Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmisi
tag
Segítség kell!
Felraktam a BT notification programot a telefonra,próbáltam összepároztatni az órámmal be valami nem jól sikerült.Most meg egyszerüen nem tudom kezelni a telefont nem müködik a kijelzöm csak egy zöld keret van rajta és azt mondja lebegő értesités bekapcsolva. valaki tud segíteni? -
Steve1207
veterán
Nos kicsit mókoltam, CM13 és HTC Sense 7 mod.
Az alap CyanogenMod, kigyomlálva erősen, Sense témázás (kiosztás, beállítások, ikonok), Sense 7 alkalmazások (csak amiket szerettem használni (htc launcher, zene, galéria, kamera, időjárás, óra, internet) de pl megy a htc naptár, mail, scribble is).
Mivel az alap Sense launcher megy, ezért xposed-hoz használható a SenseToolbox, javarészt pár finomhangolás alkalmazható a launchernek (pl a blinkfeed oldalon lévő ikonrejtés, launcherben és appdrawerben az ikonkiosztás, gesztusok a főképernyőn (notify sáv le) és apróságok.
Érzésre itt CM alatt 95%-os Sense hatás, MIUI alatt olyan 70% volt az összkép részemről.
Képek: [link]
-
Qmi
tag
Sziasztok.
Március végén vettem Spemall-ról egy Redmi Note 3 Pro telefont gyári ROM-al amit azóta is frissítgetve használok. Megvagyok vele elégedve és éppen ezért itthon lenne igény mégegyre.
Kérdésem annyi lenne, hogy azóta keletkezett-e olyan vásárlási megoldás ami még jobban megérné, mint anno nekem Spemall + EU Express rendelés? -
Siriusb
veterán
Which European language would you like in the Stable Global ROM?
Én itt is beszóltam a magyar nyelvért. -
tonerz
aktív tag
Írtam még a hét elején hogy a Note 3-am kamerája elkezdett kattogó hangot kiadni magából és focus hibával is küzdött (eustockos).
Kedden leadtam csütörtökön már mehettem is érte. Remélem nem kell többet vinnem, de a szerviz munkájával és gyorsaságával elégedett vagyok.
Ezt a hszt nem reklámnak szánom, de annak segítség lehet, aki azon vacillál hogy a garancia szempontjából honnan rendelje meg, értem ezalatt hogy kína vs eustock. -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #7374 üzenetére
Láttam!
Még rajen írta azt hiszem a Mi3 fórumba, miui.hu-n. -
Dr. X
aktív tag
A mobilaréna tesztjében olvastam, hogy az angol nyelvű változat választásánál, ami rendszeresen frissül, nincs play áruház. Ez igaz? Hogy lehet akkor feltenni rá?
-
tsont
csendes tag
ezt olvastátok már?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Kolondrum #7353 üzenetére
Ez nagyon jó áron van! Én ilyet vettem,ehhez is volt minden,szépen pormentesen fel tudtam rakni,viszont körbe elmaradt kb 0.5mm,annyira nem pontos.De mindegy csak az a lényeg hogy védje a kijelzőt,a RN4G-men már mentette meg a kijelzőt ilyen üveg,igaz utána levettem,pár napra rá csak betört a kijelző.
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7382 üzenetére
Megpróbáltam, de nem nyitott. Hol is van ez a reklamáló oldal? Oda is Szép "vágottszemű" nyelven kell írni?
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7382 üzenetére
Oké megnézem. Ja elvileg sms jön? Úgy, mint az első jóváhagyónál?
-
tsont
csendes tag
válasz
Milestone2 #7380 üzenetére
Aha! Értem. Akkor ezért nem csinált igazából semmit. Várom a nyitási kérelemre a választ, de még nem érkezett meg. Remélem hamarosan.
-
tsont
csendes tag
Az Updater Appban van egy "Reboot recovery opcio". Az mire szolgál?
-
tovgab
aktív tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #7369 üzenetére
Képzeld. (Ha tudod sorry) MIUI8 Global Alpha-ban már van Locale: Hungary.
-
prolad
addikt
Arról van valami info, hogy mikor jön a miui 8 (beta)?
-
válasz
< CyberBob > #7368 üzenetére
Magyar billentyűzetet telepíthetsz. Aki azt illeti, a legnépszerűbbek mind ismerik a magyar nyelvet, de még a google billentyűzete is, ami asszem alapból benne van a global romban.
-
Criminal017
őstag
válasz
< CyberBob > #7368 üzenetére
Egyelőre a global romokban nem lehet beállítani a magyar régiót, úgyhogy ilyen "cselhez" kell folyamodni.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Criminal017 #7363 üzenetére
Köszönöm elolvastam.
Akkor ezek szerint alapból nem lehet a telefonon úgy beállítani a régiót mint egy asztali gépen, angol win magyar bill és felhasználói programok? -
Land
veterán
Igaz barátnőmnek Redmi 3 Proja van, de lenne egy furcsaság és nem tudom mit kell beállítani, hogy megszűnjön.
Ha valakit tárcsázok akkor elsötétül a kijelző és nem is lehet közben semmilyen gombbal feléleszteni, csak ha a másik fél lerakta a telefont. Gyári fólia van rajta, az zavarna be? Bár attól gombokkal be lehetne kapcsolni a kijelzőt.
Szoftver: 7.2.5.0 (LHPCNDB) StableKöszi!
-
golyós
addikt
Az új global stable-ben nem megy az értesítések szine.
Hiába van beállítva, minden zöld szinen villog
Miért romlik el ami jól müködött idáig? -
Criminal017
őstag
válasz
< CyberBob > #7362 üzenetére
Morelocale2-vel (összefoglaló) minden további nélkül beállíthatod.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Ha angol a rendszer és felteszek egy pl.: böngészőt / skype-ot akkor magyarra tudom állítani (menü / helyesírás ellenőrző)? Fel lehet tenni magyar ékezetes billentyűt? -
Patrol
tag
válasz
Milestone2 #7358 üzenetére
Szerintem sincs rossz rendszer, max rossz rendszergazda
-
richies
senior tag
válasz
Milestone2 #7351 üzenetére
-
válasz
Hokitojas85 #7355 üzenetére
Aztán az mit tud?
-
GOndoltam megosztom veletek, hogy vettem egy ilyet. Elég komoly pakk van a kijelző tisztítása céljából, egyetlen egy kis porcica slisszant végül be felrakás pillanatában, de nem vészes. Nagyon pontos. Nem lehet kicsit sem hibázni a felrakásakor. Maga a csomagolás igényes, a fólia elsőre azt mondom jó.
-
J.Cs.
tag
4g jel nekem is eltűnt frissítés után, de infóban megnézve még mindig LTE-n vagyok, csak épp az ikon más. Igazából fel se tűnt míg nem olvastam amit írtál.
Fülhallgató megy, semmi baja...
Akku időt még nem tudok, nem merült le azóta...
szerk: upsz, félre néztem. Le kell húzni a sávot hogy kiírja. De írja, 4G-n vagyok...
-
richies
senior tag
válasz
Criminal017 #7346 üzenetére
k**va gaz...
durva bug. De a kicsomagolt file-ban van par kep meg szemelyes cucc/mappa...
olyan mintha vmi back up lenne, de semmi nincs beallitva hogy sync-eljen.most akkor kikapcsoltam mind2 update keresest meg letoltest only wifi-n.
-
richies
senior tag
válasz
Criminal017 #7344 üzenetére
az van beallitva hogy check only over wifi....and download only over wifi...
-
Akkor amit a PureMobile árul magyar nyelvű rendszerrel az nem frissül?
Nem.
Hogyan tudok felrakni global romot?
A topikösszefoglalóban le van írva.
A MIUI 8 már Global lesz nem?
Ez nem a MIUI verziójától függ. MIUI 7-ből is van kínai, meg global verzió. A globalban sincs magyar nyelv.
-
plu604
csendes újonc
A 7.3.5.0.LHOMIDD (global) frissítéssel van valakinek tapasztalata? miui fórumon pár embernek voltak gondjai, eltűnt a 4g, füles csak 5 mp-ig működik (utána hangszóró), etc.
Ez a kisebb hányad, a legtöbben gyorsabb rendszert, és valamivel kitartóbb akkumulátort emlegetnekÚgyhogy no para, csak kíváncsi vagyok hogy itthon tapasztaltok-e problémákat. Nekem is megjött a frissítés, de addig nem rakom fel amíg a hivatalos oldalra ki nem kerül.
-
Charx
senior tag
Szerintetek lesz global rom a mi max-ra?
-
Trianta
tag
Szerintem jó a MiPCsuite: [link]
-
didros
senior tag
Melyik az a minimum driver csomag, ami ahhoz kell, hogy a számítógép kommunikáljon a telefonnal? (vállalati, Windows 7-es gép...)
-
J.Cs.
tag
Feltettem a 7.3.5-öt, de még mindig nincs magyar nyelv. Mikor rakják bele? Tudom hogy már MIUI fórumon ment egy nagy rend sírás, hogy kész van s rakják bele...
-
J.Cs.
tag
válasz
Balesz1899 #7303 üzenetére
Kuponnal rendeltem. Kettőt rendeltem, tehát a 3%os kuponnal jött ki a legjobban.
Ne feledd, hogy Erdélyben lakom, és ide valamilyen furcsa oknál fogva a szállítás dupla annyiba kerül. Ezért ennyi. De hidd el végig próbáltam minden lehetőséget, minden kuponnal, és így lett a legolcsóbb...
-
stingy2
senior tag
Megmutattam mi az egyetlen mód, amivel le tudod cserélni a gányolt romot.
Ha ez neked nem építő, akkor semmi.Webshopos romot hogy akarsz nyitni? Max.sörnyitóval....
Nincs egyszerűbb, meg más, meg updater.Ha olvasgattál volna, tudnád.Én kérek elnézést#7327 golyós
nekem sincs még semmi -
opti06
aktív tag
válasz
stingy2 #7323 üzenetére
konkrétan összefoglalós logoutos bejegyzésnél, van twrp, updateres telefonon keresztül, illetve flashelős is, ahol nem említi melyik romra melyik megoldás a stabilabb-egyszerűbb.
Köze-közbe itt olvasgatva elég sokan megakadtak itt-ott és 2-3nap szenvedés után lett életképes újra, gondoltam ezért megkérdezem melyik a legegyszerűbb ahol kevésbé lehet elb*szni, de köszönöm építő jellegű hsz-ed -
Patrol
tag
Szerintem konkrétan parádés képeket csinál normál és jó fényviszonyok mellett.
Kevés fényben még nem használtam (nem is arra való egy telefon) így erről nem tudok nyilatkozni.Csatolok egy képet ITT
Mondjuk azt nem értem, hogy a képekben mi az átlagban 5 mega vagy például a csatolt képben a 10 mega...
Teljesen alap beállításokkal használom. A 16 mpixel önmagában ennyit dobna a képek méretén? Meglehet... -
opti06
aktív tag
Sziasztok!
Sokszor volt róla szó, de 100%osat nem láttam sehol, lépéseket pontosan megtalálom valahol ha egy global romot szeretnék feltenni mit kell tennem ?
BL nyitási engedélyt megkaptam már az itteni pár kattintás ki is nyitja?
ezek után mi pc suite-vel tudom updatelni vagy mindenképp flashel adb driverekkel lehet csak feltenni global romot?
vagy legegyszerűbb bl nyitás után twrp telepítés imb-ből feltelpítés recovery alól?
jelenleg MIUI Global 7.1 Stabil 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) ami rajta van spemallos mókolt
privátba is jöhet ha valaki megszán, köszönöm
-
Land
veterán
Sziasztok!
Mennyire rizikós spanyol garis Pro-t venni? Tehát vannak ismert hibái, rosszabb szériái a telefonnak? Mit kell nagyon megnéznem vásárláskor? Hardverapróról vennék egy új Prot. Köszi!
-
stingy2
senior tag
Mobiltelefon + jó minőségű fotó kb. vicc kategória,néhány spec.esettől eltekintve.
Ugyanazok a tapasztalataim, mint Neked: mobillal pont akkor nem lehet képet készíteni, amikor kellene: félhomály, mozgó cél, nagy távolság.
Hogyan vegyem rá a gyereket, hogy a szülinapi tortán délután az udvaron fújja már el a gyertyákat, mert csak mobillal tudom fotózni. Vagy szólok neki az uszodában,versenyen, hogy álljon már meg, mert lefotóznám
A 40 ezres Nikonom rommá ver minden telefont, már csak az optikai zoomja miatt is. -
RVR400
veterán
Komolyan kíváncsi lennék, hogy milyen az, ami átlagos képet csinál éjszaka és félhomályban, mert eddig nekem még mindig csak átlag alatti telefonjaim lehettek ezek szerint (Inew V3, Coolpad 7320, Jiayu S3), mert ezek mindegyikénél ugyanez volt a sztori, de amúgy mindegyik lealázta a baromira jó képeket készítő Sonykat. Hobbifotós tudományom keretein belül azért átlátom azt, hogy fény nélkül, kis lyukon keresztül, mobillal kitartható záridőkkel az elvárt átlagos képminőséget szerintem a telefonok talán 1 ezreléke abszolválhatja.
-
Pro:
- Akkuidő fenomenális
- Sebesség a tavaly csúcs SoC-okkal vetekszik, kb S808 szint
- 2 SIM
- Sok Ram és tárhely 3/32-nél
- Kamera teljesen jó közép kategóriában (kivéve éjszaka)
- 5,5 col + FHD
- szép kijelző
- jó hangminőség fülessel
- fémház
- villámgyors GPS, net nélkül is
- lesz MIUI 8Kontra:
- nincs B20 LTE
- éjszaka, homályban gyengébb képeket készít az átlagnál
- nincs magyar nyelv (csak mókolt rommal, ami nem frissül)
- nincs hivatalos szervizelés
- a MIUI 8 valszeg 5.1-es androidon marad ennél a készüléknél (ez még nem biztos) -
szegto
senior tag
Üdv.
Fateromnak keresek egy jó ár/érték arányú telefont, ami gyors és jól használható, az akksija jól bírja.
Olvastam a teszteket, egész jókat irnak róla.Valaki leírná a tapasztalatait? Pro - Kontra... mik a hibái, stb?
A MIUI 8 erre a készülékre is jön mint az MI5-re?
Megnyomkodni egyelőre nem nagyon tudtam sehol, igy elég nehezen szánom rá magam a vételre.Thx
-
stingy2
senior tag
válasz
menyhartlevi #7304 üzenetére
Fastboot romot töltöttél le?
-
alex.3
tag
Érkezett update a globál stable-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest