPPS-t de erre is azt írja nem kompatibilis. Akkor melyik kompatibilis? Tud valaki mondani valami biztatót?
-
drdr
senior tag
válasz
belavagyokbp #4736 üzenetére
Lehet a külső hangfájl volt a baj, most megint jól működik. Aminek örülök is meg nem is, mert bármikor megszívathat megint....
-
pilu85
őstag
válasz
Milestone2 #4815 üzenetére
na felraktam. de plsy store-ból nem enged semmit se letölteni, error retrieving information from server....mit kéne tennem?
-
tovgab
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4824 üzenetére
Érdekes! Én is néztem, hogy mi a fa**om az? Nem tudom. Nem hiszem, hogy egészséges dolog. Mintha már más is írta volna itt, hogy nála is így van, talán még sűrűbben is, mint nekem és ilyenkor nem is elérhető, de nem jött rá válasz, hogy mitől lehet, vagy mi lenne a megoldás?!
Milestone, esetleg te nem tudsz ebben segíteni, hogy miért van, mi lenne a megoldás?
-
zsömi571
csendes tag
válasz
Milestone2 #4818 üzenetére
Próbálom de amikor fríssiteni akarok azt írja connect to wlan . de hát van net mi a gondja?
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #4818 üzenetére
Én azt mondom, hogy mivel már itt többen szabták el a telót a kikerüléssel, így csak az kezdjen bele, aki tudja, hogy mit és miért csinál. Aki nem tudja, az valahogy várja ki a 10 napot, szerintem sok kellemetlenségtől megkíméli magát. Sőt, volt olyan ,aki nem kért engedélyt, csak egyszerűen a china dev alól nyitott kérelem nélkül.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsömi571 #4817 üzenetére
Már félve írom, elméletben Gyári ROM-nak tűnik.
Bár nem igazán értem, hogy angolra állítva miért vannak benne tyúklábak?
Keresd meg az Updater alkalmazást.
Nyisd meg, engedélyezd amit kér és ha talál frissítést akkor biztosan eredeti, találnia kell, mert a Stable már 7.2.3.0-nál jár.Innentől már a BL nyitás kérdését kell eldöntened, hogy hivatalos út? Vagy kelzsoca által megosztott "kikerülős" módszer...
-
zsömi571
csendes tag
Üdv mindenkinek. Megérkezett a csomag, és ez a rom van rajta:MIUI 7.1 Stable 7.1.9.0(LHOCNCL) .Ez milyen verzió? Angol nyelv van be állítva mégis a keresőben és máshol is a szöveg kinai. Lehet mindent angolra állítani mert így még a keresőbe sem tudom beírni a web oldalt.
-
pilu85
őstag
válasz
Milestone2 #4815 üzenetére
köszi remélem sikerül minden. jó volna nagyrészt magyar volna a teló is.
-
Milestone2
nagyúr
Google Installer letölt, telepít, elindít, nagy kék gomb, mindent engedélyez (már hogy a részegységeket telepítse), Google Account beállít,használ...
-
pilu85
őstag
hali. google play áruházat hogy tudok rávarázsolni?
-
tovgab
aktív tag
válasz
WhiteWalker #4812 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Esetleg valaki tudna egy SOT mondani akit két SIMmel használja?
-
Steve1207
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest